Νέα

Προσωπική άποψη για ταινίες/δυνατές σκηνές

• Μέλος που άνοιξε το νήμα in_between
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 13K
  • Εμφανίσεις 647K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16
ο Hogan θα ποναγε πιο πολυ απο φαγουρα στα παπαρια παρα απο μπουνια του Σταλλονε.. :sunglasses:

:2funny:

o Χόγκαν φίλε μου ήταν απο τους πιο άμπαλους παλαιστές στο WWE. Απλά είχε τρομερή επαφή με το κοινό και ήταν τεράστιος (κυριολεκτικα) και απο αυτά έκανε καριέρα. Αν θέλεις για άτομα που πραγματικά μπορούσαν να δείρουν, ψάξε στους Stone Cold Steve Austin, Legion of Doom, Bushwalkers, Dynamite Kid, Hart foundation, Andre the Giant, Rick Rude, Matcho man Randy Savage και Rowdy Rondy Piper κ.α.

Ρε dawn θέατρο παίζανε (παίζουν) όλοι, δεν υπάρχουν πραγματικά χτυπήματα. Xορογραφημένη πάλη. Αλλά είχε πλάκα.  :grin:

ακομα και ο πιο αμπαλος παλαιστης μπορουσε να δειρει το σαμιαμιδι τον Σταλλονε... :2funny:

Σαμιαμίδι!  :grin:

Τα Ρόκυ και τα Ράμπο ..... τι βλέπαμε ρε.  :grin:

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Τα Ρόκυ και τα Ράμπο ..... τι βλέπαμε ρε.  :grin:

το Expendables τυπε εγω παντως το χαρηκα, με ολους αυτους μεγαλωσα στο κατω κατω.... :rockon: :rockon: :rockon:
Τον Γουντυ Αλλεν τον Μπιλ Μαρευ και τον Γκονταρ τους αφηνω για οσους χρειαζονται να πουλανε μουρη σε πρωτοετεις φοιτητριες των καλων τεχνων μπας και τους λυπηθουν και τους κατσουν... :2funny: :2funny: :2funny:

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.252
Πόντοι
8.535
Δεν σου αρεσει η πλοκη και το δεσιμο, το τελος?
Συγνωμη αμα σου πρηζω τα αρχιδια.  :P
οχι δε μου πρηζεις τα αρχιδια,θα σου πω...το βρηκα πολυ απλο το σεναριο,ηθελα γενικα το στορυ να ειναι λιγο πιο πολυπλοκο κ πιο στοχαστικο...βεβαια περναει τα μηνυματα της η ταινια,απλα εγω ηθελα το κατι παραπανω...ενταξει ειναι κ γουστα αυτα,απλα προσωπικα ηθελα πιο ΄΄γεματο΄΄σεναριο κ πιο road movie feeling...επιζω να βοηθησα,δεστην μπορει εσενα να σου αρεσει περισσοτερο... ;) ;)

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
οχι δε μου πρηζεις τα αρχιδια,θα σου πω...το βρηκα πολυ απλο το σεναριο,ηθελα γενικα το στορυ να ειναι λιγο πιο πολυπλοκο κ πιο στοχαστικο...βεβαια περναει τα μηνυματα της η ταινια,απλα εγω ηθελα το κατι παραπανω...ενταξει ειναι κ γουστα αυτα,απλα προσωπικα ηθελα πιο ΄΄γεματο΄΄σεναριο κ πιο road movie feeling...επιζω να βοηθησα,δεστην μπορει εσενα να σου αρεσει περισσοτερο... ;) ;)
Μα την εχω δει ρε μαν για αυτο σε ρωτησα.
Μιλαμε για εναν πρωην ροκα σε καταθλιψη που ξεκινησε ενα ταξιδι για να βρει εναν πρωην ναζι εγκληματια, και εντελει βρηκε τον εαυτο του μεσα σε ενα πολυ καλα σκηνοθετημενο ταξιδι. Αρκετα πλουσιο το στορυ θα ελεγα.
Και πραγματικα σε εκανε να σκεφτεις για πολλα πραγματα.
Αλλα νταξει ο καθενας εχει αλλη αποψη.  :)

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16
το Expendables τυπε εγω παντως το χαρηκα, με ολους αυτους μεγαλωσα στο κατω κατω.... :rockon: :rockon: :rockon:

Βαρετή ταινία, για τέτοιο καστ περίμενα κάτι πολύ καλύτερο.

Τον Γουντυ Αλλεν τον Μπιλ Μαρευ και τον Γκονταρ τους αφηνω για οσους χρειαζονται να πουλανε μουρη σε πρωτοετεις φοιτητριες των καλων τεχνων μπας και τους λυπηθουν και τους κατσουν... :2funny: :2funny: :2funny:

Ο Μπιλ Μάρευ έχει γυρίσει και ωραίες ταινίες.

Ο Γούντυ Άλλεν το ίδιο. Έχει πει και κάτι καλές ατάκες  :grin: ..... αλλά γενικά είναι απάλευτος ..... αυτό το νευρικό-κομπλεξικό-μίζεριασμένο στυλ  :helpplea:.

Temaxistis

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
Το Rocky (Rocky I) είναι μια καλή ταινία. Τα επόμενα είναι άθλια b-movies που έκαναν πλούσιο τον Σταλόνε.

Temaxistis

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
Μα την εχω δει ρε μαν για αυτο σε ρωτησα.
Μιλαμε για εναν πρωην ροκα σε καταθλιψη που ξεκινησε ενα ταξιδι για να βρει εναν πρωην ναζι εγκληματια, και εντελει βρηκε τον εαυτο του μεσα σε ενα πολυ καλα σκηνοθετημενο ταξιδι. Αρκετα πλουσιο το στορυ θα ελεγα.
Και πραγματικα σε εκανε να σκεφτεις για πολλα πραγματα.
Αλλα νταξει ο καθενας εχει αλλη αποψη.  :)

Το Apocalypse Now ήταν μια στιγμή ειλικρίνειας για τον αμερικάνικο κινηματογράφο. Αν σκεφτείς ότι γυρίστηκε στα τέλη του '70, όταν ακόμα ήταν πολύ νωπές οι μνήμες του πολέμου στο Βιετνάμ, η ταινία αυτή ήταν μια υπέρβαση. Αν μάλιστα σκεφτείς ότι δύο χρόνια πριν ειχε γυριστεί το έκτρωμα που λέγεται Ελαφοκυνηγός, η οποία σάρωσε τα όσκαρ χαΐδευοντας τα αυτιά και τα μάτια των Αμερικάνων, ο Κόπολα έγραψε ιστορία με Apocalypse Now.

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Βαρετή ταινία, για τέτοιο καστ περίμενα κάτι πολύ καλύτερο.

Ο Μπιλ Μάρευ έχει γυρίσει και ωραίες ταινίες.

Ο Γούντυ Άλλεν το ίδιο. Έχει πει και κάτι καλές ατάκες  :grin: ..... αλλά γενικά είναι απάλευτος ..... αυτό το νευρικό-κομπλεξικό-μίζεριασμένο στυλ  :helpplea:.

ο Γουντυ Αλλεν ειχε ενδιαφερον πριν 40 χρονια...το να μου εχεις γυριζει 50 ολοιδιες κοπιες του Annie Hall και του Manhattan και να σε βαφτιζουν σχεδον οι σινεκριτικοι και το κοινο σου πανμεγιστο σκηνοθετη οταν η οποια πρωτοτυπια σου εχει ξεμεινει καπου στα τελη των 70ς ε ειναι απεραντα γελοιο... :2funny:

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16
ο Γουντυ Αλλεν ειχε ενδιαφερον πριν 40 χρονια...το να μου εχεις γυριζει 50 ολοιδιες κοπιες του Annie Hall και του Manhattan και να σε βαφτιζουν σχεδον οι σινεκριτικοι και το κοινο σου πανμεγιστο σκηνοθετη οταν η οποια πρωτοτυπια σου εχει ξεμεινει καπου στα τελη των 70ς ε ειναι απεραντα γελοιο... :2funny:

Καλά τώρα μιλάμε για έναν άνθρωπο που παντρεύτηκε τη γυναίκα που είχε υιοθετήσει ως παιδί. :helpplea:

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Το Apocalypse Now ήταν μια στιγμή ειλικρίνειας για τον αμερικάνικο κινηματογράφο. Αν σκεφτείς ότι γυρίστηκε στα τέλη του '70, όταν ακόμα ήταν πολύ νωπές οι μνήμες του πολέμου στο Βιετνάμ, η ταινία αυτή ήταν μια υπέρβαση. Αν μάλιστα σκεφτείς ότι δύο χρόνια πριν ειχε γυριστεί το έκτρωμα που λέγεται Ελαφοκυνηγός, η οποία σάρωσε τα όσκαρ χαΐδευοντας τα αυτιά και τα μάτια των Αμερικάνων, ο Κόπολα έγραψε ιστορία με Apocalypse Now.
Μπλεξαμε τα μπουτακια μας με τις ταινιες.
Η ταινια Apocalypse now και ο Κοπολα περισσοτερο εστιαζει στην φυση του πολεμου και τον παραλογισμο που επικρατει, παρα κανει μια αμεση κριτικη στην αμερικανικη ιμπεριαλιστικη βαρβαροτητα. Δεν λεω φυσικα ακομα και αυτο ειναι μια υπερβαση για την εποχη του.
Ειναι  μια απο τις αγαπημενες μου ταινιες παντως.

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Καλά τώρα μιλάμε για έναν άνθρωπο που παντρεύτηκε τη γυναίκα που είχε υιοθετήσει ως παιδί. :helpplea:

οταν αλλοι ηλικιωμενοι παντρευονται πιτσιρικες ειναι ξετσιπωτοι πλουσιοι κωλογεροι....
Αλλα αν το κανει ο μεγας γκουρου σκηνοθετης  τον απανταχου σινεκουλτουριαρηδων ειναι μια χαρα...

gastez

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
8
Πόντοι
1.290
η καινουρια του depp το rum diary την εχει δει κανεις?αξιζει?

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.252
Πόντοι
8.535
η καινουρια του depp το rum diary την εχει δει κανεις?αξιζει?
την ειδα εγω κ μου αρεσαι...βεβαια τυχαινει να εχω κ το βιβλιο κ ειναι πολυ καλυτερο απο την ταινια...βεβαια οι αποψεις διΐστανται,αλλους δεν τους αρεσαι το φιλμακι...

Επισκέπτης
οταν αλλοι ηλικιωμενοι παντρευονται πιτσιρικες ειναι ξετσιπωτοι πλουσιοι κωλογεροι....
Αλλα αν το κανει ο μεγας γκουρου σκηνοθετης  τον απανταχου σινεκουλτουριαρηδων ειναι μια χαρα...
Off topic,η Emily Blunt ειναι στο αβαταρι?

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.458
Πόντοι
6.305
Την ειδε ο αδελφος μου και ειναι πολυ καλη φαση,λεει.
Στην καλύτερη των περιπτώσεων μέτριο..Αργός ρυθμός,αποσπασματική αφήγηση, παρακμιακή ατμόσφαιρα στην προσπάθεια να δώσουν καλτ χαρακτήρα στην ταινία..Βάζουμε μερικούς ηθοποιούς να πίνουν ότι πίνεται και να καπνίζουν ό,τι καπνίζεται ,μια <<μοιραία>> γυναίκα και..Τίποτα!Μάλλον τα 20 χρόνια που είχε να σκηνοθετήσει ο συγκεκριμένος  σκηνοθέτης  δε λειτούργησαν θετικά..Δεν είναι τυχαίο ότι μετά την προηγούμενη <<πατάτα>> που πρωταγωνιστούσε ο Ντεπ (Τουρίστας) ,η οποία όμως πήγε σχετικά καλά εισπρακτικά, το Μεθυσμένο Ημερολόγιο πάτωσε από όλες τις απόψεις.

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Στην καλύτερη των περιπτώσεων μέτριο..Αργός ρυθμός,αποσπασματική αφήγηση, παρακμιακή ατμόσφαιρα στην προσπάθεια να δώσουν καλτ χαρακτήρα στην ταινία..Βάζουμε μερικούς ηθοποιούς να πίνουν ότι πίνεται και να καπνίζουν ό,τι καπνίζεται ,μια <<μοιραία>> γυναίκα και..Τίποτα!Μάλλον τα 20 χρόνια που είχε να σκηνοθετήσει ο συγκεκριμένος  σκηνοθέτης  δε λειτούργησαν θετικά..Δεν είναι τυχαίο ότι μετά την προηγούμενη <<πατάτα>> που πρωταγωνιστούσε ο Ντεπ (Τουρίστας) ,η οποία όμως πήγε σχετικά καλά εισπρακτικά, το Μεθυσμένο Ημερολόγιο πάτωσε από όλες τις απόψεις.

παντως τυπε απο οτι ειδα πιο πολυ διαφημιζαν το μουνετο που επαιζε την μοιραια παρα την ταινια αυτη καθεατυη.... :grin:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
o Χόγκαν φίλε μου ήταν απο τους πιο άμπαλους παλαιστές στο WWE. Απλά είχε τρομερή επαφή με το κοινό και ήταν τεράστιος (κυριολεκτικα) και απο αυτά έκανε καριέρα. Αν θέλεις για άτομα που πραγματικά μπορούσαν να δείρουν, ψάξε στους Stone Cold Steve Austin, Legion of Doom, Bushwalkers, Dynamite Kid, Hart foundation, Andre the Giant, Rick Rude, Matcho man Randy Savage και Rowdy Rondy Piper κ.α.

ιεροσυλια. αφησες απεξω τον ultimate warrior, ο αγαπημενος μου  :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom