Νέα

Προσοχη στους ΑΛΗΤΕΣ της AirTickets!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kosamf
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 193
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
στην περιπτωση που ειναι μελος υπαλληλος της αιρτικετς ή φιλος του αφεντικου ή ενημερωθει με καποιο τροπο τελος παντων, τα δικαστηρια θα του βγουνε φτηνοτερα με τον τιτλο που αναρτησε? δεν ξερω και τι αλλο εχει γραψει δεν διαβασα.
θα μου πεις αλλοι θα πληρωσουν τις μαλακιες των τεκνων.
αντε με τις υγειες του.
Εγω βλέπω πως απ τις πουτάνες ως τα εισιτηρια γίναμε πολλοι εδω μέσα λαρτζ με τα λεφτά των αλλων.Δεν εξετάζω αν εχει δικιο ή αδικο.

Επισκέπτης
Ειναι γνωστη η εμπαθεια σου στην πάρτη μου αλλα ρε φιλε καθεσαι και βρισκεις αφορμη το οτι ο άλλος ακυρωνει οποτε γουσταρει για να τον υπερπασπιστεις και να την πεις σε μενα??? ελεος τοσο χαζος εισαι? βαζω στοιχημα ο κοσαμφ φταιει 80% +
Ισχυει

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
Ειναι γνωστη η εμπαθεια σου στην πάρτη μου αλλα ρε φιλε καθεσαι και βρισκεις αφορμη το οτι ο άλλος ακυρωνει οποτε γουσταρει για να τον υπερπασπιστεις και να την πεις σε μενα??? ελεος τοσο χαζος εισαι? βαζω στοιχημα ο κοσαμφ φταιει 80% +
ας φταιει κι ας τα πληρώσει δεν εξετάζω αυτό.Μου τη σπαει που θες να κανεις πλακα με τα λεφτα των αλλων.Βλέπεις να σε παίρνει να το κανεις?

Επισκέπτης
στην περιπτωση που ειναι μελος υπαλληλος της αιρτικετς ή φιλος του αφεντικου ή ενημερωθει με καποιο τροπο τελος παντων, τα δικαστηρια θα του βγουνε φτηνοτερα με τον τιτλο που αναρτησε? δεν ξερω και τι αλλο εχει γραψει δεν διαβασα.
αντε με τις υγειες του.
μπα στα @@ τους και μονο που παιζει το ονομα τους σε φορουμ παρτυ κανουν...

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Εγω βλέπω πως απ τις πουτάνες ως τα εισιτηρια γίναμε πολλοι εδω μέσα λαρτζ με τα λεφτά των αλλων.Δεν εξετάζω αν εχει δικιο ή αδικο.

Εσυ βασικα υποστηριζεις κάποιον που έχει αδικο και παιρνει τηλεφωνο και τα χωνει στην υπαλληλο που επισης δεν φταιει και δουλευει εκει μεσα υπο τις εντολες άλλων αλλα ετσι ειναι ο κλασσικος ελληναρας νομιζει οτι ολοι θέλουν να φανε τα λεφτα του και ξεχεζει τον υπαλληλο για να νιωσει ανωτερος.

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
Εσυ βασικα υποστηριζεις κάποιον που έχει αδικο και παιρνει τηλεφωνο και τα χωνει στην υπαλληλο που επισης δεν φταιει και δουλευει εκει μεσα υπο τις εντολες άλλων αλλα ετσι ειναι ο κλασσικος ελληναρας νομιζει οτι ολοι θέλουν να φανε τα λεφτα του και ξεχεζει τον υπαλληλο για να νιωσει ανωτερος.
φύγε γιατί φτύνω μακρια.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
ας φταιει κι ας τα πληρώσει δεν εξετάζω αυτό.Μου τη σπαει που θες να κανεις πλακα με τα λεφτα των αλλων.Βλέπεις να σε παίρνει να το κανεις?

Παραδεξου ρε αγορι μου οτι δεν με πηγαινεις και ψάχνεις αφορμες να χώνεσαι και να μου την λές. Ελεος αυτη ειναι η ειλικρινεια σου οι χαζές δικαιολογιες?????

OP
OP
K

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
2.001
Πόντοι
3.475

Εγω δεν ξερω ποιος εχει ευθυνη και ποιος οχι.

Εγω μιλαω με μια ΕΤΑΙΡΕΙΑ και ειναι υποθεση της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ να μου ξηγηθει σωστα. Αν ο υπαλληλος μου λεει πιπες, θα τ' ακουσει. Αν το αφεντικο μου λεει πιπες, θα τ' ακουσει.

Δε με νοιαζει ποιος λεει τι αλλα ΤΙ λεει ποιος? Εκαναν ο,τιμπορουσαν για να με αφησουν στον αερα και να τα χασω ολα. Πιεσα παρα πολυ και γλιτωσα περιπου το μισο ποσο.

Αν εσυ θες να σε κλεβουν, παιξ' το Ζεν. Εμενα δεν θελω να μου κλεβει κανεις ουτε σεντ. Και, παρολα αυτα, πολλες φορες εχω βγει μαλακας σε συναλλαγες μου. Φανταζομαι εσυ...

Τωρα, νταξει, για δικαστηρια κλπ, ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΟΥΝ.  :2funny:

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
Παραδεξου ρε αγορι μου οτι δεν με πηγαινεις και ψάχνεις αφορμες να χώνεσαι και να μου την λές. Ελεος αυτη ειναι η ειλικρινεια σου οι χαζές δικαιολογιες?????
σε παω όταν δεν προσπαθείς να κάνεις τον εξυπνο στην πλατη των αλλων κι οταν δεν δείχνεις σκατόψυχος.Εδω εχουμε το αντίθετο,οπότε σε φτύνω.

OP
OP
K

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
2.001
Πόντοι
3.475

Εσυ τι ακριβως ηρθες να "συνεισφερεις" σ' αυτο το θρεντ?

Οτι ο kosamf ειναι μαλακας και καρμοιρης επειδη δεν του αρεσει να χανει 300άρια?
Ή οτι η AirTickets ειναι γαματη?

Γενικα, αν δεν εχεις να πεις κατι ουσιαστικο, τσιμπα τα κουβαδακια σου και σ' αλλη παραλια.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Αγορι μου δεν ειστε φιλαράκια με την καθε εταιρεια... προκειται για συναλλαγες οταν τους ακυρωνεις κατι που δέσμευσες πχ για κάποιες ημέρες μια θέση ειναι λογικο να πρεπει να χάσεις ενα μερος των χρηματων σου. Αυτο δεν μπορεις να το καταλαβεις μαλλον γιατι ανηκεις στην κατηγορια των κακων πελατων που μεταξυ μας εγω αν ημουν air ticket δεν θα στεναχωριομουν αν σε έχανα. Αν ειναι ο άλλος να μου δινει 100 και να μου βγάζει καρκινο 500 ας παει στην ευχή του.

Τι σκατοψυχοι και κουραφέξαλα που λεει και ο άλλος? οτι προβλέπεται θα γινει ταπο το policy της εταιρειας.

Επισκέπτης
Εγω δεν ξερω ποιος εχει ευθυνη και ποιος οχι.

Εγω μιλαω με μια ΕΤΑΙΡΕΙΑ και ειναι υποθεση της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ να μου ξηγηθει σωστα. Αν ο υπαλληλος μου λεει πιπες, θα τ' ακουσει. Αν το αφεντικο μου λεει πιπες, θα τ' ακουσει.

Δε με νοιαζει ποιος λεει τι αλλα ΤΙ λεει ποιος? Εκαναν ο,τιμπορουσαν για να με αφησουν στον αερα και να τα χασω ολα. Πιεσα παρα πολυ και γλιτωσα περιπου το μισο ποσο.

Αν εσυ θες να σε κλεβουν, παιξ' το Ζεν. Εμενα δεν θελω να μου κλεβει κανεις ουτε σεντ. Και, παρολα αυτα, πολλες φορες εχω βγει μαλακας σε συναλλαγες μου. Φανταζομαι εσυ...

Τωρα, νταξει, για δικαστηρια κλπ, ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΟΥΝ.  :2funny:
κοσαμφ σου απαντησα σοβαρα και επαγκελματικα. καλα κανεις και ζητας τα δικια σου εδώ όμως εισαι λαθος... Ουτε η κοπελιτσα μπορουσε να σε φαει ουτε η airtickets μπορουσε να δωσει τετοια εντολη γιατι αν χασει την αδεια της iata καταστρέφεται.

bestman69

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2009
Like
12
Πόντοι
16

Μιλάμε για τον άνθρωπο που έτρωγε ζαμπονοτυρόπιτα στο πάρκινγκ του Σκλαβενίτη για οικονομία;  :2funny:

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
23.142
Πόντοι
5.006
αντε με τις υγειες του.
:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Απο οτι κατάλαβα ο τυπος έκλεισε εισιτηρια δέσμευσε την θέση και μετα το μετάνιωσε. χαχαχα ελεος. Ετσι εκλεισες μια θέση που κάποιος αλλος θα έκλεινε και στο τελος δεν θα την ακύρωνε

OP
OP
K

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
2.001
Πόντοι
3.475
Απο οτι κατάλαβα ο τυπος έκλεισε εισιτηρια δέσμευσε την θέση και μετα το μετάνιωσε. χαχαχα ελεος. Ετσι εκλεισες μια θέση που κάποιος αλλος θα έκλεινε και στο τελος δεν θα την ακύρωνε

Εισαγωγη προτασης μετα απο ολοσελιδο "ριπορτ" μου, παραγραφοποιημενο, σεσημασμενο με παυλες, και μπολντ στα σημεια-κλειδια.

:2funny:

Επισκέπτης
Είναι μουνια στις αεροπορικες.
και μονο που χωριζουν τις θεσεις με 30 διαφορετικες τιμες ο στοχος είναι να σε κλεψουν. Το θεμα είναι ότι δεν φταιει ο κάθε πρακτορας γι αυτό...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom