Πάντως το γαμήσαμε….
Πολύ πιθανό η ιστορία να είναι μούφα όπως ένα πολύ μεγάλο ποσοστό από αυτές που λέγονται εδώ μέσα) αλλά τα σχόλια που ακούστηκαν ήταν να’χαμε να λέγαμε.
Ούτε εγώ κατάλαβα πως το παιδί παίρνει βδομαδιάτικο 300 ευρώ. Απλά μπορεί όπως είπε συναγωνιστής να ήταν πχ το 15μερό του που το πληρώθηκε εκείνη την μέρα (ή και το μηνιάτικο ακόμα). Αλλά μπορεί και το βδομαδιάτικο. Δεν ξέρει κανείς σας δηλαδή άτομα 23 χρονών που βγάζουν τόσα (1200 το μήνα;) Έχω φίλους που δουλεύουν οικοδομή και όταν εγώ έπαιρνα χαρτζιλίκι ακόμα εκείνοι έβγαζαν τόσα.
Άρα: ξαναλέω πως η ιστορία μπορεί να είναι μούφα, αλλά όχι γιαυτό το λόγο.
Δεύτερον. Αν σε μπουζούκια ανταποκριθεί γκόμενα , το 90% από εμάς θα πάει βουρ στον πατσά. Σιγά μην καθίσεις να σκεφτείς « και αν…και μήπως…και θα πάρω τηλέφωνο κλπ» Αν δεις πως θα γαμίσεις εκείνο το βράδυ, θα πας να γαμίσεις…απλά!
Αν συνυπολογίσεις πως θα χεις πιει και κάμποσα, πείτε μου πόσοι θα σκεφτόσασταν όλα αυτά που αναφερθήκαν.
Άρα, ούτε από αυτό αποδεικνύεται μούφα η ιστορία.
Για το αν ο νταβάς θα την έπεφτε σε πιτσιρικά ή σε γέρο, είναι πιο λογικό το ερώτημα , αλλά και πάλι, εάν είδαν πως ο τυπάκος χάλαγε λεφτά στο μαγαζί, συμπέραναν πως έχει πάνω του χρήματα. Και πιο εύκολα ψαρώνεις έναν 20άρη παρά έναν 50άρη.
Για το ο,τι τη γάμησε πρώτα, ίσως είναι για να υπάρχει και το «άλλοθι» πως δεν τον έκλεψα. «Γάμησε και δεν ήθελε να πληρώσει μετά» Άλλωστε όπως πολλοί είπατε «ρε μεγάλε, πως μπόρεσες να μπερδέψεις τη βίζιτα με γκόμενα;»
Ξαναματαλέω πως μπορεί όλο το σκηνικό να είναι μούφα αλλά όχι για κάτι από αυτά που είπε ο φίλος. Και πιστεύω πως θα μπορούσε να συμβεί στην συντριπτική πλειοψηφία όλων μας.