Νέα

Προσωπική άποψη για ταινίες/δυνατές σκηνές

• Μέλος που άνοιξε το νήμα in_between
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 13K
  • Εμφανίσεις 648K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

GFE

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2009
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
2.007
Ο ΛΥΚΑΝΘΡΩΠΟΣ
επιφανειακό σενάριο ασύνδετη ιστορία, κακό κάστιν (ένας πορτορικάνος 1,90 με αμερικάνικη προφορά δεν κάνει για άγγλος
ευγενής), λίγο gore για να ανάψλουν τα αίματα αλλά τίποτα σπουδαίο. Ακόμα και η ερωτική ιστορία που υπάρχει δεν είναι καλα δουλεμένη και δεν πείθει.Στο τέλος το έργο είναι απλά μία συγκρουση πατέρα γιου που απλά είναι λυκάνθωποι!
big deal!  no deal καλύτερα κάποια άλλη ταινία!
Παντου σε βρισκω!!!  :2funny: :2funny:

dimispagrati7

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2008
Like
14
Πόντοι
16
Edge of Darkness...Η νεα ταινια του Μελ Γκιμπσον δεν με τρελλανε...μια μικρη ανατροπη πολυ νωρις, και μια ταινια εξιχνιασης...χιλιοειπωμενα θεματα...
χαλι μαυρο,προβλεψιμη αμερικανια.

GFE

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2009
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
2.007
Πάντως για φέτος, ομολογώ οτι συλλαμβανω τον εαυτο μου να εχω δει την Μ.Οθονη τρεις (3!!!!) Ελληνικές ταινίες.
Θες η ελλειψη σεναριων, θες τα χιλιοειπωμενα θεματα, θες τα ριμεικ των υπερηρωων, δωσανε χωρο ωστε οι Ελληνικες ταινιες να ξεπροβαλλουν σαν μια αξιολογη διαφυγη. Καποτε βλεπαμε να παιζονται μια Ελληνικη μπλοκμπαστερ ταινια (του βεληνεκους Πολιτικη Κουζινα, Νυφες, Ελ Γκρεκο, Λουφες κλπ) και κανα-δυο αλλες μικροτερες οι οποιες υστερουσαν σαφως σε εισπραξεις.
Φετος ειδα τρεις ταινιες και μαλιστα σε καταμεστες αιθουσες στα Βιλλατζ και μαλιστα για αρκετο καιρο.
Κληρονομο, Νησος και Ι Λαβ Καρδιτσα...τις γραφω δε και με την σειρα που μου αρεσαν περισσοτερο.
Η κληρονομος δεν θα ελεγα οτι με τρελλανε...Μου θυμισε Ελ.Ταινια εποχης βιντεοκασετων, με πολυ λιγο χιουμορ και την Σμαραγδα σε ρολο ανοστο.
Η νησος ειχε πολυ καλο σεναριο και φωτογραφια, εξυπνες ατακες και ηταν μια VFM ταινια
Η καρδιτσα, ηταν η ευχαριστη εκπληξη..αν και πηγα με χαμηλες προσδοκιες ωστοσο γελασα κι εγω και ολη η αιθουσα με την ψυχη μας. Πολυ καλη ταινια, εξυπνο στορυ, και πολυ καλοι οι ηθοποιοι.
Ενα μπραβο στον Ελ.Κινηματογραφο λοιπον, που δειχνει να ανεβαινει ξανα προς την δοξα!

Επισκέπτης
Τhe gamer και προσοχή μην φάτε το τσιπάκι!!! ;)

Συνημμένα

• gamer-poster-interactive.jpg
    gamer-poster-interactive.jpg
    52,9 KB · Εμφανίσεις: 17

easyrider77

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
242
Πόντοι
86
Ραντεβου στον Αερα...Αν δεν ηταν ο Τζ.Κλουνει, αυτην την ταινια δεν θα την εβλεπε ποτέ κανεις...Κυριολεκτω...δεν εχει κανενα νοημα για μενα, και αν προσπαθει να με πεισει οτι ο Κλουνει βρηκε την "αλλαγη" του, ΔΕΝ με επεισε. Αρχισε-τελειωσε περασαν 2 ωρες...Δατς ολ

Σωστος. Τελειως μετρια ταινια. Και η ροη ητανε να βαρας ενεσεις. Αν δεν ειχα διαβασει κατι καλα σχολια θα την ειχα στειλει στο 5λεπτο.

easyrider77

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
242
Πόντοι
86
Ειδα χθες το πρωτο επεισοδιο. Απο φωτογραφια λεει παντως. Απο πλοκη δεν μπορω να σχολιασω.. ειναι πολυ νωρις ακομη.

GFE

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2009
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
2.007
Ειδα χθες το πρωτο επεισοδιο. Απο φωτογραφια λεει παντως. Απο πλοκη δεν μπορω να σχολιασω.. ειναι πολυ νωρις ακομη.
απο οτι ειδα σε τρειλερς, οι σκηνες απο τον Στρατιωτη Ραιαν πανω κατω θα επαναληφθουν...Σε εκεινη την ταινια , η σκηνη της αποβασης στην Ομαχα, ηταν για μενα, οι καλυτερες πολεμικες στιγμες που γυριστηκαν εβερ!!!!!

GFE

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2009
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
2.007
θα αρχισω να μπαινω στα μουσικοθρεντ που βαζεις γιουτιουμπακια αβερτα!!!!

GFE

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2009
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
2.007
Αυτην την βδομαδα με κοβω να βλεπω το Λουλουδι της Ερημου με την Σομαλη!
Και αναμενω την Τιτανομαχια και το Bounty Hunter με Τζ.Ανιστον και Τζ.Μπατλερ

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
hachiko_a_dogs_story.jpg

απο την μεση της ταινιας και μετα προμηθευτειτε μπολικα χαρτομαντηλα.εγω με χαρτι κουζινας την εβγαλα παρεα με την γκομενα.

A_re_Koula

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2009
Like
3
Πόντοι
16
LeSamourai.jpg
Αστυνομικο[/URL] θριλερ

1292503_santasangre.jpg
Ψυχολογικο[/URL] Θριλερ

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
hachiko_a_dogs_story.jpg

απο την μεση της ταινιας και μετα προμηθευτειτε μπολικα χαρτομαντηλα.εγω με χαρτι κουζινας την εβγαλα παρεα με την γκομενα.

ωχ...με γαμησε ηδη απο το τρειλερ

μακρια

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom