Νέα

Προσωπική άποψη για ταινίες/δυνατές σκηνές

• Μέλος που άνοιξε το νήμα in_between
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 13K
  • Εμφανίσεις 647K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Hirayama

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2011
Like
3
Πόντοι
16
Είδα το Sherlock Holmes II... μεγάλη φόλα....

όσο πρωτότυπη κι ευχαριστη εκπληξη ηταν η πρωτη ταινία, ειδικα με εκεινες τις φοβερες χορογραφίες wing-chun, τόσο ασκοπη μανιερα και υπερβολη υπάρχει στη δευτερη σε βαθμο που γινεται κουραστικη, ήδη απο το πρώτο μισάωρο.....

...μαυρο δαγκωτό....

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
22
Πόντοι
66
Πως σας φαινεται ο Πανος Κοσματος;
Κιουμπρικιζει αρκετα, οπως εγραψε και ενας στο Youtube.
[video] [video]http://www.youtube.com/watch?v=Q1ertVYn750[/video] [/video]

Με μια προχειρη αναζητηση, φαινεται οτι η ταινια δεν εχει βγει ακομα σε DVD.
Φαινεται παντως υποσχομενη...

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
22
Πόντοι
66
Ειδα προσφατα το The Grey.
Ευτυχως που δε πηγα σινεμα να το δω. :grin:

Καλη ταινια παντως να την δειτε με το ζετεμακι,
για να πεσει στην ασφαλη αγκαλια σας στις σκηνες με τους λυκους.

Μπερδεγουει, τετοιους λυκους "γαιδουρια" δεν ειχε σκοτωσει ουτε ο Κοναν οταν ηταν εφηβος στην Κιμμερια.
Σε καποια σκηνη που τρεχουν στο χιονι, ακουγονται ποδοβολητα σαν του αλογου... :headbang:

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376

Αμά πάει μόνο για dvd βράστα...έχω δει 2-3 τέτοιες ταινίες κ ήταν οι απόλυτες πατάτες. :P

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
22
Πόντοι
66
Αμά πάει μόνο για dvd βράστα...έχω δει 2-3 τέτοιες ταινίες κ ήταν οι απόλυτες πατάτες. :P
Ποιος σε γαμαει εσενα ρε τσουτσεκι;
Εχεις δει μερικες ψαγμενες ταινιες που σου προτειναν απο το κομμα και μου εχεις και αποψη... :jerking:
Μικρε Κολια της σφαλιαρας... :birdman:

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366

:new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked:

ρε μαν τι καλτίλα είναι αυτή :headbang2:

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Ποιος σε γαμαει εσενα ρε τσουτσεκι;
Εχεις δει μερικες ψαγμενες ταινιες που σου προτειναν απο το κομμα και μου εχεις και αποψη... :jerking:
Μικρε Κολια της σφαλιαρας... :birdman:
Σε παρακαλώ πολύ κ δεν με κατευθύνει κανένα κόμμα,έχω δει άπειρες αντικομμουνιστικές ταινίες(Κυνόδοντας,Das Leben der Anderen,ακόμα κ το Κατιν). :birdman:

Μόνος μου ψάχνομαι. :birdman: :birdman: :birdman:

Επισκέπτης
Στο τέλος της ταινίας είχα την εντύπωση ότι έβλεπα τον Christian Bale στο American Psycho.

Μιλάς για εκείνην την ταινία-καρκίνωμα στην οποία ο πρωταγωνιστής είχε τα πάντα (ολόκληρη επενδυτική εταιρία ο μπαμπάς του) και σκότωνε για την πλάκα του;

Κανονικά θα έπρεπε να εκτελεστούν παραδειγματικά εν ψυχρώ όλοι οι συντελεστές της, με πρώτο από όλους το σεναριογράφο και μετά τους υπολοίπους που δεχτήκαν να παίξουν, λόγω προσβολής του δημοσίου αισθήματος και των δισεκατομμυρίων ανθρώπων που παλεύουν για ένα κομματι ψωμί.

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Σε παρακαλώ πολύ κ δεν με κατευθύνει κανένα κόμμα,έχω δει άπειρες αντικομμουνιστικές ταινίες(Κυνόδοντας,Das Leben der Anderen,ακόμα κ το Κατιν). :birdman:

Μόνος μου ψάχνομαι. :birdman: :birdman: :birdman:
Γιατι ο κυνοδοντας ειναι αντικομμουνιστικη ταινια?
Μονο ενας παπαζολ θα το ελεγε αυτο.  :jerking:
Μου απεκτησες και αποψη ζωο.

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Για πες μου εσυ..........
Επεσε η αυλαία των Οσκαρ κι έλαβε επιτέλους τέλος η εθνική αγωνία για την διεθνή αναγνώριση του αμφιλεγόμενου «Κυνόδοντα» που η συστημική προπαγάνδα σφιχταγκάλιασε και ανήγαγε διθυραμβικά σε σπουδαία κινηματογραφική τέχνη που «έχει σημαντικά πράγματα να πει, ακόμα και σε αυτήν την δύσκολη περίοδο». Ο «Κυνόδοντας» πράγματι λέει κάτι σημαντικό. Επιχειρεί μια προσπάθεια - δειλή για την ώρα - εξίσωσης του φασισμού και του κομμουνισμού, συμβάλλοντας έτσι ενεργητικά, στην ακόμα βαθύτερη αντιδραστικοποίηση της τέχνης που παράγεται στους σημερινούς καιρούς - και δεν αναφερόμαστε μόνο στον κινηματογράφο! Ο «Κυνόδοντας» λοιπόν έχει εξαγοράσει την στήριξη που του παρέχεται αφειδώς από την αστική εξουσία μέσω του συμπλέγματος μηχανισμών ανάδειξης «δικών της» προϊόντων.

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Επεσε η αυλαία των Οσκαρ κι έλαβε επιτέλους τέλος η εθνική αγωνία για την διεθνή αναγνώριση του αμφιλεγόμενου «Κυνόδοντα» που η συστημική προπαγάνδα σφιχταγκάλιασε και ανήγαγε διθυραμβικά σε σπουδαία κινηματογραφική τέχνη που «έχει σημαντικά πράγματα να πει, ακόμα και σε αυτήν την δύσκολη περίοδο». Ο «Κυνόδοντας» πράγματι λέει κάτι σημαντικό. [b]Επιχειρεί μια προσπάθεια - δειλή για την ώρα - εξίσωσης του φασισμού και του κομμουνισμού, συμβάλλοντας έτσι ενεργητικά, στην ακόμα βαθύτερη αντιδραστικοποίηση της τέχνης που παράγεται στους σημερινούς καιρούς - και δεν αναφερόμαστε μόνο στον κινηματογράφο! Ο «Κυνόδοντας» λοιπόν έχει εξαγοράσει την στήριξη που του παρέχεται αφειδώς από την αστική εξουσία μέσω του συμπλέγματος μηχανισμών ανάδειξης «δικών της» προϊόντων.[/b]

Καταρχας μονο ο ριζο θα μπορουσε να βγαλει τετοιο συμπερασμα. Μαλλον τους πειραξε που κρινει την προσπαθεια του κρατους να επεμβαινει στην ζωη του πολιτη και να τους κατευθυνει εκει που αυτοι νομιζουν για σωστο.
Ποιος μαλακας διαβαζει ριζο.

gastez

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
8
Πόντοι
1.290
marios51,alex71,sferdeklos,kosnik26,pz89 το εχετε κανει πουτανα το θρεντ.καμια σχεση τα ποστ σας με τον τιτλο του θεματος.
τι λετε για αυτο?  :s&m_2:

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
marios51,alex71,sferdeklos,kosnik26,pz89 το εχετε κανει πουτανα το θρεντ.καμια σχεση τα ποστ σας με τον τιτλο του θεματος.
τι λετε για αυτο?  :s&m_2:
Αποδέχομαι την ενοχή μου,να με κάνετε μοντ να καθαρίζω το σπαμ μου. :thefinge:
color]

gastez

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
8