yakuza old boy
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2019
- Κριτικές
- 23
- Like
- 8.158
- Πόντοι
- 3.346
Τσεκαρετε κι αυτο Yellowjackets πολυ καλο.
καταπληκτικη ερμηνεια και πολυ καλη σειρα . Αξιζει σιγουραΕπίσης, από μίνι σειρές (που προτιμώ είναι η αλήθεια, γιατί οι άλλες τραβάνε forever και από κάποιο σημείο κι έπειτα ξεχειλώνουν δραματουργικά) εξαιρετικό είναι το Mare of Easttown της HBO με Κέιτ Γουίνσλετ (ηθοποιάρα - γυναικάρα!!!!!).
Eδώ θα διαφωνήσω. Η σειρά ήταν πολύ κακή. Ειδικά για εμάς τους μπασκετόφιλους που ξέρουμε τα γεγονότα και τους πραγματικούς ανθρώπους, η σειρά είναι πραγματικά ντροπιαστική. Αλλά ακόμα και για κάποιον που δεν ξέρει καθόλου την ιστορία και θέλει να την παρακολουθήσει, είναι πολύ κακογυρισμένη και τεχνικά. Δεν έχω δει χειρότερα μονταρισμένες και κινηματογραφημένες σκηνές μπάσκετ. Δείτε το Blue Chips του 1994 ή το Hoosiers του 1986 αν θέλετε να δείτε πραγματικά καλά έργα σχετικά με το μπάσκετ.
σουπερ σειρα που δειχνει την ιστορια των Los Angeles Lakers με αφιξη Magic
ωραια σειρα δυνατο μιλφακι η κεριThe Americans
Ψυχροπολεμική κατασκοπία (ρώσοι sleeper agents). Καταπληκτικό και με γνήσιες συγκρούσεις. Η Κερί Russell είναι απίστευτη
Καλή σειρά με ωραία σκηνικά.Eιδα το πρωτο επεισοδιο.Σαφεις επιρροες απο το "1984" του Οργουελ(διαγραφη οποιουδηποτε αποδεικτικου στοιχειου του τι συνεβη στο παρελθον,2 λεπτα μισους μου θυμισε μια σκηνη,αδεια σε συγκεκριμενα ζευγαρια για τεκνοποιηση,το ονομα Τζουλια κοινο και στα 2),καλο φαινεται
Silo (TV Series 2023– ) - IMDb
Δεν το εχω δει αυτο που ανεφερες.Εχω την εντυπωση οτι δεν ειναι ολα μολυσμενα εξω,εχω δει 4 επεισοδια.ΟψομεθαΚαλή σειρά με ωραία σκηνικά.
Θυμίζει έντονα Snowpiercer με τον κόσμο να έχει αποκλειστεί και να ζει μέσα σε ένα Silo γιατί έξω είναι όλα μολυσμένα.
Έχει ενδιαφέρον να δούμε τι ισχύει όμως.
Αν δεν είναι μολυσμένα έξω, τότε γιατί κάθονται σαν μαλακες αποκλεισμένοι μέσα στα ντουβαρια;Δεν το εχω δει αυτο που ανεφερες.Εχω την εντυπωση οτι δεν ειναι ολα μολυσμενα εξω,εχω δει 4 επεισοδια.Οψομεθα
Δεν ξερουν τι βρισκεται εξω,μονοι οσοι βγαινουν το ξερουν.Υπαρχουν καμερες που δειχνουν οτι η φυση ειναι μολυσμενη αλλα οταν σταματησε η γεννητρια η εικονα αλλαξε και εδειχνε κανονικη φυση με πρασινο και πουλια να πετανε σε γαλανο ουρανο.Επισης στο πρωτο επεισοδιο βρεθηκαν φωτο στο σκληρο δισκο που εδειχναν επισης οτι η ατμοσφαιρα δεν ειναι οπως φαινεται στην οθονη.Η γυναικα του σεριφη του ειπε οτι αν η ατμοσφαιρα ειναι καθαρη θα καθαρισει την οθονη μολις βγει αλλιως οχι.Τωρα γιατι βρεθηκαν εκει δεν το ξερω.Ισως κατι συνεβη παλιοτερα(πυρηνικη καταστροφη) και αυτοι καταφεραν να βρεθουν στο σιλο που δημιουργηθηκε γι αυτον τον σκοποΑν δεν είναι μολυσμένα έξω, τότε γιατί κάθονται σαν μαλακες αποκλεισμένοι μέσα στα ντουβαρια;
Ή γιατί όποιος βγαίνει έξω πεθαίνει παρόλο που φοράει στολή σαν αστροναύτης;
Σίγουρα μιλάμε για την ίδια σειρά;
ειναι ωραιο μουνι η γυναικα του σεριφη;Η γυναικα του σεριφη
την ξερω απο το the office
Κοίτα, έχει εμφανή σημάδια βιασύνης / χαμηλού budget και μάλλον και κακό γράψιμο γιατί προσπαθούν να το κάνουν να πιάσει όσο ποιο ευρύ κοινό γίνεται, ωραίο concept μέτρια προς κακή υλοποίηση.Eιδα το πρωτο επεισοδιο.Σαφεις επιρροες απο το "1984" του Οργουελ(διαγραφη οποιουδηποτε αποδεικτικου στοιχειου του τι συνεβη στο παρελθον,2 λεπτα μισους μου θυμισε μια σκηνη,αδεια σε συγκεκριμενα ζευγαρια για τεκνοποιηση,το ονομα Τζουλια κοινο και στα 2),καλο φαινεται
Silo (TV Series 2023– ) - IMDb
Αν δεν είναι μολυσμένα έξω, τότε γιατί κάθονται σαν μαλακες αποκλεισμένοι μέσα στα ντουβαρια;
Ή γιατί όποιος βγαίνει έξω πεθαίνει παρόλο που φοράει στολή σαν αστροναύτης;
Σίγουρα μιλάμε για την ίδια σειρά;
Ρε φίλε έδωσες όλη την ιστορία.Δεν ξερουν τι βρισκεται εξω,μονοι οσοι βγαινουν το ξερουν.Υπαρχουν καμερες που δειχνουν οτι η φυση ειναι μολυσμενη αλλα οταν σταματησε η γεννητρια η εικονα αλλαξε και εδειχνε κανονικη φυση με πρασινο και πουλια να πετανε σε γαλανο ουρανο.Επισης στο πρωτο επεισοδιο βρεθηκαν φωτο στο σκληρο δισκο που εδειχναν επισης οτι η ατμοσφαιρα δεν ειναι οπως φαινεται στην οθονη.Η γυναικα του σεριφη του ειπε οτι αν η ατμοσφαιρα ειναι καθαρη θα καθαρισει την οθονη μολις βγει αλλιως οχι.Τωρα γιατι βρεθηκαν εκει δεν το ξερω.Ισως κατι συνεβη παλιοτερα(πυρηνικη καταστροφη) και αυτοι καταφεραν να βρεθουν στο σιλο που δημιουργηθηκε γι αυτον τον σκοπο