Νέα

Προσωπική άποψη για ταινίες/δυνατές σκηνές

• Μέλος που άνοιξε το νήμα in_between
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 13K
  • Εμφανίσεις 647K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.458
Πόντοι
6.305
Seeking Justice

Toυ   Roger Donaldson  με  τους  Nicolas Cage, January Jones , Guy Pearce

Όταν   η  γυναίκα  ενός  καθηγητή  πέφτει  θύμα  επίθεσης  και  βιασμού,  ένας  άγνωστος  τον  πλησιάζει  και  του  προτείνει  να  <<τακτοποιήσει>> τον  ένοχο ..Όταν  δέχεται , ο δράστης  καταλήγει  νεκρός  και  σύντομα  τα  προβλήματα  αρχίζουν..
Θρίλερ/περιπέτεια  με  θέμα  πάντα  επίκαιρο, την  (μη)  απονομή  δικαιοσύνης  και  τί  γίνεται  όταν  οποιαδήποτε  <<οργάνωση>>  αναλαμβάνει  να  αναπληρώσει  το  κενό..Ποιός  αποφασίζει  ποιός  είναι  ένοχος  και  ποιός  όχι?
Η  ταινία  είναι  ανεκτή (οι  τελευταίες  ταινίες  του  Cage, βρίσκονται  σε  αυτό ή  και  χειρότερο  επίπεδο), με  τμήματα  της  πλοκής  να  μην  πείθουν  με  μια  1-2  σκηνές  δράσης  και  απόλυτα  προβλέψιμο  τέλος.Για  οικιακή  διασκέδαση  ΟΚ, για  εισιτήριο  κινηματογράφου  σίγουρα  ΟΧΙ..

Συνημμένα

• MV5BMTQ2NzQxNjg4Ml5BMl5BanBnXkFtZTcwNzk4MzI4Ng@@__V1__SY317_CR102,0,214,317_.jpg
    MV5BMTQ2NzQxNjg4Ml5BMl5BanBnXkFtZTcwNzk4MzI4Ng@@__V1__SY317_CR102,0,214,317_.jpg
    19,1 KB · Εμφανίσεις: 20

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166

Ίσως η χειρότερη ταινία που έχει κάνει ο Ιστγουντ αλλά βλέπεται...
Ο Ντι Κάπριο παίζει καλά αλλά κάπου έλειπε η συνοχή και ο ρυθμός...
Σφάζει με το βαμβάκι τον Χούβερ αλλά και αναγνωρίζει ότι το fbi ήταν η πρώτη σοβαρή αστυνομική υπηρεσία στις ΗΠΑ..

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.766
Πόντοι
11.585
Καλουτσικο, αν και μου φανηκε οτι η ολη φασαρια εγινε για να γυρησουν τις σκηνες με τα εφε και τελος, απο ιστορια ειναι τελειως οφ...

Μεγαλη πατατα.!! απορω πως αντεξα μεχρι το τελος...

Το εβγαλα πριν τελειωσει, τελειως κινωνικοβαρετο...

Σαφως δεν συγγρινετε με τα δυο προηγουμενα, δεν ειναι τοσο ακραια, αλλα προσφερει δωσεις χιουμουρ, διασκεδαστικη, σε 3d προβολη πρεπει να τα σπαει...

Απλα μετα βιας πολυ καλη...απλα δεν εχει καλο καστινκ,

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Το εβγαλα πριν τελειωσει, τελειως κινωνικοβαρετο...
Για περιπου ενα λεπτο προσπαθουσα να καταλαβω ποια λεξη ειναι αυτην που δεν γνωριζω.
Ετοιμος ημουν να βγαλω λεξικο.  :2funny:

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.458
Πόντοι
6.305
De  Bende  van  Oss
Του  André van Duren  με  τους  Sylvia Hoeks, Matthias Schoenaerts , Juliette van Ardenne
Στα  τέλη  της  δεκαετίας  του  30  σε  μια  πόλη  της  νότιας  Ολλανδίας  κυριαρχεί  ο  νόμος  ενός  πλούσιου  επιχειρηματία  και  μιας  συμμορίας  υπό  την  προστασία  της  καθολικής  εκκλησίας..Το  κεντρικό  κράτος  προσπαθεί  να  βάλει  τάξη  και  καταλύτης  των  εξελίξεων  θα  είναι  μια  γυναίκα..
Βελγική  ταινία  με  πειστική  ατμόσφαιρα, καλές  ερμηνείες,ενδιαφέρουσα  πλοκή ,ίσως  λίγο  μεγαλύτερη  από  ότι  θα  έπρεπε.Βασίζεται  σε  πραγματικά  γεγονότα  που  οδήγησαν  στην  πτώση  της  τελευταίας  προπολεμικής  κυβέρνησης  της  Ολλανδίας.

Συνημμένα

• MV5BMTY0NjYwMzI1MV5BMl5BanBnXkFtZTcwMzI1MTE0Ng@@__V1__SY317_CR4,0,214,317_.jpg
    MV5BMTY0NjYwMzI1MV5BMl5BanBnXkFtZTcwMzI1MTE0Ng@@__V1__SY317_CR4,0,214,317_.jpg
    20,4 KB · Εμφανίσεις: 22

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Καλουτσικο, αν και μου φανηκε οτι η ολη φασαρια εγινε για να γυρησουν τις σκηνες με τα εφε και τελος, απο ιστορια ειναι τελειως οφ...
Θέλω να πιστεύω ότι κανείς που παρακολουθεί αμερικάνικη ταινία δεν περιμένει κάτι τέτοιο να μην συμβαίνει. :rolleyes:

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.458
Πόντοι
6.305
MISS  BALA

Του   Gerardo Naranjo  με   Stephanie Sigman, Noe Hernandez , Irene Azuela
Μια  κοπέλα  ονειρεύεται  τον  τίτλο  σε  ένα  διαγωνισμό  ομορφιάς  στο  Μεξικό..Η  τυχαία  παρουσία  της  σε  ένα  κλαμπ  τη  στιγμή  που  εισβάλουν  μέλη  ενός  καρτέλ  ναρκωτικών από  τη  μια  θα   τη  βοηθήσει  στην  καριέρα  της  ,αλλά  από  την  άλλη  θα  τη  βάλει  στον  κόσμο  του  εγκλήματος...
Ταινία  εμπνευσμένη  από  πραγματικά  περιστατικά σε  μια  από  τις  πιο  διεφθαρμένες  χώρες  του  κόσμου.Η  ταινία  δεν  είναι  κακή,απλά  η  διάρκειά  της  και  ο  αργός  ρυθμός  σε  ορισμένα  σημεία  ίσως  να  κουράσουν.Έχει  βέβαια  και  κάποιες  σκηνές  δράσης  και  η  ερμηνεία  της  Sigman  είναι  αρκετά  καλή.

Συνημμένα

• MV5BMjIyMTY1NTg1Nl5BMl5BanBnXkFtZTcwMjU1OTIyNw@@__V1__SY317_.jpg
    MV5BMjIyMTY1NTg1Nl5BMl5BanBnXkFtZTcwMjU1OTIyNw@@__V1__SY317_.jpg
    20,7 KB · Εμφανίσεις: 27

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.252
Πόντοι
8.535
το immmortal φτωχο παιδες...κ ειναι κ η πρωτη ταινια στην οποια δεν μου αρεσαι καθολου το παιξιμο του μικι ρουκ... :P

Angelus

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Κριτικές
23
Like
418
Πόντοι
3.275
το immmortal φτωχο παιδες...κ ειναι κ η πρωτη ταινια στην οποια δεν μου αρεσαι καθολου το παιξιμο του μικι ρουκ... :P
Εγώ τον βρήκα αρκετά καλό αλλά όλη την υπόλοιπη ταινία μαύρο χάλι.

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.252
Πόντοι
8.535
καλο...το δα σημερα... ;)

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.458
Πόντοι
6.305
THE  RUM  DIARY

Του   Bruce Robinson   με   Johnny Depp, Giovanni Ribisi , Aaron Eckhart,  Amber Heard
Ένας  αποτυχημένος  συγγραφέας/δημοσιογράφος  πηγαίνει  να  εργαστεί  σε  μια  παρακμιακή  εφημερίδα  του  Πουέρτο  Ρίκο..Η  γνωριμία  του  με  μια  γοητευτική  κοπέλα  και  τον  φίλο  της,o οποίος  απασχολείται  ως  μεσάζοντας  στον  τομέα  της  τουριστικής  εκμετάλευσης  του  νησιού (δεκαετια 60)  θα  του  δημιουργήσει  προβλήματα..
Βασισμένη  στο  βιβλίο  του  Hunter S. Thompson, η  ταινία  είναι  κάτι  μεταξύ  κωμωδίας,δράματος,αισθηματικής  περιπέτειας.Στην  πορεία  βέβαια καταλήγει ταξίδι αυτογνωσίας  για  τον  πρωταγωνιστή..Τίποτα  το  ιδιαίτερο  κατά  τη  γνώμη  μου, παρά  τη  φιλότιμη  προσπάθεια  του  Depp..

Συνημμένα

• s4fimg-rum_diary_ver4_xlg2011-or1.jpg
    s4fimg-rum_diary_ver4_xlg2011-or1.jpg
    23,1 KB · Εμφανίσεις: 17

Dim19RB11

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2011
Like
0
Πόντοι
0
καλογυρισμένες ταινίες τρόμου/ψυχολογικά θρίλερ κλπ με δυνατές σκηνές ..καλοδεχούμενες!! 

Amanita

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2010
Like
0
Πόντοι
16

Angelus

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Κριτικές
23
Like
418
Πόντοι
3.275
The Girl With A Dragon Tattoo - 2011

Αρκετά καλή.

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
Δε σου θυμισε το story (ολη η διαδρομη του Riddick μεχρι τον θρονο) τον Κοναν (εικονογραφημενο παντα);

Ποσες ταινιες εχουν γυριστει με ηρωα τον Riddick? Εκτος απο Pitch Black και Chronicles υπαρχουν κι αλλες?

Εγώ τον βρήκα αρκετά καλό αλλά όλη την υπόλοιπη ταινία μαύρο χάλι.

Συμφωνω, τους ειδα χθες τους Αθανατους, μιλαμε πιο μαλακια κι απο το Clash of the Titans  :S  τυποι μου μην παει κανεις να το δει, μιλαμε θα προτιμουσα να τα ειχα δωσει σε καμια φολα στο Μεταξι! Τουλαχιστον εκει θα επιανα και λιγο βυζακι και κωλαρακι  :headbang:

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
22
Πόντοι
66

ghost rider

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
6
Ποσες ταινιες εχουν γυριστει με ηρωα τον Riddick? Εκτος απο Pitch Black και Chronicles υπαρχουν κι αλλες?

Συμφωνω, τους ειδα χθες τους Αθανατους, μιλαμε πιο μαλακια κι απο το Clash of the Titans  :S  τυποι μου μην παει κανεις να το δει, μιλαμε θα προτιμουσα να τα ειχα δωσει σε καμια φολα στο Μεταξι! Τουλαχιστον εκει θα επιανα και λιγο βυζακι και κωλαρακι  :headbang:

Ε,τωρα τύποι μου μην μου πειτε πως ξεκινατε να πατε να δειτε τετοιου ειδους ''ταινίες'' και δεν το ξερετε απο πριν για τι φόλες πρόκειται  :grin:

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.252
Πόντοι
8.535
Ε,τωρα τύποι μου μην μου πειτε πως ξεκινατε να πατε να δειτε τετοιου ειδους ''ταινίες'' και δεν το ξερετε απο πριν για τι φόλες πρόκειται  :grin:
ποιος σου ειπε οτι παμε...ας ειναι καλα τα αγια τορεντς... :grin: :priest: :priest:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom