Διαγραμμένο μέλος 101687
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2010
- Like
- 17
- Πόντοι
- 166
Αμά πάει μόνο για dvd βράστα...έχω δει 2-3 τέτοιες ταινίες κ ήταν οι απόλυτες πατάτες.Πως σας φαινεται ο Πανος Κοσματος;
Κιουμπρικιζει αρκετα, οπως εγραψε και ενας στο Youtube.
[video] [video]http://www.youtube.com/watch?v=Q1ertVYn750[/video] [/video]
Με μια προχειρη αναζητηση, φαινεται οτι η ταινια δεν εχει βγει ακομα σε DVD.
Φαινεται παντως υποσχομενη...
Ποιος σε γαμαει εσενα ρε τσουτσεκι;Αμά πάει μόνο για dvd βράστα...έχω δει 2-3 τέτοιες ταινίες κ ήταν οι απόλυτες πατάτες.
Πως σας φαινεται ο Πανος Κοσματος;
Κιουμπρικιζει αρκετα, οπως εγραψε και ενας στο Youtube.
[video] [video]http://www.youtube.com/watch?v=Q1ertVYn750[/video] [/video]
Με μια προχειρη αναζητηση, φαινεται οτι η ταινια δεν εχει βγει ακομα σε DVD.
Φαινεται παντως υποσχομενη...
Σε παρακαλώ πολύ κ δεν με κατευθύνει κανένα κόμμα,έχω δει άπειρες αντικομμουνιστικές ταινίες(Κυνόδοντας,Das Leben der Anderen,ακόμα κ το Κατιν).Ποιος σε γαμαει εσενα ρε τσουτσεκι;
Εχεις δει μερικες ψαγμενες ταινιες που σου προτειναν απο το κομμα και μου εχεις και αποψη...
Μικρε Κολια της σφαλιαρας...
Στο τέλος της ταινίας είχα την εντύπωση ότι έβλεπα τον Christian Bale στο American Psycho.
Γιατι ο κυνοδοντας ειναι αντικομμουνιστικη ταινια?Σε παρακαλώ πολύ κ δεν με κατευθύνει κανένα κόμμα,έχω δει άπειρες αντικομμουνιστικές ταινίες(Κυνόδοντας,Das Leben der Anderen,ακόμα κ το Κατιν).
Μόνος μου ψάχνομαι.
Επεσε η αυλαία των Οσκαρ κι έλαβε επιτέλους τέλος η εθνική αγωνία για την διεθνή αναγνώριση του αμφιλεγόμενου «Κυνόδοντα» που η συστημική προπαγάνδα σφιχταγκάλιασε και ανήγαγε διθυραμβικά σε σπουδαία κινηματογραφική τέχνη που «έχει σημαντικά πράγματα να πει, ακόμα και σε αυτήν την δύσκολη περίοδο». Ο «Κυνόδοντας» πράγματι λέει κάτι σημαντικό. Επιχειρεί μια προσπάθεια - δειλή για την ώρα - εξίσωσης του φασισμού και του κομμουνισμού, συμβάλλοντας έτσι ενεργητικά, στην ακόμα βαθύτερη αντιδραστικοποίηση της τέχνης που παράγεται στους σημερινούς καιρούς - και δεν αναφερόμαστε μόνο στον κινηματογράφο! Ο «Κυνόδοντας» λοιπόν έχει εξαγοράσει την στήριξη που του παρέχεται αφειδώς από την αστική εξουσία μέσω του συμπλέγματος μηχανισμών ανάδειξης «δικών της» προϊόντων.Για πες μου εσυ..........
Καταρχας μονο ο ριζο θα μπορουσε να βγαλει τετοιο συμπερασμα. Μαλλον τους πειραξε που κρινει την προσπαθεια του κρατους να επεμβαινει στην ζωη του πολιτη και να τους κατευθυνει εκει που αυτοι νομιζουν για σωστο.Επεσε η αυλαία των Οσκαρ κι έλαβε επιτέλους τέλος η εθνική αγωνία για την διεθνή αναγνώριση του αμφιλεγόμενου «Κυνόδοντα» που η συστημική προπαγάνδα σφιχταγκάλιασε και ανήγαγε διθυραμβικά σε σπουδαία κινηματογραφική τέχνη που «έχει σημαντικά πράγματα να πει, ακόμα και σε αυτήν την δύσκολη περίοδο». Ο «Κυνόδοντας» πράγματι λέει κάτι σημαντικό. [b]Επιχειρεί μια προσπάθεια - δειλή για την ώρα - εξίσωσης του φασισμού και του κομμουνισμού, συμβάλλοντας έτσι ενεργητικά, στην ακόμα βαθύτερη αντιδραστικοποίηση της τέχνης που παράγεται στους σημερινούς καιρούς - και δεν αναφερόμαστε μόνο στον κινηματογράφο! Ο «Κυνόδοντας» λοιπόν έχει εξαγοράσει την στήριξη που του παρέχεται αφειδώς από την αστική εξουσία μέσω του συμπλέγματος μηχανισμών ανάδειξης «δικών της» προϊόντων.[/b]
Συγκλονιστικος σαν αλλος Λεωνιδας... ανατριχιασα παλι.
Αποδέχομαι την ενοχή μου,να με κάνετε μοντ να καθαρίζω το σπαμ μου.marios51,alex71,sferdeklos,kosnik26,pz89 το εχετε κανει πουτανα το θρεντ.καμια σχεση τα ποστ σας με τον τιτλο του θεματος.
τι λετε για αυτο?
Εγώ φταίω ρε που αποδέχτηκα την ενοχή μου για να με πρασινίσεις από πάνω.οι υπολοιποι εχουν να πουν κατι η οχι?
Καθαρισε μας...οι υπολοιποι εχουν να πουν κατι η οχι?
όχι....οι υπολοιποι εχουν να πουν κατι η οχι?
Καθαρισε μας...