Νέα

Προσωπική άποψη για ταινίες/δυνατές σκηνές

• Μέλος που άνοιξε το νήμα in_between
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 13K
  • Εμφανίσεις 649K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

drax

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2009
Κριτικές
36
Like
184
Πόντοι
896
Tο X-men First Class ήταν πάααααρα πολύ καλό.Απρόσμενα καλό.Χωρίς φθηνούς εντυπωσιασμούς,με ωραία και σφιχτοδεμένη ιστορία,καλές ερμηνείες από γνωστούς μεν αλλά όχι σταρ ηθοποιούς(ιδιαίτερη μνεια στον Φασμπίντερ που παίζει εξαιρτικά τον Μαγκνέτο),αν και παρρεκλίνει πολύ από την πραγματική ιστορία των χαρακτήρων του κόμικ.Βέβαια η ταινία διαθέτει χαρακτήρες κι εμβαθύνει σε αυτούς.Δεν είναι τυχαίο που δεν έχω ακούσει κακή άποψη από κανέναν, οποιο κι αν είναι το γούστο του για τις ταινίες!

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16

Κωμωδια τρομου (και καλα)... βλεπετε ευχαριστα παντως (παρεα με καμια χαζογκομενιτσα) και εχει μερικες σκηνες που βγαζουν γελιο...

Αρκετα καλη ταινια με δυνατες ερμηνιες και εξυπνο σεναριο... αξιζει να την δειτε...

Τιποτα ιδιαιτερο αλλα σε κραταει σε αγωνια... βλεπετε ευχαριστα

Angelus

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Κριτικές
23
Like
420
Πόντοι
3.275
Είδα απόψε το Paul(όχι το χταπόπδι :grin: :grin:).

Μια χαρά ήταν. Ο εξωγήινος κανονικός κάφρος. :grin: :grin: :grin:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Ειδα το Trust πολυ καλη ταινια η οποια με προβληματισε παρα παρα πολυ,πραγματικα το ποσοι τετοιοι ανωμαλοι υπαρχουν στον κοσμο,πραγματικα σε σοκαρει.

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
Ειδα το Trust πολυ καλη ταινια η οποια με προβληματισε παρα παρα πολυ,πραγματικα το ποσοι τετοιοι ανωμαλοι υπαρχουν στον κοσμο,πραγματικα σε σοκαρει.
κ πανω που ετοιμαζομουνα να ρωτησω αν το ειδε κανεις...το κατεβασα προχθες κ δεν προλαβα να το δω...ωραιος... :rockon: :rockon:

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
ειδα το the company men...αρκετα καλο. ;)
:cheesy:

Playboy $

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
1
Δεν νομιζω να υπαρχουν πολλοι στον κοσμο τετοιοι ανωμαλοι
αλλα ειναι ενας λογος που ολοι φοβουνται την επαφη το αγνωστο απο το διαδυκτιο
Στα υποψιν να την δω η ταινια

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16

οι φανς αυτου του ειδους ταινιων σιγουρα θα μεινουν ευχαριστημενοι... αρκετη δραση και πολυ καλα εφε...

sparkling_water

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Μαρ 2010
Κριτικές
11
Like
171
Πόντοι
2.287
Μόλις είδα μια ταινία και έχω πάθει πλάκα, αλλά όχι με όλη την ταινία, μόνο με μια σκηνή της.

Η ταινία είναι το "Children of men" του Alfonso Cuaron. Η ταινία δε μου πολυάρεσε, θα προτιμούσα πιο πολύ φιλοσοφικού περιεχομένου και μπλά μπλά αλλά αυτό δεν έχει σημασία.

Μέσα στην ταινία, υπάρχει μια σκηνή, που ο πρωταγωνιστής πηγαίνει στο "Ark of the Arts" για να μιλήσει στον ξάδερφό του. Η σκηνή είναι απίστευτη, δεν έχω διαβάσει το βιβλίο για να ξέρω αν περιγράφεται όπως σκηνοθετήθηκε, αλλά είναι απίστευτη.

Παίζει ένα καταπληκτικό κομμάτι, "War he sung, is toil and trouble" από το "alexander's feast" του Handel (αγαπημένο), το δωμάτιο είναι διακοσμημένα περίεργα, ο ηθοποιός που κάνει τον ξάδερφο του πρωταγωνιστή είναι τέλεια επιλογή. Όταν κοιτάνε από το παράθυρο, βλέπουν το γουρούνι που έχει και το άλμπουμ των Pink floyd "animals". Σουρεαλιστική, μαγευτική, δε ξέρω πως να το πω, με προσήλωσε άμεσα. Έχω δει τη σκηνή αυτή 10 φορές μέχρι τώρα.

Βρήκα στο youtube τη σκηνή αλλά ένα μέρος που μιλάνε έχει κοπεί και μπήκε το "in the court of the crimson king", των king crimson.

Και επειδή όπως είπα ο Handel είναι από τους αγαπημένους μου, απολαύστε και το War he sung is toil and trouble.

drax

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2009
Κριτικές
36
Like
184
Πόντοι
896
Μόλις είδα μια ταινία και έχω πάθει πλάκα, αλλά όχι με όλη την ταινία, μόνο με μια σκηνή της.

Η ταινία είναι το "Children of men" του Alfonso Cuaron. Η ταινία δε μου πολυάρεσε, θα προτιμούσα πιο πολύ φιλοσοφικού περιεχομένου και μπλά μπλά αλλά αυτό δεν έχει σημασία.

Μέσα στην ταινία, υπάρχει μια σκηνή, που ο πρωταγωνιστής πηγαίνει στο "Ark of the Arts" για να μιλήσει στον ξάδερφό του. Η σκηνή είναι απίστευτη, δεν έχω διαβάσει το βιβλίο για να ξέρω αν περιγράφεται όπως σκηνοθετήθηκε, αλλά είναι απίστευτη.

Παίζει ένα καταπληκτικό κομμάτι, "War he sung, is toil and trouble" από το "alexander's feast" του Handel (αγαπημένο), το δωμάτιο είναι διακοσμημένα περίεργα, ο ηθοποιός που κάνει τον ξάδερφο του πρωταγωνιστή είναι τέλεια επιλογή. Όταν κοιτάνε από το παράθυρο, βλέπουν το γουρούνι που έχει και το άλμπουμ των Pink floyd "animals". Σουρεαλιστική, μαγευτική, δε ξέρω πως να το πω, με προσήλωσε άμεσα. Έχω δει τη σκηνή αυτή 10 φορές μέχρι τώρα.

Βρήκα στο youtube τη σκηνή αλλά ένα μέρος που μιλάνε έχει κοπεί και μπήκε το "in the court of the crimson king", των king crimson.

Και επειδή όπως είπα ο Handel είναι από τους αγαπημένους μου, απολαύστε και το War he sung is toil and trouble.

Αυτή η ταινία ήταν από τις καλύτερες των τελευταίων ετών πιστεύω απ'όλες τις πλευρές.Και από πλευράς φόρμας και από πλευράς περιεχομένου.Φοβερό μοντάζ και σκηνοθεσία και δεν εννοώ μόνο στις σκηνές δράσης.Απίστευτη ατμόσφαιρα και λυρικά πλάνα.Η σκηνή του κυνηγητού με τα αμάξια είναι πραγματικά πρωτοποριακή.Αισθάνεσαι ότι είσαι μέσα, με την χρήση πολλών καμερών από πολλές λήψεις.

drax

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2009
Κριτικές
36
Like
184
Πόντοι
896
Μιας και βγαίνει ένα ριμέικ, να αναφέρω μια παλιά ταινία που οι περισσότεροι ίσως να μην την ξέρουν, αν και προκάλεσε αρκετό θόρυβο όταν πρωτοβγήκε γιατί δίχασε κοινό και κριτικούς,αλλά βρήκε τον δρόμο της μέσα στον χρόνο και θεωρείται πλέον κλασσική. Για μένα είναι μια ταινία που με άφησε σε αρκετές σκηνές με ανοιχτό το στόμα και ειδικά στο τέλος(και γι' αυτα που έδειχνε και γι'αυτά που υπονοούσε και με άφηνε να σκεφτώ).
Αδέσποτα σκυλιά(Straw Dogs ο original τίτλος) του φοβερού σκηνοθέτη Σαμ Πέκινπα με τον Ντάστιν Χόφμαν και την Βρετανίδα Σούζαν Τζορτζ.
Το ριμέικ νομίζω θα παιχτεί το καλοκαίρι αλλά αξίζει να ανακαλύψετε το αυθεντικό.

Nio16

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
3
Πόντοι
66
καλησπερα σε ολους  !

νεος στα θεματα τορεντ κτλ και χρειαζομαι λιγο βοηθεια!

κατεβαζω ωραια κ καλα κ οτι βλεπω στο p.c μεσω vlc ολα καλα .

οταν τα μεταφερω στο στικ κ το βαζω στην τηλεοραση βλεπω υποτιτλους αλλαμπουρνεζικους .

οταν βαζω το στικ σε εναν δορυφορικο αποδικωποιητη δεν βλεπω καθολου υποτιτλους.

οταν ειναι ενσωματωμενοι ειναι οκ.

ευχαριστω απο πριν.

peter_forum

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2008
Like
37
Πόντοι
1

δοκιμασε να δεις και το hard candy

αρκετα καλο και αυτο και με αντιστοιχο θεμα !

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom