alani30
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
μονο καμερα για την ωρα τυπε...transformers 3 υπαρχει σε video η μονο καμερα?
μονο καμερα για την ωρα τυπε...transformers 3 υπαρχει σε video η μονο καμερα?
υπομονη λοιπον μαζι με το need for speed 5 που πρεπει να ειναι αξιολογη ταινια επισης ανετοιμη ποιοτικάμονο καμερα για την ωρα τυπε...
ειπαμε για αυτη την ταινια πριν κατι μερες εδω... καλη αλλα βαση της ιδεας του σεναριου θα μπορουσε να ειναι καλυτερη... αξιζει παντως να την δει καποιος...www.imdb.com/title/tt1219289/]http://www.imdb.com/title/tt1219289/ [/url]
Καλη καινουργια ταινια για οποιον δε την εχει δει την προτείνω σαν ευχαριστη.Σε καλη ποιοτητα σύγχρονο σεναριο και παραγωγη.. αφηνει καλη εντυπωση.
υπομονη λοιπον μαζι με το need for speed 5 που πρεπει να ειναι αξιολογη ταινια επισης ανετοιμη ποιοτικά
υπομονη λοιπον μαζι με το need for speed 5 που πρεπει να ειναι αξιολογη ταινια επισης ανετοιμη ποιοτικά
Ναι σορρυ μπερδευτηκα με το παιχνιδιΤο Fast Five εννοεις ?
απορώ πώς δεν έχω γράψει τόσο καιρό γι' αυτήν την ταινία
ο ορισμός της καλτ ταινίας
όποιος εχει τα κότσια ας την δει
X-Men First Class
Πάρα πολύ καλό. Μακράν το καλύτερο απ' όσα έχουν βγει με τους X-Men.
Να βαλλουν τα 9-10 ευρω στον κωλο τους (ειδικα οι θερινοι με τα 7,5...)τι εγινε στα σινεμα? εχουν πεσει πολυ! εμεις ειμασταν 4 ατομα στην προβολη.
Να βαλλουν τα 9-10 ευρω στον κωλο τους (ειδικα οι θερινοι με τα 7,5...)
Πιστευω οτι η επομενη ταινια που θα δω σινεμα θα ειναι το World War Z το 2012 και αν... Εχω να παω 2 χρονια και εχω να δω εργο στο σινεμα που να αξιζε τα λεφτα του απο το Cloverfield το 2008...
Να βαλλουν τα 9-10 ευρω στον κωλο τους (ειδικα οι θερινοι με τα 7,5...)
Πιστευω οτι η επομενη ταινια που θα δω σινεμα θα ειναι το World War Z το 2012 και αν... Εχω να παω 2 χρονια και εχω να δω εργο στο σινεμα που να αξιζε τα λεφτα του απο το Cloverfield το 2008...
Δλδ 42 ευρω συνολο με την κοπελα. Δεν βαζεις αλλο ενα 20ευρω να χτυπησεις ενα στουντιακι? Ή κανε υπομονη ενα μηνα και χτυπας στριπ/κωλομπαρο...9 euro το εισητηριο + 3 το parking + 5 ποπ κορν αναψυκτικο +4 κανας καφες εάν αργεί η προβολή Και όλα αυτά εάν πας μόνος. Εάν πας με κοπέλα όλα αυτα επι 2.