sonicmauhdem123
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2015
- Κριτικές
- 5
- Like
- 120
- Πόντοι
- 1
ναι μωρε την ωρα που γαμιεται ο διας ο μοργκαν ΔΕΝ γουσταρει να σκοτωσει και τους λεει και στο τελος οτι οι αλεξανδρινοι εχουν οπλα.
ναι μωρε την ωρα που γαμιεται ο διας ο μοργκαν ΔΕΝ γουσταρει να σκοτωσει και τους λεει και στο τελος οτι οι αλεξανδρινοι εχουν οπλα.
ΕΛΕΟΣ
στον 5ο κυκλο τον ειχαν πιασει αιχμαλωτο οι λυκοι και τους ειχε δειρει(αν θυμαμαι καλα)και ετσι ξεφυγε.κάποιος λόγος πρέπει να υπάρχει πίσω απ'αυτό ρε
ίσως πιο παλιά ήταν στην ομάδα τους
φάνηκαν να γνωρίζονται
στον 5ο κυκλο τον ειχαν πιασει αιχμαλωτο οι λυκοι και τους ειχε δειρει(αν θυμαμαι καλα)και ετσι ξεφυγε.
επισης στην αποκαλυψη των ζομπι και των κανιβαλων ο τυπος δεν γουσταρει οπλα και κυκλοφορει με ενα σκουποξυλο
SENTENCE
να σοδομιστει απο ζομπι και κανιβαλους.
κανονικα δουλευουν και τα 2σημερα δεν μπορω να μπω ουτε στο Pop corn time oyte στο kikass για να κατεβασω Torrent, τη εγινε εφαγα Ιο η υπαρχει γενικο προβλημα
house of cards εχεις δει?πολυ καλο φιλε εχει μια σεζον με 10 επεισοδεια.του χρονου θα βγει η 2η
Eυχαριστω φιλε αρα εγω εχω προβλημα .κανονικα δουλευουν και τα 2
τπτ ρε,δοκιμασε να δεις στο youtube ενα προγραμμα που λεγετε kodiEυχαριστω φιλε αρα εγω εχω προβλημα .
house of cards εχεις δει?
ναι συμφωνω υπαρχουν κ κανα 2 ακμ που αξιζει καποιος να δει.Eιναι από τις κορυφέες σειρές.
Μέχρι Φεβρουάριο θα ξεκινήσει και ο 4ος κύκλος
αξιζει?
ναι μωρε εγω τωρα βλεπω gotham,limitless,blindspotΟχι ιδιαίτερα... 6/10 του δίνω.
Ειδικά στα τελευταία επισόδια είναι....
ριξε μια ματια στο Penny Dreadful,Sleepy Hollow και Constantine,επισης καλο ηταν και το Da Vincis Demons αλλα σταματησεΤο Salem...
τσεκαρες κανα trailer απο αυτα?Ωραίο threat, θα το παρακολουθώ..!