Νέα

Προσωπική άποψη για ταινίες/δυνατές σκηνές

• Μέλος που άνοιξε το νήμα in_between
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 13K
  • Εμφανίσεις 649K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

drax

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2009
Κριτικές
36
Like
184
Πόντοι
896
To Βοne Tomahawk το είδα πριν κανά μήνα....
Οκ σου προκαλεί τρόμο η ταινία και σε κρατάει τσίτα, αλλά μέχρι εκεί!!!
Γενικά μέτρια πράγματα, πάντως η ιδέα του σεναρίου αρκετά καλή!!
To Ravenous το θεωρώ πολύ καλύτερο και είναι η ναυαρχίδα αυτού του είδους των γουέστερν!!!

Φυσικά και το Ravenous είναι πολύ καλύτερο σαν ταινία. Αλλά και το άλλο μου έκανε εντύπωση, όχι συγκριτικά αλλά σαν ξεχωριστή ταινία. Καταπιάνεται με ένα κομμάτι της αμερικάνικης ιστορίας και με μια κάστα-φυλή-ομάδα που δεν έχει παρουσιαστεί σχεδόν ποτέ σε ταινίες και το κάνει με εντιμότητα και ρεαλισμό. Κάποιες σκηνές είναι πραγματικά ανατριχιαστικές και δεν ξεχνιούνται με τίποτα. Επίσης μου έκαναν εντύπωση οι ερμηνείες από Ράσελ και Τζένκινς.
Έχει βέβαια πολλά μειονεκτήματα. Θα μπορούσε να είναι και καλύτερη πιστεύω. Ήταν ξεχειλωμένο σε διάρκεια και μέχρι κάποιο σημείο δεν συμβαίνει τίποτα, ενώ οι περισσότεροι χαρακτήρες είναι underwritten(δεν μπορώ να βρω την ελληνική λέξη........).

aristos 45 sec

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2013
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Γιώργο όπως τα γράφεις εκτός από το τελευταίο....
Οι ερμηνείες καλές αλλά μέχρι εκεί!!!
Άλλωστε οι ρόλοι δεν ήταν απαιτητικοί από άποψη ερμηνειών!!!
Γενικά πολύ καλή ταινία, σε κρατάει μέσα της έως το τέλος!!!!
Από εκεί και πέρα η ταινία αθωώνει όλη την διακυβέρνηση του Μπους και γενικά "προστατεύει" τον θεσμό της κυβέρνησης!!!
God bless America που λένε εκεί....πες ότι θες, κατηγόρησε όποιον θες, αλλά την εκάστοτε κυβέρνηση μην την πιάνεις στο στόμα σου....
Αυτή λέει πάντα την αλήθεια και σε προστατεύει!!!!
Δηλ. οι κυβερνήσεις δεν είναι πιόνια των Τραπεζών?
Έδειξε και μερικά αντίσκηνα και κομπλέ όλα....
Αλλά το σημαντικότερο που σου δείχνει είναι ότι σε ένα τέτοιο καπιταλιστικό σύστημα, πάντα κάποιος κερδίζει και ότι πάντα δημιουργούνται ευκαιρίες ακόμα και μέσα από μεγάλες κρίσεις, άρα μην χάνεις την ελπίδα σου.....
Ειδικά εκεί όπου η ταινία δείχνει ότι με πόνο καρδιάς αυτοί που πόνταραν εναντίον της οικονομίας, έβγαλαν εκατοντάδες μύρια με συγκίνησε!!!!
Αυτή η ταινία μπορεί να δείχνει καταγγελτική αλλά για "διαβάστε την" καλύτερα....η κολυμπήθρα του Σηλωάμ για τους απανταχού καπιτάλες είναι στην τελική!!!
:hi:

Αγαπητέ μου, η συνέχεια στο 99 HOMES στο οποίο αναφέρθηκες πιο πριν,  όσο για την ΝΕΜΕΣΙΣ, τα έχουν προβλέψει όλα...σε σημείο να μας βάλουν να σφαχτούμε μεταξύ μας!

aristos 45 sec

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2013
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Creed, ακολουθώντας τις περγαμηνές των πρώτων ταινιών της πιο δημοφιλούς  ταινίας των μακρινών δεκαετιών 70-80, η νέα επιστροφή αυτήν την φορά με έναν νέο ήρωα που αποτελεί τον συνδετικό κρίκο της νέας με την παλαιά φρουρά. Καλά σκηνοθετημένη-χάρη στο γεγονός πως ο αυτήν την φορά ο Sly δεν μπλέκεται-και καλά στεκούμενη, προσφέρει αν και ομολογούμενος μεγάλη σε διάρκεια ενδιαφέρον πλοκή και ροή. Ο Sly με την υποψηφιότητα του, έχοντα πάρει είδη την χρυσή σφαίρα μακριά από τον συνήθη εαυτό του, με τους μορφασμούς και τα κλαψουρίσματα του, δεν δείχνει ούτε ένα μυ από τον πήχη του χεριού του, κάτι που του χαρίζει  αυτήν την φορά μια ωριμότητα και εγκράτεια που αποτυπώνεται με την καλή ερμηνεία του.
Ο Jordan δείχνει για μια ακόμη φορά την δυνατή παρουσία του ( όσοι δεν είδατε το Μια Στάση Πριν το Τέλος- Fruitvale Station να το δείτε ) και χορεύει άψογα πάνω στα ρινγκ,  χαρίζοντας στο τέλος με το όραμα του Apollo πριν το νοκ-αουτ μια ωραία στιγμή.

Ωραίες εικόνες και από τους δρόμους της Φιλαδέλφειας.

Καλή προσπάθεια πρωταθλητή...

Συνημμένα

• Creed.jpg
    Creed.jpg
    102,7 KB · Εμφανίσεις: 39

drax

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2009
Κριτικές
36
Like
184
Πόντοι
896
Creed, ακολουθώντας τις περγαμηνές των πρώτων ταινιών της πιο δημοφιλούς  ταινίας των μακρινών δεκαετιών 70-80, η νέα επιστροφή αυτήν την φορά με έναν νέο ήρωα που αποτελεί τον συνδετικό κρίκο της νέας με την παλαιά φρουρά. Καλά σκηνοθετημένη-χάρη στο γεγονός πως ο αυτήν την φορά ο Sly δεν μπλέκεται-και καλά στεκούμενη, προσφέρει αν και ομολογούμενος μεγάλη σε διάρκεια ενδιαφέρον πλοκή και ροή. Ο Sly με την υποψηφιότητα του, έχοντα πάρει είδη την χρυσή σφαίρα μακριά από τον συνήθη εαυτό του, με τους μορφασμούς και τα κλαψουρίσματα του, δεν δείχνει ούτε ένα μυ από τον πήχη του χεριού του, κάτι που του χαρίζει  αυτήν την φορά μια ωριμότητα και εγκράτεια που αποτυπώνεται με την καλή ερμηνεία του.
Ο Jordan δείχνει για μια ακόμη φορά την δυνατή παρουσία του ( όσοι δεν είδατε το Μια Στάση Πριν το Τέλος- Fruitvale Station να το δείτε ) και χορεύει άψογα πάνω στα ρινγκ,  χαρίζοντας στο τέλος με το όραμα του Apollo πριν το νοκ-αουτ μια ωραία στιγμή.

Συμφωνώ κατά βάση. Είναι πολύ καλογυρισμένες οι σκηνές μέσα στο ρινγκ. Πρώτη φορά που η κάμερα δεν έχει στηθεί για να δείχνει όλο το ρινγκ, αλλά ακολουθεί τους πυγμάχους κι αυτό δίνει μια αίσθηση ότι είσαι μαζί τους στο ρινγκ. Πρωτότυπο, λειτουργικό και εντυπωσιακό.
Το έχω ξαναγράψει παλαιότερα εδώ. Πιστεύω ότι ο Σταλόνε είναι καλός ηθοποιός αν του δοθεί καλογραμμένος ρόλος. Παραπέμπω σε όσους διαφωνούν, στα FIST,  COPLAND, το πρώτο ROCKY και το τελευταίο ROCKY BALBOA και φυσικά το παρόν.
Υπάρχουν βέβαια κάποια κλασσικά κλισέ αλλά σε γενικές γραμμές είναι αξιοπρεπής και ανθρώπινη ταινία.
Και κάτι προσωπικό. Δεν σας κρύβω ότι μεγάλωσα με Ρόκι, είμαι αυτής της γενιάς. Παρά τα απαράδεκτα σίκουελ, αυτός ο τύπος παρέμεινε συμπαθής και οικείος σαν δικός μου άνθρωπος κατά την διάρκεια των πολλών χρόνων που έχουν περάσει. Δεν ντρέπομαι να πω λοιπόν ότι σε κάνα δυο σκηνές βούρκωσα και συγκινήθηκα πραγματικά. Κάποιοι νεότεροι ή κάποιοι λίγο ή περισσότερο μεγαλύτεροι δεν θα καταλάβουν τι εννοώ. Δεν συγκινούμαι εύκολα σε ταινίες, κάθε άλλο. Αυτό λοιπόν που βίωσα είναι κατάκτηση της ταινίας και του Σταλόνε.
Και μια τελική παρατήρηση. Μάλλον πάμε κι εδώ για αρκετά σίκουελ, αλλά έχω την αίσθηση ότι χωρίς την παρουσία του Ρόκι, ο συμπαθής και ταλαντούχος Τζόρνταν δεν θα μπορέσει να αποτινάξει την σκιά του και να φτιάξει την δική του κληρονομιά.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
Βλέποντας τον έξοχο κακό  Τόμ Χάρντυ στο The Revenant, θυμήθηκα και αυτή την δυνατή ταινία δρόμου (κυριολεκτικά όμως!) του 2013.
Δυστυχώς το trailer αδικεί την ταινία και δεν φανερώνει την ένταση και ό,τι ακολουθεί...
Αν και το τέλος δεν ήταν αυτό που θα περίμενα, εντούτοις, μια ταινία γυρισμένη εξ ολοκλήρου μέσα σ' ένα αυτοκίνητο, αποτελεί άθλο,
καθώς δεν σε αφίνει ούτε λεπτό να βαριέσαι με την σπουδαία ερμηνεία του Χάρντυ και το δυνατό θέμα που ξετυλίγεται. Τολμηρή ταινία.

infernus

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2013
Like
0
Πόντοι
0
Στις δικές μου επιλογές των ταινιών του, το Amores Perros
βρίσκεται στην κορυφή (δεν έχω δεί ακόμα το Birdman)
Το birdman σαν προσωπικη αποψη ειναι η "επιτομη" της σκηνοθετικης μαεστριας.Γινομαι ιεροσυλος λεγοντας κατι τετοιο ενω εχω/με δει τοσες αλλες ταινιες και εχουμε μεινει με το στομα ανοιχτο ? Ισως,αλλα κανενας αλλος οπως ο inaritu δεν εχει αποδωσει στο birdman το τι μπορει να συμβαινει στο μυαλο του χαρακτηρα του οπως αυτος.Δες το ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ....

Μπορω και να τεκμηριωσω γιατι λεω τα παραπανω αλλα δεν μπορω να το κανω χωρις σποιλερ οποτε....το αφηνω εδω !!! :)

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
Το birdman σαν προσωπικη αποψη ειναι η "επιτομη" της σκηνοθετικης μαεστριας.Γινομαι ιεροσυλος λεγοντας κατι τετοιο ενω εχω/με δει τοσες αλλες ταινιες και εχουμε μεινει με το στομα ανοιχτο ? Ισως,αλλα κανενας αλλος οπως ο inaritu δεν εχει αποδωσει στο birdman το τι μπορει να συμβαινει στο μυαλο του χαρακτηρα του οπως αυτος.Δες το ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ....

Μπορω και να τεκμηριωσω γιατι λεω τα παραπανω αλλα δεν μπορω να το κανω χωρις σποιλερ οποτε....το αφηνω εδω !!! :)

Thanks dude  :hi: έτσι κι αλλιώς το έχω στα υπόψη να το δώ, επειδή πάντα θέλω να έχω την προσωπική μου γνώμη, παρά τα όσα
καλά ή κακά γράφονται και λέγονται για μια ταινία. Για παράδειγμα, το Biutiful που ήταν μάλιστα και υποψήφιο για όσκαρ,
δεν μου άρεσε καθόλου. Το βρήκα πολύ παιδαριώδες, δήθεν και too sentimental. Και τα "21 γραμμάρια" δεν με τρέλαναν.
Φυσικά, ποτέ δεν είχα αμφιβολίες για τη σκηνοθετική virtuosite του Ινιαρίτου. Είναι σπουδαίος τεχνίτης.

aristos 45 sec

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2013
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Συμφωνώ κατά βάση. Είναι πολύ καλογυρισμένες οι σκηνές μέσα στο ρινγκ. Πρώτη φορά που η κάμερα δεν έχει στηθεί για να δείχνει όλο το ρινγκ, αλλά ακολουθεί τους πυγμάχους κι αυτό δίνει μια αίσθηση ότι είσαι μαζί τους στο ρινγκ. Πρωτότυπο, λειτουργικό και εντυπωσιακό.
Το έχω ξαναγράψει παλαιότερα εδώ. Πιστεύω ότι ο Σταλόνε είναι καλός ηθοποιός αν του δοθεί καλογραμμένος ρόλος. Παραπέμπω σε όσους διαφωνούν, στα FIST,  COPLAND, το πρώτο ROCKY και το τελευταίο ROCKY BALBOA και φυσικά το παρόν.
Υπάρχουν βέβαια κάποια κλασσικά κλισέ αλλά σε γενικές γραμμές είναι αξιοπρεπής και ανθρώπινη ταινία.
Και κάτι προσωπικό. Δεν σας κρύβω ότι μεγάλωσα με Ρόκι, είμαι αυτής της γενιάς. Παρά τα απαράδεκτα σίκουελ, αυτός ο τύπος παρέμεινε συμπαθής και οικείος σαν δικός μου άνθρωπος κατά την διάρκεια των πολλών χρόνων που έχουν περάσει. Δεν ντρέπομαι να πω λοιπόν ότι σε κάνα δυο σκηνές βούρκωσα και συγκινήθηκα πραγματικά. Κάποιοι νεότεροι ή κάποιοι λίγο ή περισσότερο μεγαλύτεροι δεν θα καταλάβουν τι εννοώ. Δεν συγκινούμαι εύκολα σε ταινίες, κάθε άλλο. Αυτό λοιπόν που βίωσα είναι κατάκτηση της ταινίας και του Σταλόνε.
Και μια τελική παρατήρηση. Μάλλον πάμε κι εδώ για αρκετά σίκουελ, αλλά έχω την αίσθηση ότι χωρίς την παρουσία του Ρόκι, ο συμπαθής και ταλαντούχος Τζόρνταν δεν θα μπορέσει να αποτινάξει την σκιά του και να φτιάξει την δική του κληρονομιά.

:grouphug:

aristos 45 sec

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2013
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Βλέποντας τον έξοχο κακό  Τόμ Χάρντυ στο The Revenant, θυμήθηκα και αυτή την δυνατή ταινία δρόμου (κυριολεκτικά όμως!) του 2013.
Δυστυχώς το trailer αδικεί την ταινία και δεν φανερώνει την ένταση και ό,τι ακολουθεί...
Αν και το τέλος δεν ήταν αυτό που θα περίμενα, εντούτοις, μια ταινία γυρισμένη εξ ολοκλήρου μέσα σ' ένα αυτοκίνητο, αποτελεί άθλο,
καθώς δεν σε αφίνει ούτε λεπτό να βαριέσαι με την σπουδαία ερμηνεία του Χάρντυ και το δυνατό θέμα που ξετυλίγεται. Τολμηρή ταινία.

Πολύ καλή ταινία, ώρες-ώρες αισθάνεσαι να σε κυριεύουν τα συναισθήματα και απορείς αν μπορείς σε τέτοια περίπτωση να έχεις τέτοια ολύμπια ψυχραιμία...

aristos 45 sec

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2013
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
The Danish Girl, είδα την ταινία περισσότερο για να επαληθεύσω την άποψη μου για τον Redmayne που πιστεύω πως αν δεν υπήρχε η περσινή απονομή και το δύσκολο επιχείρημα του repeat για του σοφούς της ακαδημίας, θα έλεγα πως ανεξαρτήτως από τον δύσκολο αντίπαλο (DiCaprio) θα στοιχημάτιζα τα ρέστα μου..
Ο Εγγλέζος είναι τρομερός στην υποκρισία!

Κατά τα άλλα η ταινία αναφέρεται σε ένα αληθινό γεγονός για τις πρώτες απόπειρες αλλαγής του ανθρώπινου φύλλου και την ιστορία ενός άντρα που γεννήθηκε γυναίκα η μια γυναίκα που γεννήθηκε αιχμαλωτισμένη σε αντρικό κορμί, πάρτε το όπως θέλετε.

Δυνατή ταινία, που στο τελευταίο σαρανταλεπτο έχει το ανάλογο κοντράστ συναισθημάτων...

Συνημμένα

• The Danish Girl.jpg
    The Danish Girl.jpg
    61,6 KB · Εμφανίσεις: 17
Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
The Danish Girl, είδα την ταινία περισσότερο για να επαληθεύσω την άποψη μου για τον Redmayne που πιστεύω πως αν δεν υπήρχε η περσινή απονομή και το δύσκολο επιχείρημα του repeat για του σοφούς της ακαδημίας, θα έλεγα πως ανεξαρτήτως από τον δύσκολο αντίπαλο (DiCaprio) θα στοιχημάτιζα τα ρέστα μου..
Ο Εγγλέζος είναι τρομερός στην υποκρισία!

Κατά τα άλλα η ταινία αναφέρεται σε ένα αληθινό γεγονός για τις πρώτες απόπειρες αλλαγής του ανθρώπινου φύλλου και την ιστορία ενός άντρα που γεννήθηκε γυναίκα η μια γυναίκα που γεννήθηκε αιχμαλωτισμένη σε αντρικό κορμί, πάρτε το όπως θέλετε.

Δυνατή ταινία, που στο τελευταίο σαρανταλεπτο έχει το ανάλογο κοντράστ συναισθημάτων...

Μιλώντας για τέρατα υποκριτικής, νομίζω, ότι οι Άγγλοι έχουν το υψηλότερο επίπεδο ηθοποιών και την σπουδαιότερη παράδοση υποκριτικής τέχνης στον κόσμο. Κατά την γνώμη μου, οι Άγγλοι είναι αξεπέραστοι ηθοποιοί και κυρίως στο σανίδι.
Στην παρακάτω ταινία που προτείνω, ο Sir Albert Finney στον ρόλο του δύστροπου γηραιού πρωταγωνιστή και ο Sir Tomas Courteney στον ρόλο του πιστού ομοφυλόφιλου αμπιγιέρ, δίνουν μαθήματα υψηλής τέχνης. Οι Άγγλοι είναι έτη φωτός μπροστά, κατά τη γνώμη μου.

Mortismortis

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Μαΐ 2010
Κριτικές
13
Like
12
Πόντοι
1.992

Η ταινία Greed όντως μου άρεσε και συμφωνώ με τον φίλο. Επίσης όσοι γουστάρουν ταινίες με μποξ θα τους πρότεινα να δουν τον αριστερόχειρα (Southpaw).

Πριν λίγες ημέρες είδα και το The Revenant με τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο. Οκ μια χαρά είναι η ταινία, την βλέπεις ευχάριστα (αν και μεγάλη σε διάρκεια και κάποιες στιγμές πήγαινε αργά και χωρίς δράση) δεν την λες μούφα, αλλά από τον ντόρο που είχε δημιουργηθεί περίμενα να δω κάτι πολύ ανώτερο.

gbeyyt11

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2008
Like
143
Πόντοι
16
Πριν λίγες ημέρες είδα και το The Revenant με τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο. Οκ μια χαρά είναι η ταινία, την βλέπεις ευχάριστα (αν και μεγάλη σε διάρκεια και κάποιες στιγμές πήγαινε αργά και χωρίς δράση) δεν την λες μούφα, αλλά από τον ντόρο που είχε δημιουργηθεί περίμενα να δω κάτι πολύ ανώτερο.

Δε την εχω δει ακομα, αλλα πιστευω οτι ο ντορος οφειλεται κατα πολυ στο οτι ειναι αλλη μια φορα που ο ΝτιΚαπριο φτανει στην πηγη για το Οσκαρ. Αν δεν το παρει ουτε τωρα ο ντορος θα ειναι ακομα χειροτερος  :cheesy:

SODOM3

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουν 2006
Like
0
Πόντοι
16
Δε την εχω δει ακομα, αλλα πιστευω οτι ο ντορος οφειλεται κατα πολυ στο οτι ειναι αλλη μια φορα που ο ΝτιΚαπριο φτανει στην πηγη για το Οσκαρ. Αν δεν το παρει ουτε τωρα ο ντορος θα ειναι ακομα χειροτερος  :cheesy:

αρκετα  καλη σκηνοθεσια-φωτογραφια,και παρα πολυ καλος o Hardy,αλλα ο Ινιαριτου εχει σηνοθετησει πολυ  καλυτερες ταινιες οπως το 21 γραμμαρια,vavel,biutiful,και το amores perros

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.279
Πόντοι
5.006
αρκετα  καλη σκηνοθεσια-φωτογραφια,και παρα πολυ καλος o Hardy,αλλα ο Ινιαριτου εχει σηνοθετησει πολυ  καλυτερες ταινιες οπως το 21 γραμμαρια,vavel,biutiful,και το amores perros
δηλαδή, με λιγα λογια, ολες οι ταινιες του ιναριτου είναι καλυτερες από την τελευταία αυτή ταινια του  :grin:

topgun83

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2010
Κριτικές
8
Like
3.081
Πόντοι
736
Σκανδιναβικη ταινια, πολυ αξιολογη κατ'εμε. Δειχνει ποσο ευκολο ειναι να καταρρευσουν τα παντα μεσα σε μια οικογενεια και να αλλαξουν οι ισορροπιες, ανετα 7/10. Επισης το ikiru του kurosawa που αναφερθηκε κανα 2 σελιδες πισω ειναι απιστευτη ταινια, μπορει να μας κανει ολους καλυτερους ανθρωπους, τελος το amores perros που επισης αναφερθηκε πιο πριν, γαμαει και δερνει μαγκες :rockon: :rockon: :rockon:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
Σκανδιναβικη ταινια, πολυ αξιολογη κατ'εμε. Δειχνει ποσο ευκολο ειναι να καταρρευσουν τα παντα μεσα σε μια οικογενεια και να αλλαξουν οι ισορροπιες, ανετα 7/10. Επισης το ikiru του kurosawa που αναφερθηκε κανα 2 σελιδες πισω ειναι απιστευτη ταινια, μπορει να μας κανει ολους καλυτερους ανθρωπους, τελος το amores perros που επισης αναφερθηκε πιο πριν, γαμαει και δερνει μαγκες :rockon: :rockon: :rockon:

Φαίνεται εξαιρετική. Την κατεβάζω ήδη και σε ευχαριστώ για την πρόταση :hi:
Σε επίσης χειμερινό τοπίο, αντιπροτείνω αυτή, της ίδιας χρονιάς (2014). Είναι αριστούργημα.

topgun83

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2010
Κριτικές
8
Like
3.081
Πόντοι
736
Φαίνεται εξαιρετική. Την κατεβάζω ήδη και σε ευχαριστώ για την πρόταση :hi:
Σε επίσης χειμερινό τοπίο, αντιπροτείνω αυτή, της ίδιας χρονιάς (2014). Είναι αριστούργημα.

Καλημερα φιλε! Αυτη την ταινια την ειχα στα υπ'οψην αλλα με απετρεπε η μεγαλη διαρκεια! Τωρα αφου την υπεδειξες πρεπει να την κανω τη θυσια  :rockon:

topgun83

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2010
Κριτικές
8
Like
3.081
Πόντοι
736
Σημερα ειδα και το woman under the influence, οτι και να πουμε ειναι λιγο, απιστευτες ηθοποιιες και απο τη rowlands και απο τον falk! οταν το εβλεπα μου ηρθε στο μυαλο μια ταινια που ειχα δει πριν κανα 2 χρονια και ειναι απο τις αγαπημενες μου enjoy μαγκες  :rockon: :rockon: :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom