Angelus
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 23
- Like
- 418
- Πόντοι
- 3.275
Απίστευτη σειρά... Ποιός θα είναι ο αντικαταστάτης?
Λίαμ ΜακΙντάιρ: ο νέος τηλεοπτικός "Σπάρτακος"
Απίστευτη σειρά... Ποιός θα είναι ο αντικαταστάτης?
HustleTo the wire γυριστηκε σε καδρο 4:3 ή φταιει η version που κατεβασα?
Δε θυμάμαι,μπορεί και ναι
Προτεινε και κανα καινουριο αν ξερεις, γιατι αυτα που προτεινες πριν καμποσο καιρο τα εξαντλησα
To "the wire" ειναι σε 4:3 τελικα...
House M.D ,απο τι καλυτερες σειρες ανετα και απο τους καλυτερους χαρακτηρες ο Hugh Laurie ως Dr House (7η σαιζον τωρα)
Υ.Γ Μου εχουν προτεινει επισης και το 30Rock με τον Alec Baldwin ,ξερει κανεις αν οντως αξιζει ?
Αυτή η σειρά που παίζει τώρα ο ΑΝΤ1 μετά τα μεσάνυχτα, το Shark, είναι πολύ καλή.
Όλα τα λεφτά ο Τζέιμς Γουντς. Κρίμα που δεν έγινε σταρ ένας τέτοιος ηθοποιός, από τους πιο αδικημένους μαζί με τον Άντυ Γκαρσία.
ελληνικους υποτιτλους γ αυτο θα βρουμε;;;Big Bang Theory , κι αυτο πολυ καλο ,στην αρχη παρα πολυ καλο χιουμορ και γελιο ,τελευταια επισης βαρετο με καποιες σκηνες ομως ανα επεισοδιο να το κρατανε ακομα αστειο κι ενδιαφερον (4η σαιζον )
Prequel είναι...δηλαδή εξιστόρηση κάποιων γεγονότων πριν γίνουν αυτά που έγιναν στο στην κανονική σειρά.εγώ ξεκίνησα να βλέπω το Spartacus: Gods of the arena που είναι spin off του Spartacus αλλα και το The cape που είναι με σούπερ ήρωα. Μετριες εντυπώσεις απο τα δύο.
και πριν λίγο βγήκε ο υπότιτλος για το 16ο επεισόδιο.xsubs.tv
Χλωμό λουκ.σας εχω πριξει αι νοου αλλα υπαρχει εστω και μια πιθανοτητα να βρουμε υποτιτλους γ το golden girls???
εψαξα αλλα ως γνωστη αχρηστη σε αυτα δε βρηκα κατι....
:'( :'( :'(Χλωμό λουκ.