οποιος μπορεσει ας βοηθησει... δεν θυμαμαι καν ονοματα ηθοποιων ...
εχω πολυ καιρο που την εχω δει.. αλλα οποιος καταλαβει κατι ας πει τιτλο ταινιας
ειναι λοιπον.. μια κοπελα μεγαλη, και μια μικρη νομιζω ηταν αδερφες..
ευτιχισμενες και καλα, σε μια φαση εχουν ενα ατύχημα με το αμαξι, η μικρη ξεφευγει,η μεγαλη παραλυουν τα ποδια της και σκαει το αυτοκινητο..
αυτη επεζησε αλλα με βαρια εγκαυματα με αποτελεσμα να κανει πλαστικες και να παραμωρφοθει και να αλλαξει εντελως ζωη.. την προσεχανε σε ειδικο θαλαμο και με ειδικο εξοπλισμο...
αυτη μετα απο καιρο πεθανε, την βαζουν στο φερετρο, αλλα δηθεν δεν ειχε πεθανει, και στην κηδεια, χτυπαγε το φερετρο ωσπου να το καταλαβει η μικρη και να βγανουν κατσαριδες απο το κεντο που εξεχει πανω στο φερετρο ...
σε μια στιγμη που η μικρη ουρλιαζε και ελεγε οτι ειναι ζωντανη, κλασικα την ηρεμουν και κανουν πως το παθε απο ψυχολογικη ταραχη...
μετα την κηδεια, το σπιτη ηταν σαν στοιχειωμενο, μετα απο καιρο αποκαλυψε με ερευνα της αστυνομιας η μικρη οτι η κοπελα που ειχε καει, ηταν οντως ζωντανη στο φερετρο, αλλα ο αντρας της αν δεν κανω λαθος την αφησε να πεθανει επιτιδες για τον λογο τον οποιο δεν θυμαμαι...
νομιζω την ειχε θαψει βαθεια στο υπογειο της βιλας ,και απο τοτε το σπιτη ηταν σαν στοιχειωμενο, περιεργα πραγματα , επιθεσεις απο το πουθενα,αλλα ηταν δηθεν σαν να ηταν η κοπελα ακομα ζωντανη και ηθελε να παρει εκδικηση..
μετα απο μερες η μικρη τσεκαρει το φερετρο της, στο πανω μερος ειχε νυχιες, δηλαδη ηταν οντως ζωντανη στην κηδεια και κανεις δεν το χε παρει χαμπαρι...
αυτα θυμαμαι...
δεν θυμαμαι αλλα, την ειχα ξεχασει, τωρα μου ρθε και γουσταρα να την ξαναδω, ειχε πολυ τρομο μεσα
οποιος θυμαται τιλτο του χρωσταω χαρη...