asdor
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 27 Απρ 2008
- Κριτικές
- 27
- Like
- 375
- Πόντοι
- 2.287
καλο ειναι φιλε? αμα ειναι να το κατεβασω...
Ναι κατεβασε το αφοβα. Πολυ καλο ταινιακι! ;)
καλο ειναι φιλε? αμα ειναι να το κατεβασω...
θενκςΝαι κατεβασε το αφοβα. Πολυ καλο ταινιακι! ;)
και εγω στην αρχη παραξενευτηκα,δεν τον ειχα συνηθισει σε τετοιους ρολους.Αλλα τον ειδα στο τρειλερ του Immortals.Για τον Κρόου το ξέρω πως θα κάνει τον Jor-El...αλλά τον βρίσκω κάπως άκυρο.
Τέσπα, εμένα δεν με ενθουσιάζει το καστ προς το παρόν, ειδικά ο τύπος που θα παίξει τον Superman.
Αν σου πω οτι τον Τζορ Ελ θα τον κανει ο Ρασελ Κροου;
δεν συμφωνω με αυτο που λες,το καστ ειναι πολυ καλο μεχρι τωρα,ο Καβιελ πολυ καλη επιλογη για μενα,το οτι ειναι ριμπουτ της ιστοριας ειναι πολυ θετικο,
επισης οτι εχει αναλαβει ρολο συμβουλου ο Νολαν,και οτι σκηνοθετει ο Σναιντερ,μονο καλο μπορει να ειναι.Αντε να δουμε.θα ειναι μια χρονια γεματη υπερηρωες.
5 Days of War ή 5 Days of August
Του Renny Harlin...Σε γενικές γραμμές μέτρια.
Δε θυμόμουν ποιός είναι..Μετά είδα πώς είχε σκηνοθετήσει τa Die Hard 2,Cleaner,Cliffhanger..Η τελευταία πρόταση είναι νομίζω η φυσική κατάληξη της πρώτης
Δε θυμόμουν ποιός είναι..Μετά είδα πώς είχε σκηνοθετήσει τa Die Hard 2,Cleaner,Cliffhanger..
Εχθές είδα το Sucker Punch.
Πολύ καλή ταινία με ωραία εφέ και κορίτσαρους.
Απο την στιγμή που πέρασα ευχάριστα αυτό δεν με απασχολεί και τόσο.Λιγο εως πολυ ψευτια ομως ε?
Κατεβαζω source code.. Γνωμες???
σημερα το ειδα...αρκετα καλο,αλλα μου ψιλογαμησε την ψυχολογια...
Το ειδα χτες... οκ βλεπετε ανετα,σε κραταει σε αγωνια αλλα δεν ειναι η ταινια που περιμενεις οταν ακους το ονομα σπιλμπεργκ...Είδε κανείς το SUPER 8;