Νέα

Προσωπική άποψη για ταινίες/δυνατές σκηνές

• Μέλος που άνοιξε το νήμα in_between
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 13K
  • Εμφανίσεις 647K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
ο μπατμαν των 90ς με τον μπατμαν των 00ς-10ς εχουν τεραστια διαφορα
ως προς την αληθοφανια και το σοβαρο σεναριο
και οι ηρωες ειναι πιο αληθινοι

τα πρωτα με μαικλ κητον ηταν σοβαρα αλλα με μια δοση παραμυθας, ενω τα υπολοιπα της σειρας ηταν του χαβαλε
σε μια κομικσιστικη  γραμμη

τα πρώτα με τον μάικλ κίτον ήταν του Τιμ Μπάρτον (με όσα καλά και κακά αυτό συνεπάγεται)

ακολούθησαν κάτι αποτυχημένες απόπειρες με βαλ κίλμερ και τζωρτζ κλούνεϊ στον ρόλο του μπάτμαν, επιεικώς απαράδεκτες ταινίες

οι τελευταίες 2, ιδίως ο σκοτεινός ιππότης νομίζω ότι είναι μακράν η καλύτερη από όλες

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357
τα πρώτα με τον μάικλ κίτον ήταν του Τιμ Μπάρτον (με όσα καλά και κακά αυτό συνεπάγεται)

ακολούθησαν κάτι αποτυχημένες απόπειρες με βαλ κίλμερ και τζωρτζ κλούνεϊ στον ρόλο του μπάτμαν, επιεικώς απαράδεκτες ταινίες

οι τελευταίες 2, ιδίως ο σκοτεινός ιππότης νομίζω ότι είναι μακράν η καλύτερη από όλες
στο μυαλο μου εισαι τυπε μου....  :rockon: :rockon: :rockon:

αναμενω το καπταιν αμερικα και το επικινδυνες αποστολες 4 ειδα τα τρειλερ και ειναι φανταστικα
ειδωμεν......

Heartbreaker83

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2011
Like
12
Πόντοι
16
ξέρω :birdman: δεν είμαι κατ'αρχήν αρνητικός με το είδος αλλά νομίζω ότι έχει τις ώρες του...προς το παρόν δεν με έχει απασχολήσει πάντως

Εγω ειμαι φαν απο το λυκειο :rockon: :rockon: :rockon:

Ε ναι εχει τις ωρες του

Μαστ ση για αρχαριους
www.imdb.com/title/tt0036775/]http://www.imdb.com/title/tt0036775/[/url]

www.imdb.com/title/tt0041959/]http://www.imdb.com/title/tt0041959/[/url]

www.imdb.com/title/tt0052311/]http://www.imdb.com/title/tt0052311/[/url]

μου έχει μείνει και ένα παιδικό τραύμα όταν είχα δει το "όσα παίρνει ο άνεμος" επειδή το έβλεπε η μάνα μου Grin (αν και αυτό είναι περισσότερο ταινία εποχής μάλλον Hmmm.... )
μετά μπήκα στην εντατική Grin

????

Παντως το "οσα παιρνει ο ανεμος" δεν εχει καμμια σχεση με τα νουαρ...Νουαρ ονομαζονται οι ταινιες που κατα κυριο λογο εστιαζουν στους χαρακτηρες και οχι στην πλοκη :birdman:

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
Είδα το Battle Los Angeles. Τo στυλ της ταινίας είναι "Όταν μεγαλώσω, θέλω να γίνω Black Hawk Down"
Μέτρια ταινία, δεν είναι και για να κλαις τα 2 ευρώ που το νοίκιασες όπως έγραψαν ορισμένοι.

Angelus

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Κριτικές
23
Like
418
Πόντοι
3.275
Fast Five.

Ωραία ήταν.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
στο μυαλο μου εισαι τυπε μου....  :rockon: :rockon: :rockon:

αναμενω το καπταιν αμερικα και το επικινδυνες αποστολες 4 ειδα τα τρειλερ και ειναι φανταστικα
ειδωμεν......
το κάπτεν αμέρικα πρέπει να είναι επιεικώς απαράδεκτο...ο αμερικάνος τους σώζει όλους...
σαν εφέ ίσως να αξίζει λιγάκι...αλλά το νόημα....για τον πούτσο (απλά δεν είναι η εποχή του - όταν τα διαβάζαμε στα κόμικ πριν 25 χρόνια ήταν μια χαρά)
μόλις γύρισα από Χάρυ Πόττερ...για μένα ίσως το καλύτερο της σειράς - αν και θεώρησα αρκετά καλο και το κύπελλο της φωτιάς
και αρκετά καλή μεταφορά αυτή τη φορά από το βιβλίο
ειδικά πάντως εκεί που κυκλώνανε το Χογκουορτς μου θύμισε κάργα Άρχοντα

foot_employer

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2010
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
16
το κάπτεν αμέρικα πρέπει να είναι επιεικώς απαράδεκτο...ο αμερικάνος τους σώζει όλους...
σαν εφέ ίσως να αξίζει λιγάκι...αλλά το νόημα....για τον πούτσο (απλά δεν είναι η εποχή του - όταν τα διαβάζαμε στα κόμικ πριν 25 χρόνια ήταν μια χαρά)

Εγώ θα έβαζα και κάτι παραπάνω :2funny: :2funny: :2funny: Γενικά δεν έχει πολυπιάσει εκτός Αμερικής λόγω χρωμάτων, ασπίδας, logo κλπ κλπ κλπ Υπάρχει και η παλιά καλτίλα βέβαια (ολόκληρη στο YouTube χωρίς υπότιτλους)

Η αγαπημένη όμως εμφάνιση είναι στην τουρκική ταινία 3 Dev Adam(=Οι 3 γίγαντες, Τρεις ισχυροί άνδρες ή κάπως έτσι) όπου ένας κακός(!) πράσινος(!!) μονόφρυδος(!!!) Spiderman(?????) κάνει μπινιές στην Κων/πολη και τελικά επεμβαίνουν ο παλαιστής της Μεξικανικής Lucha Libre (=Ελεύθερη Πάλη), El Santo, και ο Captain America! Όλο λέω να το ψάξω κι όλο το αναβάλλω!

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
22
Πόντοι
66
Μιλαμε τωρα για επος.

Πραβο σου τιμιε ποδο_εργατη.

foot_employer

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2010
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
16
Μιλαμε τωρα για επος.

Διαγαλαξιακών διαστάσεων θα έλεγα! Πρέπει να επικοινωνήσουμε με ALPHA/ANT1/MAKEDONIA TV που παίζουν τούρκικα σήριαλ (και ο ALPHA Παρασκευές παίζει ΚΑΙ ταινίες) να το προβάλλουν άμεσα!

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Η αγαπημένη όμως εμφάνιση είναι στην τουρκική ταινία 3 Dev Adam(=Οι 3 γίγαντες, Τρεις ισχυροί άνδρες ή κάπως έτσι) όπου ένας κακός(!) πράσινος(!!) μονόφρυδος(!!!) Spiderman(?????) κάνει μπινιές στην Κων/πολη και τελικά επεμβαίνουν ο παλαιστής της Μεξικανικής Lucha Libre (=Ελεύθερη Πάλη), El Santo, και ο Captain America! Όλο λέω να το ψάξω κι όλο το αναβάλλω!

:o
Πόοοοσο υπεργαμάει! :rockon:

foot_employer

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2010
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
16
:o
Πόοοοσο υπεργαμάει! :rockon:

Νομίζω ότι είναι ισάξια μόνο αυτής (Τούρκος Ράμπο με το κορυφαίο RPG Launcher στην ιστορία του παγκοσμίου κινηματόγραφου)!

ΥΓ: Πρέπει οπωσδήποτε να κατέβουν, το θέμα είναι πού να βρεις υπότιτλους (όχι μόνο Ελληνικούς)

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Νομίζω ότι είναι ισάξια μόνο αυτής (Τούρκος Ράμπο με το κορυφαίο RPG Launcher στην ιστορία του παγκοσμίου κινηματόγραφου)!

ΥΓ: Πρέπει οπωσδήποτε να κατέβουν, το θέμα είναι πού να βρεις υπότιτλους (όχι μόνο Ελληνικούς)

Αγαπώ όσο τίποτα τα ηχητικά εφέ!! :rockon:

Ρεεε πού τα βρίσκεις?!

curie29

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2010
Like
54
Πόντοι
16

οταν προκειται για τετοια αριστουργηματα τυπε,η εικονα μιλαει απο μονη της :2funny: :2funny: :2funny:..δε χρειαζεσαι υποτιτλους
μετα το τουρκο,παρε ματι κ το γιαπωνεζο spider-man
  :2funny: :2funny: :2funny:

foot_employer

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2010
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
16
Αγαπώ όσο τίποτα τα ηχητικά εφέ!! :rockon:

Ρεεε πού τα βρίσκεις?!

Η ταινία είναι τεράστια από όλες τις απόψεις (και ηχητικά και ειδικά εφέ). Θα το ψάξω περισσότερο και θα ενημερώσω όσον αφορά torrents κλπ.

οταν προκειται για τετοια αριστουργηματα τυπε,η εικονα μιλαει απο μονη της :2funny: :2funny: :2funny:..δε χρειαζεσαι υποτιτλους
μετα το τουρκο,παρε ματι κ το γιαπωνεζο spider-man :2funny: :2funny: :2funny:

:2funny: :2funny: :2funny: :thumbsup: Και Ινδός έχει βγει και χορεύει με τη Λόις Λέιν σε στυλ Bollywood :2funny: :2funny: :2funny:

Πάντα οι κινηματογραφικές βιομηχανίες εμπνέονταν από εμπορικές επιτυχίες του Hollywood ή γενικότερα της Αμερικανικής κουλτούρας. Μην πας μακριά, εμείς την εποχή που βγήκε στις αίθουσες το Karate Kid σπεύσαμε να αναδείξουμε τον Chris Σφέτας :2funny: :2funny: :2funny: Και δεν ήταν κι η μόνη "απομίμησή" μας. :)

kthniatros

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2008
Like
1
Πόντοι
1

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom