ακομα ειμαστε στην πρωτη μπουκια ρε αδελφε ...
κατσε να παμε και στη δευτερη ... κατσε να παρουμε και λιγο ψωμακι ...
να κανουμε καμια βουτα στο λαδακι ...
εσυ θελεις με το που ειδαμε τα πιατα να αποφασισουμε ...
εσυ αραγε εχεις αποφασισει ? ή απλα μονο για τον μουσακα εχεις αποψη ?
![Αχακαλοέ... :dancing: :dancing:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/mrs_eusa_dance.gif)
φυσικα.
μεχρι στιγμης εννοειται house of dragon. παμψηφει. 3.5 ωρες ειναι αρκετες να εχεις αποψη. Οχι πληρη, αλλα μερικη.
το rings of power εχει υποτιθεται ενα απο τα μεγαλυτερα budget εβερ για σειρα και στα 3 πρωτα επεισοδια γελανε και οι πετρες. Ναι ωραιες ληψεις στα βουνα, στα δαση και στις πολεις, καλη φωτογραφια κτλ, κοστουμια ετσι κι ετσι, αλλα σεναριο ελλειπες και κυριως αργο, ηθοποιοι αδιαφοροι (ειδικα τα ελφ και τα αντιστοιχα χομπιτ). Μας εχει ανοιξει 15 μετωπα χαρακτηρων και αναρωτιεμαι, τι θα προλαβει να μας δειξει μεχρι το τελος της σεζον (μετα θα περιμενουμε καιρο για την επομενη). Βασιζεται (προς το παρον) εξ ολοκληρου στην "επικοτητα" και την απηχηση του LOTR, σιγουρα ειναι κατω των προσδοκιων μου, αλλα το βλεπω γιατι ειμαι nerd με την φαση απο μικρος.
το house of dragons πηρε το μαχαιρι και το εφτασε στο κοκκαλο απο νωρις, εννοειται οτι υπαρχουν καποιες αστοχιες αλλα καθε επεισοδιο σε κανει να περιμενεις με ανυπομονησια το επομενο. Εχουμε ηδη δει πολεμικα σκηνικα και γραφικες ακροτητες οπως ακριβως περιμεναμε, μεχρι στιγμης ειναι επαξιο πρικουελ του GOT, οι ηθοποιοι σαφως ανωτεροι, δεν επενδυσαν τοσο χρονο σε ανηλικα πιτσιρικια που απλα προσπαθουν, αντιστοιχα οι μακρινες ληψεις και τα τοπια ειναι επισης φοβερα. Επισης εχουν ολα τα δικαιωματα να ξεδιπλωσουν το στορυ οπως γουσταρουν χωρις περιορισμους και ανακριβειες (το αμαζον δεν εχει τα δικαιωματα σε ολα τα εργα του τολκιν και εκ των πραγματων ειναι υποχρεωμενο να περιορισει καποιες αναφορες πχ silmarillion).
Προσεξε, δεν θελω να ειμαι απολυτος. Εννοειται εχουμε ακομα δρομο (9 επεισοδια LOTR:ROP και 11 GOT:HOD συνολο νομιζω), αλλα οι βασεις εχουν επισημα ηδη μπει. Ομως πρεπει να αλλαξουν δραματικα τα πραγματα στα δαχτυλιδια για να πουμε οτι συγκρινονται.
Η κοινη γνωμη ηδη εχει εκφρασει ξεκαθαρη προτιμηση, αλλα δεν με νοιαζουν τοσο ασχετες και ανουσιες βαθμολογιες χωρις αιτιολογηση. Γιαυτο ξεκιναω μια υποτυπωδη συζητηση εδω μεσα....