rigormortis
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2008
- Κριτικές
- 429
- Like
- 5.094
- Πόντοι
- 20.605
Που το βρηκες το ποστ μετα απο 1 χρονο και..
δεν έχει σημασία ,
μερικά έργα είναι διαχρονικά.
Που το βρηκες το ποστ μετα απο 1 χρονο και..
ο Hogan θα ποναγε πιο πολυ απο φαγουρα στα παπαρια παρα απο μπουνια του Σταλλονε..
o Χόγκαν φίλε μου ήταν απο τους πιο άμπαλους παλαιστές στο WWE. Απλά είχε τρομερή επαφή με το κοινό και ήταν τεράστιος (κυριολεκτικα) και απο αυτά έκανε καριέρα. Αν θέλεις για άτομα που πραγματικά μπορούσαν να δείρουν, ψάξε στους Stone Cold Steve Austin, Legion of Doom, Bushwalkers, Dynamite Kid, Hart foundation, Andre the Giant, Rick Rude, Matcho man Randy Savage και Rowdy Rondy Piper κ.α.
ακομα και ο πιο αμπαλος παλαιστης μπορουσε να δειρει το σαμιαμιδι τον Σταλλονε...
Τα Ρόκυ και τα Ράμπο ..... τι βλέπαμε ρε.
οχι δε μου πρηζεις τα αρχιδια,θα σου πω...το βρηκα πολυ απλο το σεναριο,ηθελα γενικα το στορυ να ειναι λιγο πιο πολυπλοκο κ πιο στοχαστικο...βεβαια περναει τα μηνυματα της η ταινια,απλα εγω ηθελα το κατι παραπανω...ενταξει ειναι κ γουστα αυτα,απλα προσωπικα ηθελα πιο ΄΄γεματο΄΄σεναριο κ πιο road movie feeling...επιζω να βοηθησα,δεστην μπορει εσενα να σου αρεσει περισσοτερο... ;) ;)Δεν σου αρεσει η πλοκη και το δεσιμο, το τελος?
Συγνωμη αμα σου πρηζω τα αρχιδια.
Μα την εχω δει ρε μαν για αυτο σε ρωτησα.οχι δε μου πρηζεις τα αρχιδια,θα σου πω...το βρηκα πολυ απλο το σεναριο,ηθελα γενικα το στορυ να ειναι λιγο πιο πολυπλοκο κ πιο στοχαστικο...βεβαια περναει τα μηνυματα της η ταινια,απλα εγω ηθελα το κατι παραπανω...ενταξει ειναι κ γουστα αυτα,απλα προσωπικα ηθελα πιο ΄΄γεματο΄΄σεναριο κ πιο road movie feeling...επιζω να βοηθησα,δεστην μπορει εσενα να σου αρεσει περισσοτερο... ;) ;)
το Expendables τυπε εγω παντως το χαρηκα, με ολους αυτους μεγαλωσα στο κατω κατω....
Τον Γουντυ Αλλεν τον Μπιλ Μαρευ και τον Γκονταρ τους αφηνω για οσους χρειαζονται να πουλανε μουρη σε πρωτοετεις φοιτητριες των καλων τεχνων μπας και τους λυπηθουν και τους κατσουν...
Μα την εχω δει ρε μαν για αυτο σε ρωτησα.
Μιλαμε για εναν πρωην ροκα σε καταθλιψη που ξεκινησε ενα ταξιδι για να βρει εναν πρωην ναζι εγκληματια, και εντελει βρηκε τον εαυτο του μεσα σε ενα πολυ καλα σκηνοθετημενο ταξιδι. Αρκετα πλουσιο το στορυ θα ελεγα.
Και πραγματικα σε εκανε να σκεφτεις για πολλα πραγματα.
Αλλα νταξει ο καθενας εχει αλλη αποψη.
Βαρετή ταινία, για τέτοιο καστ περίμενα κάτι πολύ καλύτερο.
Ο Μπιλ Μάρευ έχει γυρίσει και ωραίες ταινίες.
Ο Γούντυ Άλλεν το ίδιο. Έχει πει και κάτι καλές ατάκες ..... αλλά γενικά είναι απάλευτος ..... αυτό το νευρικό-κομπλεξικό-μίζεριασμένο στυλ .
ο Γουντυ Αλλεν ειχε ενδιαφερον πριν 40 χρονια...το να μου εχεις γυριζει 50 ολοιδιες κοπιες του Annie Hall και του Manhattan και να σε βαφτιζουν σχεδον οι σινεκριτικοι και το κοινο σου πανμεγιστο σκηνοθετη οταν η οποια πρωτοτυπια σου εχει ξεμεινει καπου στα τελη των 70ς ε ειναι απεραντα γελοιο...
Μπλεξαμε τα μπουτακια μας με τις ταινιες.Το Apocalypse Now ήταν μια στιγμή ειλικρίνειας για τον αμερικάνικο κινηματογράφο. Αν σκεφτείς ότι γυρίστηκε στα τέλη του '70, όταν ακόμα ήταν πολύ νωπές οι μνήμες του πολέμου στο Βιετνάμ, η ταινία αυτή ήταν μια υπέρβαση. Αν μάλιστα σκεφτείς ότι δύο χρόνια πριν ειχε γυριστεί το έκτρωμα που λέγεται Ελαφοκυνηγός, η οποία σάρωσε τα όσκαρ χαΐδευοντας τα αυτιά και τα μάτια των Αμερικάνων, ο Κόπολα έγραψε ιστορία με Apocalypse Now.
Καλά τώρα μιλάμε για έναν άνθρωπο που παντρεύτηκε τη γυναίκα που είχε υιοθετήσει ως παιδί.
την ειδα εγω κ μου αρεσαι...βεβαια τυχαινει να εχω κ το βιβλιο κ ειναι πολυ καλυτερο απο την ταινια...βεβαια οι αποψεις διΐστανται,αλλους δεν τους αρεσαι το φιλμακι...η καινουρια του depp το rum diary την εχει δει κανεις?αξιζει?
Την ειδε ο αδελφος μου και ειναι πολυ καλη φαση,λεει.η καινουρια του depp το rum diary την εχει δει κανεις?αξιζει?
Off topic,η Emily Blunt ειναι στο αβαταρι?οταν αλλοι ηλικιωμενοι παντρευονται πιτσιρικες ειναι ξετσιπωτοι πλουσιοι κωλογεροι....
Αλλα αν το κανει ο μεγας γκουρου σκηνοθετης τον απανταχου σινεκουλτουριαρηδων ειναι μια χαρα...
Στην καλύτερη των περιπτώσεων μέτριο..Αργός ρυθμός,αποσπασματική αφήγηση, παρακμιακή ατμόσφαιρα στην προσπάθεια να δώσουν καλτ χαρακτήρα στην ταινία..Βάζουμε μερικούς ηθοποιούς να πίνουν ότι πίνεται και να καπνίζουν ό,τι καπνίζεται ,μια <<μοιραία>> γυναίκα και..Τίποτα!Μάλλον τα 20 χρόνια που είχε να σκηνοθετήσει ο συγκεκριμένος σκηνοθέτης δε λειτούργησαν θετικά..Δεν είναι τυχαίο ότι μετά την προηγούμενη <<πατάτα>> που πρωταγωνιστούσε ο Ντεπ (Τουρίστας) ,η οποία όμως πήγε σχετικά καλά εισπρακτικά, το Μεθυσμένο Ημερολόγιο πάτωσε από όλες τις απόψεις.Την ειδε ο αδελφος μου και ειναι πολυ καλη φαση,λεει.
Off topic,η Emily Blunt ειναι στο αβαταρι?
Στην καλύτερη των περιπτώσεων μέτριο..Αργός ρυθμός,αποσπασματική αφήγηση, παρακμιακή ατμόσφαιρα στην προσπάθεια να δώσουν καλτ χαρακτήρα στην ταινία..Βάζουμε μερικούς ηθοποιούς να πίνουν ότι πίνεται και να καπνίζουν ό,τι καπνίζεται ,μια <<μοιραία>> γυναίκα και..Τίποτα!Μάλλον τα 20 χρόνια που είχε να σκηνοθετήσει ο συγκεκριμένος σκηνοθέτης δε λειτούργησαν θετικά..Δεν είναι τυχαίο ότι μετά την προηγούμενη <<πατάτα>> που πρωταγωνιστούσε ο Ντεπ (Τουρίστας) ,η οποία όμως πήγε σχετικά καλά εισπρακτικά, το Μεθυσμένο Ημερολόγιο πάτωσε από όλες τις απόψεις.
o Χόγκαν φίλε μου ήταν απο τους πιο άμπαλους παλαιστές στο WWE. Απλά είχε τρομερή επαφή με το κοινό και ήταν τεράστιος (κυριολεκτικα) και απο αυτά έκανε καριέρα. Αν θέλεις για άτομα που πραγματικά μπορούσαν να δείρουν, ψάξε στους Stone Cold Steve Austin, Legion of Doom, Bushwalkers, Dynamite Kid, Hart foundation, Andre the Giant, Rick Rude, Matcho man Randy Savage και Rowdy Rondy Piper κ.α.