Νέα

Προσωπική άποψη για Θεατρικές παραστάσεις ...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα BackTrack
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 17
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

BackTrack

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2010
Like
0
Πόντοι
1
Ο τίτλος τα λέει όλα...

Προσωπικά ψήνομαι να δω το Χάρολντ & Μοντ  του Φιλιππίδη. Την είδε κανείς την παράσταση ?

Elrick81

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2011
Like
0
Πόντοι
1
Ο τίτλος τα λέει όλα...

Προσωπικά ψήνομαι να δω το Χάρολντ & Μοντ  του Φιλιππίδη. Την είδε κανείς την παράσταση ?

Τύπε άκουσα καλά σχόλια αλλά δεν το έχω δει. Είδα το "Η σεξουαλική ζωή του κυρίου και της κυρίας Νικολαΐδη". Μου άρεσε πολύ και το συνιστώ να πας με γυναίκα! Ο Ζουγκα πολύ απλά γαμώ τα γέλια!

Σάββατο θα δω το "Χόρεψέ με ως το Tέλος του Kόσμου". Θα ενημερώσω.

Αν πας Φιλλιπίδη, ενημέρωσε.

OP
OP
B

BackTrack

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2010
Like
0
Πόντοι
1
Τύπε άκουσα καλά σχόλια αλλά δεν το έχω δει. Είδα το "Η σεξουαλική ζωή του κυρίου και της κυρίας Νικολαΐδη". Μου άρεσε πολύ και το συνιστώ να πας με γυναίκα! Ο Ζουγκα πολύ απλά γαμώ τα γέλια!

Το πιθανότερο να πάω την επόμενη εβδομάδα. Θα γράψω γνώμη μετά :)

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
24
Πόντοι
66

Τυπε, αυτο ειναι της Δ. Παπαδοπουλου το εργο; Ο Ζουγανελης παζει ακομα;

Angelus

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Κριτικές
23
Like
424
Πόντοι
3.275
Ο Ζουγανέλης πρέπει να κάνει σεξολόγο.

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.199
Πόντοι
17.085
Ο περφόρμερ Λεζές πού παίζει φέτο;

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.199
Πόντοι
17.085

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
το δευτερο φυλλο.
ερασιτεχνικη παρασταση.
πολυ βαρυ αλλα καλο.

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
ειδα το "ειδα τον χαρη με τα ματια μου."

χαρης ρωμας(μανιερα ),αννα κουρη εξαιρετικη και αξιοπρεπεστατη,αγγελικη λαμπρη ταλεντακι,λεωνιδας καλφαγιαννης πολυ καλος και σεμνος.

η παρασταση θυμιζε Πυγμαλιωνα και την παρασταση με τον κιμουλη και την ιωακιμιδου.
εξαιρετικη η μουσικη της παραστασης.
το εργο καλο.περναει πολυ ευχαριστα η ωρα.

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟΠΩΛΕΙΟ: Θέατρο Αλληλεγγύης από τους ηθοποιούς του ΚΘΒΕ (28/2/2012)

ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟΠΩΛΕΙΟ
Θέατρο Αλληλεγγύης από τους ηθοποιούς του ΚΘΒΕ

Το ΚΘΒΕ συνεχίζοντας με συνέπεια την κοινωνική του πολιτική εγκαινιάζει τον θεσμό του «Κοινωνικού Θεατροπωλείου». Ηθοποιοί του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος, συσπειρωμένοι απέναντι στις κρίσιμες στιγμές, προτείνουν, σκηνοθετούν και ερμηνεύουν αγαπημένα έργα του παγκόσμιου δραματολογίου.

Οι θεατές των παραστάσεων καλούνται να καταβάλουν αντί εισιτηρίου, τρόφιμα μακράς διαρκείας, τα οποία θα διατεθούν σε κοινωνικά ιδρύματα. Συγκεκριμένα, το ΚΘΒΕ, για τη διάθεση των τροφίμων, θα συνεργαστεί με τους ακόλουθους Οργανισμούς και ιδρύματα: «Το Χαμόγελο του παιδιού», «Ελληνικό Παιδικό Χωριό», Ίδρυμα Ορφανοτροφείο Θηλέων «Η Μέλισσα», Παπάφειο Ίδρυμα & Ξενώνας Προστασίας Αγάμων Μητέρων «Το Σπίτι της Μαρίας».

Στο πλαίσιο του «Κοινωνικού Θεατροπωλείου», θα παρουσιαστούν, καταρχήν, από το ΚΘΒΕ, πέντε παραγωγές που θα φιλοξενηθούν, κατά τη διάρκεια των μηνών Μαρτίου και Απριλίου, στο νέο Υπερώο της Εταιρείας Μακεδονικών Σπουδών και στο Μικρό Θέατρο Μονής Λαζαριστών. Τις παραστάσεις θα σκηνοθετήσουν οι ηθοποιοί του ΚΘΒΕ: Μαρίνα Χατζηιωάννου, Γιώργος Ρούφας, Βασίλης Σπυρόπουλος, Γιάννης Τσάτσαρης, Γιώργος Σφυρίδης & Εβελίνα Παπούλια.

dimitrakis123456789

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2011
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
συμπεθεροι απ τα τυρρανα.τελευταια χρονια φετος.θα λιωσετε :2funny: :2funny:

therion1985

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2011
Κριτικές
43
Like
5
Πόντοι
16
Eγω πριν κανα μηνα ειδα το δειπνο ηλιθιων με το Σεφερλη.Δεν ηταν καμια σοβαρη υποθεση,αλλα ειχε γελιο,περασα καλά τουλάχιστον!

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376

Κλασσικό εργάκι,ευχάριστο,όμορφο,γλυκό.

Δεν είναι η παράσταση που θα θυμάσαι 10 χρόνια αλλά περνάς ευχάριστα ένα Σαββατόβραδο.

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
3 υπέροχες παραστάσεις του καλοκαιριού που άξιζαν τον κόπο κ τα λεφτά τους(με σειρά αξιολόγησης):

[size=20pt]1)[/size]

[size=20pt]2)[/size]

[size=20pt]3)[/size]

Και κάπως έτσι τελειώνει το καλοκαίρι με τον πιο ευχάριστο τρόπο κ ακολουθεί η γλυκιά μελαγχολία του φθινοπώρου.....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom