House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
Ο μοντέρ φταίει μάλλονΡε μαλακα house τι παιζει με τα αναρχα ποστ του;
Α συγνώμη αυτός είναι Γάλλος,ο έντιτορ που κάνει πιο Αμέρικα
Ο μοντέρ φταίει μάλλονΡε μαλακα house τι παιζει με τα αναρχα ποστ του;
εχεις ενα θεμα με το χολιγουντ αν και δεν το εχω αναφερει πουθενα..μιλαω για αμερικανικο κινηματογραφο και οχι κατ αναγκη χουλιγουντ...τα αριστουργηματα του γουαιλντερ ανηκουν στον αμερικανικο κινηματογραφο....τι σχεση εχει οτι ηταν απο την αυστρια?????αν πεις οτι το sunset blvd ηταν αυστριακος κινηματογραφος,τοτε θα γελαει ο κοσμος..Ναι κάποιοι ειναι αμερικάνοι άσχετο αν μερικοί απ αυτούς δε μπορούσαν να γυρίσουν αυτά που ήθελαν ή πετσοκοβόταν οι ταινίες τους και κατέφυγαν στην Ευρώπη(Κιούμπρικ,Γουέλς)Κάποιοι (Ταραντίνο)μεγάλωσαν με action b movies απ το χονκ κονγκ και ιταλικά σπαγγέτι γουέστερν,κάποιο πήραν όσκαρ (Σκορτσέζε)όταν διασκεύασαν ταινία απ το Χονκ Κονγκ,ο Τσαπλιν πήρε όσκαρ μουσικής μετά από 30 χρόνια.
Ο Χιτσκοκ είχε και πολύ καλή μη πω καλύτερη αγγλική περίοδο κι ο Μ.Γουάιλντερ ειναι Αυστριακής καταγωγής εμιγκρες,κατά τα άλλα Χολυγουντ λέμε και ξερό ψωμί.Γελάει ο κόσμος ρε.
Για σενα μετραει δηλαδη απο πιο χωρα ειναι η ηθοποιοι και ποιος χρηματοδοτησε την ταινια;ετερον εκατερον ρε μαγκες....αλλο θεμα οι επιρροες και τα πιστευω του καθε σκηνοθετη....
δηλαδη π.χ. το kill bill του ταραντινο πιστωνεται στον αμερικανικο κινηματογραφο...τι σχεση εχουν οι επιρροες του ταραντινο ,ο τροπος κινηματογραφησης και ολα τα αλλα θεματα....επειδη εχει επιρροες απο manga κτλ θα θεωρηθει ιαπωνικη ταινια?????
Κάθε άλλο,λατρεύω τον αμερικάνικο κινηματογράφο.Οπως και από οποιαδηποτε χωρα.Μ αρεσουν ταινίες και σκηνοθέτες όχι είδη ή "εθνικές σχολές κινηματογράφου".εχεις ενα θεμα με το χολιγουντ αν και δεν το εχω αναφερει πουθενα..μιλαω για αμερικανικο κινηματογραφο και οχι κατ αναγκη χουλιγουντ...τα αριστουργηματα του γουαιλντερ ανηκουν στον αμερικανικο κινηματογραφο....τι σχεση εχει οτι ηταν απο την αυστρια?????αν πεις οτι το sunset blvd ηταν αυστριακος κινηματογραφος,τοτε θα γελαει ο κοσμος..
δεν ειναι προσωπικη γνωμη...ειναι τι ισχυει...το oldboy ειναι κορεατικη ταινια και πιστωνεται στον κορεατικο κινηματογραφο, οπως και το sunset blvrd στον αμερικανικο κινηματογραφο αντιστοιχα...και ο κυνοδοντας στον ελληνικο κινηματογραφο...Για σενα μετραει δηλαδη απο πιο χωρα ειναι η ηθοποιοι και ποιος χρηματοδοτησε την ταινια;
Το ολντ μπόι ειναι του παρκ,το σάνσετ μπλβ του γουάιλντερ και ο κυνόδοντας του λάνθιμου.δεν ειναι προσωπικη γνωμη...ειναι τι ισχυει...το oldboy ειναι κορεατικη ταινια και πιστωνεται στον κορεατικο κινηματογραφο, οπως και το sunset blvrd στον αμερικανικο κινηματογραφο αντιστοιχα...και ο κυνοδοντας στον ελληνικο κινηματογραφο...
δηλαδη ρε πουστη μου πρωτη φορα το ακουτε αυτο??? τι παραξενο λεω δεν εχω καταλαβει ακομα....
με τρολαρεις φιλε, δεν εξηγηται αλλιως...Το ολντ μπόι ειναι του παρκ,το σάνσετ μπλβ του γουάιλντερ και ο κυνόδοντας του λάνθιμου.
Ο κυνοδοντας δηλαδη ανηκει σε καποια "εθνικη σχολη" κινηματογραφου; Αντιπροσωπευει με καποιον τροπο αποκλειστικα και μονο την ελληνικη κοινωνια;δεν ειναι προσωπικη γνωμη...ειναι τι ισχυει...το oldboy ειναι κορεατικη ταινια και πιστωνεται στον κορεατικο κινηματογραφο, οπως και το sunset blvrd στον αμερικανικο κινηματογραφο αντιστοιχα...και ο κυνοδοντας στον ελληνικο κινηματογραφο...
δηλαδη ρε πουστη μου πρωτη φορα το ακουτε αυτο??? τι παραξενο λεω δεν εχω καταλαβει ακομα....
Μα ειδικα η συγκεκριμενη γλωσσα ειναι αστεια ρε φιλε.Μία ακόμα πολύ καλή ταινία από τους Κορεάτες!!!!
Δείτε την....για όσους τους την δίνει η γλώσσα μην την δείτε!!!
Ή αλλιώς περιμένετε την αντιγραφή των Αμερικάνών!!!!
Το έγραψα και παραπάνω δεν πιστεύω σε "εθνικές" σχολές κινηματογράφου.με τρολαρεις φιλε, δεν εξηγηται αλλιως...
πριν δεν μου ελεγες για ιρανικο και ρωσικο κινηματογραφο?????
το oldboy ειναι του παρκ και ανηκει στον κορεατικο κινηματογραφο....δεν ειναι ή το ενα ή το αλλο...ειναι και τα δυο.....
δηλαδη αν σε ρωτησω να μου προτεινεις καμια ταινια του γαλικου κινηματογραφου,μαλλον η απαντηση σου θα εινια οτι δεν υπαρχει καμια...
Είπα όχι ρε Μάριε?Μα ειδικα η συγκεκριμενη γλωσσα ειναι αστεια ρε φιλε.
Ο Μπεσόν τι σχέση έχει με τον Μπρεσόν?Το έγραψα και παραπάνω δεν πιστεύω σε "εθνικές" σχολές κινηματογράφου.
Δε θα σου πρότεινα κάτι τέτοιο απλά θα σου έλεγα πως ο Ρενουάρ, ο Τριφό,ο Ρενέ, ο Γκοντάρ, ο Σωτέ, ο Σαμπρόλ,ο Τεσινέ,ο Μπρεσόν και πολλοί ακόμα εχουν γυρίσει κάποια αριστουργήματα αγέραστα στο χρόνο και που επηρέασαν τον σύσχρονο κινηματογράφο κι αξίζει να δεις.Να φτιάξω λίστα?
Βλεποντας τις Ιρανικες ταινιες που αναφερες και πιο πριν, δεν βλεπεις καποια ομοιοτητα; Καποια κοινη θεματολογια;Το έγραψα και παραπάνω δεν πιστεύω σε "εθνικές" σχολές κινηματογράφου.
Ε θα βγουν 10 άτομα και θα σουν πουν πως το 5ο στοιχείο δεν είναι κωμωδία(που για μένα ειναι,έστω κατά λάθος).Γι αυτό σου λέω έχω βρει και την βοηθό φαρμακοποιού(ψηλή,λεπτή,ξανθιά με σοφιστικέ γυαλί σαν την Ούμα Θέρμαν,την Κέλλυ Λυντσ και την Ντάρυλ Χάνα μαζί)για να μου δίνει τα χάπια σε καλή τιμή λέμεΟ Μπεσόν τι σχέση έχει με τον Μπρεσόν?
Τρολάρω όπως κατάλαβες.....
Υ.Γ. Φτιάξε μια λίστα με όλους αυτούς.....σκέφτομαι να αυτοκτονήσω!!!!
Οι ιρανοί ειναι ειδική περίπτωση πραγματικά.Ειναι υποχρεωμένοι όσο γυρίζουν "εντός" να γυρίζουν συγκεκριμένα κοινωνικά θέματα για να χρηματοδοτούνται απ το κράτος.Οταν γυρίζουν στη Γαλλία π.χ πάμε σε κάπως διαφορετική θεματολογία απ το "ζωή στην εξοχή,παιδάκια,ανθρώπινες ιστορίες καθημερινότητας κλπ"Βλεποντας τις Ιρανικες ταινιες που αναφερες και πιο πριν, δεν βλεπεις καποια ομοιοτητα; Καποια κοινη θεματολογια;
νομιζω οτι παιζουμε με τις λεξεις και δεν προκειται να συμφωνησουμε ποτε....Ο κυνοδοντας δηλαδη ανηκει σε καποια "εθνικη σχολη" κινηματογραφου; Αντιπροσωπευει με καποιον τροπο αποκλειστικα και μονο την ελληνικη κοινωνια;
Εδω και ποσα χρονια υπαρχει η παγκοσμοποιηση του κινηματογραφου. Ε δεν μπορω να δεχτω οτι παιρνοντας μια ξενη ιδεα, μια ξενη κουλτουρα, και βαζοντας αμερικανους ηθοποιους ξαφνικα πρεπει να πιστωθει στον Αμερικανικο κινηματογραφο.
Ο Κυνόδοντας μόνο "Ελληνικό σινεμά" ή γενικά οτιδήποτε ελληνικό δε θυμίζει.Θα μπορούσε να είχε γυριστεί οπουδήποτε από οποιονδήποτε.Ειναι το "χειρότερο" παράδειγμα που θα μπορούσες να αναφέρεις αν και ειναι πολύ καλή ταινία παρά τις αντιρήσσεις που μπορεί να έχει κάποιος.Η σεναριακή ιδέα δεν ειναι ¨δανεισμένη " απο τη ταινια του Αρτούρο Ριπστάιν "Ο πύργος της αθωότητας"νομιζω οτι παιζουμε με τις λεξεις και δεν προκειται να συμφωνησουμε ποτε....
ο κυνοδοντας ανηκει στον ελληνικο κινηματογραφο ανεξαρτητως ηθοποιων,εθνικης σχολης,ιδεας,κουλτουρας κτλ...θα θεωρουνταν ελληνικη ταινια, ακομα και αν πραγματευονταν την ζωη των ισλανδων ψαραδων, με ηθοποιους που μιλουσαν γερμανικα και βασιζοταν στην ιδεα του ταοισμου...
σε διαφορετικη περιπτωση θα ηταν πολυ δυσκολο να συνεννοηθουμε στην ερωτηση ποια θεωρεις την καλυτερη ελληνικη ταινια ολων των εποχων....