TSONTAKIAS1
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 3
- Πόντοι
- 6
Τυπε, το βρηκες στο pirate bay αυτο (Sleep Tight);
Το ψαχνω καιρο.
ναι τυπε σε dvdrip
Τυπε, το βρηκες στο pirate bay αυτο (Sleep Tight);
Το ψαχνω καιρο.
Ο Μαλαπέρδας τύπε;Τυπε, το βρηκες στο pirate bay αυτο (Sleep Tight);
Το ψαχνω καιρο.
Πες το στα Ισπανικα σωστα. ΜαλαπερδεΟ Μαλαπέρδας τύπε;
Τενκςναι τυπε σε dvdrip
ΠΕΡΙ λιαμ νισον ο λογος.... ο παππους μαλλον χρωσταει πολλα λεφτα απο α)πουτανες β)τζογο γ)κοκα ,η και απο τα α β γ μαζι,στη ρωσικη μαφια...Με τη σειρα τους τα "καλοπαιδα" τον απειλουν οτι θα του γδαρουν την ψυχη αφου πρωτα τον περασουν ενα καμινετο και αυτος απο την απελπισια του ΠΑΙΖΕΙ ΣΕ ΟΠΟΙΟ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΟ σεναριο πεσει μπροστα του....ΔΕΝ εξηγειται με την λογικη αλλιως το taken,το unknown και ΤΩΡΑ ΤΟ "GREY"...
Y.Σ παππου κοιτα βρεστα με τους ρωσους και κανε κανα psi(κουρεμα)που ναι και της μοδος,γιατι με τις μαλακιες που πρωταγωνιστεις ,στις επομενες ζωες σου θα γεννιεσαι λιβελουλα...τουλαχιστον...
για μενα ο pitt και ο depp επρεπε να παιρνουν οσκαρ σε καθε ταινια που παιζουν,πιστευω ειναι και οι δυο τρομεροι ηθοποιοι το θεμα ειναι οτι πλεον τα σεναρια ειναι για το ΜΠΟΥΤΣΟ και κανουν ταινιες καθαρα και μονο για το οικονομικο...
οσο για το neeson μεχρι και στο a-team εμενα μου αρεσε αλλα ο τυπος μαλλον χρωσταει οποως ειπε και ο κλοσερ822
τον ντεπ τον εχω για καλυτερο ηθοποιο,αξιζει παραπανω..την δεκαετια 60 και 70 αλλα και παλιοτερα ωγηκαν οι καλυτεροι που εχουν υπαρξει και χωρις βοηθεια απο τεχνολογια επρεπε να σε πεισουν με το παιξιμο.γι αυτο ισως και να μην ωγαινουν σημερα ηθοποιοι αυτης τησ κλασης..Καλοί ηθοποιοί οι δύο αυτοί σταρ, αλλά νομίζω πως πρώτα είναι σταρ και μετά ηθοποιοί.Σίγουρα υπερεκτιμημένοι πάντως.Την δεκαετία του 60 και του 70 που πραγματικά βγήκαν εκπληκτικοί ηθοποιοί,δεν θα είχαν ούτε στον ήλιο μοίρα.Υπάρχουν από την γενιά τους πολλοί και πολύ σημαντικότεροι ηθοποιοί νομίζω.
τα ιδια λεμεΟ Μπαντ θα ειχε τοσο καλη καριερα αμα δεν ειναι ομορφος?
Φυσικα και οχι, το θεμα με τον Μπραντ ειναι οτι οι ταινιες υποστηριζαν τον Μπραντ. Και οχι ο Μπραντ τις ταινιες.
για τον Μπαντ Σπενσερ μιλας;Ο Μπαντ θα ειχε τοσο καλη καριερα αμα δεν ειναι ομορφος?
Φυσικα και οχι, το θεμα με τον Μπραντ ειναι οτι οι ταινιες υποστηριζαν τον Μπραντ. Και οχι ο Μπραντ τις ταινιες.
Δεν διαφωνησα.τα ιδια λεμε
για τον Μπαντ Σπενσερ μιλας;
http://[URL unfurl="true"]www.eloscense.com/blogoscense/wp-content/uploads/2009/10/bud_spencer.jpg[/img[/URL]]
[/quote]το ακριβωσ αντιθετο..ο σπενσερ εδινε αξια στην ταινια,και ο τερενσ χιλ αλλα εγω πεθαινα στο γελιο με σπενσερ,ειδικα οταν αρχιζε τα σκαμπιλια!!!
Στα ελληνικά δεδομένα πάντως λίγες περιπτώσεις αυτές.κοιτα ντεπ η κλουνει....
ναι φιλος το καταλαβα μετα..αλλα αν ψαχνεις για παρομοια παραδειγματα δες γυναικες ηθοποιους,αταλαντες δειχνουν λιγο ωυζι και μπουτι και βγαζουν εκατομυρια.δες την μεγκαν φοξ...Δεν διαφωνησα.
Απλα προσθεσα.
Μαρλον Μπραντο,Ρομπερτ Ρεντφορντ.δεν εχει να κανει με την ομορφια...η ομορφος η καλος ηθοποιος...
κοιτα ντεπ η κλουνει....