Κωλο-μβιανος
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2013
- Like
- 14
- Πόντοι
- 1
breaking bad θα τα σαρωσει ολα
Αν και το έχω κατεβάσει δεν το έχω ξεκινήσει ακόμα..Φιλε αυτο το εχεις δει?Αξιζει?Τα αλλα 4 τα εχω δει.Στορυ καλο ?Downton Abbey
Μαυρο χαλι η 7η σεζον τυπεΤι να ξεκινήσεις...7η σαιζόν είναι...
Game of Thrones
24
Mentalist
NCIS
my choices....
Αν ξεκινούσες τώρα από την 7η,δεν θα έβγαζες άκρη...την 7η εννοώ να ξεκινήσω smartass αλλά κι αυτό να μην εννοούσα πρώτη φορά θα έβλεπες κάποιον που να ξεκινάει μια σειρά ενώ εκείνη έχει ήδη προχωρήσει???
Μαυρο χαλι η 7η σεζον τυπε
Αν ξεκινούσες τώρα από την 7η,δεν θα έβγαζες άκρη...
Τα 2 πρώτα κάπως βλέπονται...το 3ο επεισόδιο ήταν γτπ......
προφανώς εννοούσα να ξεκινήσω τώρα την 7η
έχοντας δει τα υπόλοιπα παλιοτερα...
Τα 2 πρώτα κάπως βλέπονται...το 3ο επεισόδιο ήταν γτπ......
Θα παρει τιμητικα καποιο βραβειο αλλα δεν βλεπω κατι αλλο.breaking bad θα τα σαρωσει ολα
Κρύο είναι το μουνί τους,μαν......Να φανταστεις δεν ειχα δει καν το τριτο και εβγαλα αυτο το συμπερασμα
Το μονο που ειχε ενδιαφερον, ηταν μια βαριεστημενη σκεψη που εκανα καποια στιγμη κατα την διαρκεια των επεισοδιων, αν το μουνι των βαμπιρ ειναι ζεστο οταν τις γαμανε...Απορω γιατι την βλεπω ακομα αυτη την μαλακια.
Θα παρει τιμητικα καποια βραβειο αλλα δεν βλεπω κατι αλλο.
Δυσκολα να παρει βραβειο εχοντας τετοιο θεμα στην ταινια.
Κρύο είναι το μουνί τους,μαν......
Ναρκωτικα. Καταπτωση των ηθικων αξιων. Get Rich Or Die Tryin'.
Ναρκωτικα. Καταπτωση των ηθικων αξιων. Get Rich Or Die Tryin'.
Μαν, ειναι αρκετα πιο βαθυ απο το να εδειχνε μια ιστορια μαφιοζων που μπλεκουν με εκληματικες δραστηριοτητες. Χτυπαει τα θεμελια της αμερικανικης οικογενειας και κοινωνιας.γιατί μαν γνωρίζεις ότι δεν δίνουν βραβείο σε αντιπαιδαγωγικές σειρές
The Sopranos : :-*Μαν, ειναι αρκετα πιο βαθυ απο το να εδειχνε μια ιστορια μαφιοζων που μπλεκουν με εκληματικες δραστηριοτητες. Χτυπαει τα θεμελια της αμερικανικης οικογενειας και κοινωνιας.
Τοσα χρονια γιατι εχει παρει ελαχιστα βραβεια ενω εχει τοσους πολλους οπαδους;
Έλα ντε.....πιπες δεν κανουνε, το μουνι τους ειναι κρυο, τι λυσσανε ολοι να τις γαμησουν?