Νέα

Προσωπική άποψη για ξένες σειρές

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tesla82
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 287K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366

Συνημμένα

• Hustle.jpg
    Hustle.jpg
    17,2 KB · Εμφανίσεις: 23

gbeyyt11

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2008
Like
143
Πόντοι
16
Αυτες που παρακολουθω τακτικα αυτη τη περιοδο ειναι
House M.D ,απο τι καλυτερες σειρες ανετα και απο τους καλυτερους χαρακτηρες ο Hugh Laurie ως Dr House (7η σαιζον τωρα)
How I Met Your Mother ,στην αρχη πολυ καλο , τις τελευταιες 2-3 σαιζον αρκετα βαρετο και ψιλοκοπια των Friends (6η σαιζον )
Big Bang Theory , κι αυτο πολυ καλο ,στην αρχη παρα πολυ καλο χιουμορ και γελιο ,τελευταια επισης βαρετο με καποιες σκηνες ομως ανα επεισοδιο να το κρατανε ακομα αστειο κι ενδιαφερον (4η σαιζον )

Εχω τελειωσει επισης τα γνωστα και πολλες φορες προτεινομενα Nip Tuck , Lost , Prison Break που ειναι super και τα 3 το καθενα για αλλο λογο τα συνιστω για ακομη μια φορα .
Εχω κατεβασει τωρα το Two & A Half Men που απο μερικα επεισοδια που πιανω στο STAR μου αρεσει λιγο αλλα εχω κατεβασει ασυγχρονιστα subs και μου τη σπαει , το Married With Children που ειμαι 3η σαιζον (δε καταφερα ποτε να δω ολα τα επεισοδια απο το Μακεδονια οταν το εδειχνε και φυσικα ειναι σταθεροτατη αξια ) , το Californication που μου το εχουν προτεινει επανειλημενα αλλα δε το εχω αρχισει καν και μολις τωρα εβαλα να κατεβαινει full και το family Guy για να δω απο 1-2 επεισοδια αν αυτη η καφριλα που λετε οτι βγαζει ,μου αρεσει . Α και το Joey , το οποιο απο το Pilot που ειδα δε με ενθουσιασε...

Υ.Γ Μου εχουν προτεινει επισης και το 30Rock με τον Alec Baldwin ,ξερει κανεις αν οντως αξιζει ?

foot_employer

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2010
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
16
House M.D ,απο τι καλυτερες σειρες ανετα και απο τους καλυτερους χαρακτηρες ο Hugh Laurie ως Dr House (7η σαιζον τωρα)

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Πόσοι γιατροί σε οποιαδήποτε σειρά με γιατρούς έχουν πάει να κάνουν εγχείρηση σε ασθενή με μπλουζάκι "Valley of Death"; :2funny: :2funny: :2funny: Αν και τελευταία έχει πέσει λίγο.

Υ.Γ Μου εχουν προτεινει επισης και το 30Rock με τον Alec Baldwin ,ξερει κανεις αν οντως αξιζει ?

Καλό είναι, το έπαιζε και το ALTER μια περίοδο.

Αυτή η σειρά που παίζει τώρα ο ΑΝΤ1 μετά τα μεσάνυχτα, το Shark, είναι πολύ καλή.
Όλα τα λεφτά ο Τζέιμς Γουντς. Κρίμα που δεν έγινε σταρ ένας τέτοιος ηθοποιός, από τους πιο αδικημένους μαζί με τον Άντυ Γκαρσία.

Και πανέξυπνος! IQ 180!

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
εγώ ξεκίνησα να βλέπω το Spartacus: Gods of the arena που είναι spin off του Spartacus αλλα και το The cape που είναι με σούπερ ήρωα. Μετριες εντυπώσεις απο τα δύο.

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
Big Bang Theory , κι αυτο πολυ καλο ,στην αρχη παρα πολυ καλο χιουμορ και γελιο ,τελευταια επισης βαρετο με καποιες σκηνες ομως ανα επεισοδιο να το κρατανε ακομα αστειο κι ενδιαφερον (4η σαιζον )
ελληνικους υποτιτλους γ αυτο θα βρουμε;;;

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
1000000000000 ευχαριστω παιδακια!!!!!!!!!!!!!

Angelus

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Κριτικές
23
Like
418
Πόντοι
3.275
εγώ ξεκίνησα να βλέπω το Spartacus: Gods of the arena που είναι spin off του Spartacus αλλα και το The cape που είναι με σούπερ ήρωα. Μετριες εντυπώσεις απο τα δύο.
Prequel είναι...δηλαδή εξιστόρηση κάποιων γεγονότων πριν γίνουν αυτά που έγιναν στο στην κανονική σειρά.
Spinn off είναι μια άλλη σειρά, βασισμένη σε χαρακτήρες της πρώτης. Πχ όπως το Angel που ήταν spin off της Μπάφυ, επειδή ο βρικόλακας Angel ήταν μέσα στο καστ της Buffy...και αυτές είναι εξίσου καλές σειρές.

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
σας εχω πριξει αι νοου αλλα υπαρχει εστω και μια πιθανοτητα να βρουμε υποτιτλους γ το golden girls???
εψαξα αλλα ως γνωστη αχρηστη σε αυτα δε βρηκα κατι....

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366

gbeyyt11

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2008
Like
143
Πόντοι
16
It's Always Sunny in Philadelphia ,κατεβασα ολες τις σαιζονς και μεσα σε λιγες μερες ειμαι στη 4η , απλα απιστευτη σειρα δεν υπαρχει ,λιωνω σε καθε επεισοδιο  :2funny: . Δε το περιμενα οτι μια mainstream και προωθουμενη σειρα θα μπορουσε να ειναι τοσο καφρικη  :grin:

BackTrack

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2010
Like
0
Πόντοι
1
Η σειρά πάντως που δεν βλέπετε με τίποτα είναι η "$#*! My Dad Says". Είδα τα πρώτα 12 επεισόδια (δεν είχα τι να κάνω...  :S ), και το ένα ήταν χειρότερο από το άλλο.

Περιμένω την 2η σαιζόν του Walking Dead  :)

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666
Οκ.....διάβασα περίπου 10 σελίδες!!!!
Νομίζω ότι κορυφαία σειρά και με διαφορά από όλες και για όλα τα γούστα είναι το Damages....Γκλεν Κλόουζ σε απίστευτες ερμηνείες!!!!
Μετά είναι το The Wire.....άλλο επίπεδο!!!!
Σε αυτούς που τους αρέσουν τα επιχειρησιακά, καλή σειρά είναι το The Unit!!!!!
Πάμε στις μαύρες κωμωδίες....Dexter....πολύ καλή σειρά!!!!
Το 24 hours........χωρίς σχόλια!!!!

Και βεβαίως μια σειρά που μόλις τελείωσε ο 1ος κύκλος χωρίς να ξέρω αν θα υπάρξει συνέχεια......
RUBICON......γροθιά στο σύστημα!!!!!
Για όσους έχουν υπομονή και ηρεμία διότι η σειρά αυτή είναι για πολλές κοινωνικοπολιτικές αναλύσεις και για πολύ σκέψη....βάζει πολλά διλλήματα χωρίς να τα απαντάει!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom