Μεγαλέφαντος
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
Βαλε τα στον κωλο σου.
βαλτα στον δικο σου,χωρανε καλυτερα...
Γυμνασιακού επιπέδου βρισίδι.
"Στον δικό μου δε χωράει, στον δικό σου κωλυμπάει"...
Βαλε τα στον κωλο σου.
βαλτα στον δικο σου,χωρανε καλυτερα...
δικιο εχεις...(αλλα δε φταιω εγω,εκεινος προκαλει,,,αν σβσησει το μηνυμα του,θα σβησω κ γω τα δικα μου,αλλιως ας τα σβησει ολα τα οφ τοπικ ο Αντισθενης...)βαλτα στον δικο σου,χωρανε καλυτερα...
Γυμνασιακού επιπέδου βρισίδι.
"Στον δικό μου δε χωράει, στον δικό σου κωλυμπάει"...
δικιο εχεις...(αλλα δε φταιω εγω,εκεινος προκαλει,,,αν σβσησει το μηνυμα του,θα σβησω κ γω τα δικα μου,αλλιως ας τα σβησει ολα τα οφ τοπικ ο Αντισθενης...)
Respect στον Λίαμ Νίσσον!
Ευτυχώς δεν τον έχω δει ακόμα σε καμιά κραυγαλέα αρπαχτή (βλ Brad Pit: Tree of Life, Babel , Μάλκοβιτς, Κλούνεϊ και δυστυχώς και ο Ματ Ντέιμον τελευταία...) Ρε Καραγκιόζη, είχες παίξει στο Seven, στο Fight Club και στην Τροία πιο πριν!! Πόσα λεφτά θες ακόμα και παίζεις στην 1η μαλακία που σου προτείνουν;
Ωραιας τυπας ειναι, κι ας εχει παιξει σ'αυτη την παπαρια...ηθοποιαρα.
+1 για το Hugo...τιποτα ιδιαιτερο.μακρια απ το hugo...απορω γιατι 11 υποψηφιοτητες...
το βιβλιο ειναι ωραιο παντως... ;)ΕΠΙΣΗΣ μακρια απ το μεθυσμενο ημερολογιο....
αρπαχτη του σωρου,ελαχιστες αστειες σκηνες και μονο ο ribisi ειχε πλακα σαν χαρακτηρας αλλα οχι κατι το τρομερο...
το moneyball ηταν ο ορισμος της αδιαφορης ταινιας. κ ομως ο πιτ της εδωσε ενδιαφερον τι ηθοποιαρα ειναι ρε πουστη μ.μακρια απ το hugo...απορω γιατι 11 υποψηφιοτητες...
βαρετο σε σημειο υπνηλιας, περιμενες να γινει καποια εξελιξη στην υποτυπωδη πλοκη και δε γινοταν τιποτα,1-2 απλως καλες σκηνες γενικως χαλια...
επισης το moneyball το θεωρω μεγαααααλη πατατα χωρις τιποτα το αξιοπροσεχτο...μονο η ερμηνεια του πιτ ειναι καλη ο οποιος ομως σε καθε ταινια παιζει καλα οποτε τι να το κανεις...
γενικως τα πραγματα δεν πανε καλα...
Ωραιας τυπας ειναι, κι ας εχει παιξει σ'αυτη την παπαρια...
[video] [video]http://www.youtube.com/watch?v=7SqC_m3yUDU&feature=related[/video] [/video]
ΠΕΡΙ λιαμ νισον ο λογος.... ο παππους μαλλον χρωσταει πολλα λεφτα απο α)πουτανες β)τζογο γ)κοκα ,η και απο τα α β γ μαζι,στη ρωσικη μαφια...Με τη σειρα τους τα "καλοπαιδα" τον απειλουν οτι θα του γδαρουν την ψυχη αφου πρωτα τον περασουν ενα καμινετο και αυτος απο την απελπισια του ΠΑΙΖΕΙ ΣΕ ΟΠΟΙΟ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΟ σεναριο πεσει μπροστα του....ΔΕΝ εξηγειται με την λογικη αλλιως το taken,το unknown και ΤΩΡΑ ΤΟ "GREY"...ειδα το the grey...αυτο με τους λυκους,,,μετριο κ αρκετα υπερβολικο σε θεμα σεναριου...τεσπα για να περασει η ωρα καλο ηταν,,,ο liam neeson στα γερματα παιζει τον μαχιμο τελευταια σε αρκετες ταινιες...βλεπε unknown,the Grey,taken...
η πρωτη ηταν καλη με τον μακαριτη Μπραντον λι,οι συνεχειες απαραδεκτες...Ολόκληρη η ταινία δυνατές σκηνές.
Θα την ξανα δω κάποια στιγμή...δεν την χορταίνω.
για μενα ο pitt και ο depp επρεπε να παιρνουν οσκαρ σε καθε ταινια που παιζουν,πιστευω ειναι και οι δυο τρομεροι ηθοποιοι το θεμα ειναι οτι πλεον τα σεναρια ειναι για το ΜΠΟΥΤΣΟ και κανουν ταινιες καθαρα και μονο για το οικονομικο...
οσο για το neeson μεχρι και στο a-team εμενα μου αρεσε αλλα ο τυπος μαλλον χρωσταει οποως ειπε και ο κλοσερ822
Ναι.η πρωτη ηταν καλη με τον μακαριτη Μπραντον λι,οι συνεχειες απαραδεκτες...