Νέα

Προσωπική άποψη για ταινίες/δυνατές σκηνές

• Μέλος που άνοιξε το νήμα in_between
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 13K
  • Εμφανίσεις 651K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 28 άτομα (0 μέλη και 28 επισκέπτες)

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
ρε φιλε προφανως και κρινω με ο,τι εχω δει...οταν οι ιρανικες ταινιες που εχω δει ειναι λιγοτερες απο την φιλμογραφια του aronofsky, και ολες να ηταν αριστουργηματα παλι ειναι λιγοτερες απο τις αμερικανικες ταινιαρες...αν μου δωσεις μια λιστα με ιρανικες ταινιαρες που ειναι περισσοτερες απο τις ταινιαρες του κιουμπρικ,του αρονοφσκι,του λιντς,του ταραντινο,του χιτσκοκ,του σκορτσεζε,του ορσον γουελς,του τσαρλι τσαπλιν,των αδελφων κοεν,του μπιλι γουαιλντερ,των φιλμ νουαρ του 40 και 50, των γουεστερν, κτλ,κτλ τοτε θα μπορεσω να πω οτι εχει περισσοτερες ποιοτικες ταινιες το ιραν...
Πάλι τα ίδια?Ανάτρεξε 2 σελίδες πίσω εχει την απάντηση.

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
ρε φιλε προφανως και κρινω με ο,τι εχω δει...οταν οι ιρανικες ταινιες που εχω δει ειναι λιγοτερες απο την φιλμογραφια του aronofsky, και ολες να ηταν αριστουργηματα παλι ειναι λιγοτερες απο τις αμερικανικες ταινιαρες...αν μου δωσεις μια λιστα με ιρανικες ταινιαρες που ειναι περισσοτερες απο τις ταινιαρες του κιουμπρικ,του αρονοφσκι,του λιντς,του ταραντινο,του χιτσκοκ,του σκορτσεζε,του ορσον γουελς,του τσαρλι τσαπλιν,των αδελφων κοεν,του μπιλι γουαιλντερ,των φιλμ νουαρ του 40 και 50, των γουεστερν, κτλ,κτλ τοτε θα μπορεσω να πω οτι εχει περισσοτερες ποιοτικες ταινιες το ιραν...
Γιατι βαζεις ολους αυτους τους σκηνοθετες στο ιδιο τσουβαλι; Αντιπροσωπευουν κατι συγκεκριμενο;

Ωραιο κομματι, "σκοτωσε τον μπατσο που εχεις μεσα σου" λεει.  :grin:

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666
Μαλακίες βγάζουν.Στο β η απάντηση ειναι ναι.Εχουν τη μεγαλύτερη παραγωγή παγκοσμίως σε απόλυτα νούμερα.
Για πες μου αν έχεις ξαναδεί κάτι ανάλογο  :grin:
Tέτοιες μαλακίες μόνο οι Ινδοί και οι Αμερικάνοι λέμε αχαχαχαχαχαχαχαχαχα
Αυτή την συγκεκριμένη ταινία προσπάθησα να την δω αλλάδεν τα κατάφερα!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666
αντιπροσωπευουν τον αμερικανικο κινηματογραφο....
Αν ρωτήσεις τους ίδιους θα σου πουν οι περισσότεροι, ότι αντιπροσωπεύουν τον εαυτό του!!!!
Και ότι απλώς χρησιμοποιούν τα λεφτά των Αμερικάνων.....
Μερικοί δε πιο ματαιόδοξοι, ότι αντιπροσωπεύουν την Τέχνη!!!! :grin: :grin: :grin:

πιπης___

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Like
1
Πόντοι
16

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Τυπε ο καθενας ειχε τις δικες του επιρροες. Πως εβρισκαν λεφτα στην συγκεκριμενη χωρα δεν λεει και τιποτα.

Laser Dildo

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2012
Like
15
Πόντοι
16
Οι Ινδοί βγάζουν δυνατές ταινίες? Καμιά δυνατή πρόταση να πάρω καμιά γεύση?   :rockon:
To Bollywood είναι το αντίστοιχο του Hollywood για τους Ινδούς?
www.imdb.com/title/tt0065417/]Days and Nights in the Forest (1970) [/url], καμία σχέση με τη γραφικότητα και το σόου του bollywood, δεν είναι δράμα ακριβώς όπως λέει το imdb, κωμικά στοιχεία και ανάλαφρη ατμόσφαιρα, για μένα η καλύτερη από τις λίγες ινδικές που έχω δει

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666
Αυτός είναι ο Σούπερμαν της Ινδίας αν κατάλαβα καλά?

Εγγρ.
21 Νοε 2013
Like
1
Πόντοι
16
Μαλακίες βγάζουν.Στο β η απάντηση ειναι ναι.Εχουν τη μεγαλύτερη παραγωγή παγκοσμίως σε απόλυτα νούμερα.
Για πες μου αν έχεις ξαναδεί κάτι ανάλογο  :grin:

Απίστευτες μαλακίες ρε φίλε!  :2funny:
Πάντως βλέποντας στο google έχουν αρκετές όμορφες ηθοποιούς.

πιπης___

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Like
1
Πόντοι
16
Αυτός είναι ο Σούπερμαν της Ινδίας αν κατάλαβα καλά?

Εσυ Γεοπα δες την θα σου αρεσει... οι υπολοιποι μην την δειτε (οποιος το τολμησει να θυμαται οτι τον προειδοποιησα  :sunglasses:)

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666
Εσυ Γεοπα δες την θα σου αρεσει... οι υπολοιποι μην την δειτε (οποιος το τολμησει να θυμαται οτι τον προειδοποιησα  :sunglasses:)
Θέλεις να με τιμωρήσεις Πίπη....σε κατάλαβα )))))))
Πέρα από την πλάκα, το είδος της ταινίας έχει φανατικούς και αξίζει σεβασμού, μόνο και μόνο που διασκεδάζει εκατομμύρια ανθρώπους!!!!

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Ναι κάποιοι ειναι αμερικάνοι άσχετο αν μερικοί απ αυτούς δε μπορούσαν να γυρίσουν αυτά που ήθελαν ή πετσοκοβόταν οι ταινίες τους και κατέφυγαν στην Ευρώπη(Κιούμπρικ,Γουέλς)Κάποιοι (Ταραντίνο)μεγάλωσαν με action b movies απ το χονκ κονγκ και ιταλικά σπαγγέτι γουέστερν,κάποιο πήραν όσκαρ (Σκορτσέζε)όταν διασκεύασαν ταινία απ το Χονκ Κονγκ,ο Τσαπλιν πήρε όσκαρ μουσικής μετά από 30 χρόνια.
Ο Χιτσκοκ είχε και πολύ καλή μη πω καλύτερη αγγλική περίοδο κι ο Μ.Γουάιλντερ ειναι Αυστριακής καταγωγής εμιγκρες,κατά τα άλλα Χολυγουντ λέμε και ξερό ψωμί.Γελάει ο κόσμος ρε.

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.486
Πόντοι
5.006
ετερον εκατερον ρε μαγκες....αλλο θεμα οι επιρροες και τα πιστευω του καθε σκηνοθετη....
δηλαδη π.χ. το kill bill του ταραντινο πιστωνεται στον αμερικανικο κινηματογραφο...τι σχεση εχουν οι επιρροες του ταραντινο ,ο τροπος κινηματογραφησης και ολα τα αλλα θεματα....επειδη εχει επιρροες απο manga κτλ θα θεωρηθει ιαπωνικη ταινια?????

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Ρε μαλακα house τι παιζει με τα αναρχα ποστ σου;  :2funny:

Εγγρ.
21 Νοε 2013
Like
1
Πόντοι
16
www.imdb.com/title/tt0065417/]Days and Nights in the Forest (1970) [/url], καμία σχέση με τη γραφικότητα και το σόου του bollywood, δεν είναι δράμα ακριβώς όπως λέει το imdb, κωμικά στοιχεία και ανάλαφρη ατμόσφαιρα, για μένα η καλύτερη από τις λίγες ινδικές που έχω δει

Ωραίος! Thanks. Ενδιαφέρον και το θέμα για ένα χαλαρό βραδάκι.  :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom