Νέα

Προσωπική άποψη για ταινίες/δυνατές σκηνές

• Μέλος που άνοιξε το νήμα in_between
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 13K
  • Εμφανίσεις 647K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (1 μέλη και 12 επισκέπτες)

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
τι ειναι αυτες οι ταινιες ρε μπουλη...
ακου τρανσφορμερς :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
πω πω ρε πουστη μου τι παιδι ειναι αυτο... :headbang:
horror βλεπω ρε μαλακα αλλα δεν υπαρχει τιποτα στο νετ που να μην το εχω δει... γιαυτο ρωταω ποια ειναι καλη απο αυτες...

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.458
Πόντοι
6.305
Αν εχει δει καποιος τις εξης ταινιες: Scream 4 , Transformers the dark of the moon, Limitless , ας γραψει τις εντυπωσεις του για να ξερω τι θα κατεβασω  :P
To Limitless το έχω δει..Έξυπνη ιδέα, ένα φάρμακο που ξεκλειδώνει όλες τις νοητικές ικανότητες του ανθρώπου.Όμως πρόχειρη εκτέλεση,τεράστια σεναριακά/λογικά κενά και φυσικά χολυγουντιανό φινάλε.Δεν είναι κακή,αλλά περίμενα περισσότερα.

Heartbreaker83

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2011
Like
12
Πόντοι
16
γαμημένη γενιά τι περίμενες :birdman: με τον Μαχόνεϊ και τον Τακλμπέρυ μεγαλώσαμε :grin:
Ειναι αυτοι απο την μεγαλη των μπατσων σχολη? :think:

αναζήτησα εχθές σε βίντεο SEVEN το Celda 211 και δεν το είχαν ούτε το ήξεραν (πριν λίγο διαπίστωσα ότι έχει αμερικάνικο τίτλο cell 211, οπότε παίζει γι' αυτό να μην το βρήκαν :think: )
Υπαρχουν ξερεις και αλλες λυσεις πιο δημοφιλεις απο το βιντεο κλαμπ την σημερον. Φανταζομαι μικρος ησουν και προσκοπος :birdman:

Επρεπε να νοικιασεις τον πεταλουδα, αυτο θα το ειχε :birdman:

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
To Limitless το έχω δει..Έξυπνη ιδέα, ένα φάρμακο που ξεκλειδώνει όλες τις νοητικές ικανότητες του ανθρώπου.Όμως πρόχειρη εκτέλεση,τεράστια σεναριακά/λογικά κενά και φυσικά χολυγουντιανό φινάλε.Δεν είναι κακή,αλλά περίμενα περισσότερα.

Αυτη ειδα τελικα... καλη ηταν αλλα σιγουρα θα μπορουσε να ηταν καλυτερη...

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.766
Πόντοι
11.585

Κοινωνικη ταινια βγαλμενη απο της δυσκολιες της ζωης, περιπλεκει παραλληλες ζωες που στο τελος ολα δενουν μεταξυ τους, βλεπετε ανετα...

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
το ειδα εχθες και μιλαμε οτι ειναι η καλυτερη κομωδια που εχω δει μετα το The Party του Πητερ Σελερς.
Γουωλτερ Ματαου και Τζακ Λεμον απολαυστικοι,με εκαναν να ψαχνω να βρω ολες τις ταινιες που εχουν παιξει μαζι.

rouKoun13

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2010
Κριτικές
2
Like
62
Πόντοι
16
Αν εχει δει καποιος τις εξης ταινιες: Scream 4 , Transformers the dark of the moon, Limitless , ας γραψει τις εντυπωσεις του για να ξερω τι θα κατεβασω  :P
scream 4 ειναι παπατζα κατεβασε καμια τσοντα καλυτερα...
transformers 3 ειναι απλα γαματο!

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
... και να σκεφτείς ότι το προτίμησα από το "Hereafter" του Eastwood, επειδή ήθελα "κάτι ελαφρύ"...

Είναι καθαρή αρπαχτή του Ματ Ντέιμον και του Κλιντ Ιστγουντ αυτή η ταινία.
Μας είχε συνηθίσει σε καλούς ρόλους ο Ματ, το νοίκιασα με κλειστά μάτια και πήτα τα @@ μου!!
Μην το δεις, θα χάσεις 2 ώρες από τη ζωή σου.

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.992
Πόντοι
13.755
Γουωλτερ Ματαου και Τζακ Λεμον απολαυστικοι,με εκαναν να ψαχνω να βρω ολες τις ταινιες που εχουν παιξει μαζι.
και καλα θα κανεις να τις βρεις διοτι ειναι πραγματικα απολαυστικοι οι δυο παππουδες.Εχουν και μερικες μαζι που ειναι στα νιατα τους...
Οι περισσοτερες υπαρχουν αν ψαξεις τα σαϊτι με ταινιες

drax

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2009
Κριτικές
36
Like
184
Πόντοι
896
και καλα θα κανεις να τις βρεις διοτι ειναι πραγματικα απολαυστικοι οι δυο παππουδες.Εχουν και μερικες μαζι που ειναι στα νιατα τους...
Οι περισσοτερες υπαρχουν αν ψαξεις τα σαϊτι με ταινιες

Eπαυξάνω κι εγώ!!! Έχουν παίξει μαζί σε 11 ταινίες,από τις οποίες στις 8 συμπρωταγωνιστούσαν μαζί.Αγαπημένες μου οι Grumpy Old men & Grumpier Old men(η συνέχεια της πρώτης). Σα να βλέπεις συγγενείς σου.Αγαπημένοι θείοι που κάνουν σαν μικρά παιδιά και έχουν αυτή την απίστευτη χημεία μεταξύ τους. Αλλά και ξεχωριστά ο καθένας, έχει κάνει φοβερά πράγματα ερμηνευτικά.Ο Λέμον ήταν ένας φοβερός δραματικός ηθοποιός(από τους καλύτερους Αμερικάνους όλων των εποχών κατά τη γνώμη μου) και ο Ματάου είχε φοβερό κωμικό χάρισμα αλλά έχει παίξει και σε δραματικές ταινίες(λιγότερες από τον Λέμον) με επίσης φοβερά αποτελέσματα. Πραγματικοί μύθοι και αναντικατάστατοι.

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.766
Πόντοι
11.585
Καλο σεναριο, απο σκηνοθεσια χανει λιγο, το τελος προχειρο ακαταλαβηστικο, πρεπει να παρεις τηλ τον σεναριογραφο να σου πει τι εγινε, μαλλον δεν τους εφτανε το μπατσετ στο τελος και το κανανε οτι ναναι...κατα τα αλλα βλεπετε, εχει και κανα 2 καλες στιγμες... :cum:

Επισκέπτης
Για το company men έχουμε καμιά άποψη; Μεταξύ αυτού και του υπόθεση Larry Field ποιο να διαλέξω;

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.252
Πόντοι
8.535
Για το company men έχουμε καμιά άποψη; Μεταξύ αυτού και του υπόθεση Larry Field ποιο να διαλέξω;
επειδη τα εχω δει κ τα δυο,δες κ τα δυο. :grin: :grin:
Αλλωστε ειναι ταινιες που πραγματευονται διαφορετικα πραγματα...Το company men το ειδα τις προαλλες κ μου αρεσαι αρκετα...οποτε το συστηνω ανεπιφυλακτα. ;)

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.252
Πόντοι
8.535
παρεπιπτοντως σημερα ειδα κ το trust...καλο αλλα μου αφησε μια ανολοκληρωτη αισθηση... :P :P

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.766
Πόντοι
11.585
παρεπιπτοντως σημερα ειδα κ το trust...καλο αλλα μου αφησε μια ανολοκληρωτη αισθηση... :P :P

Καλο φενετε θα το κατεβασω να το δω, μπηκα να δω το τρειλερ στο youtube, και διαβασα τα σχολια που κανουν, ενας λεει... I bet this would not happened if Liam Neeson is your dad.  :2funny: :2funny:

Χτες ειδα το enter the void, ταινια με ναρκωτικα, και πλοκη γυρω απο την μεταθανατια ζωη του ηρωα, αν και απο την αρχη σκεφτομουνα να την βγαλω, στο τελος λυπηθηκα αυτους που θα πηγαν στο σινεμα, να την δουν και δεν ειχαν τηλεκοντρολ με fastforward.!!  :2funny: σαικο την βρηκα αν εξαιρεσεις τα κουραστικα κλιπακια που σε βαζουν στην θεση του χρηστη, δεν θα την προτεινα σε κανεναν...

Angelus

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Κριτικές
23
Like
418
Πόντοι
3.275
X-Men First Class

Πάρα πολύ καλό. Μακράν το καλύτερο απ' όσα έχουν βγει με τους X-Men.

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
scream 4 ειναι παπατζα κατεβασε καμια τσοντα καλυτερα...
transformers 3 ειναι απλα γαματο!
καλα και τα προηγουμενα 3 scream μουφες ηταν... απλα πιστευα οτι στο 4 θα κανουν κατι διαφορετικο... δεν το εχω δει ακομα,οταν θα εχω περισοτερο ελευθερο χρονο θα το δω παρεα με καμια γκομενα... τα αλλα δυο τα ειδα...

spanky

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2011
Like
2
Πόντοι
16
transformers 3 υπαρχει  σε video η μονο καμερα?

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.458
Πόντοι
6.305
Pathfinders: In the Company of Strangers
Πολεμική του Curt A. Sindelar με τους Christopher Serrone, Michael Conner Humphreys και Jon Ashley Hall
Η ιστορία μιας μπνάδας ανιχνευτών που έπεσε στη Νορμανδία 30΄ πριν από την από αέρος εισβολή, προκειμένου να <<φωτίσει>> τις ζώνες ρίψης.
Θυμάστε τις πατριωτικές ταινίες με τον Πρέκα??Ε λοιπόν εκείνες οι ταινίες σε σύγκριση με αυτή  ήταν ΑΡΙΣΤΟΥΡΓΗΜΑΤΑ!!
Ειλικρινά δε ξέρω τί να πώ..Ή δεν υπήρχε σκηνοθέτης ή είχε πάρει ναρκωτικά (τόσα κοντινά πλάνα σε άσχετες στιγμές δεν έχω ξαναδει)
Φωτογραφία ανύπαρκτη,ήχος της πλάκας
Ηθοποιοί??Αστεία πράγματα.Μάλλον τους μάζεψαν από παρακείμενα μπαρ..
Δεν υπάρχει λόγος να τη δείτε..
Μακράν η χειρότερη ταινία που έχω δει το τελευταίο 6μηνο.Μαρτύριο πραγματικό.

ΥΓ Τα 4 αστεράκια στο IMDB δεν είναι ενδεικτικά του πόσο χάλια είναι η ταινία.

Συνημμένα

• MV5BMTg0OTk1OTEyNV5BMl5BanBnXkFtZTcwNTQ2MTA5Mw@@._V1._SY317_CR15,0,214,317_.jpg
    MV5BMTg0OTk1OTEyNV5BMl5BanBnXkFtZTcwNTQ2MTA5Mw@@._V1._SY317_CR15,0,214,317_.jpg
    23,6 KB · Εμφανίσεις: 13

poustalekos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2010
Like
711
Πόντοι
96
transformers 3 υπαρχει  σε video η μονο καμερα?

Λιγες μερες εχει που βγηκε στο σινεμα μην περιμενεις να το βρεις απο τωρα σε καλη ποιοτητα! Ωραια ταινια παντως οπως και οι αλλες 2!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom