pz89
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 14
- Like
- 22
- Πόντοι
- 376
εχθές μπήκε ο petran η μεγάλη σου αγάπη κουνάβι αλλά έλειπες.ιεροσυλια. αφησες απεξω τον ultimate warrior, ο αγαπημενος μου
εχθές μπήκε ο petran η μεγάλη σου αγάπη κουνάβι αλλά έλειπες.ιεροσυλια. αφησες απεξω τον ultimate warrior, ο αγαπημενος μου
εχθές μπήκε ο petran η μεγάλη σου αγάπη κουνάβι αλλά έλειπες.
The Girl with the Dragon Tattoo
Πολυ καλο εργο, και καλες ερμηνειες. Ισως να δω και το σουηδικο.
Λοιπόν το πρόβλημα στον κινηματογράφο γενικά παγκόσμιος ξέρετε πιο είναι τα τελευταία 5 χρόνια?
Δεν βγαίνουν καλές ταινίες τα τελευταία 5 χρόνια και μόλις δείτε μία γενόσιμη μπασταρδεμένη μέτρια ταινία που σας θυμίζει κάποιες σκηνές από 3-4 καλές ταινίες του παρελθόντος την πλακώνεται στα 8αρια στο imdb.
Μόλις δείτε λίγο βία, ξύλο, σεξ, βιασμό και αίμα παραπάνω σας σηκώνετε και λέτε ωραία ταινία αυτή.
Αυτός πάλι ο Daniel Craig νομίζει ότι παίζει σε όλες τις ταινίες τον 007 και του έχει μείνει το υφάκι του γαμάω και με γουστάρουν όλες και είναι συνέχεια με ένα ποτήρι ποτό στο χέρι…είναι δυνατόν…?
H ταινία είναι ένα μείγμα από 007, Μη αναστρέψιμος βιασμός του κόλου στο τούνελ, ταξιτζής γιου ταλκινκ του μι , Perfume: The Story of a Murderer, Σιωπή των προβάτων, Ασπρος Κύκνος, American Σαικο, Dept και Αμορες Περος και Crow και ότι άλλο θες από Torture movie θες. Κοινός της Noomi Rapace το κακέκτυπο.
Το κορίτσι με το τατου , το καρίτσι που έπαιζε με την φωτιά, το κορίτσι μπαισεξουλ με το μαυρο κολάρο
Τρατζικ
Τί να πείς? Χθες είδα το Nova Zembla μια ολλανδική περιπέτεια βασισμένη σε ιστορικά γεγονότα, η οποία ίσως θα είχε κάποιο ενδιαφέρον αν η Doutzen Kroes , έπαιζε παραπάνω ώρα και με λιγότερα ρούχα! (τραγική ταινία)..παντως τυπε απο οτι ειδα πιο πολυ διαφημιζαν το μουνετο που επαιζε την μοιραια παρα την ταινια αυτη καθεατυη....
Τί να πείς? Χθες είδα το Nova Zembla μια ολλανδική περιπέτεια βασισμένη σε ιστορικά γεγονότα, η οποία ίσως θα είχε κάποιο ενδιαφέρον αν η Doutzen Kroes , έπαιζε παραπάνω ώρα και με λιγότερα ρούχα! (τραγική ταινία)..
τυπε μου πολυ δυνατος ιππος αυτος...
http://[URL unfurl="true"]www.plunderguide.com/wp-content/uploads/2012/01/Doutzen-Kroes-13.jpg[/img[/URL]]
[img]http://i2.listal.com/image/890181/600full-doutzen-kroes.jpg
όχι ακόμα..τυπε taurus1 μηπως ειδες το καινουριο το ελληνικο τα "δεσμα αιματος"? Ειναι δικαιολογημενο το θαψιμο απο τους κριτικους η κατι ψιλολεει?
ιεροσυλια. αφησες απεξω τον ultimate warrior, ο αγαπημενος μου
Εσυ βρε παπαρι ακομα δεν μπηκες στο φορουμ και πουλας πνευμα;Πολύ περισσότερα απ' ότι όταν βλέπω Ελληνες να μην μπορούν να γράψουν ελληνικά.
Εκτός αν θες να πεις ότι στην ταινία ο τύπος φυλάει αγγέλους.
Τυπε, αν εξαιρεσεις τα αθλια κουστουμια (μποξερακια στο κεφαλι των Αθανατων και η φωτο του Κονερι μιλα απο μονη της),
η ταινια εχει πολλα να πει. Κριμα που χαντακωθηκε.
την ειδα κ γω σημερα...συμφωνω,ειναι απαραδεκτη,ουτε b movie της πλακας...μακρυα...HAYWIRE
Του Steven Soderbergh με Gina Carano, Ewan McGregor , Michael Fassbender, Michael Douglas
Η Μάλορι είναι μια υπάλληλος ειδικών αποστολών σε μια ιδιωτική εταιρία που αναλαμβάνει δουλειές για τη CIA ,MI6 κτλ..Όταν το αφεντικό της την προδίδει ,διατάζοντας την εξόντωσή της, θα πρέπει να αγωνιστεί για τη ζωή της..
Περιπέτεια τύπου Bourne/Bond (λίγο κατασκοπία,λίγο πολεμικές τέχνες) για την οποία το στούντιο ξόδεψε περίπου 23 εκατ $, μάζεψε μερικούς γνωστούς ηθοποιούς και μια ατάλαντη και -κατά τη γνώμη μου – κατάφερε να δημιουργήσει μια μέτρια προς κακή ταινία. Υπόθεση της πλάκας, σεναριακά κενά, απαράδεκτη ερμηνεία όχι μόνο από τη πρωταγωνίστρια αλλά και από τους υπόλοιπους ηθοποιούς, σκηνές δράσης για γέλια (σε μια εμφανίζεται ξαφνικά σα νίντζα η ηρωίδα σε μια παραλία επιτιθέμενη στον κακό ,ο οποίος προσπαθεί να σκαρφαλώσει σε ένα βραχάκι για να ξεφύγει..)..Αν δεν είχε τόσο γνωστά ονόματα στο καστ δύσκολα θα έβρισκε το δρόμο για διανομή.