Νέα

Προσωπική άποψη για ταινίες/δυνατές σκηνές

• Μέλος που άνοιξε το νήμα in_between
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 13K
  • Εμφανίσεις 651K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 28 άτομα (0 μέλη και 28 επισκέπτες)

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.486
Πόντοι
5.006
νταξει αντικειμενικα νουμερο 1 σε ποιοτητα ταινιων ηταν και ειναι η αμερικη...βεβαια σαυτο συμβαλει και η μεγαλη ποσοτητα ταινιων που γυριζονται σε σχεση με αλλες χωρες...
οσον αφορα τα γουστα μου τρελαινομαι για ασιατικο κινηματογραφο...παντα εβγαζε ταινιαρες..παλιοτερα κυριως η ιαπωνια και τα τελευταια 20 περιπου χρονια η κορεα....ο ευρωπαικος κινηματογραφος δεν μου αρεσει ιδιαιτερα...τον θεωρω πιο ακαδημαικο και λειπει αυτη η πρωτοτυπια και το ιδιαιτερο στυλ που συνανταται κυριως στον ασιατικο κινηματογραφο...

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
νταξει αντικειμενικα νουμερο 1 σε ποιοτητα ταινιων ηταν και ειναι η αμερικη...βεβαια σαυτο συμβαλει και η μεγαλη ποσοτητα ταινιων που γυριζονται σε σχεση με αλλες χωρες...
οσον αφορα τα γουστα μου τρελαινομαι για ασιατικο κινηματογραφο...παντα εβγαζε ταινιαρες..παλιοτερα κυριως η ιαπωνια και τα τελευταια 20 περιπου χρονια η κορεα....ο ευρωπαικος κινηματογραφος δεν μου αρεσει ιδιαιτερα...τον θεωρω πιο ακαδημαικο και λειπει αυτη η πρωτοτυπια και το ιδιαιτερο στυλ που συνανταται κυριως στον ασιατικο κινηματογραφο...
Το ότι είναι Νο1 σε ποιότητα η Αμερική από που προκύπτει ρε παίχτη?

Πρώτη σε απόλυτους αριθμούς παραγωγής  ταινιών είναι μακράν η Ινδία.

Α η Κίνα,το Χονκ Κονγκ δλδ τίποτα?Οκ

Το ότι ο ευρωπαικος κινηματογράφος ειναι ακαδημαικός και του λείπει η πρωτοτυπία?Ας μη το σχολιάσω.

Θα μας τρελάνετε ρε μάγκες?  :grin:

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.486
Πόντοι
5.006
Το ότι είναι Νο1 σε ποιότητα η Αμερική από που προκύπτει ρε παίχτη?

Πρώτη σε απόλυτους αριθμούς παραγωγής  ταινιών είναι μακράν η Ινδία.

Α η Κίνα,το Χονκ Κονγκ δλδ τίποτα?Οκ

Το ότι ο ευρωπαικος κινηματογράφος ειναι ακαδημαικός και του λείπει η πρωτοτυπία?Ας μη το σχολιάσω.

Θα μας τρελάνετε ρε μάγκες?  :grin:
ειναι νο1 σε ποιοτητα τυπε....παρε οποια λιστα με τις 100,200,1000,2000 καλυτερες ταινιες ολων των εποχων και θα δεις....
αναφερθηκα σε σχεση με τις κινηματογραφικα προηγμενες χωρες....και σε ποσοτητα υπερτερει η αμερικη και μαλιστα κατα πολυ...το λενε και τα λινκ που εβαλες...ποια ινδια τωρα,με τις βουγιουκλακες και τους παπαμιχαηλ τωρα????δεν υπαρχει ινδικος κινηματογραφος...

απο ασια ειναι πολυ μπροστα η ιαπωνια και η κορεα...κινα, χονγκ κονγκ, ταιλανδη δεν συγκρινονται καν με αμερικα τυπε...πολυ μικρη η παραγωγη αξιολογων ταινιων( και αναφερομαι σαυτες που γινονται καπως γνωστες στον υπολοιπο κοσμο)

και ο ευρωπαικος κινηματογραφος ειναι κατα τη γνωμη μου σε πολυ μεγαλο βαθμο ακαδημαικος...και στο τροπο κινηματογραφησης και στο θεμα ερμηνειας...

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Σταματάω να γράφω και πάω να πάρω κανένα χάπι για την πίεση μάγκες μ αυτά που γράφετε.

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.486
Πόντοι
5.006
Σταματάω να γράφω και πάω να πάρω κανένα χάπι για την πίεση μάγκες μ αυτά που γράφετε.
δηλαδη κατα τη γνωμη σου ποια χωρα εχει ιστορικα τις περισσοτερες ποιοτικες ταινιες???

πιπης___

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Like
1
Πόντοι
16
Δεν εχω διαβασει ποιος θεωρει οτι η Αμερικη υστερει σε παραγωγη ποιοτικων ταινιων σε αντιθεση με καποιες αλλες Χωρες που παραγουν ποιοτικα αριστουργηματα (κορεα-ολντ μποι-ι σαου γιορ ντεβιλ-φερτε τον κουβα να ξερασω)
Δεν εχω διαβασει ποιος εγραψε οτι ταινιες σαν το usual suspects και το 6η αισθηση ειναι για γελια

Σιγουρα αυτος που τα εγραψε ομως να παει σε εναν γιατρο να τον κοιταξει !!!
Ποια Ινδια Κορεα και Κινα μου λετε τωρα... ευτυχως που υπαρχει και ο Κινηματογραφος να βλεπουμε καμια ταινια να ξεχναμε τα προβληματα μας !!!

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
δηλαδη κατα τη γνωμη σου ποια χωρα εχει ιστορικα τις περισσοτερες ποιοτικες ταινιες???
Απ αυτές που έχει τύχει να έχεις δει εσύ ή γενικά?
Γιατί κατά τη γνώμη σου για παράδειγμα Ρώσικος ή Ιρανικός κινηματογράφος δεν υπάρχει.

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
ειναι νο1 σε ποιοτητα τυπε....παρε οποια λιστα με τις 100,200,1000,2000 καλυτερες ταινιες ολων των εποχων και θα δεις....
αναφερθηκα σε σχεση με τις κινηματογραφικα προηγμενες χωρες....και σε ποσοτητα υπερτερει η αμερικη και μαλιστα κατα πολυ...το λενε και τα λινκ που εβαλες...ποια ινδια τωρα,με τις βουγιουκλακες και τους παπαμιχαηλ τωρα????δεν υπαρχει ινδικος κινηματογραφος...

απο ασια ειναι πολυ μπροστα η ιαπωνια και η κορεα...κινα, χονγκ κονγκ, ταιλανδη δεν συγκρινονται καν με αμερικα τυπε...πολυ μικρη η παραγωγη αξιολογων ταινιων( και αναφερομαι σαυτες που γινονται καπως γνωστες στον υπολοιπο κοσμο)

και ο ευρωπαικος κινηματογραφος ειναι κατα τη γνωμη μου σε πολυ μεγαλο βαθμο ακαδημαικος...και στο τροπο κινηματογραφησης και στο θεμα ερμηνειας...
Για χάπια, 2 κουτιά.Εγώ μ αυτά που διαβάζω όχι εσύ.

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Δεν εχω διαβασει ποιος θεωρει οτι η Αμερικη υστερει σε παραγωγη ποιοτικων ταινιων σε αντιθεση με καποιες αλλες Χωρες που παραγουν ποιοτικα αριστουργηματα (κορεα-ολντ μποι-ι σαου γιορ ντεβιλ-φερτε τον κουβα να ξερασω)
Δεν εχω διαβασει ποιος εγραψε οτι ταινιες σαν το usual suspects και το 6η αισθηση ειναι για γελια

Σιγουρα αυτος που τα εγραψε ομως να παει σε εναν γιατρο να τον κοιταξει !!!
Ποια Ινδια Κορεα και Κινα μου λετε τωρα... ευτυχως που υπαρχει και ο Κινηματογραφος να βλεπουμε καμια ταινια να ξεχναμε τα προβληματα μας !!!
Μη διαβάσεις,κάτι μαλάκες που το παίζουν έξυπνοι.

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Ανωφελη η συζητηση. Ο καθενας εχει γαλουχηθει με συγκεκριμενα ειδη κινηματογραφου.
Σχεδον εκβιαστικα ο καθενας προσπαθει να πεισει τον αλλον, ενω εδω μιλαμε για ξεκαθαρη προσωπικη αποψη.

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Ανωφελη η συζητηση. Ο καθενας εχει γαλουχηθει με συγκεκριμενα ειδη κινηματογραφου.
Σχεδον εκβιαστικα ο καθενας προσπαθει να πεισει τον αλλον, ενω εδω μιλαμε για ξεκαθαρη προσωπικη αποψη.
Ημιμάθεια λέγεται μη ντρέπεσαι να το πεις.
Η προσωπική άποψη είναι άλλο,είναι το μ αρέσει δε μ αρέσει.

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.486
Πόντοι
5.006
Απ αυτές που έχει τύχει να έχεις δει εσύ ή γενικά?
Γιατί κατά τη γνώμη σου για παράδειγμα Ρώσικος ή Ιρανικός κινηματογράφος δεν υπάρχει.
οταν αναφερομαι σε ποσοτικα περισσοτερες ποιοτικες ταινιες, πιστευω πως περα απο την προσωπικη μου αποψη ειναι και αντικειμενικο αυτο που λεω.....δεν λεω οτι δεν υπαρχει ρωσικος ή ιρανικος κινηματογραφος, αλλα ειναι αστειο να μπαινει σε συγκριση με τον αμερικανικο κινηματογραφο...
ο τροπος σκεψης μου ειναι πολυ απλος : αν καθισω και σκεφτω ολες τις ταινιαρες που εχουν γυριστει (και εχω δει φυσικα) απο το 1915 και μετα, οι περισσοτερες ειναι αμερικανικες...δηλαδη εσυ μπορεις να μου πεις οτι απο την ταδε χωρα εχω δει 150 ταινιαρες, ενω απο την αμερικη 120 π.χ.???????

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Ημιμάθεια λέγεται μη ντρέπεσαι να το πεις.
Η προσωπική άποψη είναι άλλο,είναι το μ αρέσει δε μ αρέσει.
Γιατι να ντρεπομαι εγω προσωπικα να το πω δηλαδη;
Ο καθενας μπορει να απολαμβανει ενα συγκεκριμενο ειδος κινηματογραφου χωρις να χρειαστει να ψαξει ολον τον πειραματικο κινηματογραφο.

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Ropau

Κρίνεις με ότι εχεις δει,αφού δεν εχεις δει κάτι πως ξέρεις πως δεν αξίζει?
Απ τις λίστες?
Οκ θα σου βάλω κι εγώ μια λίστα των cahiers du cinema που ούτε το 20% δεν ειναι αμερικάνικες,τι λέει αυτο?
Για την ενημέρωσή σου μερικά απ τα ποιοτικότερα και εμπορικά ονοματα σκηνοθετικά του Χολλυγουντ ήταν εμιγκρέδες.
Τι μετράμε εδώ?Ποιος την έχει μεγαλύτερη?Την εχουν οι Ινδοί. :grin:
Ποιος γαμάει καλύτερα?Πολλοί και διάφοροι κι όχι μονο όσοι το διαφημίζουν καλύτερα.
Το παράδειγμα τυχαίο,βάλε οπου πούτσα=πήδημα  το σινεμά, τη μουσική,τη λογοτεχνία,το θέατρο,τη ζωγραφική,την αρχιτεκτονική ότι θες.

Αλλο τι μου αρέσει(απ όσα είδα,πιο σωστά επέλεξα να δω για χ,ψ λόγους)κι αλλο τι αξίζει.
Το γιατί κάτι αξίζει ή οχι ειναι μια μεγάλη κουβέντα που για να την κάνουμε εδώ μέσα θα πρέπει να πιάσω γκόμενα τη φαρμακοποιό για να γίνει.

Εγγρ.
21 Νοε 2013
Like
1
Πόντοι
16
Οι Ινδοί βγάζουν δυνατές ταινίες? Καμιά δυνατή πρόταση να πάρω καμιά γεύση?   :rockon:
To Bollywood είναι το αντίστοιχο του Hollywood για τους Ινδούς?

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Οι Ινδοί βγάζουν δυνατές ταινίες? Καμιά δυνατή πρόταση να πάρω καμιά γεύση?   :rockon:
To Bollywood είναι το αντίστοιχο του Hollywood για τους Ινδούς?
Μαλακίες βγάζουν.Στο β η απάντηση ειναι ναι.Εχουν τη μεγαλύτερη παραγωγή παγκοσμίως σε απόλυτα νούμερα.
Για πες μου αν έχεις ξαναδεί κάτι ανάλογο  :grin:

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Ο χωροφυλακας του νηματος.

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.486
Πόντοι
5.006
Ropau

Κρίνεις με ότι εχεις δει,αφού δεν εχεις δει κάτι πως ξέρεις πως δεν αξίζει?
Απ τις λίστες?
Οκ θα σου βάλω κι εγώ μια λίστα των cahiers du cinema που ούτε το 20% δεν ειναι αμερικάνικες,τι λέει αυτο?
Για την ενημέρωσή σου μερικά απ τα ποιοτικότερα και εμπορικά ονοματα σκηνοθετικά του Χολλυγουντ ήταν εμιγκρέδες.
Τι μετράμε εδώ?Ποιος την έχει μεγαλύτερη?Την εχουν οι Ινδοί.
Ποιος γαμάει καλύτερα?Πολλοί και διάφοροι κι όχι μονο όσοι το διαφημίζουν καλύτερα.
Το παράδειγμα τυχαίο,βάλε οπου πούτσα=πήδημα  το σινεμά, τη μουσική,τη λογοτεχνία,το θέατρο,τη ζωγραφική,τη όγοτεχνία,την αρχιτεκτονική ότι θες.

Αλλο τι μου αρέσει(απ όσα είδα,πιο σωστά επέλεξα να δω για χ,ψ λόγους)κι αλλο τι αξίζει.
Το γιατί κάτι αξίζει ή οχι ειναι μια μεγάλη κουβέντα που για να την κάνουμε εδώ μέσα θα πρέπει να πιάσω γκόμενα τη φαρμακοποιό για να γίνει.
ρε φιλε προφανως και κρινω με ο,τι εχω δει...οταν οι ιρανικες ταινιες που εχω δει ειναι λιγοτερες απο την φιλμογραφια του aronofsky, και ολες να ηταν αριστουργηματα παλι ειναι λιγοτερες απο τις αμερικανικες ταινιαρες...αν μου δωσεις μια λιστα με ιρανικες ταινιαρες που ειναι περισσοτερες απο τις ταινιαρες του κιουμπρικ,του αρονοφσκι,του λιντς,του ταραντινο,του χιτσκοκ,του σκορτσεζε,του ορσον γουελς,του τσαρλι τσαπλιν,των αδελφων κοεν,του μπιλι γουαιλντερ,των φιλμ νουαρ του 40 και 50, των γουεστερν, κτλ,κτλ τοτε θα μπορεσω να πω οτι εχει περισσοτερες ποιοτικες ταινιες το ιραν...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom