GFE
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Νοε 2009
- Κριτικές
- 15
- Like
- 0
- Πόντοι
- 2.007
Οντως!!! Στο ειδος της, ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗFrom Paris with love.
Τρομερή ταινία
Οντως!!! Στο ειδος της, ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗFrom Paris with love.
Τρομερή ταινία
το δα και γω...αδιαφορο...Ειδα το GΗΟST WRITER,(O Aορστος συγγραφεας) του Ρομαν Πολανσκι ,δεν με εντυπωσιασε και τοσο,
μαλλον επειδη ηταν περισσοτερο πολιτικη ταινια, αντικειμενο που ποτε δεν με ενδιεφεραι,
o Eβαν ΜακΚρεγκορ ηταν παντως εξαιρετικος στον ρολο του!!!
Η ταινια προσπαθει να παρομοιασει τον Ανταμ Λανγκ(Πιρς Μπροσναν) με τον Τονι Μπλερ,
αν και ο Πολανσκι το αρνηθηκε στην συνεντευξη τυπου που εδωσε!!!
Αρέ Κούλα για πες λίγο για αυτό,μου φαίνεται καλούτσικο θρίλερ....
Tην ειδα και γω χθες το βραδυ,φοβερη ταινια απο τις καλυτερες ταινιες του ΝτιΚαπριο που εχω δει!!Μιας και εγώ το πρωτοάνοιξα,για το Shutter Island:Ο ΝτιΚάπριο ήταν πολύ καλός απλά νομίζω ότι το ίδιο το σενάριο μάλλον μιλούσε για κάποιον πιο μεγάλο.Παντρεμένος με τρία παιδιά και με αρκετά χρόνια αστυνομικός ώστε να θεωρείται έμπειρος και παλιός σε σχέση με τον συνεργάτη του που υποτίθεται είχε 4 χρόνια υπηρεσίας.Επίσης οι σκηνές στον πόλεμο μου δίνουν την εντύπωση οτι δεν ήταν ένας απλός νέος φαντάρος.Βέβαια δεν έχω διαβάσει το βιβλίο απλά έχω αυτήν την αίσθηση.Οσο για τους ηθοποιούς που ανέφερα δεν τους ανέφερα επειδή είναι ψυχόφατσες ή έχουν υποδυθεί στο παρελθόν ψυχάκηδες, αλλά επειδή έχουν συνεργαστεί με Σκορσέζε στο παρελθόν αμφότεροι με μεγάλη επιτυχία και είναι ηθοποιάρες.Δεν είναι σταρ πρώτου μεγέθους όμως.Τελειώνοντας να πω οτι δεν με εντυπωσίασε τόσο η ανατροπή του τέλους όσο κάποιοι διάλογοι που βρήκα πότε πολύ έξυπνους και πρωτότυπους και πότε πολύ ψαγμένους και φιλοσοφημένους.
Η ταινία το πάει κάπου εκέι:{αντιγράφω από το wikipedia)..a social satire dealing with the question of whether behavioral psychology and psychological conditioning are dangerous new weapons for a totalitarian government to use to impose vast controls on its citizens and turn them into little more than robots.Ειδα μια ταινια (πως μου ρθε???) του Κιουμπρικ, το "Κουρδιστο Πορτοκαλι"...
Αν και οι κριτικες ειναι πολυ καλες, ομολογω οτι δεν μου αρεσε καθολου...2μιση ωρες και δεν καταλαβαινα που θελει να παει η ταινια...
Μιλαμε για αρκετα παλια ταινια! του 71...σιγουρα ηθελε κατι να πει, απλα εγω δεν το πιασα....ισως, φταινε τα 40 χρονια διαφορας απο τοτε που γυριστηκε...αλλες κοινωνιες, αλλες κουλτουρες τοτε!
Ειδα μια ταινια (πως μου ρθε???) του Κιουμπρικ, το "Κουρδιστο Πορτοκαλι"...
Αν και οι κριτικες ειναι πολυ καλες, ομολογω οτι δεν μου αρεσε καθολου...2μιση ωρες και δεν καταλαβαινα που θελει να παει η ταινια...
Μιλαμε για αρκετα παλια ταινια! του 71...σιγουρα ηθελε κατι να πει, απλα εγω δεν το πιασα....ισως, φταινε τα 40 χρονια διαφορας απο τοτε που γυριστηκε...αλλες κοινωνιες, αλλες κουλτουρες τοτε!
αυτη δεν ειναι μια ταινια ...αυτη ειναι Η ταινια...Ειδα [glow=red,2,300]μια[/glow] ταινια (πως μου ρθε???) του Κιουμπρικ, το "Κουρδιστο Πορτοκαλι"...
μαλλον σου αρεσε πολυ...αυτη δεν ειναι μια ταινια ...αυτη ειναι Η ταινια...
Το ερωτημα ειναι αλλο...υπαρχει μια ανατροπη? Ή υπαρχει και η ανατροπη της ανατροπής...????
Γιατι στο τελος στα σκαλακια αφεθηκε ενα τετοιο υπονοουμενο....
στο τελος αφηνει να εννοηθει οτι εν γνωσει του παει για λοβοτομη αυτη τη φορα παριστανοντας τον ανιατο, προφανως για να σβησει το πονο της γνωσης
γιατι λεμε το τελος της ταινιας και τη γαμαμε?
ελα ντε, το γαμησατε εντελως ομως :S