ειμαι σινεφιλ.Καλοκαιριατικα, σινεμα?
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Προσωπική άποψη για ταινίες/δυνατές σκηνές
- Μέλος που άνοιξε το νήμα in_between
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 13K
- Εμφανίσεις 647K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 11 άτομα (1 μέλη και 10 επισκέπτες)
α,οκ.Η απαντηση μου ηταν σχολιο στο ερωτημα γιατι μονο 4 ατομα στην προβολη.
να σε πληροφορησω πως το χειμωνα ειμασταν 6.
omgmitzidis2
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Φεβ 2010
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
Εξαρταται και που πας να δεις μια ταινια, μου εχει τυχει να παω σινεμα και να ειμαστε 5 ατομα ( δεν ονομαζω κινηματογραφο ) στο Αιγαλεω και να παω σε κανα multiplex και να ειναι τιγκα..
asdor
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 27 Απρ 2008
- Κριτικές
- 27
- Like
- 375
- Πόντοι
- 2.287
Υπάρχουν και τα θερινά πάντως, που είναι και γαμώ...Πέρσι το καλοκαίρι πήγα 2 φορές. Μια φορά στο Θησείο και μία στο νησί...Ήταν και Γ-Α-Μ-Ω...Είχα χρόνια να πάω και είχα ξεχάσει πως είναι
Τελευταια φορα που πηγα τον ειχα δαγκωσει!
οχι ρε συ κι εγω σε μεγαλο πηγα!!! αλλα ειμασταν λιγοι!!Εξαρταται και που πας να δεις μια ταινια, μου εχει τυχει να παω σινεμα και να ειμαστε 5 ατομα ( δεν ονομαζω κινηματογραφο ) στο Αιγαλεω και να παω σε κανα multiplex και να ειναι τιγκα..
taurus1
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 8 Μαρ 2006
- Κριτικές
- 31
- Like
- 1.458
- Πόντοι
- 6.305
Det som ingen ved (What No One Knows )
Θρίλερ μυστηρίου/περιπέτεια Δανο-Σουηδικής παραγωγής του Søren Kragh-Jacobsen με τους Anders W. Berthelsen, Maria Bonnevie και Ghita Nørby.
Μετά το θάνατο της αδερφής του ,ο ήρωας ανακαλύπτει πως ο αποθανών πατέρας του και αξιωματικός των μυστικών υπηρεσιών είχε σχέση με μια παρακρατική οργάνωση.Καθώς ψάχνει περισσότερο την υπόθεση, η οικογένειά του μπαίνει στο στόχαστρο.
Αξιοπρεπής ταινία που βαδίζει στα χνάρια των αντίστοιχων αμερικάνικων ταινιών, με το τέλος της όμως πιθανόν να απογοητεύσει αυτούς που περιμένουν το θρίαμβο του καλού.Στη συγκεκριμένη περίπτωση έχουμε ένα προσγειωμένο φινάλε.
Θρίλερ μυστηρίου/περιπέτεια Δανο-Σουηδικής παραγωγής του Søren Kragh-Jacobsen με τους Anders W. Berthelsen, Maria Bonnevie και Ghita Nørby.
Μετά το θάνατο της αδερφής του ,ο ήρωας ανακαλύπτει πως ο αποθανών πατέρας του και αξιωματικός των μυστικών υπηρεσιών είχε σχέση με μια παρακρατική οργάνωση.Καθώς ψάχνει περισσότερο την υπόθεση, η οικογένειά του μπαίνει στο στόχαστρο.
Αξιοπρεπής ταινία που βαδίζει στα χνάρια των αντίστοιχων αμερικάνικων ταινιών, με το τέλος της όμως πιθανόν να απογοητεύσει αυτούς που περιμένουν το θρίαμβο του καλού.Στη συγκεκριμένη περίπτωση έχουμε ένα προσγειωμένο φινάλε.
Συνημμένα
gregory35
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 25
- Like
- 1.435
- Πόντοι
- 966
Kαλοκαίρι και τον είχες δαγκώσει;;; Σε βουνό ήσουν;Τελευταια φορα που πηγα τον ειχα δαγκωσει!
omgmitzidis2
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Φεβ 2010
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
Πρωτο official teaser poster για το The Dark Knight Rises ( 2012 )
foot_employer
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 4
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Πρωτο official teaser poster για το The Dark Knight Rises ( 2012 )
Θα είναι η ιστορία με τον Bane κι θα παίζει και η Catwoman (Selina Kyle)
[URL unfurl="true"]http://en.wikipedia.org/wiki/The_Dark_Knight_Rises[/url]
master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 38
- Πόντοι
- 366
Tην οποια θα κανει η Αν Χαθαγουει..ειμαι περιεργος για το αποτελεσμα..Θα είναι η ιστορία με τον Bane κι θα παίζει και η Catwoman (Selina Kyle)
[URL unfurl="true"]http://en.wikipedia.org/wiki/The_Dark_Knight_Rises[/url]
Παντως η Πφαιφερ ηταν Θεα..
foot_employer
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 4
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Τύπε, h Anne Hathaway θα είναι η Catwoman.
Tην οποια θα κανει η Αν Χαθαγουει..ειμαι περιεργος για το αποτελεσμα..
Παντως η Πφαιφερ ηταν Θεα..
Ναι, η Hathaway θα είναι. Σίγουρα δεν είναι Πφάιφερ, δε θα έχει δηλαδή τέτοιου τύπου σκηνές:
αλλά νομίζω ότι μπορεί να βγάλει κάτι καλό. Σημείωση: Δεν αναφέρεται ως Catwoman, οπότε μπορεί να μην εμφανιστεί ως τέτοια. Θα δείξει.
ΥΓ: Για μένα το "Batman Returns" ήταν το καλύτερο της παλιάς "σειράς".
master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 38
- Πόντοι
- 366
Οχι ρε εχει αναφερθει οτι θα κανει την Σελινα Καιλ.και στο imdb αν πας,την αναφερει ως κατγουμαν.Ναι, η Hathaway θα είναι. Σίγουρα δεν είναι Πφάιφερ, δε θα έχει δηλαδή τέτοιου τύπου σκηνές:
αλλά νομίζω ότι μπορεί να βγάλει κάτι καλό. Σημείωση: Δεν αναφέρεται ως Catwoman, οπότε μπορεί να μην εμφανιστεί ως τέτοια. Θα δείξει.
foot_employer
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 4
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Οχι ρε εχει αναφερθει οτι θα κανει την Σελινα Καιλ.και στο imdb αν πας,την αναφερει ως κατγουμαν.
Δεν το είχα τσεκάρει εκεί. Ευχαριστώ
Μάθιου
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 23
- Like
- 4
- Πόντοι
- 26
Αν και έχει την θεϊκή ατάκα: "ένα φιλί μπορεί να γίνει πιο θανατηφόρο αν το θελήσεις..."
προσωπικά προτιμώ το πρώτο "σκοτεινό" όραμα του Τιμ Μπάρτον, γιατί είχε μέσα Τζακ και Κιμ!!!
master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 38
- Πόντοι
- 366
Σιγουρα ο Τζοκερ του Νικολσον ηταν πολυ κοντα στον χαρακτηρα του Κομικ..Αλλα και ο Λετζερ εξεπληξε ευχαριστα.Αν και έχει την θεϊκή ατάκα: "ένα φιλί μπορεί να γίνει πιο θανατηφόρο αν το θελήσεις..."
προσωπικά προτιμώ το πρώτο "σκοτεινό" όραμα του Τιμ Μπάρτον, γιατί είχε μέσα Τζακ και Κιμ!!!
Το πρωτο Μπατμαν ηταν πολυ καλο,αλλα προσωπικα πιστευω οτι το Begins ηταν ανωτερο,πολυ πιο σοβαρο,και αληθοφανες.