Νέα

Προσοχή!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Nikkos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 67
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

troll

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2005
Like
58
Πόντοι
0
συγνωμη ρε παλικαρια δηλαδη ειναι δυσκολο να πληρωθηκε ο ανθρωποσ την παρασκευη για ολο το μηνα και να τα ειχε στη τσεπη του ...πρεπει σωνει και καλα να ηταν λεφτα της βδομαδας ;; αυτο για τα περιουσιακα του καθενος... απο κει και περα αυτο που μου φαινεται περιεργο ειναι να ασχοληθει καποιος νταβας με καποιο πιτσιρικα ...δηλαδη τετοιες φασεις γινονται ..με παππουδες , με παντρεμενους με καποιους δηλαδη που μπορουν να εκβιαστουν ...απο το πιτσιρικα τι θα βγαλει; και αν δεν ειχε λεφτα τι; θα τον σκοτωνε ; 

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
συγνωμη ρε παλικαρια δηλαδη ειναι δυσκολο να πληρωθηκε ο ανθρωποσ την παρασκευη για ολο το μηνα και να τα ειχε στη τσεπη του ...πρεπει σωνει και καλα να ηταν λεφτα της βδομαδας ;; αυτο για τα περιουσιακα του καθενος... απο κει και περα αυτο που μου φαινεται περιεργο ειναι να ασχοληθει καποιος νταβας με καποιο πιτσιρικα ...δηλαδη τετοιες φασεις γινονται ..με παππουδες , με παντρεμενους με καποιους δηλαδη που μπορουν να εκβιαστουν ...απο το πιτσιρικα τι θα βγαλει; και αν δεν ειχε λεφτα τι; θα τον σκοτωνε ; 
θα τον σκοτωνε στο ξυλο!

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Αν δεχτούμε ότι η ιστορία είναι αληθινή...το να μην μπορείς να ξεχωρίσεις στα 23 σου μια πουτάνα που πληρώνεται από μια γκόμενα που σε γουστάρει...είναι προβληματάκι! :huh:

troll

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2005
Like
58
Πόντοι
0
θα τον σκοτωνε στο ξυλο για μια γκομενα που του την επεσε και πηγε να τη γαμησει..;;;;;χωρις να αναφερθει τιποτα για λεφτα;;;; η μηπως αναφερθηκε και ο πιτσιρικας τα μασαει ;;; ..γιατι αν δεν θα επερνε το ρισκο ο νταβας και η γκομενα να γαμηθει χωρις να ξερει αν ο αλλος εχει φραγκα απλα για να ριξει 2 φαπες ; ....

OP
OP
N

Nikkos

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Κάτι τέτοιο πιστεύω και εγώ, είτε θα τις έτρωγε, είτε θα τον πήγαινε σε κανά ΑΤΜ να βγάλει από εκεί.

anachron

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2006
Κριτικές
4
Like
4
Πόντοι
1
Πάντως το γαμήσαμε….
Πολύ πιθανό η ιστορία να είναι μούφα όπως ένα πολύ μεγάλο ποσοστό από αυτές που λέγονται εδώ μέσα) αλλά τα σχόλια που ακούστηκαν ήταν να’χαμε να λέγαμε.
Ούτε εγώ κατάλαβα πως το παιδί παίρνει βδομαδιάτικο 300 ευρώ. Απλά μπορεί όπως είπε συναγωνιστής να ήταν πχ το 15μερό του που το πληρώθηκε εκείνη την μέρα (ή και το μηνιάτικο ακόμα). Αλλά μπορεί και το βδομαδιάτικο. Δεν ξέρει κανείς σας δηλαδή άτομα 23 χρονών που βγάζουν τόσα (1200 το μήνα;) Έχω φίλους που δουλεύουν οικοδομή και όταν εγώ έπαιρνα χαρτζιλίκι ακόμα εκείνοι έβγαζαν τόσα.
Άρα: ξαναλέω πως η ιστορία μπορεί να είναι μούφα, αλλά όχι γιαυτό το λόγο.
Δεύτερον. Αν σε μπουζούκια ανταποκριθεί γκόμενα , το 90% από εμάς θα πάει βουρ στον πατσά. Σιγά μην καθίσεις να σκεφτείς « και αν…και μήπως…και θα πάρω τηλέφωνο κλπ» Αν δεις πως θα γαμίσεις εκείνο το βράδυ, θα πας να γαμίσεις…απλά!
Αν συνυπολογίσεις πως θα χεις πιει και κάμποσα, πείτε μου πόσοι θα σκεφτόσασταν όλα αυτά που αναφερθήκαν.
Άρα, ούτε από αυτό αποδεικνύεται μούφα η ιστορία.
Για το αν ο νταβάς θα την έπεφτε σε πιτσιρικά ή σε γέρο, είναι πιο λογικό το ερώτημα , αλλά και πάλι, εάν είδαν πως ο τυπάκος χάλαγε λεφτά στο μαγαζί, συμπέραναν πως έχει πάνω του χρήματα. Και πιο εύκολα ψαρώνεις έναν 20άρη παρά έναν 50άρη.
Για το ο,τι τη γάμησε πρώτα, ίσως είναι για να υπάρχει και το «άλλοθι» πως δεν τον έκλεψα. «Γάμησε και δεν ήθελε να πληρώσει μετά» Άλλωστε όπως πολλοί είπατε «ρε μεγάλε, πως μπόρεσες να μπερδέψεις τη βίζιτα με γκόμενα;»
Ξαναματαλέω πως μπορεί όλο το σκηνικό να είναι μούφα αλλά όχι για κάτι από αυτά που είπε ο φίλος. Και πιστεύω πως θα μπορούσε να συμβεί στην συντριπτική πλειοψηφία όλων μας.

son10

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2008
Like
1
Πόντοι
1
Παιδιά μην απορρίπτεται την ιστορία. μου έχει τύχει και εμένα παρόμοια περίπτωση παλιότερα στη Θεσσαλονίκη. Σε μπάρ με διπλάρωσε γκόμενα και μετά από κάτι μαλακίες μου λέει είσαι να τη βρούμε. Επειδή οδηγούσα πάνω από 10 ώρες και είχα μαζί μου 500 δραχμές για πετρέλαια της λέω ότι είμαι πτώμα και δεν έχω λεφτά, να βάλει το ξενοδοχείο και να της τα δώσω όταν θα ξαναπέρναγα. Φυσικά αρνήθηκε και πιάσαμε την κουβέντα. Μου είπε ότι ήταν βιζιτού, την έπεφτε σε νεαρούς [ τότε ήμουν] και αν δεν είχαν λεφτά τους έπαιρναν την ταυτότητα ή διαβατήριο κλπ και τους τάφερνε την άλλη μέρα μετρητά ή σε κοσμήματα κλπ.

Επισκέπτης
Παιδια ολα καλα...τον βγαλαμε το δρακο απ'την τουαλετα....ειχε κολλησει ο καημενος....

Για περαστε....για περαστε......το παραμυθακι μου θαυμαστεεεεεεεεεε........:P :P :P

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom