apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
Πάλι τα ίδια?Ανάτρεξε 2 σελίδες πίσω εχει την απάντηση.ρε φιλε προφανως και κρινω με ο,τι εχω δει...οταν οι ιρανικες ταινιες που εχω δει ειναι λιγοτερες απο την φιλμογραφια του aronofsky, και ολες να ηταν αριστουργηματα παλι ειναι λιγοτερες απο τις αμερικανικες ταινιαρες...αν μου δωσεις μια λιστα με ιρανικες ταινιαρες που ειναι περισσοτερες απο τις ταινιαρες του κιουμπρικ,του αρονοφσκι,του λιντς,του ταραντινο,του χιτσκοκ,του σκορτσεζε,του ορσον γουελς,του τσαρλι τσαπλιν,των αδελφων κοεν,του μπιλι γουαιλντερ,των φιλμ νουαρ του 40 και 50, των γουεστερν, κτλ,κτλ τοτε θα μπορεσω να πω οτι εχει περισσοτερες ποιοτικες ταινιες το ιραν...
Γιατι βαζεις ολους αυτους τους σκηνοθετες στο ιδιο τσουβαλι; Αντιπροσωπευουν κατι συγκεκριμενο;ρε φιλε προφανως και κρινω με ο,τι εχω δει...οταν οι ιρανικες ταινιες που εχω δει ειναι λιγοτερες απο την φιλμογραφια του aronofsky, και ολες να ηταν αριστουργηματα παλι ειναι λιγοτερες απο τις αμερικανικες ταινιαρες...αν μου δωσεις μια λιστα με ιρανικες ταινιαρες που ειναι περισσοτερες απο τις ταινιαρες του κιουμπρικ,του αρονοφσκι,του λιντς,του ταραντινο,του χιτσκοκ,του σκορτσεζε,του ορσον γουελς,του τσαρλι τσαπλιν,των αδελφων κοεν,του μπιλι γουαιλντερ,των φιλμ νουαρ του 40 και 50, των γουεστερν, κτλ,κτλ τοτε θα μπορεσω να πω οτι εχει περισσοτερες ποιοτικες ταινιες το ιραν...
Ωραιο κομματι, "σκοτωσε τον μπατσο που εχεις μεσα σου" λεει.
Ναι,μακριά από μας.Ωραιο κομματι, "σκοτωσε τον μπατσο που εχεις μεσα σου" λεει.
αντιπροσωπευουν τον αμερικανικο κινηματογραφο....Γιατι βαζεις ολους αυτους τους σκηνοθετες στο ιδιο τσουβαλι; Αντιπροσωπευουν κατι συγκεκριμενο;
Tέτοιες μαλακίες μόνο οι Ινδοί και οι Αμερικάνοι λέμε αχαχαχαχαχαχαχαχαχαΜαλακίες βγάζουν.Στο β η απάντηση ειναι ναι.Εχουν τη μεγαλύτερη παραγωγή παγκοσμίως σε απόλυτα νούμερα.
Για πες μου αν έχεις ξαναδεί κάτι ανάλογο
Αν ρωτήσεις τους ίδιους θα σου πουν οι περισσότεροι, ότι αντιπροσωπεύουν τον εαυτό του!!!!αντιπροσωπευουν τον αμερικανικο κινηματογραφο....
Πάλι τα ίδια?Ανάτρεξε 2 σελίδες πίσω εχει την απάντηση.
Οι Ινδοί βγάζουν δυνατές ταινίες? Καμιά δυνατή πρόταση να πάρω καμιά γεύση?
To Bollywood είναι το αντίστοιχο του Hollywood για τους Ινδούς?
Τυπε ο καθενας ειχε τις δικες του επιρροες. Πως εβρισκαν λεφτα στην συγκεκριμενη χωρα δεν λεει και τιποτα.αντιπροσωπευουν τον αμερικανικο κινηματογραφο....
www.imdb.com/title/tt0065417/]Days and Nights in the Forest (1970) [/url], καμία σχέση με τη γραφικότητα και το σόου του bollywood, δεν είναι δράμα ακριβώς όπως λέει το imdb, κωμικά στοιχεία και ανάλαφρη ατμόσφαιρα, για μένα η καλύτερη από τις λίγες ινδικές που έχω δειΟι Ινδοί βγάζουν δυνατές ταινίες? Καμιά δυνατή πρόταση να πάρω καμιά γεύση?
To Bollywood είναι το αντίστοιχο του Hollywood για τους Ινδούς?
Μαλακίες βγάζουν.Στο β η απάντηση ειναι ναι.Εχουν τη μεγαλύτερη παραγωγή παγκοσμίως σε απόλυτα νούμερα.
Για πες μου αν έχεις ξαναδεί κάτι ανάλογο
Αυτός είναι ο Σούπερμαν της Ινδίας αν κατάλαβα καλά?
Όλόκληρη η marvel comics ειναι αυτόςΑυτός είναι ο Σούπερμαν της Ινδίας αν κατάλαβα καλά?
Θέλεις να με τιμωρήσεις Πίπη....σε κατάλαβα )))))))Εσυ Γεοπα δες την θα σου αρεσει... οι υπολοιποι μην την δειτε (οποιος το τολμησει να θυμαται οτι τον προειδοποιησα )
Ναι κάποιοι ειναι αμερικάνοι άσχετο αν μερικοί απ αυτούς δε μπορούσαν να γυρίσουν αυτά που ήθελαν ή πετσοκοβόταν οι ταινίες τους και κατέφυγαν στην Ευρώπη(Κιούμπρικ,Γουέλς)Κάποιοι (Ταραντίνο)μεγάλωσαν με action b movies απ το χονκ κονγκ και ιταλικά σπαγγέτι γουέστερν,κάποιο πήραν όσκαρ (Σκορτσέζε)όταν διασκεύασαν ταινία απ το Χονκ Κονγκ,ο Τσαπλιν πήρε όσκαρ μουσικής μετά από 30 χρόνια.αντιπροσωπευουν τον αμερικανικο κινηματογραφο....
www.imdb.com/title/tt0065417/]Days and Nights in the Forest (1970) [/url], καμία σχέση με τη γραφικότητα και το σόου του bollywood, δεν είναι δράμα ακριβώς όπως λέει το imdb, κωμικά στοιχεία και ανάλαφρη ατμόσφαιρα, για μένα η καλύτερη από τις λίγες ινδικές που έχω δει