Νέα

Προσωπική άποψη για ταινίες/δυνατές σκηνές

• Μέλος που άνοιξε το νήμα in_between
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 13K
  • Εμφανίσεις 647K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 14 άτομα (1 μέλη και 13 επισκέπτες)

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.992
Πόντοι
13.755
Μολις ειδα το 'Παγκοσμια Εισβολη".
Μιλαμε για πολυ μεγαλη μαλακια και η πλακα ειναι οτι περιμενα μια βδομαδα να ξενοικιαστει αν και εχει φερει παρα πολλα κομματια το βιντεοκλαμπ,διοτι ολοι αυτο ζητανε αυτες τις μερες.
Εντελως χασιμο χρονου η ταινια...

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046

ξερεις κανει ποτε βγαινει στους κινηματογράφους το << the hobbyt>>  το sequel του αρχοντα των δαχτυλιδιων?

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.458
Πόντοι
6.305
Vares- Pahan suudelma
Φινλανδική ταινία δράσης/μυστηρίου του Anders Engström με Antti Reini, Matti Onnismaa και Eppu Salminen.
Η οικογένεια ενός δολοφονηθέντος κοριτσιού προσλαμβάνει τον ιδ. ντετεκτιβ Vares προκειμένου να ερευνήσει την υπόθεση.
Χωρίς να προσφέρει κάτι το καινούριο, κινείται στα ασφαλή πλαίσια των ταινιών του είδους.
Αν δεν έχετε κάτι άλλο να δείτε, γιατί όχι?

Συνημμένα

• s4fimg-VaresPahansuudelma2010-or1.jpg
    s4fimg-VaresPahansuudelma2010-or1.jpg
    19,6 KB · Εμφανίσεις: 8

Heartbreaker83

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2011
Like
12
Πόντοι
16
Μιας και πιάσαμε τις φυλακές, ν' αναφέρω μία κλασσική και μια πρόσφατη που μου άρεσε ιδιαίτερα. Cool Hand Luke με Πωλ Νιούμαν η παλιά. Όσοι δεν την έχουν δει δεν ξέρουν τι χάνουν!!!!!
:rockon: :rockon:  :rockon:

τα πρώτα 2 ήταν με τον Απόλλο, το τρίτο με τον μίστερ-Τ που ψόφησε ο Μίκυ και τον ανέλαβε ο Απόλλο, το τέταρτο με τον ρώσο που ψόφησε ο Απόλλο, το πέμπτο η μαλακία που είχε αποσυρθεί φτωχός πλέον, το έκτο η πρόσφατη μαλακία :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses:
Δεν εχεις δει τα υπερκλασικς αλλα τα ροκυ τα εχεις εμπεδωσει ε? :headbang:

(Το αγαπημενο μου ηταν το 3, δε αη οφ δε ταιγκερ και ετσ...)

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
Είδα το "Η ζωή μετά" (Hereafter). Απλά  :jerking: :jerking:
Υποθέτω ότι δικαιούταν και ο Ματ Ντέιμον να κάνει μια αρπαχτή.
Ελπίζω να μην το καθιερώσει σαν τον Κλούνεϊ και τον Μάλκοβιτς...

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
:rockon: :rockon:  :rockon:
Δεν εχεις δει τα υπερκλασικς αλλα τα ροκυ τα εχεις εμπεδωσει ε? :headbang:

(Το αγαπημενο μου ηταν το 3, δε αη οφ δε ταιγκερ και ετσ...)

γαμημένη γενιά τι περίμενες :birdman: με τον Μαχόνεϊ και τον Τακλμπέρυ μεγαλώσαμε :grin:

αναζήτησα εχθές σε βίντεο SEVEN το Celda 211 και δεν το είχαν ούτε το ήξεραν (πριν λίγο διαπίστωσα ότι έχει αμερικάνικο τίτλο cell 211, οπότε παίζει γι' αυτό να μην το βρήκαν :think: )

το καλύτερο ήταν πράγματι αυτό με τον μίστερ-Τ :rockon: :rockon: :rockon:

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366

είδα το Valhalla rising
μεταξύ ύπνου και ξύπνιου γιατί ήταν πολύ αργά και νύσταζα, η δε ταινία εξαιρετικά αργή και με ελάχιστους διαλόγους...
δεν προτείνεται, παρά μόνον αν σας αρέσουν ταινίες με βίκινγκ (βέβαια μην περιμένετε μάχες και τέτοια...10 ηθοποιοί παίζουν όλοι κι όλοι...έχει όμως τις απαραίτητες σκηνές βίας)

κατά κάποιον περίεργο τρόπο δεν με χάλασε σαν ταινία (είχε την δική της αισθητική, πολύ ωραία φωτογραφία και συμπαθητική σκηνοθεσία, πανέμορφα τοπία, δυστυχώς όμως το σενάριο δεν ήταν το δυνατό της σημείο...μάλλον αλληγορική ταινία είναι απλώς δεν πολυκατάλαβα τι θέλει να μας πει :P θα την ξαναδώ κάποια στιγμή στο μέλλον :P )

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.458
Πόντοι
6.305
είδα το Valhalla rising
μεταξύ ύπνου και ξύπνιου γιατί ήταν πολύ αργά και νύσταζα, η δε ταινία εξαιρετικά αργή και με ελάχιστους διαλόγους...
δεν προτείνεται, παρά μόνον αν σας αρέσουν ταινίες με βίκινγκ (βέβαια μην περιμένετε μάχες και τέτοια...10 ηθοποιοί παίζουν όλοι κι όλοι...έχει όμως τις απαραίτητες σκηνές βίας)

κατά κάποιον περίεργο τρόπο δεν με χάλασε σαν ταινία (είχε την δική της αισθητική, πολύ ωραία φωτογραφία και συμπαθητική σκηνοθεσία, πανέμορφα τοπία, δυστυχώς όμως το σενάριο δεν ήταν το δυνατό της σημείο...μάλλον αλληγορική ταινία είναι απλώς δεν πολυκατάλαβα τι θέλει να μας πει :P θα την ξαναδώ κάποια στιγμή στο μέλλον :P )

Τί μου θύμισες τώρα..την είχα κατεβάσει και την έδωσα να τη δει ένας φίλος μου με την κοπέλα του..την επόμενη μέρα άρχισαν να μου λένε ταινιάρα,αριστούργημα κτλ..τη βάζω να τη δω,περνούσαν τα λεπτά,βαρεμάρα μέχρι θανάτου,αλλά λέω δε μπορεί για να μου το είπαν κάτι καλό θα βγει..μετά μου αποκάλυψαν ό,τι το έκαναν για πλάκα,για να με εκδικηθούν που τους έδωσα τέτοια <<πατάτα>>
Ούτε στον εχθρό μου!!

SinBarr

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Ιαν 2007
Κριτικές
18
Like
199
Πόντοι
5.775
Μιλαμε για πολυ μεγαλη μαλακια και η πλακα ειναι οτι περιμενα μια βδομαδα να ξενοικιαστει αν και εχει φερει παρα πολλα κομματια το βιντεοκλαμπ,διοτι ολοι αυτο ζητανε αυτες τις μερες.

Έκαψα κι εγώ κάμποσα εγκεφαλικά κύτταρα την Παρασκευή με δαύτο.

... και να σκεφτείς ότι το προτίμησα από το "Hereafter" του Eastwood, επειδή ήθελα "κάτι ελαφρύ"...

(μ@λ@κίες, απέσβεση στον ενισχυτή και το blu-ray με τα μπαμ-μπουμ ήθελα να κάνω...)

Playboy $

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
1

Μεγαλυτερη μαλακια απο αυτο δεν νομιζω να εχει βγει ποτε
Μιλαμε στο πρωτο μισαωρο με πηρε ο υπνος στο σινεμα και με ξυπνησε η καθαριστρια

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
ξερεις κανει ποτε βγαινει στους κινηματογράφους το << the hobbyt>>  το sequel του αρχοντα των δαχτυλιδιων?

βασικα το "Hobbit" γράφτηκε πρίν το "Lord of the rings" οπότε ουσιαστικά είναι πρίκουελ.

Playboy $

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
1
Ανυπομονω να δω Χομπιτ και Καπταιν Αμερικα
Το Γκρην Λαντερν μαλακια μου φαινεται

tesla82

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Ιουν 2007
Κριτικές
14
Like
25
Πόντοι
1.997
Είδα Τομ Χανκς και Τζούλια Ρόμπερτς στο Περίπτωση Λάρυ Κράουν. Καλούτσικη κωμωδιούλα ήταν. Για το Transformers 3 έχουμε καμιά γνώμη;

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
Αν εχει δει καποιος τις εξης ταινιες: Scream 4 , Transformers the dark of the moon, Limitless , ας γραψει τις εντυπωσεις του για να ξερω τι θα κατεβασω  :P

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.375
Πόντοι
266
Αν εχει δει καποιος τις εξης ταινιες: Scream 4 , Transformers the dark of the moon, Limitless , ας γραψει τις εντυπωσεις του για να ξερω τι θα κατεβασω  :P
τι ειναι αυτες οι ταινιες ρε μπουλη...
ακου τρανσφορμερς :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
πω πω ρε πουστη μου τι παιδι ειναι αυτο... :headbang:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom