Νέα

Προσωπική άποψη για ταινίες/δυνατές σκηνές

• Μέλος που άνοιξε το νήμα in_between
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 13K
  • Εμφανίσεις 648K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
H ταινια ειναι πολυ καλη λογω της απιστευτης ανατροπης!!!
Οσον αφορα τον Λ.Ν.Καπριο, ειναι γνωστη η κολλητη σχεση του με τον Σκορτσεζε...Νομιζω οτι τα τελευταια 4 χρονια, ΟΛΕΣ οι σκορτσεζοταινιες ειναι με τον Καπριο.
Ο Καπριο ειναι 40αρης περιπου...η ταινια ειναι καπου στο 55-57...η απελευθερωση στο Νταχαου εγινε το '40κάτι απο νεαρους 20αρηδες αμερικανους...οποτε η ηλικιες κολλανε για 40αρη πρωταγωνιστη παρα για εναν 50φευγα
χθες το δα...εντυπωσιαστηκα!

ο λεοναρντο ηταν παρα πολυ καλος...εχεις δικιο για τις ηλικιες...
και σ αυτο που λεει ο ντραξ,περα απ το θεμα της ηλικιας,δεν καταλαβαινω γιατι πρεπει εναν ψυχοπαθη να τον υποδυεται καποιος με "αναλογη" φυσιογνωμια οπως ο νταφοε κι ο λιοτα...κατανταει λιγο γραφικο

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.428
Πόντοι
366
HURT LOCKER...
Δεν ξερω αν αξιζε να ειναι η ΤΟΠ (θα διαλεγα Αβαταρ και λογω most εισπραξεων ever), αλλα λεει η ταινια πολλα...μακρυες σκηνες που σε "χωνουν μεσα τους"...σκηνες αναμονης και αγωνιας που διαρκουν μεσα στην σιωπη...κυριολεκτικα ταυτιζεσαι με τον ηθοποιο...παρα πολυ καλη ταινια, εξαιρετικο σαν σεναριο μιας και δεν ειναι πολεμικη..
συμπαθητικη ταινια αλλα οχι για καλυτερη της χρονιας
το αβαταρ πολυ καλυτερο

GFE

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2009
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
2.007
θέλω να δω Τιτανομαχια σε 3Δ....!!!!

GFE

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2009
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
2.007

GFE

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2009
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
2.007
Πάντως επι της ταινίας να πω το εξης...
εκει που υστερει πλεον ο κινηματογραφος ειναι στα καλα και εξυπνα ΣΕΝΑΡΙΑ......Στην Αμερικη τα τελευταια χρονια εχουν τρελλαθει να γυρνουν ριμεικ των παντων, ελλείψη σεναρίων...
Η εν λογω τανια Shutter Island εχει ενα γαμάτο και ανατρεπτικο σεναριο....!!!!

drax

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2009
Κριτικές
36
Like
184
Πόντοι
896
Μιας και εγώ το πρωτοάνοιξα,για το Shutter Island:Ο ΝτιΚάπριο ήταν πολύ καλός απλά νομίζω ότι το ίδιο το σενάριο μάλλον μιλούσε για κάποιον πιο μεγάλο.Παντρεμένος με τρία παιδιά και με αρκετά χρόνια αστυνομικός ώστε να θεωρείται έμπειρος και παλιός σε σχέση με τον συνεργάτη του που υποτίθεται είχε 4 χρόνια υπηρεσίας.Επίσης οι σκηνές στον πόλεμο μου δίνουν την εντύπωση οτι δεν ήταν ένας απλός νέος φαντάρος.Βέβαια δεν έχω διαβάσει το βιβλίο απλά έχω αυτήν την αίσθηση.Οσο για τους ηθοποιούς που ανέφερα δεν τους ανέφερα επειδή είναι ψυχόφατσες ή έχουν υποδυθεί στο παρελθόν ψυχάκηδες, αλλά επειδή έχουν συνεργαστεί με Σκορσέζε στο παρελθόν αμφότεροι με μεγάλη επιτυχία και είναι ηθοποιάρες.Δεν είναι σταρ πρώτου μεγέθους όμως.Τελειώνοντας να πω οτι δεν με εντυπωσίασε τόσο η ανατροπή του τέλους όσο κάποιοι διάλογοι που βρήκα πότε πολύ έξυπνους και πρωτότυπους και πότε πολύ ψαγμένους και φιλοσοφημένους.

bianco_verdi

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2010
Like
68
Πόντοι
16
Blind Side...δεν ειναι του απολυτου γουστου μου τετοιες ταινιες...πολυ αμερικανικη, με θεσμους οικογενειακους περαν των δικων μας...αθλητικο δραμα χαρακτηριζεται...πολυ καλη η Σαντρα...δεν ηταν ομως και καμια ερμηνεια Βουνό! μου φαινεται ελλειψει αλλων το πηρε το αγαλματακι...γενικως ταινια που θα την δεις ανετα, αλλα μετα δεν θα θυμασαι και πολλα.

μου άρεσε πολύ
στο απλό βρίσκεται πάντα η ουσία

bianco_verdi

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2010
Like
68
Πόντοι
16
Μιας και εγώ το πρωτοάνοιξα,για το Shutter Island:Ο ΝτιΚάπριο ήταν πολύ καλός απλά νομίζω ότι το ίδιο το σενάριο μάλλον μιλούσε για κάποιον πιο μεγάλο.Παντρεμένος με τρία παιδιά και με αρκετά χρόνια αστυνομικός ώστε να θεωρείται έμπειρος και παλιός σε σχέση με τον συνεργάτη του που υποτίθεται είχε 4 χρόνια υπηρεσίας.Επίσης οι σκηνές στον πόλεμο μου δίνουν την εντύπωση οτι δεν ήταν ένας απλός νέος φαντάρος.Βέβαια δεν έχω διαβάσει το βιβλίο απλά έχω αυτήν την αίσθηση.Οσο για τους ηθοποιούς που ανέφερα δεν τους ανέφερα επειδή είναι ψυχόφατσες ή έχουν υποδυθεί στο παρελθόν ψυχάκηδες, αλλά επειδή έχουν συνεργαστεί με Σκορσέζε στο παρελθόν αμφότεροι με μεγάλη επιτυχία και είναι ηθοποιάρες.Δεν είναι σταρ πρώτου μεγέθους όμως.Τελειώνοντας να πω οτι δεν με εντυπωσίασε τόσο η ανατροπή του τέλους όσο κάποιοι διάλογοι που βρήκα πότε πολύ έξυπνους και πρωτότυπους και πότε πολύ ψαγμένους και φιλοσοφημένους.

επίσης πολύ καλό
από τότε που ο Μάρτιν ανέλαβε το Ντι Κάπριο ,τον έκανε ηθοιποιό

GFE

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2009
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
2.007
Μιας και εγώ το πρωτοάνοιξα,για το Shutter Island
Προς Θεου φιλε...δεν διαφωνουμε σε τιποτα...ηθοποιαρες ειναι αυτοι που λες...απλα υπαρχει κολλημα Μαρτιν-Καπριο!

21 Grams

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Δεν έχω δει την ταινία (Shutter Island) ακόμα, αλλά θα πάω να τη δω.
Από αυτά που διαβάζω, έχω την αίσθηση ότι φέρνει λίγο σε ένα παλιό (δεκαετία '80) ατμοσφαιρικό θρίλερ του Άλαν Πάρκερ, με τον Μίκι Ρουρκ, τον Δαιμονισμένο Άγγελο. Ο πρωταγωνιστής στην προσπάθειά του να λύσει ένα μυστήριο, μια εξαφάνιση, ανοίγει σταδιακά τις πύλες της προσωπικής του κολάσεως.

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
Από αυτά που διαβάζω, έχω την αίσθηση ότι φέρνει λίγο σε ένα παλιό (δεκαετία '80) ατμοσφαιρικό θρίλερ του Άλαν Πάρκερ, με τον Μίκι Ρουρκ, τον Δαιμονισμένο Άγγελο. Ο πρωταγωνιστής στην προσπάθειά του να λύσει ένα μυστήριο, μια εξαφάνιση, ανοίγει σταδιακά τις πύλες της προσωπικής του κολάσεως.
οταν ξεφλουδιζει το αυγο ο ντε νιρο .ολα τα λεφτα...

GFE

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2009
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
2.007
το φιλμ φερνει σε παλιο...απλα εχει "ανατροπη"...δεν λεω αλλα, μη στο καψω...
Να πας...αξιζουν αυτα τα εργα!

GFE

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2009
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
2.007
Paranormal Activity...λοιπον, η ταινια μου αρεσε παρα πολυ...μπαινεις στο κλιμα της και κυριολεκτικα ειναι πολυ ισχυρο το τρομακτικο της....χαμηλου μπατζετ ταινια, ευφυεστατη στο τροπο ληψης της...Στους φαν του ειδους την συνιστω!

GFE

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2009
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
2.007
Edge of Darkness...Η νεα ταινια του Μελ Γκιμπσον δεν με τρελλανε...μια μικρη ανατροπη πολυ νωρις, και μια ταινια εξιχνιασης...χιλιοειπωμενα θεματα...

GFE

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2009
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
2.007
Ραντεβου στον Αερα...Αν δεν ηταν ο Τζ.Κλουνει, αυτην την ταινια δεν θα την εβλεπε ποτέ κανεις...Κυριολεκτω...δεν εχει κανενα νοημα για μενα, και αν προσπαθει να με πεισει οτι ο Κλουνει βρηκε την "αλλαγη" του, ΔΕΝ με επεισε. Αρχισε-τελειωσε περασαν 2 ωρες...Δατς ολ

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
Ο ΛΥΚΑΝΘΡΩΠΟΣ
επιφανειακό σενάριο ασύνδετη ιστορία, κακό κάστιν (ένας πορτορικάνος 1,90 με αμερικάνικη προφορά δεν κάνει για άγγλος
ευγενής), λίγο gore για να ανάψλουν τα αίματα αλλά τίποτα σπουδαίο. Ακόμα και η ερωτική ιστορία που υπάρχει δεν είναι καλα δουλεμένη και δεν πείθει.Στο τέλος το έργο είναι απλά μία συγκρουση πατέρα γιου που απλά είναι λυκάνθωποι!
big deal!  no deal καλύτερα κάποια άλλη ταινία!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom