alani30
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
παιζει τυπε... το πηρε το ματι μου στα p2planet & webhouseworld... ειναι cam με ελληνικους υποτιτλους...τορρεντ παιζει τυπε?
παιζει τυπε... το πηρε το ματι μου στα p2planet & webhouseworld... ειναι cam με ελληνικους υποτιτλους...τορρεντ παιζει τυπε?
Μιας και πιάσαμε τις φυλακές, ν' αναφέρω μία κλασσική και μια πρόσφατη που μου άρεσε ιδιαίτερα. Cool Hand Luke με Πωλ Νιούμαν η παλιά. Όσοι δεν την έχουν δει δεν ξέρουν τι χάνουν!!!!!
Δεν εχεις δει τα υπερκλασικς αλλα τα ροκυ τα εχεις εμπεδωσει ε?τα πρώτα 2 ήταν με τον Απόλλο, το τρίτο με τον μίστερ-Τ που ψόφησε ο Μίκυ και τον ανέλαβε ο Απόλλο, το τέταρτο με τον ρώσο που ψόφησε ο Απόλλο, το πέμπτο η μαλακία που είχε αποσυρθεί φτωχός πλέον, το έκτο η πρόσφατη μαλακία
ξερεις κανει ποτε βγαινει στους κινηματογράφους το << the hobbyt>> το sequel του αρχοντα των δαχτυλιδιων?
Δεν εχεις δει τα υπερκλασικς αλλα τα ροκυ τα εχεις εμπεδωσει ε?
(Το αγαπημενο μου ηταν το 3, δε αη οφ δε ταιγκερ και ετσ...)
Τί μου θύμισες τώρα..την είχα κατεβάσει και την έδωσα να τη δει ένας φίλος μου με την κοπέλα του..την επόμενη μέρα άρχισαν να μου λένε ταινιάρα,αριστούργημα κτλ..τη βάζω να τη δω,περνούσαν τα λεπτά,βαρεμάρα μέχρι θανάτου,αλλά λέω δε μπορεί για να μου το είπαν κάτι καλό θα βγει..μετά μου αποκάλυψαν ό,τι το έκαναν για πλάκα,για να με εκδικηθούν που τους έδωσα τέτοια <<πατάτα>>είδα το Valhalla rising
μεταξύ ύπνου και ξύπνιου γιατί ήταν πολύ αργά και νύσταζα, η δε ταινία εξαιρετικά αργή και με ελάχιστους διαλόγους...
δεν προτείνεται, παρά μόνον αν σας αρέσουν ταινίες με βίκινγκ (βέβαια μην περιμένετε μάχες και τέτοια...10 ηθοποιοί παίζουν όλοι κι όλοι...έχει όμως τις απαραίτητες σκηνές βίας)
κατά κάποιον περίεργο τρόπο δεν με χάλασε σαν ταινία (είχε την δική της αισθητική, πολύ ωραία φωτογραφία και συμπαθητική σκηνοθεσία, πανέμορφα τοπία, δυστυχώς όμως το σενάριο δεν ήταν το δυνατό της σημείο...μάλλον αλληγορική ταινία είναι απλώς δεν πολυκατάλαβα τι θέλει να μας πει θα την ξαναδώ κάποια στιγμή στο μέλλον )
Μολις ειδα το 'Παγκοσμια Εισβολη".
Μιλαμε για πολυ μεγαλη μαλακια και η πλακα ειναι οτι περιμενα μια βδομαδα να ξενοικιαστει αν και εχει φερει παρα πολλα κομματια το βιντεοκλαμπ,διοτι ολοι αυτο ζητανε αυτες τις μερες.
Εντελως χασιμο χρονου η ταινια...
ξερεις κανει ποτε βγαινει στους κινηματογράφους το << the hobbyt>> το sequel του αρχοντα των δαχτυλιδιων?
Μεγαλυτερη μαλακια απο αυτο δεν νομιζω να εχει βγει ποτεΜολις ειδα το 'Παγκοσμια Εισβολη".
Μιλαμε για πολυ μεγαλη μαλακια και η πλακα ειναι οτι περιμενα μια βδομαδα να ξενοικιαστει αν και εχει φερει παρα πολλα κομματια το βιντεοκλαμπ,διοτι ολοι αυτο ζητανε αυτες τις μερες.
Εντελως χασιμο χρονου η ταινια...
;)βασικα το "Hobbit" γράφτηκε πρίν το "Lord of the rings" οπότε ουσιαστικά είναι πρίκουελ.
τι ειναι αυτες οι ταινιες ρε μπουλη...Αν εχει δει καποιος τις εξης ταινιες: Scream 4 , Transformers the dark of the moon, Limitless , ας γραψει τις εντυπωσεις του για να ξερω τι θα κατεβασω