Επισκέπτης
χαρ χαρ χαραν δε την ειχες δει, αισθανομαι γαματα αυτη τη στιγμη
φυσικα και την εχω δει φωτομοντελο μου εσυ
χαρ χαρ χαραν δε την ειχες δει, αισθανομαι γαματα αυτη τη στιγμη
Λοιπον...εφοσον το ειδε και η velvy, και εφοσον το θρεντ ειναι γενικως για σχολιασμο, γραφω τις τελευταιες ατακες του σατερ αιλαντ:στο τελος αφηνει να εννοηθει οτι εν γνωσει του παει για λοβοτομη αυτη τη φορα παριστανοντας τον ανιατο, προφανως για να σβησει το πονο της γνωσης
γιατι λεμε το τελος της ταινιας και τη γαμαμε?
αν δε την ειχες δει, αισθανομαι γαματα αυτη τη στιγμη
Λοιπον...εφοσον το ειδε και η velvy, και εφοσον το θρεντ ειναι γενικως για σχολιασμο, γραφω τις τελευταιες ατακες του σατερ αιλαντ:
ΛΕΟΝΑΡΝΤΟ ΣTA ΣΚΑΛΙΑ
"You know, this place makes me wonder
Which would be worse...
To live as a monster?
Or to die as a good man.."
Kαι καπακι σηκωνεται και παει προφανως για λοβοτομη....
Δινει σαφεστατα την εντυπωση ενος λογικα σκεπτομενου οντος, μπουχτισμενου απο την κατασταση που τον εγκλωβισαν...τους πεταει τις γνωστες ατακες οτι ταχαμου ειναι ο μπατσος (β' εαυτος, κλπ) αλλα μετα λεει αυτα που εγραψα, που μοιαζουν πολυ ωριμα...
εκει εστιαζω την ανατροπη της ανατροπης...οτι τελικως ειναι μπατσος κι ας μας τον βγαλαν τροφιμο...αλλα εκει ειναι και το κι-ποιντ του Σκορτσεζε...You never KNOW!!!
"Βαρια" ταινια...ο Ντ.Ντ.Λ. ηταν πραγματικα αψογος....αλλα μου φανηκε εντελει οτι οτι αξιζε απο την ταινια ηταν αυτος!!!
Η υπολοιπη ταινια δεν με κρατησε...
γιατι τον θεωρεις εκνευριστικο ??? μηπως για τις ταινιες του(κωμωδιες)??Αυτην την στιγμη (ξανα)βλεπω το Τρουμαν Σοου στην τβ...
Για την εποχη της, πολυ καλη ταινια...και ενα εξυπνο (οσο και τραβηγμενο) σεναριο....Ο συνηθως εκνευριστικος Τζιμ Καρει, εδω ειναι υπεροχος!
ε ναι...αφου οι περισσοτερες ηταν βλακοκωμωδιες...γιατι τον θεωρεις εκνευριστικο ??? μηπως για τις ταινιες του(κωμωδιες)??
θεωρω οτι οποτε επαιξε σε σοβαρη ταινια ηταν καλος
ενταξει ετσι ομως οπως συμβαινει θεωρω οτι αν δεν εβγαινε σε τετοιες ταινιες ισως και να μην ειχε τις ευκαιριες για σοβαρες ταινιεςε ναι...αφου οι περισσοτερες ηταν βλακοκωμωδιες...
συμφωνω ομως οτι ειναι ταλενταρα