Νέα

Προσωπική άποψη για ταινίες/δυνατές σκηνές

• Μέλος που άνοιξε το νήμα in_between
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 13K
  • Εμφανίσεις 647K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Angelus

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Κριτικές
23
Like
418
Πόντοι
3.275
Ωραιος ρε τυπε.
Μου ειχαν πει για το απροσδοκητο τελος και ψηνομουν να παω σινεμα, μετα απο πολυ καιρο.

Ησουν αυτος που φωναξε στην αρχη της ταινιας The Usual Suspects "ο κουτσος ειναι ο Καιζερ";

Δηλαδή το

Έιχε καλό τέλος όχι μαλακίες του στυλ να τον βρει καμια ομάδα διάσωσης τελευταία στιγμή, τον φαγαν και αυτόν και ησύχασε. Πάντως για την υπόλοιπη ταινία την περίμενα  καλύτερη και με περισότερη δράση

δεν σας χάλασε, αλλά το δικό μου :idiot: :idiot: :idiot:

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
είδα το "Paranormal Activity 2" και το "Paranormal Activity 3", πολύ συμπαθητικά και τα δύο και πολύ καλύτερα απο το μούφα πρώτο έργο της σειράς. Μου άρεσε που σουλούπωσαν το σενάριο και ετοιμάζουν και καινούριο που θα είναι συνέχεια του πρώτο (το δευτερο και το τρίτο είναι κάτι σαν prequel :think:) αλλα παρόλα αυτα θέλουν δουλεία για να φτάσουν τα Σπανιόλικα "Rec"

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
είδα το "Paranormal Activity 2" και το "Paranormal Activity 3", πολύ συμπαθητικά και τα δύο και πολύ καλύτερα απο το μούφα πρώτο έργο της σειράς. Μου άρεσε που σουλούπωσαν το σενάριο και ετοιμάζουν και καινούριο που θα είναι συνέχεια του πρώτο (το δευτερο και το τρίτο είναι κάτι σαν prequel :think:) αλλα παρόλα αυτα θέλουν δουλεία για να φτάσουν τα Σπανιόλικα "Rec"
Νταξ, και το paronormal 1 καλο ηταν.
Το 2 δευτερο αν και ηταν σχετικα καλο το γαμησανε με το στορυ. Γιατι επιμενουν σε αυτους τους αστικους μυθους περι αληθινου βιντεο?  :uglystupid:

Για το rec βασικα ηθελα να σε ρωτησω μια που εχω δει την αμερικανικη βερσιον (μουφα) αλλα μου εχουν πει καλα λογια για την Ισπανικη.
Ποσα υπαρχουν, και ποια προτεινεις?

rouKoun13

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2010
Κριτικές
2
Like
62
Πόντοι
16
Το 2 δευτερο αν και ηταν σχετικα καλο το γαμησανε με το στορυ. Γιατι επιμενουν σε αυτους τους αστικους μυθους περι αληθινου βιντεο?  :uglystupid:

Για το rec βασικα ηθελα να σε ρωτησω μια που εχω δει την αμερικανικη βερσιον (μουφα) αλλα μου εχουν πει καλα λογια για την Ισπανικη.
υπαρχουν 2 ισπανικα rec και το 2 ειναι η συνεχεια του πρωτου..
εννοειται δες τα και τα 2! :rockon:

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215

να τα δείς και τα δύο. Και αν μπορείς μαζί το ένα μετα το άλλο.

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.458
Πόντοι
6.305
ONE  FOR  THE  MONEY
Της   Julie Anne Robinson    με   Katherine Heigl,  Jason O'Mara,  Daniel Sunjata
Η   Stephanie Plum   είναι  άνεργη  εδώ  και  6  μήνες..Με  τα  χρέη  να  συσσωρεύονται  βρίσκει  δουλειά  ως  κυνηγός   επικηρυγμένων   στην  εταιρεία  του  ξαδέλφου  της.Η  πρώτη  της  υπόθεση  ένας  αστυνομικός  που  κατηγορείται  για  φόνο  και  που  τυγχάνει  να  είναι  ο  πρώτος  εραστής  της..
Λίγο  δράση,λίγο  γέλιο,λίγο  ρομάντζο  σε  μια  αδιάφορη  ταινία  που  κανονικά  θα  έπρεπε  να  πάει  απευθείας  σε  DVD..

(Η  ταινία  με  ενσωματωμένους  υπότιτλους  στα    και  )

Συνημμένα

• MV5BMTU2NzMxMDU1NF5BMl5BanBnXkFtZTcwNzYxNTA2Ng@@__V1__SY317_.jpg
    MV5BMTU2NzMxMDU1NF5BMl5BanBnXkFtZTcwNzYxNTA2Ng@@__V1__SY317_.jpg
    21,5 KB · Εμφανίσεις: 13

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.458
Πόντοι
6.305
YOUNG  ADULT
Του    Jason Reitman   με   Charlize Theron,  Patton Oswalt,  Patrick Wilson
Η    Mavis Gary   είναι  μια   συγγραφέας  εφηβικών  βιβλίων   που   μετά  το  διαζύγιό  της  αποφασίζει  να  επιστρέψει  στην  πόλη  που  μεγάλωσε  και  να   ξανακερδίσει  τον  πρώην  φίλο  της  ,ο  οποιος  τυγχάνει  παντρεμένος  με  παιδί..Στην  πορεία  ένας  περίεργος  δεσμός  σχηματίζεται  με  έναν άλλο  συμμαθητή  της,  που  και  αυτός  ζει  κολλημένος  στο  παρελθόν..
Παρόλο  που  υποθέτω  ότι  η  ταινία  θα  διαφημιστεί  ως  κωμωδία, μην  περιμένετε  γέλια!   Πρόκειται  για  δράμα  , καταθλιπτικό  και   στενάχωρο  σε  ορισμένα  σημεία  ,με  τη  μόνη  αχτίδα  αισιοδοξίας  στο  τέλος.Πολύ  καλή  ερμηνεία  της   Theron   ,στο  ρόλο  της  ηρωίδας.

Συνημμένα

• 11162534_det.jpg
    11162534_det.jpg
    16,3 KB · Εμφανίσεις: 14

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.458
Πόντοι
6.305
FORTRESS

Του   Mike Phillips   με   Bug Hall, Donnie Jeffcoat , Sean McGowan
Πολεμική  ταινία  με  θέμα  τα  πληρώματα  των  βομβαρδιστικών  Β 17  κατά  τη  διάρκεια  της  εισβολής  των  συμμάχων  στην  Ιταλία.
Λιτή  ταινία ,εμφανώς  χαμηλού  προυπολογισμού  που  βλέπεται  όμως  ευχάριστα από  τους  λάτρεις  του  είδους.

(με  ενσωματωμένους  υπότιτλους  στο  tbgt.info)

Συνημμένα

• MV5BODcwMjI4OTg2NV5BMl5BanBnXkFtZTcwNDUyNTMwNw@@__V1__SY317_.jpg
    MV5BODcwMjI4OTg2NV5BMl5BanBnXkFtZTcwNDUyNTMwNw@@__V1__SY317_.jpg
    17,6 KB · Εμφανίσεις: 13

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.458
Πόντοι
6.305
ELEVATOR

Του   Stig Svendsen  με   Christopher Backus, Anita Briem ,John Getz
Εννέα  άτομα  βρίσκονται  σε  ένα  ασανσερ  πηγαίνοντας  στο  πάρτυ  μιας  επενδυτικής  εταιρείας.Και  ενώ  το  ασανσερ  ακινητοποιείται  ,αποκαλύπτεται  πώς  ένας  τους  μεταφέρει  μια  βόμβα  έτοιμη  να  εκραγεί.Καθώς  η  ένταση  μεγαλώνει, μυστικά  βγαίνουν  στην  επιφάνεια, τα  αληθινά  αισθήματα  αποκαλύπτονται..
Συμπαθητικό  θρίλερ  με  κοινωνικές  αναφορές, στοιχεία  μαύρης  κωμωδίας και  μερικές  καλές  στιγμές  έντασης.

Συνημμένα

• MV5BMTY4ODI1MzEwMV5BMl5BanBnXkFtZTcwNjAzNjcxNA@@__V1__SY317_.jpg
    MV5BMTY4ODI1MzEwMV5BMl5BanBnXkFtZTcwNjAzNjcxNA@@__V1__SY317_.jpg
    11,8 KB · Εμφανίσεις: 19

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
ELEVATOR

Του  Stig Svendsen  με  Christopher Backus, Anita Briem ,John Getz
Εννέα  άτομα  βρίσκονται  σε  ένα  ασανσερ  πηγαίνοντας  στο  πάρτυ  μιας  επενδυτικής  εταιρείας.Και  ενώ  το  ασανσερ  ακινητοποιείται  ,αποκαλύπτεται  πώς  ένας  τους  μεταφέρει  μια  βόμβα  έτοιμη  να  εκραγεί.Καθώς  η  ένταση  μεγαλώνει, μυστικά  βγαίνουν  στην  επιφάνεια, τα  αληθινά  αισθήματα  αποκαλύπτονται..
Συμπαθητικό  θρίλερ  με  κοινωνικές  αναφορές, στοιχεία  μαύρης  κωμωδίας και  μερικές  καλές  στιγμές  έντασης.

σε παρόμοιο στύλ αλλα πιο μεταφυσικό η υπερ-μούφα "Devil" του Σιάμαλαν.

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.252
Πόντοι
8.535
ειδα αυτο
καλο αν κ με κουρασε με τη ροη του καπου στην μεση...

κ αυτο
καλυτερο απο το παραπανω (πανω κατω εχουν μια σχεση στο σεναριο...)

ειδα κ το τελευταιο underword...μετριοτατο,μονο οι σκηνες μαχης αξιζαν..δυστηχως απο οτι φαινεται θα υπαρξει κ συνεχεια... :P :P :P

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
υπαρχουν 2 ισπανικα rec και το 2 ειναι η συνεχεια του πρωτου..
εννοειται δες τα και τα 2! :rockon:

να τα δείς και τα δύο. Και αν μπορείς μαζί το ένα μετα το άλλο.
Tα ειδα και τα δυο στα καπακια.
Καλο ηταν και η καμερα στο χερι δεν κουραζε πολυ, ειδικα στο δευτερο.
Ειχε μια καλη πλοκη επισης. Αναμενω και τριτο, εχει ενδιαφερον.

ειδα αυτο
καλο αν κ με κουρασε με τη ροη του καπου στην μεση...
Παραλιγο να πεσω στα ναρκωτικα με αυτην την ταινια.  :priest:
Καλοφτιαγμενη φυσικα και με καλους ηθοποιους ( την Παλτροου για 10 λεπτα σκηνης την πηραν? Καποιοι κομπαρσοι ειχαν περισσοτερο χρονο.) αλλα ηταν βαρετο.

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.458
Πόντοι
6.305
CORIOLANUS

Του   Ralph Fiennes   με    Ralph Fiennes, Gerard Butler , Brian Cox, Vanessa Redgrave
Οι   πολίτες  της  Ρώμης  πεινούν.Ο  Coriolanus (Fiennes)  είναι  ένας  γενναίος αλλά  μισητός  από  τους  συμπολίτες  του  Στρατηγός  που  πολεμά  εναντίον  του  εχθρού  της  Ρώμης  Aufidius (Gerard Butler). Οι  ακραίες  αντιλήψεις  του  Κοριολάνου  όμως   πυροδοτούν  εξέγερση  στη  Ρώμη.Μπλεγμένος  στα  γρανάζια  και  τις  μηχανορραφίες  των  πολιτικών  και  της  μητέρας  του, τελικά  εξορίζεται.Προσφέρει  τότε  τις  υπηρεσίες  του  στον  ορκισμενο  εχθρό του  Αουφίδιο  και  μαζί  οδεύουν  ενάντια  στη  Ρώμη..
Η  πρώτη  σκηνοθετική  απόπειρα  του  Fiennes,  είναι  μια  ταινία  που  τοποθετείται  στον  21ο  αιώνα  διατηρώντας    το   σαιξπηρικό   κείμενο.Βίαιο, σκληρό  ,καθηλωτικό. Εξαιρετική  μεταφορά  του  σαιξπηρικού  έργου. Πολύ  καλές  ερμηνείες  σε  μια   ταινία   που  πραγματικά  αξίζει!

Συνημμένα

• MV5BMTcyMjAwMjA2N15BMl5BanBnXkFtZTcwOTI0MjA0Ng@@__V1__SY317_CR0,0,214,317_.jpg
    MV5BMTcyMjAwMjA2N15BMl5BanBnXkFtZTcwOTI0MjA0Ng@@__V1__SY317_CR0,0,214,317_.jpg
    22,9 KB · Εμφανίσεις: 16
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
Είδα το Drive πριν μερικές μέρες. Οι πάντες το αποθεώνουν στο Ίντερνετ, μιλάμε για τρελή αβάντα.  :headbang: Είμαι ο μόνος που το βρήκε πατάτα;;  :think:
Σενάριο για τον πούτσο, σκηνές καταδίωξης 2 φορές για τον πούτσο (πόσο μάλλον για ταινία εν ονόματι DRIVE), διάλογοι 10 φορές για τον πούτσο!
Μάλλον η συνταγή με καταθλιπτικό πρωταγωνιστή πιάνει πάντα για να πάρεις καλές κριτικές.  :zfuck:

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.252
Πόντοι
8.535
Είδα το Drive πριν μερικές μέρες. Οι πάντες το αποθεώνουν στο Ίντερνετ, μιλάμε για τρελή αβάντα.  :headbang: Είμαι ο μόνος που το βρήκε πατάτα;;  :think:
Σενάριο για τον πούτσο, σκηνές καταδίωξης 2 φορές για τον πούτσο (πόσο μάλλον για ταινία εν ονόματι DRIVE), διάλογοι 10 φορές για τον πούτσο!
Μάλλον η συνταγή με καταθλιπτικό πρωταγωνιστή πιάνει πάντα για να πάρεις καλές κριτικές.  :zfuck:
ουτε σε μενα αρεσαι κ μαλιστα μερικοι εδω μεσα το εκθειαζαν... :idiot: :idiot:
εργακι της σειρας κατα την αποψη μου... ;)

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.252
Πόντοι
8.535
ειδα το the grey...αυτο με τους λυκους,,,μετριο κ αρκετα υπερβολικο σε θεμα σεναριου...τεσπα για να περασει η ωρα καλο ηταν,,,ο liam neeson  στα γερματα παιζει τον μαχιμο τελευταια σε αρκετες ταινιες...βλεπε unknown,the Grey,taken... :ak: :ak:

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
Respect στον Λίαμ Νίσσον!  :rockon:
Ευτυχώς δεν τον έχω δει ακόμα σε καμιά κραυγαλέα αρπαχτή (βλ Brad Pit: Tree of Life, Babel  :headbang: , Μάλκοβιτς, Κλούνεϊ και δυστυχώς και ο Ματ Ντέιμον τελευταία...) Ρε Καραγκιόζη, είχες παίξει στο Seven, στο Fight Club και στην Τροία πιο πριν!! Πόσα λεφτά θες ακόμα και παίζεις στην 1η μαλακία που σου προτείνουν;  :jerking:

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
22
Πόντοι
66
ουτε σε μενα αρεσαι κ μαλιστα μερικοι εδω μεσα το εκθειαζαν... :idiot: :idiot:
εργακι της σειρας κατα την αποψη μου... ;)

η ποιοτητα ειναι ακομη tele στα τορεντς οποτε αναμενουμε καλυτερη ποιοτητα... :grin: :grin:
κ ΟΧΙ ΠΡΟς ΘΕΟΥ δεν ειναι το drive η ταινιαρα του 2011...αλλο ο ενθουσιασμος κ αλλο η πραγματικοτητα...no offence προς το παλικαρι με το ποστ... :grin:
Οχι τυπε αλοιμονο, no offence.
Βαλε τα  :idiot: :idiot: στον κωλο σου.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom