Νέα

Προσοχή!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Nikkos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 67
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

morning_defender

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουν 2007
Κριτικές
3
Like
27
Πόντοι
1
εχουμε αρχισει να ψειριζουμε τη μαιμου, αλλα μια και το ξεκινησαμε να σου πω οτι με ενα 20αρικάκι (αν προκειται για fuckotel), μπαινει, παιρνει δωματιακι και κοβει βολτες στους οροφους και τους διαδρομους..

Σωστό και αυτό, δεν το σκέφτηκα έτσι, έχεις δίκαιο

punter

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2007
Like
11
Πόντοι
16
morning_defender: Οταν άρχισαν να ντύνονται...έστειλε sms η γκόμενα.
Πιθανότατα ενημέρωσε για τον αριθμό του δωματίου τον τύπο

σε ποση ωρα χτυπησε την πορτα ο αρκουδας??? Ηρθε αμεσως??

morning_defender

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουν 2007
Κριτικές
3
Like
27
Πόντοι
1
Και κάτι ακόμα ρε παιδιά, εγώ πάω με CG τε τελευταία 10-12 χρόνια συστηματικά, ποτέ δεν βρέθηκε κάποια να πάρει τα λεφτά μετά, πάντα τα ζητάνε στην αρχή, αυτό δεν τον έκανε να σκεφτεί ότι κάτι δεν πάει καλά? Η μήπως νόμισε ότι θα το έκανε τσάμπα η κοπέλα?

OP
OP
N

Nikkos

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Παιδιά , το hotel  το επέλεξε ο φίλος μου, όχι εκείνη.
πιθάνοτατα ο τυπάς ακολουθούσε με το αυτοκίνητο.
περίμενε απο κάτω,η γκόμενα του έστειλε sms με τον αριθμό του δωματίου όταν τελείωσαν και εκείνος ανέβηκε.

απλά πράγματα!

woodstockr

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
6
Ένα ένα μου έρχονται. Και αφού μιλάμε για ληστεία γιατί δεν του πήραν όσα είχε πάνω του? Κλοπή με πλαφόν πρώτη φορά ακούω.

punter

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2007
Like
11
Πόντοι
16
Και κάτι ακόμα ρε παιδιά, εγώ πάω με CG τε τελευταία 10-12 χρόνια συστηματικά, ποτέ δεν βρέθηκε κάποια να πάρει τα λεφτά μετά, πάντα τα ζητάνε στην αρχή, αυτό δεν τον έκανε να σκεφτεί ότι κάτι δεν πάει καλά? Η μήπως νόμισε ότι θα το έκανε τσάμπα η κοπέλα?

δεν ειπε οτι ητανε CG. Διαβασε την πρωτη σελ

OP
OP
N

Nikkos

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
0
όπως προείπα...λόγω του νεαρού της ηλικίας..νόμιζε οτί του έκατσε η γκόμενα στο μαγαζί και θα την μαμήσει το βράδυ...
που να'ξερε?

OP
OP
N

Nikkos

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
0
σωστος ο punter...

ρε παιδιά...διαβάστε απο την αρχή...

Καλό μεσημέρι!

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
41
Πόντοι
2.157
Ένα ένα μου έρχονται. Και αφού μιλάμε για ληστεία γιατί δεν του πήραν όσα είχε πάνω του? Κλοπή με πλαφόν πρώτη φορά ακούω.
κοιτα,

αν θελεις μεσα σου σωνει και καλα να μην το ''κουμπωσεις'' θα βρεις τα πιο απιθανα πραγματα να πεις.
το ιδιο θα συμβει και για το αντιστροφο..

Επισκέπτης
κοψ'τε τις μαλακιες ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε.........................

θ'ανοιξω θρεντ σε λιγακι που θα εχει τιτλο: ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΚΥΛΟΣ.....ΔΕΝ ΔΑΓΚΩΝΕΙ.....

punter

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2007
Like
11
Πόντοι
16
οταν πηγα Πατταγια πριν εναν μηνα, εκατσαν στο buss απο το αεροδρομιο προς Πατταγια 2 μουνακια τρελλα διπλα μου. Ητανε σχεδον αδειο κ εμενα το μυαλο μου ητανε στο  :knockinb:. Με λιγα λογακια τι θελω να πω. Φτασαμε με το καλο κ μου ειπε η μια (με την οποια μιλαγαμε κατα την δειρκεια) οτι θα με προσεχε εκει κ θα μου εδιχνε το hotel κλπ κλπ. Εγω πηρα ενα τουκ τουκ με το γκομενακι, παρολο που το γραφειο θα με πηγαινε τσαμπε, κ πληρωσα 200 bat. Οταν φτασαμε εκανε την κιναζε κ εφυγε. (με το ιδιο τουκ τουκ, που μαλλον τα μοιρασανε)

Τι θελω να πω!! Οτι εκει σκεφτηκα με το κατω μυαλο κ οχι με το πανω. Βεβαια το μυριστικα απο πριν μπας κ κατι παει στραβα αλλα ρισκαρα.. Το γκομενακι ητανε πολυ πολυ σουπερ μαγκες, ολοι σας αυτο θα κανατε. Εχασα 4€ (καμια σχεση με τα 300€) αλλα αποτελεσμα το ιδιο. Μου τα πηρε τσαμπα κ βερεσε...

morning_defender

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουν 2007
Κριτικές
3
Like
27
Πόντοι
1
όπως προείπα...λόγω του νεαρού της ηλικίας..νόμιζε οτί του έκατσε η γκόμενα στο μαγαζί και θα την μαμήσει το βράδυ...
που να'ξερε?

Για να μην το πολυψειρίζουμε το θέμα ας πει ότι πήγε με ένα CT, κάπου τόσο παίρνουν ούτος ή άλλως για μια ωρίτσα...ας το δει έτσι και ας προσθέσει μια ακόμα εμπειρία στη ζωή του. Δεν χάθηκε και ο κόσμος (μόνο τα Ευρώ φύγανε)...

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
καλα αν ο φιλος σου βγαινει 1ον με 300 λαχανα στην τσεπη πρεπει να χει λεφτα!
να τα χερεται! αλλα εμενα μου δειχνει τυπα αβγαλτο!!
μπορει να την πατησει και ο οποιοσδηποτε αλλα.....
λιγο περιεργο μου φενεται!

ViDiViCi

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Like
2
Πόντοι
16
Αυτή την απορία είχα και γω.... είπε δεν πάω για καφέ, ας πάρω μαζί μου και 5-6 χιλιάδες ευρώ μπας και μου έρθει καμμιά λιγούρα στο δρόμο να έχω να φάω κάτι, ρε σεις για μαλάκες μας περάσατε να τρώμε ότι βλακεία σας έρθει στο μυαλό????
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :grin: :grin: :grin:

aspirin

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2005
Like
18
Πόντοι
6
Βρε παιδιά την έχετε δεί όλοι σας αστυνόμος Μπέκας. Ο φίλος μας, μοιράστηκε την ιστορία για να έχουμε τα ματια μας 14. Λίγα γίνονται στην εποχή μας? Πλέον έχω γίνει καχύποπτος με τους πάντες και τα πάντα.

Όσο για τον φίλο μας, καλύτερα να κλαίει τα 300 ευρώ παρά να τον κλαίει η μάνα του. Εκτός κ αν είναι μούφα οπότε στα @@ και πάλι!

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
υπαρχουνε πολλοι που βγαινουνε με τοσα λεφτα!
φαντασου αν στα 23 βγαινει με 3-4 κατοσταρικα την τσεπη στα 40-50 ποσα θα θελει!??

και αντε παλι καλα που τα ειχε!
σκεφτεσαι να μην τα ειχε και να επαιρνε τηλεφωνο τον πατερα του να παει στο hotel να ξοφλησει τον νταβα??
τουλαχιστον τα δωσε που τα δωσε την πηδηξε?

OP
OP
N

Nikkos

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Σωστός ο aspirin!

Είπα την ιστορία για να προσέχετε και πέσατε όλοι πάνω μου!
Έλληνες....

Καλή συνέχεια σε όλους!

Gushallo

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2007
Like
21
Πόντοι
16
Αν και έχω πάει αρκετές φορές σ' αυτό το μαγαζί δεν μου χει τύχει κάτι ανάλογο....

Αλλά διάφορες ξεκάρφωτες κυκλοφορούν εκεί μέσα. Τίποτα δεν αποκλείεται.

Όσο για τα λεφτά που έχει καθένας στην τσέπη του, δε μας πέφτει λόγος....

ViDiViCi

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Like
2
Πόντοι
16
Βρε παιδιά την έχετε δεί όλοι σας αστυνόμος Μπέκας. Ο φίλος μας, μοιράστηκε την ιστορία για να έχουμε τα ματια μας 14. Λίγα γίνονται στην εποχή μας? Πλέον έχω γίνει καχύποπτος με τους πάντες και τα πάντα.

Όσο για τον φίλο μας, καλύτερα να κλαίει τα 300 ευρώ παρά να τον κλαίει η μάνα του. Εκτός κ αν είναι μούφα οπότε στα @@ και πάλι!
Το παραμύθι κάνει μπαμ από μακριά. Εκτός κι αν είσαι καλός μυθοπλάστης... :2funny: :2funny: :2funny: Μάλλον θα είπε στον μπράβο (από Αλβανία μεριά) δεν πάμε μέχρι ένα ΑΤΜ να βγάλω τα 300 ευρώ γιατί δεν τα έχω πρόχειρα επάνω μου... Και εκείνος  του απάντησε ναι.. Θα προσπάθησε να διαφύγει κατά τη διάρκεια της διαδρομής αλλά ο μπράβος  τον κρατούσε γερά με τα δυνατά του μπράτσα...:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Σωστός ο aspirin!

Είπα την ιστορία για να προσέχετε και πέσατε όλοι πάνω μου!
Έλληνες....

Καλή συνέχεια σε όλους!
Καλή συνέχεια και σ' εσένα φίλε... :2funny: :2funny: :2funny:

Φονιας

Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
2
Πόντοι
0
εσυ στα μπουζουξίδικα ( :grin:) πας να βρεις κοπελα για σχεση με προοπτικη το γαμο ????  :)

μηπως να ''κραταει'' προχειρους μαζι της και τους γονεις της για να κοψεις οικογενειακη κατασταση ????
Δεν λέω αυτό φίλε μου,απλά,δεν είμαι τύπος του one night stand εκ πεποιθήσεως.Εδώ φίλους έχεις,ανθρώπους που γνωρίζεις μια ζωή και σε δεδομένη στιγμή στη φέρνουν χωρίς να το περιμένεις και μάλιστα πολύ φτηνά και θα εμπιστευθείς μια άγνωστη γυναίκα που γνώρισες ξαφνικά μέσα σε ένα μαγαζί καποιο βράδυ μόνο και μόνο επειδή είναι γυναίκα?Όπως ξαναείπα υπάρχουν άλλου είδους μαγαζιά για να ικανοποιήσεις βιολογικές ανάγκες...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom