Νέα

Προσωπική άποψη για ταινίες/δυνατές σκηνές

• Μέλος που άνοιξε το νήμα in_between
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 13K
  • Εμφανίσεις 651K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
οι ισπανοι βγαζουν πολυ ωραια φιλμς

σοβαρα θριλερακια κυριως

κι εδω βγαζουν τρικαλα μ αγαπη και μια μελισσα τον αυγουστο

που δεν βλεπονται ουτε στο χεσιμο

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
This Must Be the Place
Πολυ ωραια ταινια που εχει να κανει με εναν ροκα στην συνταξη που ξεκιναει ενα περιεργο ταξιδι να βρει ενα εγκληματια ναζι, και στο τελος καταληγει να βρει τον εαυτο του. Δεν το περιμενα καθολου πως θα μου αρεσει και το νομιζα για κωμικο εργο.
Η αληθεια ειναι οτι ειναι ενα βαθυ δραμα  με δοσεις κωμωδιας, ειναι ενα ταξιδι αυτογνωσιας, και με καθηλωσε.
Ο Σον πεν παιζει ενα τελειως διαφορετικο ρολο και δειχνει να ειναι εξισου καλος.
Με αγγιξε, δειτο το!

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Μην ξεχναμε και την εκτη αισθηση.  :idiot:

drax

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2009
Κριτικές
36
Like
184
Πόντοι
896
ΠΕΡΙ λιαμ νισον ο λογος.... :uglystupid: :uglystupid: ο παππους μαλλον χρωσταει πολλα λεφτα απο α)πουτανες β)τζογο γ)κοκα ,η και απο τα α β γ μαζι,στη ρωσικη μαφια...Με τη σειρα τους τα "καλοπαιδα" τον απειλουν οτι θα του γδαρουν την ψυχη αφου πρωτα τον περασουν ενα καμινετο και αυτος απο την απελπισια του ΠΑΙΖΕΙ ΣΕ ΟΠΟΙΟ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΟ σεναριο πεσει μπροστα του....ΔΕΝ εξηγειται με την λογικη αλλιως το taken,το unknown και ΤΩΡΑ ΤΟ "GREY"...
Y.Σ παππου κοιτα βρεστα με τους ρωσους και κανε κανα psi(κουρεμα)που ναι και της μοδος,γιατι με τις μαλακιες που πρωταγωνιστεις ,στις επομενες ζωες σου θα γεννιεσαι λιβελουλα...τουλαχιστον...

Πέρι Λίαμ λοιπόν. Ο Λίαμ έχασε την σύζυγό του Νατάσα Ρίτσαρντσον από ατύχημα πριν λίγο καιρό.Η συζυγός του ήταν μια νέα, όμορφη γυναίκα και καλή ηθοποιός(κόρη της Βανέσα Ρεντγκρέιβ) και γενικώς ήταν από τα αγαπημένα ζευγάρια του καλλιτεχνικού χώρου.Εκτοτε ο Λίαμ παίζει σε πάρα πολλές ταινίες κάθε χρόνο(πολύ περισσότερες από όσες συνήθιζε να παίζει),οι περισσότερες από τις οποίες είναι μέτριες έως κακές.Παρόλα αυτά καμία από τις τρεις που έχεις αναφέρει κατά τη γνώμη μου δεν είναι κακή ταινία.Για το The Grey μάλιστα έχω γράψει την γνώμη μου λίγες σελίδες πριν.Καλό είναι πάντως όταν παραθέτουμε μια γνώμη-άποψη κλπ κλπ να τεκμηριώνουμε ή να το ψάχνουμε λιγάκι παραπάνω το θέμα από το να γράφουμε ότι εξυπνάδα μας κατέβει.Φιλικά πάντα.

drax

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2009
Κριτικές
36
Like
184
Πόντοι
896
για μενα ο pitt και ο depp επρεπε να παιρνουν οσκαρ σε καθε ταινια που παιζουν,πιστευω ειναι και οι δυο τρομεροι ηθοποιοι το θεμα ειναι οτι πλεον τα σεναρια ειναι για το ΜΠΟΥΤΣΟ και κανουν ταινιες καθαρα και μονο για το οικονομικο...

οσο για το neeson μεχρι και στο a-team εμενα μου αρεσε αλλα ο τυπος μαλλον χρωσταει οποως ειπε και ο κλοσερ822

Καλοί ηθοποιοί οι δύο αυτοί σταρ, αλλά νομίζω πως πρώτα είναι σταρ και μετά ηθοποιοί.Σίγουρα υπερεκτιμημένοι πάντως.Την δεκαετία του 60 και του 70 που πραγματικά βγήκαν εκπληκτικοί ηθοποιοί,δεν θα είχαν ούτε στον ήλιο μοίρα.Υπάρχουν από την γενιά τους πολλοί και πολύ σημαντικότεροι ηθοποιοί νομίζω.

el titos

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2012
Like
2
Πόντοι
1
Καλοί ηθοποιοί οι δύο αυτοί σταρ, αλλά νομίζω πως πρώτα είναι σταρ και μετά ηθοποιοί.Σίγουρα υπερεκτιμημένοι πάντως.Την δεκαετία του 60 και του 70 που πραγματικά βγήκαν εκπληκτικοί ηθοποιοί,δεν θα είχαν ούτε στον ήλιο μοίρα.Υπάρχουν από την γενιά τους πολλοί και πολύ σημαντικότεροι ηθοποιοί νομίζω.
τον ντεπ τον εχω για καλυτερο ηθοποιο,αξιζει παραπανω..την δεκαετια 60 και 70 αλλα και παλιοτερα ωγηκαν οι καλυτεροι που εχουν υπαρξει και χωρις βοηθεια απο τεχνολογια επρεπε να σε πεισουν με το παιξιμο.γι αυτο ισως και να μην ωγαινουν σημερα ηθοποιοι αυτης τησ κλασης..

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Ο Μπαντ θα ειχε τοσο καλη καριερα αμα δεν ειναι ομορφος?
Φυσικα και οχι, το θεμα με τον Μπραντ ειναι οτι οι ταινιες  υποστηριζαν τον Μπραντ. Και οχι ο Μπραντ τις ταινιες.

el titos

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2012
Like
2
Πόντοι
1
Φυσικα και οχι, το θεμα με τον Μπραντ ειναι οτι οι ταινιες  υποστηριζαν τον Μπραντ. Και οχι ο Μπραντ τις ταινιες.
τα ιδια λεμε

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
για τον Μπαντ Σπενσερ μιλας;
URL]]

el titos

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2012
Like
2
Πόντοι
1
για τον Μπαντ Σπενσερ μιλας;
http://[URL unfurl="true"]www.eloscense.com/blogoscense/wp-content/uploads/2009/10/bud_spencer.jpg[/img[/URL]]
[/quote]το ακριβωσ αντιθετο..ο σπενσερ εδινε αξια στην ταινια,και ο τερενσ χιλ αλλα εγω πεθαινα στο γελιο με σπενσερ,ειδικα οταν αρχιζε τα σκαμπιλια!!!

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
δεν εχει να κανει με την ομορφια...η ομορφος η καλος ηθοποιος...

κοιτα ντεπ η κλουνει....

el titos

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2012
Like
2
Πόντοι
1
Δεν διαφωνησα.
Απλα προσθεσα.
ναι φιλος το καταλαβα μετα..αλλα αν ψαχνεις για παρομοια παραδειγματα δες γυναικες ηθοποιους,αταλαντες δειχνουν λιγο ωυζι και μπουτι και βγαζουν εκατομυρια.δες την μεγκαν φοξ...

Angelus

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Κριτικές
23
Like
422
Πόντοι
3.275
Εχθές είδα το Recoil.

Τίποτα το συνταρακτικό αλλά βλεπόταν για να περάσει η ώρα.
Έπαιζε και η μορφή ο Τρέγιο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom