Σωστα λαθος μου!!Γιατι μετα τη αγωνια θα εχει ο θεατης αφου θα ξερει το τελος;Θα σταματήσεις σε παρακαλώ να λες το τέλος των ταινιών που σχολιάζεις;
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Προσωπική άποψη για ταινίες/δυνατές σκηνές
- Μέλος που άνοιξε το νήμα in_between
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 13K
- Εμφανίσεις 652K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Οντως μεγαλη μουφα η ταινια,και πολυ αμερικανια ρε παιδι μου!!
Γνωστοι ηθοποιοι υποσχομενο τρειλερ ...αλλα γνωμη μου?? Μεγαλη μουφα!
Δηλαδη οταν ο Θεος χανει την πιστη του στην ανθρωποτητα στελνει κακους αγγελους να τους σκοτωσουν,
αυτο ειναι Η ταινια παντως μου θυμιζει πολυ το 30 Days of night!!
mounakiasgr
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2006
- Like
- 4
- Πόντοι
- 6
Ρε συ φραντζέσκο, να σε ρωτήσω κάτι. Όλη μέρα γράφεις στο μπουρδέλα και βλέπεις ταινίες, ρε θηρίο; Και κάνεις και κανένα διάλειμμα να δεις τον Θρύλο. Πού μένεις; Σε χωριό της Ζακύνθου;
Ναι πως το φανταστηκες;Αλλα δεν γραφω ολη μερα,βλεπω καμια ταινια παω βολτα με καναΡε συ φραντζέσκο, να σε ρωτήσω κάτι. Όλη μέρα γράφεις στο μπουρδέλα και βλέπεις ταινίες, ρε θηρίο; Και κάνεις και κανένα διάλειμμα να δεις τον Θρύλο. Πού μένεις; Σε χωριό της Ζακύνθου;
φιλαρακι,παιζουμε videogames,παω για ψωνια κτλ!!Λεφτα η οικογενεια μου εχει πολλα
οποτε δεν εχουμε αναγκη,καταλαβες!!Τωρα ασχολουμαι μονο με αγροτικα (καθαρο κλαδο) κτλ
και το καλοκαιρι στο θαλασσιο Παρκο!!
ΤHE ROAD-Ο ΔΡΟΜΟΣ
Ενταξει καλη ταινια με καλες ερμηνεις και σκηνοθεσια,αλλα αυτο το μουντο γκριζο τοπιο
που επισκιαζει ολη την ταινια σου δημιουργει μελαγχολια!
Αλλα το Φιναλε ειναι σχεδον<<ολα τα λεφτα>>.Πολυ συγκηνιτικο!!
Εχει αργη εξελιξη η ταινια, αλλα σε κραταει καθηλωμενο μεχρι το τελος
σε εναν αγωνα για την επιβιωση για πατερα και γιο!!
Ενταξει καλη ταινια με καλες ερμηνεις και σκηνοθεσια,αλλα αυτο το μουντο γκριζο τοπιο
που επισκιαζει ολη την ταινια σου δημιουργει μελαγχολια!
Αλλα το Φιναλε ειναι σχεδον<<ολα τα λεφτα>>.Πολυ συγκηνιτικο!!
Εχει αργη εξελιξη η ταινια, αλλα σε κραταει καθηλωμενο μεχρι το τελος
σε εναν αγωνα για την επιβιωση για πατερα και γιο!!
Συνημμένα
αν και περασε η εποχή της
της λήπει η σπιρτάδα, οι έξυπνοι διάλογοι το εγγλεζικο χιουμορ,
οι χαρκτήρες είναι απλά γραφικές καρικατούρες χωρίς να ξεφευγει από παλιότερες παραγωγές
σε μερικά σημεία γίνεται εντελώς αμερικανιά καταρεει το συμπαν και οι πρωταγωνιστες βγαίνουν αλωβητοι
σχεδόν προβλέψιμη και στο τέλος όλη η ταινία σε προετοιμάζει για το sequel
της λήπει η σπιρτάδα, οι έξυπνοι διάλογοι το εγγλεζικο χιουμορ,
οι χαρκτήρες είναι απλά γραφικές καρικατούρες χωρίς να ξεφευγει από παλιότερες παραγωγές
σε μερικά σημεία γίνεται εντελώς αμερικανιά καταρεει το συμπαν και οι πρωταγωνιστες βγαίνουν αλωβητοι
σχεδόν προβλέψιμη και στο τέλος όλη η ταινία σε προετοιμάζει για το sequel
Πολύ καλή περιπέτεια!!!
εμενα το THE ROAD δεν μου πολυαρεσε...καλες ερμηνειες απο Βιγκο και τον μικρο, αλλα η ολη ταινια δεν μου αφησε καποιο ιδιαιτερο νοημα...Σαφως και συμφωνω οτι ειναι γκριζα και μελαγχολικη
Συμφωνώ, μια "road movie" σε σκοτεινό φουτουριστικό φόντο, χωρίς προσανατολισμό. Το τέλος ήταν προβλέψιμο, τουλάχιστον όσον αφορά τον "Μπαμπά", και χωρίς φαντασία. Ψιλοβαρετή.
Τον Robert Duvall τρόμαξα να τον γνωρίσω. Φοβερό μακιγιάζ. Έμοιαζε λες και ήταν 120 χρονών. Ζόμπι.
GFE
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Νοε 2009
- Κριτικές
- 15
- Like
- 0
- Πόντοι
- 2.007
HURT LOCKER...
Δεν ξερω αν αξιζε να ειναι η ΤΟΠ (θα διαλεγα Αβαταρ και λογω most εισπραξεων ever), αλλα λεει η ταινια πολλα...μακρυες σκηνες που σε "χωνουν μεσα τους"...σκηνες αναμονης και αγωνιας που διαρκουν μεσα στην σιωπη...κυριολεκτικα ταυτιζεσαι με τον ηθοποιο...παρα πολυ καλη ταινια, εξαιρετικο σαν σεναριο μιας και δεν ειναι πολεμικη..
Δεν ξερω αν αξιζε να ειναι η ΤΟΠ (θα διαλεγα Αβαταρ και λογω most εισπραξεων ever), αλλα λεει η ταινια πολλα...μακρυες σκηνες που σε "χωνουν μεσα τους"...σκηνες αναμονης και αγωνιας που διαρκουν μεσα στην σιωπη...κυριολεκτικα ταυτιζεσαι με τον ηθοποιο...παρα πολυ καλη ταινια, εξαιρετικο σαν σεναριο μιας και δεν ειναι πολεμικη..
GFE
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Νοε 2009
- Κριτικές
- 15
- Like
- 0
- Πόντοι
- 2.007
Blind Side...δεν ειναι του απολυτου γουστου μου τετοιες ταινιες...πολυ αμερικανικη, με θεσμους οικογενειακους περαν των δικων μας...αθλητικο δραμα χαρακτηριζεται...πολυ καλη η Σαντρα...δεν ηταν ομως και καμια ερμηνεια Βουνό! μου φαινεται ελλειψει αλλων το πηρε το αγαλματακι...γενικως ταινια που θα την δεις ανετα, αλλα μετα δεν θα θυμασαι και πολλα.
Η καλύτερη ταινία που είδα φέτος στο σινεμά ήταν μακράν το Shutter Island.Ο Σκορσέζε παρότι έχουν περάσει τα χρόνια έχει το ίδιο νεύρο και την ίδια ικανότητα να δημιουργεί ενταση κι ενδιαφέρον στον θεατή περνώντας και τα φιλοσοφικό-κοινωνικό-συνομωσιο-ψυχολογικά μηνύματά του με συμβολισμούς και αναδεικνύοντας τους πολύ καλούς διαλόγους που είχε στα χέρια του.Πολύ καλός ο ΝτιΚάπριο αλλά έχω ένσταση για την ηλικία του κεντρικού χαρακτήρα.Επρεπε να είναι πενηντάρης.Ενας Νταφόε ή ένας Ρέι Λιότα θα ήταν έξοχη επιλογή αλλά δεν θα ήταν εμπορικός κράχτης.Απορώ πως αυτή η ταινία δεν είχε καμια υποψηφιότητα σε μια μάλλον κακή κινηματογραφική χρονιά.
GFE
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Νοε 2009
- Κριτικές
- 15
- Like
- 0
- Πόντοι
- 2.007
Καλη ταινια, σιγουρα. Σκορτσεζε δυναμις...αλλα θα διαφωνησω στο "καλυτερη ταινια"...(γνωμη μου, οκ?)Η καλύτερη ταινία που είδα φέτος στο σινεμά ήταν μακράν το Shutter Island.
εγω ειμαι υπερ της ταινιας που ειδαν δεκαδες εκατομυρια κοσμος:ΑΒΑΤΑΡ...απο καθε αποψη μου αρεσε!
Αληθινη ιστορια με απαγωγες απο εξωγηινους, με ενδιαμεσες πραγματικες σκηνες, δεν ειναι θριλερ αλλα με εκανε να μουδιασω αρκετα.!
Εγω εκλασα με αυτη τη ταινια.. ημουν και στα καπως μου.. την ακουσα για τα καλα.
Και φυσικα jovovic για παντα respect :-*
GFE
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Νοε 2009
- Κριτικές
- 15
- Like
- 0
- Πόντοι
- 2.007
H ταινια ειναι πολυ καλη λογω της απιστευτης ανατροπης!!!Επρεπε να είναι πενηντάρης.Ενας Νταφόε ή ένας Ρέι Λιότα θα ήταν έξοχη επιλογή αλλά δεν θα ήταν εμπορικός κράχτης.
Οσον αφορα τον Λ.Ν.Καπριο, ειναι γνωστη η κολλητη σχεση του με τον Σκορτσεζε...Νομιζω οτι τα τελευταια 4 χρονια, ΟΛΕΣ οι σκορτσεζοταινιες ειναι με τον Καπριο.
Ο Καπριο ειναι 40αρης περιπου...η ταινια ειναι καπου στο 55-57...η απελευθερωση στο Νταχαου εγινε το '40κάτι απο νεαρους 20αρηδες αμερικανους...οποτε η ηλικιες κολλανε για 40αρη πρωταγωνιστη παρα για εναν 50φευγα