Νέα

Προσωπική άποψη για ταινίες/δυνατές σκηνές

• Μέλος που άνοιξε το νήμα in_between
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 13K
  • Εμφανίσεις 647K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.252
Πόντοι
8.535
βαλτα στον δικο σου,χωρανε καλυτερα... :birdman:

Γυμνασιακού επιπέδου βρισίδι. :jerking:
"Στον δικό μου δε χωράει, στον δικό σου κωλυμπάει"...
δικιο εχεις...(αλλα δε φταιω εγω,εκεινος προκαλει,,,αν σβσησει το μηνυμα του,θα σβησω κ γω τα δικα μου,αλλιως ας τα σβησει ολα τα οφ τοπικ ο Αντισθενης...)

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
δικιο εχεις...(αλλα δε φταιω εγω,εκεινος προκαλει,,,αν σβσησει το μηνυμα του,θα σβησω κ γω τα δικα μου,αλλιως ας τα σβησει ολα τα οφ τοπικ ο Αντισθενης...)

Θα σου έλεγα τώρα που έχει γραμμένα τα βρισίδια σας ο Αντισθένης.
Έχει και δουλειές, εκτός από το κάθε βρισίδι που πέφτει.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Respect στον Λίαμ Νίσσον!  :rockon:
Ευτυχώς δεν τον έχω δει ακόμα σε καμιά κραυγαλέα αρπαχτή (βλ Brad Pit: Tree of Life, Babel  :headbang: , Μάλκοβιτς, Κλούνεϊ και δυστυχώς και ο Ματ Ντέιμον τελευταία...) Ρε Καραγκιόζη, είχες παίξει στο Seven, στο Fight Club και στην Τροία πιο πριν!! Πόσα λεφτά θες ακόμα και παίζεις στην 1η μαλακία που σου προτείνουν;  :jerking:

ηθοποιαρα.

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
μακρια απ το hugo...απορω γιατι  11 υποψηφιοτητες...

βαρετο σε σημειο υπνηλιας, περιμενες να γινει καποια εξελιξη στην υποτυπωδη πλοκη και δε γινοταν τιποτα,1-2 απλως καλες σκηνες γενικως χαλια...

επισης το moneyball το θεωρω μεγαααααλη πατατα χωρις τιποτα το αξιοπροσεχτο...μονο η ερμηνεια του πιτ ειναι καλη ο οποιος ομως σε καθε ταινια παιζει καλα οποτε τι να το κανεις...

γενικως τα πραγματα δεν πανε καλα...

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
ΕΠΙΣΗΣ μακρια απ το μεθυσμενο ημερολογιο....

αρπαχτη του σωρου,ελαχιστες αστειες σκηνες και μονο ο ribisi ειχε πλακα σαν χαρακτηρας αλλα οχι κατι το τρομερο...

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.252
Πόντοι
8.535
ΕΠΙΣΗΣ μακρια απ το μεθυσμενο ημερολογιο....

αρπαχτη του σωρου,ελαχιστες αστειες σκηνες και μονο ο ribisi ειχε πλακα σαν χαρακτηρας αλλα οχι κατι το τρομερο...
το βιβλιο ειναι ωραιο παντως... ;)

monkey_for_nothing

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2009
Like
23
Πόντοι
16
μακρια απ το hugo...απορω γιατι  11 υποψηφιοτητες...

βαρετο σε σημειο υπνηλιας, περιμενες να γινει καποια εξελιξη στην υποτυπωδη πλοκη και δε γινοταν τιποτα,1-2 απλως καλες σκηνες γενικως χαλια...

επισης το moneyball το θεωρω μεγαααααλη πατατα χωρις τιποτα το αξιοπροσεχτο...μονο η ερμηνεια του πιτ ειναι καλη ο οποιος ομως σε καθε ταινια παιζει καλα οποτε τι να το κανεις...

γενικως τα πραγματα δεν πανε καλα...
το moneyball ηταν ο ορισμος της αδιαφορης ταινιας. κ ομως ο πιτ της εδωσε ενδιαφερον τι ηθοποιαρα ειναι ρε πουστη μ.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Ωραιας τυπας ειναι, κι ας εχει παιξει σ'αυτη την παπαρια...

[video] [video]http://www.youtube.com/watch?v=7SqC_m3yUDU&feature=related[/video] [/video]

ωπ νατο βρηκαμε και την αστοχια του. ας ειναι ομως. οταν κανει μονολογους μελι το στομα του, κρεμεσαι απο τη σκηνη. κατηγορια αλ πατσινο και γκαρυ ολντμαν.

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.402
Πόντοι
2.606
ειδα το the grey...αυτο με τους λυκους,,,μετριο κ αρκετα υπερβολικο σε θεμα σεναριου...τεσπα για να περασει η ωρα καλο ηταν,,,ο liam neeson  στα γερματα παιζει τον μαχιμο τελευταια σε αρκετες ταινιες...βλεπε unknown,the Grey,taken... :ak: :ak:
ΠΕΡΙ λιαμ νισον ο λογος.... :uglystupid: :uglystupid: ο παππους μαλλον χρωσταει πολλα λεφτα απο α)πουτανες β)τζογο γ)κοκα ,η και απο τα α β γ μαζι,στη ρωσικη μαφια...Με τη σειρα τους τα "καλοπαιδα" τον απειλουν οτι θα του γδαρουν την ψυχη αφου πρωτα τον περασουν ενα καμινετο και αυτος απο την απελπισια του ΠΑΙΖΕΙ ΣΕ ΟΠΟΙΟ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΟ σεναριο πεσει μπροστα του....ΔΕΝ εξηγειται με την λογικη αλλιως το taken,το unknown και ΤΩΡΑ ΤΟ "GREY"...
Y.Σ παππου κοιτα βρεστα με τους ρωσους και κανε κανα psi(κουρεμα)που ναι και της μοδος,γιατι με τις μαλακιες που πρωταγωνιστεις ,στις επομενες ζωες σου θα γεννιεσαι λιβελουλα...τουλαχιστον...

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Ολόκληρη η ταινία δυνατές σκηνές.

Θα την ξανα δω κάποια στιγμή...δεν την χορταίνω.

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
για μενα ο pitt και ο depp επρεπε να παιρνουν οσκαρ σε καθε ταινια που παιζουν,πιστευω ειναι και οι δυο τρομεροι ηθοποιοι το θεμα ειναι οτι πλεον τα σεναρια ειναι για το ΜΠΟΥΤΣΟ και κανουν ταινιες καθαρα και μονο για το οικονομικο...

οσο για το neeson μεχρι και στο a-team εμενα μου αρεσε αλλα ο τυπος μαλλον χρωσταει οποως ειπε και ο κλοσερ822

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.252
Πόντοι
8.535
Ολόκληρη η ταινία δυνατές σκηνές.

Θα την ξανα δω κάποια στιγμή...δεν την χορταίνω.
η πρωτη ηταν καλη με τον μακαριτη Μπραντον λι,οι συνεχειες απαραδεκτες...

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
για μενα ο pitt και ο depp επρεπε να παιρνουν οσκαρ σε καθε ταινια που παιζουν,πιστευω ειναι και οι δυο τρομεροι ηθοποιοι το θεμα ειναι οτι πλεον τα σεναρια ειναι για το ΜΠΟΥΤΣΟ και κανουν ταινιες καθαρα και μονο για το οικονομικο...

οσο για το neeson μεχρι και στο a-team εμενα μου αρεσε αλλα ο τυπος μαλλον χρωσταει οποως ειπε και ο κλοσερ822
:2funny:

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
αυτο που ηταν πολυ διασκεδαστικη περιπετεια και δεν το περιμενα ηταν το predators με τον adrien brody :new_shocked: και τον lawrence fishburn...συνεχεια του ''κυνηγου'' με τον σβαρντζενμπεργκερ εεε σβαρτζενεγκερ ...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom