Νέα

Προσωπική άποψη για ξένες σειρές

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tesla82
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 287K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Παλικάρια, ξέρει κανείς τι γίνεται με τους υπότιτλους στο ΤΑΚΕΝ s02e13-16

Μια χαρά σειρά είναι, τη βαρεθήκανε??

Ούτε από το bsplayer γίνεται τπτ.

Όποιος ξέρει κάτι ας απαντήσει.

Ευχαριστώ!!
Αδερφε εχουν θεμα με πολλές σειρες πχ The Good Doctor,Madam Secretary ,Taken...Αργούν γιατι δεν εχουν ατομα για βοηθεια στη μεταγλώττιση,μιλαμε για παρα πολυ μεγαλο ογκο ταινιών/σειρων..
Κανε λίγο υπομονη όπως όλοι μας.....

blue8white8

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2016
Like
34
Πόντοι
1
Αδερφε εχουν θεμα με πολλές σειρες πχ The Good Doctor,Madam Secretary ,Taken...Αργούν γιατι δεν εχουν ατομα για βοηθεια στη μεταγλώττιση,μιλαμε για παρα πολυ μεγαλο ογκο ταινιών/σειρων..
Κανε λίγο υπομονη όπως όλοι μας.....
Φίλε μου σ΄ευχαριστώ αν και καθυστερημένα για την απάντηση.

Το ήξερα πως υπάρχει αυτό το πρόβλημα αλλά είχε περάσει αρκετός καιρός χωρίς νέους υπότιτλους για το ΤΑΚΕΝ.
Τεσπα τα βρήκα στο magico που τα έχουν ανεβάσει με ενσωματωμένους υπότιτλους(τα 2 απο το cosmote cinema)

LanciaRallye037

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Φεβ 2016
Κριτικές
42
Like
2.609
Πόντοι
5.196
Τσεκαρετε κι αυτό...
Bright Eyed Revenge    (2016 - )
μοιάζει με το "RENENGE" που εκανε θραυση το 2011-2015.
Ωραία γυρισματα στις Καννες,γαλλικό, τελείωσα τον 1 κύκλο και μου αρεσε αρκετα...
Ενδιαφέρουσα η πρωταγωνίστρια. Το είχε στο cosmote TV 4
Μου θύμισε σενάριο Φώσκολου....

21 Σεπτεμβρίου
Για το Maniac έχουμε καταναλώσει όλες μας τις καλές προσδοκίες. Το αναφέρουμε κατά καιρούς από τον περασμένο Ιανουάριο. Περιμέναμε αρκετό καιρό, φτάσαμε επιτέλους στη στιγμή που θα δούμε τον Τζόνα Χιλ και την Έμμα Στόουν να κλείνονται σε μια ψυχιατρική κλινική και να παίζουν με τις έννοιες της πραγματικότητας, της αντίληψης και των ψευδαισθήσεων. Όλα αυτά με την καθοδήγηση του Κάρι Φουκουνάγκα. Δύσκολα δεν θα γίνουμε maniac με το Maniac.
Προσπάθησα να το δω 3/4 φορές (άσχετες ώρες) αλλά στα 3 πρώτα επεισόδια που προσπάθησα να δω, με πήρε ο ύπνος.

singer

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Κριτικές
5
Like
7.509
Πόντοι
1.056
Από τις τέσσερις σειρές που είδα οι οποίες έκαναν πρεμιέρα μέσα στο Σεπτέμβριο.
The First
Είδα τα δύο πρώτα επεισόδια, η υπόθεση της έκρηξης στο σκάφος που μεταφέρει μια διαστημική αποστολή στον Άρη
και οι επιπτώσεις της δεν μου κέντρισαν το ενδιαφέρον.
Πιο πολύ το είδα για τη συμμετοχή του Σον Πεν.
The Purge
Αρκετή δράση αλλά αν έχεις τις ταινίες δεν νομίζω να έχει να προσφέρει κάτι παραπάνω.
A Discovery Of Witches
Άλλη μια σειρά με μάγισσες, δαίμονες και βαμπίρ θα έχει απήχηση στους λάτρεις του είδους.

Manifest 
Ένα αεροπλάνο που απογειώνεται από τη Τζαμάικα και προσγειώνεται στη Νέα Υόρκη μετά από 5μυσι χρόνια χωρίς να έχει
περάσει ούτε μια μέρα για τους επιβάτες οι οποίοι έχουν αποκτήσει τηλεπαθητική σύνδεση μεταξύ τους και την ικανότητα να οραματίζονται
μελλοντικά γεγονότα, η υπόθεση φαίνεται να έχει ενδιαφέρον.

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
....

Manifest 
Ένα αεροπλάνο που απογειώνεται από τη Τζαμάικα και προσγειώνεται στη Νέα Υόρκη μετά από 5μυσι χρόνια χωρίς να έχει
περάσει ούτε μια μέρα για τους επιβάτες οι οποίοι έχουν αποκτήσει τηλεπαθητική σύνδεση μεταξύ τους και την ικανότητα να οραματίζονται
μελλοντικά γεγονότα, η υπόθεση φαίνεται να έχει ενδιαφέρον.
Το περιμενω με αγωνία..Φαινεται καλό...

paladium69

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2018
Like
0
Πόντοι
0
Falling Water
Για όσους προτιμούν τα ψυχολογικά θρίλερ.
H σειρά αφηγείται την ιστορία τριών αγνώστων μεταξύ τους ανθρώπων, που σταδιακά διαπιστώνουν ότι ονειρεύονται διαφορετικά μέρη ενός μεγάλου ονείρου. Ο καθένας αναζητά κάτι που μπορεί να βρεθεί μόνο μέσα στο υποσυνείδητο τους – μια χαμένη σύντροφο, ένα γιο, ένα τρόπο επικοινωνίας με μια κατατονική μητέρα. Ομως, όσο περισσότερο χρησιμοποιούν τον ονειρικό κόσμο σαν εργαλείο προώθησης των προσωπικών τους σχεδίων, τόσο διαπιστώνουν ότι τα οράματα τους προσπαθούν να τους πουν κάτι και ότι οι αληθινές ζωές τους βρίσκονται σε κίνδυνο.

αν την ειχε και netflix ..

pansexual

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2018
Like
13
Πόντοι
0
Προτεινω ανεπιφυλακτα το manifest που εχει ενδιαφερουσα πλοκη καθως και το the Press κορυφαια βρετανικη σειρα φετος..

singer

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Κριτικές
5
Like
7.509
Πόντοι
1.056
Το FIRST το ειδα όλο...Αρκετα "βαρυ",εστιάζει στις επιπτώσεις της αποστολής στην ανθρωπότητα και στις προσωπκές σχεσεις σχεσεις των εμπλεκομένων με την αποστολή..Περιμένω το δευτερο κύκλο με τη ολοκλήρωση της αποστολής στον Αρη..
Το MANIFEST περιμένω να τελειώσει όλο για να το δω...
Aρχισε και ο τρίτος κύκλος του THE MAN IN THE HIGH CASTLE.
Τωρα βλέπω το ELITE,ισπανική παραγωγή,ενδιαφέρον σεναριο,μοιάζει με το BIG LITTLE LIES.
Περιμενω να ολοκληρωθούν επίσης το SALVATION και το THE LAST SHIP
Αν και δεν είμαι φαν του είδους έχω φάει κόλλημα με το  THE LAST SHIP
Αν και δεν είμαι γνώστης της ναυτικής ορολογίας πιστεύω ότι είναι ότι πιο άρτιο έχω δει ως τώρα σε αυτό το είδος.

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Αν και δεν είμαι φαν του είδους έχω φάει κόλλημα με το  THE LAST SHIP
Αν και δεν είμαι γνώστης της ναυτικής ορολογίας πιστεύω ότι είναι ότι πιο άρτιο έχω δει ως τώρα σε αυτό το είδος.
Καλό φίλε,λόγω επαγγέλματος μπορω να πω οτι προσομοιάζει αρκετά..Βέβαια,υπαρχουν πολλά κενά,ιδίως σε ορολογία και ειδικά στον τέταρτο κύκλο πεφτει πολύ γελιο για τους γνωστες...Αλλά οκ,βλεπεται ευχάριστα...

paladium69

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2018
Like
0
Πόντοι
0
Αν δεν εχει αναφερθει ηδη , προτεινω the haunting of hill house , πολυ καλη !

nontas82

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2018
Like
2.573
Πόντοι
456
ξεκινησα banshee μουνοπαρελαση οχι αστεια  :bigdick: η μια μουναρα πιο γαμηστερη απο την αλλη  :knockinb:

Panos13

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
192
Πόντοι
16
Βγήκε η 2η σεζόν του "Making a Murderer", για όσους είχαν παρακολουθήσει την 1η....

singer

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Κριτικές
5
Like
7.509
Πόντοι
1.056

Τζορτζ Ρ. Ρ. Μάρτιν δεν σημαίνει μόνο «Game of Thrones», όπως πολύ καλά ξέρουν όσοι παρακολουθούν το έργο του Αμερικανού συγγραφέα Η ιστορία επιστημονικής φαντασίας «Nightflyers», που έγραψε το 1980 και μεταφέρθηκε στον κινηματογράφο το 1987 (στη χώρα μας προβλήθηκε ως «Περιπέτεια στο Διάστημα») έγινε σειρά 10 επεισοδίων και ετοιμάζεται να κάνει πρεμιέρα το Δεκέμβριο. Στις ΗΠΑ θα προβληθεί από το δίκτυο Syfy και στον υπόλοιπο κόσμο από το Netflix.

Τα πρώτα 5 λεπτά του πρώτου επεισοδίου έγιναν διαθέσιμα online και το μόνο που έχουμε να πούμε είναι... ουάου. Θυμηθήκαμε το «Άλιεν», τη «Λάμψη» (του Κιούμπρικ, όχι του Φώσκολου) και θυμηθήκαμε κάτι που είχε πει ο ίδιος ο Μάρτιν παλιότερα, περιγράφοντας τη σειρά: «Είναι σαν “Ψυχώ” στο διάστημα, σαν ιστορία με στοιχειωμένο σπίτι αλλά σε διαστημόπλοιο».

Ε, ναι λοιπόν, αυτή που πεθαίνει στο τέλος του πενταλέπτου είναι η πρωταγωνίστρια της σειράς! Αυτό σε περίπτωση που είχατε κάποια αμφιβολία για το αν ο δημιουργός της είναι ο ίδιος με εκείνον του «Game of Thrones»...

Το «Nightflyers» παρακολουθεί το ταξίδι οκτώ επιστημόνων και ενός ισχυρού τηλεπαθητικού με το διαστημόπλοιο Nightflyer προς τα άκρα του ηλιακού μας συστήματος, σε αναζήτηση εξωγήινης ζωής. Ένα ταξίδι που σύντομα μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης ύστερα από διάφορα βίαια και τρομαχτικά συμβ
Τζορτζ Ρ. Ρ. Μάρτιν δεν σημαίνει μόνο «Game of Thrones», όπως πολύ καλά ξέρουν όσοι παρακολουθούν το έργο του Αμερικανού συγγραφέα Η ιστορία επιστημονικής φαντασίας «Nightflyers», που έγραψε το 1980 και μεταφέρθηκε στον κινηματογράφο το 1987 (στη χώρα μας προβλήθηκε ως «Περιπέτεια στο Διάστημα») έγινε σειρά 10 επεισοδίων και ετοιμάζεται να κάνει πρεμιέρα το Δεκέμβριο. Στις ΗΠΑ θα προβληθεί από το δίκτυο Syfy και στον υπόλοιπο κόσμο από το Netflix.
Τα πρώτα 5 λεπτά του πρώτου επεισοδίου έγιναν διαθέσιμα online και το μόνο που έχουμε να πούμε είναι... ουάου. Θυμηθήκαμε το «Άλιεν», τη «Λάμψη» (του Κιούμπρικ, όχι του Φώσκολου) και θυμηθήκαμε κάτι που είχε πει ο ίδιος ο Μάρτιν παλιότερα, περιγράφοντας τη σειρά: «Είναι σαν “Ψυχώ” στο διάστημα, σαν ιστορία με στοιχειωμένο σπίτι αλλά σε διαστημόπλοιο».
Ε, ναι λοιπόν, αυτή που πεθαίνει στο τέλος του πενταλέπτου είναι η πρωταγωνίστρια της σειράς! Αυτό σε περίπτωση που είχατε κάποια αμφιβολία για το αν ο δημιουργός της είναι ο ίδιος με εκείνον του «Game of Thrones»...
Το «Nightflyers» παρακολουθεί το ταξίδι οκτώ επιστημόνων και ενός ισχυρού τηλεπαθητικού με το διαστημόπλοιο Nightflyer προς τα άκρα του ηλιακού μας συστήματος, σε αναζήτηση εξωγήινης ζωής. Ένα ταξίδι που σύντομα μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης ύστερα από διάφορα βίαια και τρομαχτικά συμβάντα.
Στον πρωταγωνιστικό ρόλο της Δρ. Άγκαθα Μάθισον εμφανίζεται η Γκρέτσεν Μολ, γνωστή από τη σειρά «Boardwalk Empire».

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom