Νέα

Προσωπική άποψη για ταινίες/δυνατές σκηνές

• Μέλος που άνοιξε το νήμα in_between
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 13K
  • Εμφανίσεις 648K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Επισκέπτης
οχι βρε τρελος ηταν, οχι μπατσος. απλα ισως ειχε μια στιγμη διαυγειας. και προτιμα να του κανουν λοβοτομη για να μη θυμαται τπτ. για να μη φερει το βαρος οτι σκοτωσε τη γυναικα του και οτι ειναι ο ηθικος αυτουργος της δολοφονιας των παιδιων του που τον τρελανε τελικα.

*αυτο καταλαβα εγω δλδ :rolleyes:
Λοιπον...εφοσον το ειδε και η velvy, και εφοσον το θρεντ ειναι γενικως για σχολιασμο, γραφω τις τελευταιες ατακες του σατερ αιλαντ:
ΛΕΟΝΑΡΝΤΟ ΣTA ΣΚΑΛΙΑ
"You know, this place makes me wonder
Which would be worse...
To live as a monster?
Or to die as a good man.."
Kαι καπακι σηκωνεται και παει προφανως για λοβοτομη....
Δινει σαφεστατα την εντυπωση ενος λογικα σκεπτομενου οντος, μπουχτισμενου απο την κατασταση που τον εγκλωβισαν...τους πεταει τις γνωστες ατακες οτι ταχαμου ειναι ο μπατσος (β' εαυτος, κλπ) αλλα μετα λεει αυτα που εγραψα, που μοιαζουν πολυ ωριμα...
εκει εστιαζω την ανατροπη της ανατροπης...οτι τελικως ειναι μπατσος κι ας μας τον βγαλαν τροφιμο...αλλα εκει ειναι και το κι-ποιντ του Σκορτσεζε...You never KNOW!!!
παιδια τα χουμε ξαναπει...

GFE

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2009
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
2.007
Σωστός!!!

GFE

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2009
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
2.007
Ειδα το Everybody is fine με τον Ντε Νιρο...
Η ταινια ειναι παρα πολυ καλη ειδικα αν εισαι γονεας!
ο ντε νιρο ειναι τελειος (απορω πως εμεινε εκτός Οσκαρ) και η ταινια κινειται σε ανθρωπινα και οικογενειακα θεματα με μεγαλη μαεστρια....
Αναφερεται κυριως στις προσδοκιες (μεγαλες παντα) που εχουν οι γονεις για τα παιδια τους, που οταν αυτες δεν πραγματωνονται, οδηγουν τα παιδια σε αποσταση για να μην αναγκαζονται να "αιτιολογουν" την "αποτυχια " τους στους γονεις!
Συνισταται!!!!

GFE

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2009
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
2.007
Ειδα το Hatciko με τον Γκιρ και ηρωα εναν σκυλο μετα απο προτροπη φιλου απο εδω μεσα...
Παρα πολυ καλη ταινια...
ΠΡΟΣΟΧΗ...η ταινια αναφερεται στις δυνατες σχεσεις ανθρωπου-σκυλου...
Αν ειστε εξαρχης καπως με το ολο θεμα, ισως δεν σας αρεσει η ταινια...
Αν ομως ειστε δεκτικοι σε τετοια θεματα, ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ανεπιφυλακτα!

GFE

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2009
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
2.007
Γενικως, φυτρωσα στις ταινιες Πασχαλιατικα.... :2funny: :2funny:

resis

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2009
Like
2
Πόντοι
1
Μολις ειδα το clash of the titans. Με λιγα λογια εκτος καποιων μαχων και του 3D ( που για μενα ειναι υπερεκτημημενο) ηταν επικη πιπα η ταινια. Αν βρω χρονο το βραδυ θα γραψω πιο αναλυτικα.

francesco

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Ιαν 2007
Κριτικές
13
Like
1
Πόντοι
2.007
ninja assasin η ελληνικα δολοφονος νιντζα μια ταινια καλουτσικη αν δεν εχεις τιποτα να κανεις την βλεπεις ανετα λιγο υπερβολικη βεβαια αλλα βλεπεται ευχαριστα να θυμηθουμε λιγο και τα παιδικα μας χρονια με ταινιες νιντζα απο το βιντεο κλαμπ 80ς :2funny:
Το ειδα το NINJA ASSASIN χθες το βραδυ ,φοβερη ταινια απο τις καλυτερες ταινιες πολεμικων τεχνων που εχω δει,αλλα και πολυ μακαβρια ρε φιλε,πολυ αιμα στις περισσοτερες σκηνες εκλεινα τα ματια ειδικα εκει που τους εκοβε στην μεση με το σκοινη του.

sparkling_water

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Μαρ 2010
Κριτικές
11
Like
171
Πόντοι
2.287
Ειδα το Hatciko με τον Γκιρ και ηρωα εναν σκυλο μετα απο προτροπη φιλου απο εδω μεσα...
Παρα πολυ καλη ταινια...
ΠΡΟΣΟΧΗ...η ταινια αναφερεται στις δυνατες σχεσεις ανθρωπου-σκυλου...
Αν ειστε εξαρχης καπως με το ολο θεμα, ισως δεν σας αρεσει η ταινια...
Αν ομως ειστε δεκτικοι σε τετοια θεματα, ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ανεπιφυλακτα!

Πολύ καλό, εγώ έχω δει και το Ιαπωνέζικο του 89 νομίζω, μου άρεσε πιο πολύ εκείνο. Βασικά ρε συ, έκλαιγα μέσα στο cinema, αλλά δε πειράζει επειδή στις στιγμές που δεν είχε μουσική, άκουγες πως όλο το cinema έκλαιγε.

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
ρε παοδες δε βρηκα το καταλληλο θρεντ να με καλυψει.
ξερει καποιος καποιο σαιτ τυπου greek-movies που να εχει ξενες σειρες ταινιες και να μη χρειαζεται να τις κατεβασει αλλα να τις βλεπει ονλινε.???

GFE

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2009
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
2.007
δεν νομιζω να υπαρχει...και ειδικα σε streaming video???

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.274
Πόντοι
8.645
Μολις ειδα το clash of the titans. Με λιγα λογια εκτος καποιων μαχων και του 3D ( που για μενα ειναι υπερεκτημημενο) ηταν επικη πιπα η ταινια. Αν βρω χρονο το βραδυ θα γραψω πιο αναλυτικα.
τεράστια πίπα, η απόλυτη διαστρέβλωση της μυθολογίας.
Το αποκορύφωμα της ταινίας η guest εμφάνιση του κράκεν, ναι αυτού από τους πειρατές της καραιβικής :2funny:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Το αποκορύφωμα της ταινίας η guest εμφάνιση του κράκεν, ναι αυτού από τους πειρατές της καραιβικής :2funny:

ελα ρε παιχτη και εξυνα τη καουκα μου που τοχω ξανακουσει αυτο το ονομα  :headbang:

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.820
Πόντοι
11.585
Πολύ καλό, εγώ έχω δει και το Ιαπωνέζικο του 89 νομίζω, μου άρεσε πιο πολύ εκείνο. Βασικά ρε συ, έκλαιγα μέσα στο cinema, αλλά δε πειράζει επειδή στις στιγμές που δεν είχε μουσική, άκουγες πως όλο το cinema έκλαιγε.

Οταν ειχε βγει ο Τιτανικος στο σινεμα το βλεπω με δυο φιλες μου με εχουνε βαλει στην μεση και στο τελος εκει που πεθαινει ο ντικαπριο...σφαδαζει το μισο σινεμα στο κλαμα μαζι και οι φιλες μου...τι να κανω εκανα και εγω συμπαρασταση στις φιλες εριξα ενα δακρυ...το ξαναειδα προχθες μονος μου.! Ταινιαρα.!

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.820
Πόντοι
11.585
Ειδα και αυτο...αν το ειχαν σκεφτει λιγο καλυτερα ισως να ηταν καλο αλλα ΠΑΤΑΤΑ.!

Και απο οτι ειδα ξαναβγαινει...
:rockon: :rockon: :rockon:

foot_employer

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2010
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
16
κανονικα να κατεβαζεις υπαρχει. ονλινε αν ξερει κανενας????

Δε νομίζω ότι υπάρχει κάτι που να μπορούμε να δούμε στην Ελλάδα, πχ λένε ότι μπορείς να βρεις στο hulu.com, αλλά είναι μόνο για τις ΗΠΑ. Στα περισσότερα που έχω κοιτάξει πάντως, συνήθως βγάζει spam μόλις πατάς το PLAY.

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
οι μυθοι πρυπήρχαν των ταινιών αλλά τι περιμένατε την πιστη τους μεταφορα
this is hollywood
αλλά και πάλι μετρια πράγματα..
πάντως σίγουρα περπατάτει στο νετ για όσους ψάχνου ;)
και το κράκεν προυπήρχε...

GFE

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2009
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
2.007
παντως φεσι ξεφέσι, θα την δω την ταινια...ειναι για μενα ταινια που βλεπεται μονο σε σινεμα (σαν το Αβαταρ)...

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.274
Πόντοι
8.645
οι μυθοι πρυπήρχαν των ταινιών αλλά τι περιμένατε την πιστη τους μεταφορα
this is hollywood
αλλά και πάλι μετρια πράγματα..
πάντως σίγουρα περπατάτει στο νετ για όσους ψάχνου ;)
και το κράκεν προυπήρχε...
Όντως, όπως έγινε και στην Τροία και σε τόσες άλλες. Η μαλακία είναι ότι πήραν στοιχεία κι από τη ζωή του Ηρακλή, απόγονουν του Περσέα κανονικά.
Αλλά αυτό με το κράκεν ήταν κορυφή, με τη φόρα που είχαν πάρει περίμενα να πεταχτεί από πουθενά ο Τζακ Σπάροου  :2funny:

Επισκέπτης
ειδα το fantastic mr fox...δε μου πολυαρεσε απογοητευτηκα...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom