Νέα

Προσωπική άποψη για ταινίες/δυνατές σκηνές

• Μέλος που άνοιξε το νήμα in_between
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 13K
  • Εμφανίσεις 647K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.458
Πόντοι
6.305
L’  AFFAIRE  FAREWELL
Του  Christian Carion  με   Emir Kusturica, Willem Dafoe, Diane Kruger , Guillaume Canet
Ο  Sergei Gregoriev   είναι  ένας  συν/χης της  ΕΣΣΔ  που  θέλοντας  να  ωθήσει  το  τελματωμένο  καθεστώς  της  χώρας  του  στην  αλλαγή,  διαρρέει  σε  έναν Γάλλο  μηχανικό πλήθος  σημαντικών  εγγράφων  μεταξύ των  οποίων  και  τη  λίστα  με  πράκτορες της  KGB..
Γαλλική  ταινία , δράμα/θρίλερ  κατασκοπίας  με  φόντο  τις  τελευταίες  στιγμές  του  Ψυχρού Πολέμου.Ατμοσφαιρική, δίνει  βαρύτητα στις σχέσεις των  ανθρώπων  που  εμπλέκονται  στην  υπόθεση  χωρίς  καταδιώξεις/εκρήξεις κτλ. Μοναδικό  μείον  οι  σκηνές των  συναντήσεων  των  ηγετών  Μιτεράν-Ρήγκαν..Όσοι  δεν  την  έχετε  δει  (είναι  του  2009) είναι  μια  πολύ  καλή  επιλογή.

Συνημμένα

• MV5BNzYzMTE5MjYzN15BMl5BanBnXkFtZTcwOTMxOTM2Mw@@__V1__SY317_.jpg
    MV5BNzYzMTE5MjYzN15BMl5BanBnXkFtZTcwOTMxOTM2Mw@@__V1__SY317_.jpg
    21,7 KB · Εμφανίσεις: 20

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Ειδα την ανθρωπινη σαρανταποδαρουσα....Ειδα το πρωτο και σα να μη μου φτανε ειδα και το δευτερο...Νομιζω οτι την τοποθετω στο τοπ 3 αρρωστων ταινιων που εχω δει... :rolleyes:

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
17
Πόντοι
166
η αληθεια ειναι δεν το ειχα δει....χαχαχαχα

αλλα....ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ....εχω προβλημα??? :think:

χαχαχαχ... :2funny:

... το τρέιλερ της πρώτης ήταν σκατά οπότε δεν μπήκα στν κόπο για να μπορώ να έχω άποψη :tooth:
πάντως είναι πρωτότυπο σενάριο δεν μπορώ να πω :grin:

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Οτι πιο βλακεια εχω δει.  :jerking:
Ετσι προκαλουμε για να πουμε οτι φτιαξαμε το πιο ανατριχιαστικο θριλερ και παπαρια μαντολες.

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
μαριε το ειδες ολο δικε μου?
Οτι μπορεσα ο καψερος.  :dunno:
Δεν με ενοχλησε τη εδειχνε βασικα, αλλα ο τροπος που τα εδειχνε. Δεν ειχε μια ενδιαφερουσα σκηνοθετικη ματια.

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Οτι μπορεσα ο καψερος.  :dunno:
Δεν με ενοχλησε τη εδειχνε βασικα, αλλα ο τροπος που τα εδειχνε. Δεν ειχε μια ενδιαφερουσα σκηνοθετικη ματια.

καλα δεν ηταν και ταρκοφσκι....το σεναριο ομως ηταν ιδιαιτερα αρρωστο...και ο τυπος που επαιζε στο 2 με στοιχειωσε...

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
καλα δεν ηταν και ταρκοφσκι....το σεναριο ομως ηταν ιδιαιτερα αρρωστο...και ο τυπος που επαιζε στο 2 με στοιχειωσε...
Ο τυπος ηταν θεος.  :2funny:
Λεω απλα, ο βιασμος της μπελουτσι ηταν βλακεια διοτι δεν μπορεσε σκηνοθετικα να το δειξει καλα.
Ο βιασμος στα Αδεσποτα Σκυλια του Σαμ Πεκινπα, ναι μεν αρρωστος για τον λογο πως η κοπελα εδειχνε να το γουσταρει, αλλα σεβομαι την κινηματογραφικη του αποψη.

ζητω γονιπετης συγγνωμη...δε θα ξαναγινει...ταπεινα δικη σας...
Κανει λιγο μπαμ οτι εισαι υποτακτικη γυναικα.  :2funny:
Ποτε δεν λεμε οχι στον αφεντη και ετσι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom