Νέα

Προσοχή!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Nikkos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 67
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Nikkos

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Καλημέρα σε όλους,
δεν θέλω να κουράσω για αυτό και θα πώ πολύ σύντομα τι έπαθε ένας πολύ κοντινός μου φίλος.

Πριν 3 μέρες έπινε ποτάκι στο Φρατζέλικο, του την πέφτει μία γκόμενα, του τριβόταν και φεύγουν για να πάνε σε ξενοδοχείο.

Εκέι κάνουν ότι κάνουν και όταν πάνε να φύγουν του λέει θέλω 300 euro. Έκεινος μένει άναυδος και λέει τι γίνεται εδώ και πάμε να φύγουμε κτλ κτλ...

Χτυπάει η πόρτα του δωματίου και μπαίνει ένας μπράβος ο οποίος πιθανότατα τους ακολουθούσε με το αμάξι απο το μαγαζί στο hotel και του λέει, φιλαράκο για να μην έχεις μπλεξίματα με 300 έχεις ξεμπερδέψει.

Ο φίλος μου, μικρός σε ηλικία (το '85 γεννημένος) , άρχισε να τρέμει, τα έδωσε και έφυγαν.

Για αυτό προσοχή όλοι παιδιά. Ποτέ δεν ξέρει κανείς τι παγίδα έχει στηθεί.
Ελπίζω να μην τύχει σε κανέναν

Καλή σας μέρα
Nikkos

nokia

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2007
Like
3
Πόντοι
16
Σημεια των καιρων..

Η οικονομικη κριση φερνει αυξηση της εγκληματικοτητας και της πορνειας.

Τωρα, ο φιλος σου ειτε προσπαθει να το ξεχασει, ειτε το  καταγγελλει στο Ηθων αφου πρωτα ενημερωσει τον μαγαζαρορα. Ειμαι σχεδον σιγουρος οτι ο μαγαζατορας, προκειμενου να αποφυγει τα "παρελκομενα", θα του δωσει τα 300 € πισω..

punter

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2007
Like
11
Πόντοι
16
τι ωρα ομως θα του επιστρεψει τα χρηματα??

OP
OP
N

Nikkos

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Για να έχουν υπόψην όλοι ,
η κοπέλα ήταν ξανθιά ελληνίδα, και ο μπράβος αλλοδαπός!

punter

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2007
Like
11
Πόντοι
16
ο φιλος σου πως ειναι?? ξαναπηγε στο μαγαζι να τσεκαρει αμα το εχουνε σαν συστημα αυτο?

OP
OP
N

Nikkos

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
0
ο φίλος μου ακόμα τρέμει!
δεν πρόκειται να ξαναπάει άμεσα εκεί.

Αφού έχουν περάσει 3 μέρες και ακόμα τρομοκρατημένος είναι.

Galb

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
8
Like
36
Πόντοι
16
Για να έχουν υπόψην όλοι ,
η κοπέλα ήταν ξανθιά ελληνίδα, και ο μπράβος αλλοδαπός!
Φαντάζου έναν ΣερβοΒόσνιο 3μετρο και άσβερκο να σου ζητάει 300 € xoxoxo τρομακτικό σκηνικό.. :)

punter

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2007
Like
11
Πόντοι
16
ναι οκ. Σαν φιλος λογικα θα του εχεις δωσει κουραγιο σωστα?? Αλλά πες του υπαρχουνε 2 περιπτωσεις. Ή να μινει σπιτι κ να τα κλαιει,  να κινητοποιηθει. Με το δευτερο δεν εννοω να παει κ να τον σκοτωσει.. Υπαρχουνε πιο εξυπνα κολπα.

OP
OP
N

Nikkos

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
0
ποιό έξυπνα κόλπα , όπως?

punter

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2007
Like
11
Πόντοι
16
αυτο που ειπε ο nokia εν μερη εχει δικιο. Βεβαια, οχι ακριβως με αυτον τον τροπο να πας κ να πεις στο αφεντικο εκει δωσε μου πισω τα λεφτα. Πρεπει να δει(ς) αμα ειναι κυκλωμα, αμα ειναι ευκολα τα παιρνεις τα λεφτα απο το μαγαζακι...

OP
OP
N

Nikkos

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
0
έχω την εντύπωση οτί μπλέκεις έτσι περισσότερο και θα βρεθείς με κανά μαχαίρι στην πλάτη.
ξέρω και εγώ?

οι μέρες μας είναι πολύ επικίνδυνες!

Φονιας

Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
2
Πόντοι
0
Κι αυτός ο φουκαράς δεν υποψιάστηκε τίποτα?Βουρ στο ψητό κι ότι βγει?Βλέπει μια γκόμενα μπάνικη και δεν υποπτεύεται ότι κάποιο λάκο έχει η φάβα αφού έρχεται και του την πέφτει μόνη της?Ξέρει πολλές που πέφτουν από μόνες τους σε άντρες?Μα τι κορόιδο που 'ναι...

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
41
Πόντοι
2.157
Κι αυτός ο φουκαράς δεν υποψιάστηκε τίποτα?Βουρ στο ψητό κι ότι βγει?Βλέπει μια γκόμενα μπάνικη και δεν υποπτεύεται ότι κάποιο λάκο έχει η φάβα αφού έρχεται και του την πέφτει μόνη της?Ξέρει πολλές που πέφτουν από μόνες τους σε άντρες?Μα τι κορόιδο που 'ναι...
δηλαδη εσυ τί θα εκανες για παραδειγμα ??

Επισκέπτης
προς τα που κλανει το μπαρμπουνι???
23 χρονων με 300 & παραπανω ευρω στην τσεπη..
ααααααααααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
23
Πόντοι
16

πολυ σωστο αυτο,ρε Nikkos αυτο το εχω δει σε ταινιες!μηπως σου ειπε μαλακιες ο φιλος σου?

OP
OP
N

Nikkos

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Δίκιο έχει ο Φονιάς ,
είδε γκόμενα έτοιμη για μαμήσι και βούρ στο ψητό ο φίλος χωρίς να σκεφτεί τίποτα...

πιστεύω είναι λόγο του νεαρού της ηλικίας του.

Ελπίζω πάντος να έβαλε μυαλό και να προσέχει απο εδώ και στο εξής.

Φίλε punter ,στο μαγαζί θα ξαναπάω και θα κόψω κίνηση. Αν δω τίποτα ύποπτο θα πάω αστυνομία κατευθείαν.

Θα δείξει...

morning_defender

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουν 2007
Κριτικές
3
Like
27
Πόντοι
1

Αυτή την απορία είχα και γω.... είπε δεν πάω για καφέ, ας πάρω μαζί μου και 5-6 χιλιάδες ευρώ μπας και μου έρθει καμμιά λιγούρα στο δρόμο να έχω να φάω κάτι, ρε σεις για μαλάκες μας περάσατε να τρώμε ότι βλακεία σας έρθει στο μυαλό????

punter

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2007
Like
11
Πόντοι
16
ρε παιδια, ρε παιδια!!

οταν σκεφτεται το κατω μυαλο ειναι αλλιως.. καλα τα λεμε εδω μεσα, αλλά στην πραξη τι γινεται!!!

Εδω παμε σε μπουρδελα κ στριπτιζαδικα κ παρολο που ξερουμε τι ειναι οι γκομενες αυτες (οχι αλλες) μας γελαει η γκομενα κ λεμε μεσα μας λες να με γουσταρει??

OP
OP
N

Nikkos

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Λοιπόν , καταρχήν δεν ανέφερα το γεγονός πως με πήρε 3.30 τα ξημερώματα και μου τα έλεγε με τρεμάμενη φωνή, γεγονός που με έκανε να τον πιστέψω.

όσο για τα χρήματα ήταν Παρασκευή που πληρώθηκε και τα είχε μαζί του απλά και το βράδυ.

Αυτά για τους δισπιστους
Καλό μεσημέρι!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom