Νέα

Προσωπική άποψη για ταινίες/δυνατές σκηνές

• Μέλος που άνοιξε το νήμα in_between
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 13K
  • Εμφανίσεις 647K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (2 μέλη και 4 επισκέπτες)

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Ειδα το celda 211...
www.imdb.com/title/tt1242422/]http://www.imdb.com/title/tt1242422/[/url]
τα σπαει :rockon:
Ισπανοφωνο, περι εξεγερσης σε φυλακη, ισως λιγο "αντρικη" ταινια αλλα προτεινεται ανεπιφυλακτα

όχι ρε γαμώτο :boobies: :boobies: :boobies:

μπράβο ρε χαρτμπρέικερ :birdman: ήθελα να την δω αυτήν και την είχα ξεχάσει τελείως, είχα ακούσει πολύ καλές κριτικές :sunglasses: και είναι και με φυλακές :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses:
γαμάνε οι ταινίες με φυλακές :birdman: ακόμα και αυτή μου άρεσε :grin: :rockon: :rockon: :rockon:

να μην αναφέρω την απόδραση από το αλκατράζ ή την τελευταία έξοδο...

ή και την σειρά με τον μάκη σκόφλια ακόμη (1η σεζόν) :birdman:

Nio16

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
3
Πόντοι
66

μπράβο ρε χαρτμπρέικερ :birdman: ήθελα να την δω αυτήν και την είχα ξεχάσει τελείως, είχα ακούσει πολύ καλές κριτικές :sunglasses: και είναι και με φυλακές :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses:
γαμάνε οι ταινίες με φυλακές :birdman: ακόμα και αυτή μου άρεσε :grin: :rockon: :rockon: :rockon:

αν δεν το χεις αυτο τρεξε.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
καλησπερα σε ολους  !

νεος στα θεματα τορεντ κτλ και χρειαζομαι λιγο βοηθεια!

κατεβαζω ωραια κ καλα κ οτι βλεπω στο p.c μεσω vlc ολα καλα .

οταν τα μεταφερω στο στικ κ το βαζω στην τηλεοραση βλεπω υποτιτλους αλλαμπουρνεζικους .

οταν βαζω το στικ σε εναν δορυφορικο αποδικωποιητη δεν βλεπω καθολου υποτιτλους.

οταν ειναι ενσωματωμενοι ειναι οκ.

ευχαριστω απο πριν.
να τους ενσωματωνεις.

foot_employer

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2010
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
16

οι φανς αυτου του ειδους ταινιων σιγουρα θα μεινουν ευχαριστημενοι... αρκετη δραση και πολυ καλα εφε...

Εμένα με προβληματίζει μόνο, και το'χω ξαναγράψει σε προηγούμενο post, το ότι στην Ελλάδα δεν τον ξέρουμε σαν ήρωα αν και στην Αμερική είναι από τους δημοφιλέστερους. Ευκαιρία πάντως να γίνει και καμιά μετάφραση του comic στα Ελληνικά, γιατί έχει ενδιαφέρον σαν ήρωας.

Heartbreaker83

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2011
Like
12
Πόντοι
16

Αυτο?
www.imdb.com/title/tt0057115/]http://www.imdb.com/title/tt0057115/[/url]

**** SPOILERS****

Eχεις προσεξει οτι το ριτα χεηγουορθ εχει σκηνικα απο παλιοτερες ταινιες με το ιδιο θεμα πχ ο τυπος που κοβει τα δαχτυλα του, η το κολπο που αδειαζει ο ρομπινς την αμμο απο το τουνελ στο προαυλιο? Το πρωτο ειναι απο αυτο με τον κλιντ ( :rockon: ) και το δευτερο απο την "μεγαλη αποδραση"

To "αντρικη ταινια" ενισχυει το γεγονος του οτι το ειδα με γυναικα και την πηρε ο υπνος :o

οταν τα μεταφερω στο στικ κ το βαζω στην τηλεοραση βλεπω υποτιτλους αλλαμπουρνεζικους .

οταν βαζω το στικ σε εναν δορυφορικο αποδικωποιητη δεν βλεπω καθολου υποτιτλους.

ευχαριστω απο πριν.

Δεν το εχω κανει ποτε, αλλα απο συζητησεις με φιλους εχω καταλαβει οτι πρεπει να αλλαξεις την κωδικοποιηση. Ανοιγεις τον υποτιτλο με notepad επιλεγεις στο μενου "αρχειο" μετα "αποθηκευση ως" και στο παραθυρι που εμφανιζεται, κατω δεξια εχει επιλογη κωδικοποιησης...Επιλεγεις ansi ή utf-8 ενα απο τα δυο λογικα θα παιξει.

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Αυτο?
www.imdb.com/title/tt0057115/]http://www.imdb.com/title/tt0057115/[/url]

Eχεις προσεξει οτι το ριτα χεηγουορθ εχει σκηνικα απο παλιοτερες ταινιες με το ιδιο θεμα πχ ο τυπος που κοβει τα δαχτυλα του, η το κολπο που αδειαζει ο ρομπινς την αμμο απο το τουνελ στο προαυλιο? Το πρωτο ειναι απο αυτο με τον κλιντ ( :rockon: ) και το δευτερο απο την "μεγαλη αποδραση"

To "αντρικη ταινια" ενισχυει το γεγονος του οτι το ειδα με γυναικα και την πηρε ο υπνος :o

την μεγάλη απόδραση δεν την έχω δει, αν και σούπερ κλασική ταινία με τον στιβ μακ κουίν σε πρότυπο ανδρός :rockon: έχω δει όμως την μεγάλη απόδραση των 11 με τον σταλόνε :2funny: :rockon: :rockon: :rockon:

αυτό που λες με τον τύπο που κόβει τα δάχτυλά του δεν μου 'ρχεται ποια σκηνή είναι από την ταινία, το άλλο με την άμμο το είχα παρατηρήσει -αν και νόμιζα ότι ήταν από το αλκατράζ με τον κλιντ ( :rockon: )

μεταφορά βιβλίου του στέφεν κινγκ ήταν η ταινία, οπότε ξέρουμε τον κλέφτη :rolleyes:

Heartbreaker83

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2011
Like
12
Πόντοι
16
την μεγάλη απόδραση δεν την έχω δει, αν και σούπερ κλασική ταινία με τον στιβ μακ κουίν σε πρότυπο ανδρός :rockon:
Eλπιζω να εχεις δει αυτο τουλαχιστον :s&m_1:

www.imdb.com/title/tt0070511/]http://www.imdb.com/title/tt0070511/[/url]

έχω δει όμως την μεγάλη απόδραση των 11 με τον σταλόνε :2funny: :rockon: :rockon: :rockon:

:rockon: :rockon: :rockon:

Και τον πελε...

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Eλπιζω τουλαχιστον να εχεις δει αυτο τουλαχιστον :s&m_1:

www.imdb.com/title/tt0070511/]http://www.imdb.com/title/tt0070511/[/url]
ο πεταλούδας δεν είναι αυτό? :think: τι αρχαίες ταινίες είναι τούτες ρε :birdman: αυτό το είχα δει σε βιβλιοπωλείο πριν λίγο καιρό και σκέφτηκα να το πάρω γιατί είχα ακουστά την ταινία, αλλά είπα δεν γαμιέται ας δω την ταινία καλύτερα, λιγότερη ώρα θα μου πάρει :grin: ντρέπομαι γι' αυτό :<

:2funny: :2funny: :2funny:

υπενθυμίζω ότι και στο Ρόκυ 4 με τον Ρώσο Ιβάν Ντράγκο ( :rockon: ), μετά την επικράτηση του ρόκο μέσα στη Ρωσία και το σύντομο λογίδριο περί συμφιλίωσης των λαών, τον χειροκρότησαν όρθιοι οι μέχρι τότε άκαμπτοι ρώσοι πολιτικοί που ήταν στο στάδιο :rockon: :rockon: :rockon:

Angelus

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Κριτικές
23
Like
418
Πόντοι
3.275
Το Ρόκυ 3 πρέπει να ήταν με τον Ρώσο :sunglasses:

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Το Ρόκυ 3 πρέπει να ήταν με τον Ρώσο :sunglasses:

δε νομίζω :sunglasses:

τα πρώτα 2 ήταν με τον Απόλλο, το τρίτο με τον μίστερ-Τ που ψόφησε ο Μίκυ και τον ανέλαβε ο Απόλλο, το τέταρτο με τον ρώσο που ψόφησε ο Απόλλο, το πέμπτο η μαλακία που είχε αποσυρθεί φτωχός πλέον, το έκτο η πρόσφατη μαλακία :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses:

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.252
Πόντοι
8.535

αφου γουσταρεις φυλακες δες κ αυτην (αν δεν την εχεις δει ακομη).Ειναι παλια αλλα αξιζει τον κοπο...
:rockon: :rockon:

rouKoun13

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2010
Κριτικές
2
Like
62
Πόντοι
16

drax

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2009
Κριτικές
36
Like
184
Πόντοι
896
Μιας και πιάσαμε τις φυλακές, ν' αναφέρω μία κλασσική και μια πρόσφατη που μου άρεσε ιδιαίτερα. Cool Hand Luke με Πωλ Νιούμαν η παλιά. Όσοι δεν την έχουν δει δεν ξέρουν τι χάνουν!!!!! Η καινούργια (του 2008 ή 2009 αν θυμάμαι καλά) είναι το Escapist, βρετανική ταινία με επικεφαλή τον Μπράιαν Κοξ και ένα πολύ καλό καστ γύρω του.Πολύ καλή κι αυτή.

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
η τηλεοραση σου ή  δεν υπαστηριζει ελληνικους υποτιτλους ή θελει μετατροπη απο .srt σε .idx και sub ή θελει αναβαθμιση! :think:
το media player το ιδιο με πιο πριν! και θελει και αυτο αναβαθμιση!
υπάρχει σχετικο θεμα στους υπολογιστες του forum που σου λυνει αποριες για το πως κανεις ενσωματωση υποτιτλων σε ταινια!
avi recompile κανει αυτο που θες
ψαξε και εδω!θα βρεις λυση!

καλησπερα σε ολους  !

νεος στα θεματα τορεντ κτλ και χρειαζομαι λιγο βοηθεια!

ευχαριστω απο πριν.

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
παιχτη , το βιβλιο του κινγκ προηγηθηκε της ταινιας του σταλονε...
συμφωνω για τον μάκη σκόφλια :grin: :grin: (1η σεζόν)! :rockon: :rockon: τον ειδα όλο σε ενα σαββατοκυριακο! :grin: :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom