You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Προσοχή!!!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Nikkos
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 67
- Εμφανίσεις 3K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Επισκέπτης
δηλαδη καθε παρασκευη τσιμπαει 300 & παραπανω ευρω,ητοι πανω απο 1200 τον μηνα & ειναι 23 χρονων..Λοιπόν , καταρχήν δεν ανέφερα το γεγονός πως με πήρε 3.30 τα ξημερώματα και μου τα έλεγε με τρεμάμενη φωνή, γεγονός που με έκανε να τον πιστέψω.
όσο για τα χρήματα ήταν Παρασκευή που πληρώθηκε και τα είχε μαζί του απλά και το βράδυ.
Αυτά για τους δισπιστους
Καλό μεσημέρι!
ααααααααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..
προς τα που ειπαμε οτι κλανει το μπαρμπουνι???
Θα προσπαθούσα σε πρώτη φάση να πάρω το τηλέφωνό της,να βολιδοσκοπήσω τη γκόμενα να δω τι ρόλο βαράει.Την ξέρεις κι από χθες για να πας μαζί της σε ξενοδοχείο?Άμα είσαι λυσσασμένος για πήδημα πας σε ρδελάκι...δηλαδη εσυ τί θα εκανες για παραδειγμα ??
morning_defender
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιουν 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 27
- Πόντοι
- 1
δηλαδη καθε παρασκευη τσιμπαει 300 & παραπανω ευρω,ητοι πανω απο 1200 τον μηνα & ειναι 23 χρονων..
Ξέχασε να μας πει ότι είναι διευθυντής μεγάλης πολυεθνικής εταιρίας
Επισκέπτης
μην εισαι δ[size=40pt]ι[/size]σπιστος σε παρακαλω..Ξέχασε να μας πει ότι είναι διευθυντής μεγάλης πολυεθνικής εταιρίας
morning_defender
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιουν 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 27
- Πόντοι
- 1
μην εισαι δ[size=40pt]ι[/size]σπιστος σε παρακαλω..
Δεν είμαι δύσπιστος αλλά, 300 η γκόμενα + 20 να πούμε το Hotel + 30 να πούμε σε ποτάκια πάμε στα 400 € άρα 1600 € το μήνα και βάλε, εγώ με 15 χρόνια προϋπηρεσία παίρνω 1300 πάντως... θα ρωτήσω που δουλεύει να αλλάξω επάγγελμα. Α....και για να μην έχεις απορίες ρε pleasuregiver το μπαρμπούνι δεν κλάνει γιάυτό είναι κόκκινο
Nikkos μην αγχονεσαι, παντα αυτα γινονται εδω μεσα... μπαινουνε μερικοι κ τα γαμανε... λενε μια μαλακια (οκ την δεχομαστε) αλλά με λενε κ αλλες 10.... Κ βεβαια για τους μοντ αυτα δεν ειναι οφ τοπικ...
ναι για σενα χτυπαει η καμπανα, τωρα θελω να συντονισεις το τοπικ
ναι για σενα χτυπαει η καμπανα, τωρα θελω να συντονισεις το τοπικ
woodstockr
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
Εγώ πάντως ομολογώ οτι θα την πατούσα όπως ο φίλος σου. Σίγα μην την περνουσα και συνέντευξη για την πηδήξω.
Βέβαια ο νταβάς να βρεί 300 πάνω μου αποκλείεται σε 10 ζωές....οπότε τη μαχαιριά την είχα σίγουρη.
Βέβαια ο νταβάς να βρεί 300 πάνω μου αποκλείεται σε 10 ζωές....οπότε τη μαχαιριά την είχα σίγουρη.
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 41
- Πόντοι
- 2.157
κουλαρετε ρε παληκαρια..δηλαδη καθε παρασκευη τσιμπαει 300 & παραπανω ευρω,ητοι πανω απο 1200 τον μηνα & ειναι 23 χρονων..
δηλαδη Ο,ΤΙ βγαζει το τρωει μεσα στην εβδομαδα ή θα κατσουμε να αναλυσουμε τί βγαζει και με τι ρυθμο τα χαλαει ενας 23χρονος ????
και στην τελικη οταν πας στα μπουζουκια, ποσα λεφτα βαζεις στο παντελονι ???? οσα σου αναλογουν στο μπουκαλι ??
και εν τελει, λιγοι πιτσιρικαδες κυκλοφορουν με τοσα ή και παραπανω λεφτα και χωρις να τα δουλευουν σημερα στην ελλαδα ????
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 41
- Πόντοι
- 2.157
εσυ στα μπουζουξίδικα ( ) πας να βρεις κοπελα για σχεση με προοπτικη το γαμο ????Θα προσπαθούσα σε πρώτη φάση να πάρω το τηλέφωνό της,να βολιδοσκοπήσω τη γκόμενα να δω τι ρόλο βαράει.Την ξέρεις κι από χθες για να πας μαζί της σε ξενοδοχείο?Άμα είσαι λυσσασμένος για πήδημα πας σε ρδελάκι...
μηπως να ''κραταει'' προχειρους μαζι της και τους γονεις της για να κοψεις οικογενειακη κατασταση ????
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 41
- Πόντοι
- 2.157
Τι σχέση έχει το προηγούμενο που αρχίσαμε και λέγαμε για την ΑΕΚ με τώρα που κάποιοι απλά δεν πιστεύουν τον Νίκο..........καμία σχέση.
Λοιπόν ...επειδή είναι πολύ που αντί να κάνουν κουμάντο στην τσέπη τους και να προσπαθήσουν να βελτιώσουν την ζωή τους κάθονται και ασχολούνται με τα πόσα βγάζει ο άλλος.
είμαι βέβαιος πως ποτέ δεν πρόκειται να προκόψετε,αφού πάντα θα σας απασχολεί ο δίπλα και για ότι κακό θα σας συμβαίνει θα φταίει πάντα ο άλλος.
Το παλικάρι καλώς ή κακός έχει πολύ καλή δουλειά και μπράβο του!!!
Το οτί σας πειράζει εσάς αν πέρνει 300 euro την εβδομάδα μάλλον πρέπει να το κοιτάξετε...
Καλο μεσημέρι σε όλους!
είμαι βέβαιος πως ποτέ δεν πρόκειται να προκόψετε,αφού πάντα θα σας απασχολεί ο δίπλα και για ότι κακό θα σας συμβαίνει θα φταίει πάντα ο άλλος.
Το παλικάρι καλώς ή κακός έχει πολύ καλή δουλειά και μπράβο του!!!
Το οτί σας πειράζει εσάς αν πέρνει 300 euro την εβδομάδα μάλλον πρέπει να το κοιτάξετε...
Καλο μεσημέρι σε όλους!
morning_defender
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιουν 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 27
- Πόντοι
- 1
Εγώ έχω άλλη μια σοβαρή απορία ρε παιδιά, πως είναι δυνατόν να μπει έτσι άνετα στο Ξενοδοχείο ο Νταβάς και να πάει μέχρι και το δωμάτιο να κτυπά την πόρτα, μήπως έχω άδικο? Τι να πω κάτι δεν πάει καλά στην αφήγηση της ιστορίας
Πάτερ μου.........δώσε μου δύναμη!!!!
Arion1955®
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιουν 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
πολλοί νεογαμιάδες πλάκωσαν εδώ μέσα και κάνουν ποστ τα όνειρα τους...Εγώ έχω άλλη μια σοβαρή απορία ρε παιδιά, πως είναι δυνατόν να μπει έτσι άνετα στο Ξενοδοχείο ο Νταβάς και να πάει μέχρι και το δωμάτιο να κτυπά την πόρτα, μήπως έχω άδικο? Τι να πω κάτι δεν πάει καλά στην αφήγηση της ιστορίας
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 41
- Πόντοι
- 2.157
εχουμε αρχισει να ψειριζουμε τη μαιμου, αλλα μια και το ξεκινησαμε να σου πω οτι με ενα 20αρικάκι (αν προκειται για fuckotel), μπαινει, παιρνει δωματιακι και κοβει βολτες στους οροφους και τους διαδρομους..Εγώ έχω άλλη μια σοβαρή απορία ρε παιδιά, πως είναι δυνατόν να μπει έτσι άνετα στο Ξενοδοχείο ο Νταβάς και να πάει μέχρι και το δωμάτιο να κτυπά την πόρτα, μήπως έχω άδικο? Τι να πω κάτι δεν πάει καλά στην αφήγηση της ιστορίας
woodstockr
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
Αλλά ρε φίλε το περίεργο ξέρεις πιο είναι? Γιατί δεν του πήρε τα λεφτά πιο μπροστά και να φύγει? Ας πούμε όταν μπήκαν στο δωμάτιο να ερχόταν από πίσω και ο νταβάς. Τον άφησε να την πηδήξει για μην έχει τύψεις?
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 228
- Εμφανίσεις
- 18K
- Μόνιμο
- Ψηφοφορία
- Απαντήσεις
- 4K
- Εμφανίσεις
- 673K
- Απαντήσεις