Gun Club 181
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2012
- Like
- 103
- Πόντοι
- 166
ο προαγγελος του Brokeback mountain
Tι ειχε το σεναριο δηλαδη?το περιμενα καλυτερο σε θεμα σεναριου,αλλα ενταξει δε μπορω να πω οτι με απογοητευσε κ τελειως...ντεμι φαση.ο σον πεν παντως δινει ρεστα απο παιξιμο.Σε καποια σημεια μου θυμισε το ραμολι τον ozzy...
Πολυ καλο εργο, και καλες ερμηνειες. Ισως να δω και το σουηδικο.
ο προαγγελος του Brokeback mountain
Πολύ καλό το Σουηδικό.
Αφου η ιστορια ειναι για εναν serial killer γυναικων. Σαφως και θα ασχοληθει με την βια.είδα μόνο το Σουηδικό και μποϊκοτάρω το αμερικάνικό. Καλό εργάκι αλλα όχι τίποτα ιδιαίτερο. Το βιβλίο είναι τρομερά εκνευριστικό με τις συνεχείς αναφορές στην βία κατά των γυναικών.
Πολύ καλό το Σουηδικό.
Μαζί σου!!!είδα μόνο το Σουηδικό και[size=20pt] μποϊκοτάρω το αμερικάνικό[/size]. Καλό εργάκι αλλα όχι τίποτα ιδιαίτερο. Το βιβλίο είναι τρομερά εκνευριστικό με τις συνεχείς αναφορές στην βία κατά των γυναικών.
Γάμισε τα, καλά κάνω και πάω μόνος μου για προπόνηση, μην σου βγει και το όνομα δλδ.
περα απο την πλακα μπροστα στον τυπο που επαιζε τον Apollo Creed και τον μιστερ Τ ο Σταλλονε ειναι σαν το μικρο ανιψακι τους....
Αφου η ιστορια ειναι για εναν serial killer γυναικων. Σαφως και θα ασχοληθει με την βια.
(Δεν το εχω διαβασει)
Η/και μπροστά στο Hogan.
Ο Hogan τυπε εκεινη την εποχη που ηταν στην ακμη του οντως μπορουσε να δειρει και ολο το σταδιο χωρις να ειναι κινηματογραφικο τεχνασμα.... ;)
Όντως βουνό ο τύπος. Η πλάκα είναι σε μια φάση στο έργο και καλά τις τρώει από το Σταλλόνε!
Τι να κλάσεις μωρή λουλού.
Ο Hogan τυπε εκεινη την εποχη που ηταν στην ακμη του οντως μπορουσε να δειρει και ολο το σταδιο χωρις να ειναι κινηματογραφικο τεχνασμα.... ;)
το σεναριο δεν ειχε αυτο που εγω προσωπικα ηθελα να δω.... ;)Tι ειχε το σεναριο δηλαδη?
o Χόγκαν φίλε μου ήταν απο τους πιο άμπαλους παλαιστές στο WWE. Απλά είχε τρομερή επαφή με το κοινό και ήταν τεράστιος (κυριολεκτικα) και απο αυτά έκανε καριέρα. Αν θέλεις για άτομα που πραγματικά μπορούσαν να δείρουν, ψάξε στους Stone Cold Steve Austin, Legion of Doom, Bushwalkers, Dynamite Kid, Hart foundation, Andre the Giant, Rick Rude, Matcho man Randy Savage και Rowdy Rondy Piper κ.α.
πολλά νοήματαApocalypse Now
Ειχα δει ενα μερος της ταινιας παλια αλλα δεν ειχα δωσει την καταληλη προσοχη. Η ταινια εχει δυνατο σεναριο, καλες εως πολυ καλες ερμηνειες, και παρα πολυ καλη σκηνοθεσια. Παιζουν οι Martin Sheen [τρομερη ερμηνεια και δεν του το ειχα] Harrison Ford [τον κομπαρσο κανει] και τον Marlon Brando. Η ταινια μιλαει για τον πολεμο του Βιετναμ και ειναι ενα αντιπολεμικο εργο που μας δειχνει οτι σε ενα πολεμο την λογικη και την παρανοια τις χωριζει μια λεπτη κοκκινη γραμμη.
Η ταινια κραταει περιπου 200 λεπτα και ενω στο μεγαλυτερο μερος σε κραταει σε ενδιαφερον υπαρουν 20 λεπτα προς το τελος που αρχιζουν και σε κουραζουν, αλλα η τελικη σκηνη ειναι ωραια και σε αποζημιωνει!
και μια απο τις καλλιτερες σκηνες του σινεμα.....
Δεν σου αρεσει η πλοκη και το δεσιμο, το τελος?το σεναριο δεν ειχε αυτο που εγω προσωπικα ηθελα να δω.... ;)
Που το βρηκες το ποστ μετα απο 1 χρονο και..