Νέα

Προσοχη στους ΑΛΗΤΕΣ της AirTickets!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kosamf
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 193
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

callahan

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2010
Κριτικές
24
Like
3.495
Πόντοι
4.587
όταν κλεινεις εισιτηριο ακριβως διπλα γραφουνε τους ορους σε περιπτωση ακυρωσης.υπαρχουνε πολλα ειδη ,flex ,semi flex,saver,κτλ στα οποια αλλαζει και η πολιτικη ακυρωσης/αλλαγης.

OP
OP
K

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
2.001
Πόντοι
3.475
φιλε δεν σε αμφισβητω

απλα εγω εχω κλεισει δεκαδες φορες με την συγκεκριμενη εταιρεια, κ ποτε δεν ειχα προβλημα

ισα ισα ηταν κ πολυ εξυπηρετικοι καποιες φορες που χρειαστηκε

Χρειαστηκε να κανεις αλλαγη ορων του ταξιδιου, με ΣΤΕΝΑ χρονικα περιθωρια, και σε εξυπηρετησαν ικανοποιητικα???

egwgiasena

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2014
Like
0
Πόντοι
1
Αγορι μου εμεις ταξιδευουμε πολυ συχνα. Και ασχετα απο αυτο παλιοτερα ταξιδευα στο εξωτερικο για κάτι δουλειες με τον πατερα μου
με 42200 μιν ποτε πλωλαβαινεισ να πασ και ταξιδια.απο το σιδερενιο πουλι γραφεισ κιολασ? :2funny:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.295
Πόντοι
8.006

Επισκέπτης
Μια χαρα είναι η εταιρια. Απλα είναι ιντερνετ και μιλας με οθωνη. δυστυχως χωρις προσωπικη επαφη υπαρχει πρόβλημα σε αυτές τις δουλειες.
Η αναζητηση που κανει η αιρτικετς εχει να κανει με τον φθηνοτερο δυνατο ναυλο που στις περισσοτερες των περιπτώσεων δεν αλλαζουν και δεν ακυρωνουν. Η διαφορα με τον πρακτωρα είναι ότι θα στο πει από την αρχη και θα το ξερεις. Σε περιπτωση αλλαγης μπορουν να εχουν καποιες ακρες και να σε βοηθησουν με το αζημιωτο, σε περιπτωση ακυρωσης οικονομικου εισιτηριου το ποσο που μπορει να επιστραφει είναι οι φοροι και το κοστος της βαλιτσας αν μιλαμε για Aegean.
Κατά τα αλλα γενικα στο ιντερνετ κερδίζεις σε τιμη αλλα χανεις σε χρονο φαντασου κατι σαν το ικεα που αγοράζεις κατι αλλα πρεπει να φας το σκατο να το φτιαξεις. Απλα.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
o kosamf προφανως δεν αναφερεται στους ορους ακυρωσης αλλα στον τροπο με τον οποιο το αιτημα του αντιμετωπιστηκε απο το προσωπικο της εταιρειας. Δημοσιουπαλληλικα με λιγα λογια. ( προσοχη λεω τι λεει ο κοσαμφ  ).
Παντως για να αποφευγεις ολα αυτα μπορεις να αγοραζεις το ναυλο κατευθειαν απο την εταιρεια.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
o kosamf προφανως δεν αναφερεται στους ορους ακυρωσης αλλα στον τροπο με τον οποιο το αιτημα του αντιμετωπιστηκε απο το προσωπικο της εταιρειας. Δημοσιουπαλληλικα με λιγα λογια. ( προσοχη λεω τι λεει ο κοσαμφ  ).
Παντως για να αποφευγεις ολα αυτα μπορεις να αγοραζεις το ναυλο κατευθειαν απο την εταιρεια.

Ιδιωτικη δεν ειναι η airtickets?  :think: :think:

Επισκέπτης
Τα ιδια θα παθαινε και με την εταιρια κατευθείαν. Φαντασου ότι και οι πρακτορες τις επιστροφες από τις ακυρωσεις τις παιρνουν δυο μηνες μετα...
Αν ρωτήσεις την εταιρια θα σου πει τι λεει η νοτα του ναυλου σας κυριε; την διαβασατε πριν το κλεισετε; Σας ευχαριστούμε πολυ ;)

OP
OP
K

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
2.001
Πόντοι
3.475

Ναι, ακριβως.

Επισκέπτης
για πες ρε τυπε ολη την ιστορια να βγαλουμε ακρη. Ποιο είναι το πρόβλημα; ότι αργησαν να σου κανουν την δουλεια; Ότι δεν σε σεβαστηκαν;
Γιατι να σου εφαγαν χρηματα το βλεπω δυσκολο...

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
o kosamf προφανως δεν αναφερεται στους ορους ακυρωσης αλλα στον τροπο με τον οποιο το αιτημα του αντιμετωπιστηκε απο το προσωπικο της εταιρειας. Δημοσιουπαλληλικα με λιγα λογια. ( προσοχη λεω τι λεει ο κοσαμφ  ).
Στην εταιρία θα πλήρωνε 2 ευρώ παραπάνω χύστη μου.
Αφού ήθελε να γλιτώσει τα 2 ευρώ, αυτός διάλεξε να πάρει και την αντίστοιχη εξυπηρέτηση του μεσάζοντα-ερτικετς.

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
γιατι μονο 8€ χρεωνει handling fees to airtickets;;;
Δοκίμασε να κλείσεις το ίδιο εισιτήριο από ερτικετς και από την αντιστοιχη εταιρια(ολυμπιακη ή ετζιαν για εσωτερικη πτηση).
Η διαφορά είναι 1 με 2 ευρώ...

Επισκέπτης
Δοκίμασε να κλείσεις το ίδιο εισιτήριο από ερτικετς και από την αντιστοιχη εταιρια(ολυμπιακη ή ετζιαν για εσωτερικη πτηση).
Η διαφορά είναι 1 με 2 ευρώ...
Οκ η airtickets χρεωνει λιγοτερα handling fees από την Aegean γιατι θελει να αρπαξει τα μπονους από τα segments. Αυτό δεν εχει να κανει με τη σχεση της με τους πελατες. Αν πρεπει να φας 20 λεπτα αναμονη για να βρεις την ακρη με Aegean το λογικο είναι ο πελατης να περιμενει 25 για να τον εξυπηρετήσεις.
Γενικα γι αυτό πας σε πρακτορα γιατι πληρωνεις κανα 5€ περαπανω αλλα τον τρεχεις για παρτη σου... Εκει εισαι πελατης στο νετ εισαι αριθμος.

OP
OP
K

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
2.001
Πόντοι
3.475
- Ειχα εισιτηρια για 29 Μαρτιου.
- Τους ειδοποιησα απο 21 Μαρτιου οτι θελω αναβολη, αλλα δεν ειχα τις ακριβεις ημερομηνιες. Μου εδωσαν διορια μεχρι 27 Μαρτιου max.
- Δεν ειχα τις ημερομηνιες στις 27, αλλα μου ειπαν οτι δεν υπαρχει προβλημα ακομα κι αν τους τις δωσω την παραμονη (1ο ψεμα).
- Παραμονη: Γυριζω σπιτι στις 7 το απογευμα, ρωταω το φιλο μου που ειναι Λονδινο για τις ημερομηνιες, δεν τις εχει ακομα, αρα αναγκαζομαι να το παιξω προσεγγιστικα, για 28 Μαϊου.
- Παιρνω τηλεφωνο για να κανω την αλλαγη και εδω αρχιζουν οι ΤΡΕΛΕΣ αναμονες. Μιλαμε για 40λεπτα μεσο ορο.
- Ο υπαλληλος μου λεει οτι δεν μπορω να κανω αλλαγη αν δεν του δωσω αριθμο πιστ. καρτας για να μου παρει 110 Ευρω. Οι γονεις μου λειπουν, εγω δεν εχω τους κωδικους του e-banking τους και οι γονεις μου αρνουνται να μου τους δωσουν τηλεφωνικα... Ο υπαλληλος αρνειται να με παρει τηλεφωνο σε μια προκαθορισμενη ωρα για να γλιτωσω την τεραστια αναμονη.
Παραλληλα, οι γεροι μουμπλεκουν στο παιχνιδι κατι γνωστους κλπ για να μου βαλουν εκεινοι τα λεφτα (  :jerking:  :jerking:  :jerking:), και η ωρα περναει...  Συνυπολογιστε οτι εχω να αντιμετωπισω και την αναμονη, εκτος απο το προβλημα διαχειρισης του λογαριασμου!
Ε, με τα πολλα, φτανει 11 παρα κατι, αλλα η υπηρεσια ειναι 24ωρη (ετσι δηλωνουν... 2ο ΨΕΜΑ!), κι εγω εχω βαλει ηδη τα λεφτα, οποτε μενει να τους δωσω τον αρ. λογαριασμου.
- Στις 11 ακριβως, το μαγνητοφωνημενο μηνυμα ΑΛΛΑΖΕΙ (!!!!!!), και λεει οτι "Σας ευχαριστουμε που καλεσατε. Οι ωρες εξυπηρετησης ειναι 7 - 23:00, αλλα υπαρχει ακομα προσωπικο ασφαλειας για εκτακτες περιπτωσεις".
Μιλαω με μια τυπισσα η οποια δηλωνει αναρμοδια να με εξυπηρετησει, αλλα μου λεει πως θα προωθησει το αιτημα πρωι-πρωι, και θα με παρουν στις 7-7μισι (η πτηση για 9, κι εγω να βλεπω τα 300 ευρουλακια μου να χανονται, χωρις ουτε το 80αρι της ακυρωσης...)
- Φυσικα, εμεινα σχεδον αϋπνος, αρχισα τα τηλεφωνα απο 8 (εκεινοι στ' αρχιδια τους), και εφτασε 3 το μεσημερι για να καταδεχτουν να μου πουν οτι ΙΣΩΣ λυθει το προβλημα με την Aegean, απο Δευτερα!!!
Επισης, μου ειπαν οτι, για τις νεες ημερομηνιες, θα υπαρξει 120 ευρω φεσι (ενω πριν μου ελεγαν για 110!!!) και 50 ευρω διαφορα στην τιμη.
Καπου εκει επαθα κριση υστεριας. Αρχισα να ουρλιαζω οτι μου ειχαν πει 100 φορες για 110 ευρω (η τυπισσα απανταει: "A, ναι, δικιο εχετε τελικα" - σσ 3ο ΨΕΜΑ) και οτι τα 50 ευρω που μου ζητανε παραπανω ειναι στη φαντασια τους (Εκει δεν παιρνω απαντηση!!!)
Πραγματι, η Aegean εχει στανταρισμενες τιμες για Haeathrow γυρω στα 240+βαλιτσες.
- Τελικα, μετα απο πολλη υστερια απο πλευρας μου και πολυ προσβλητικο τονο προς την κοπελα, μου ανακοινωνουν πως μπορω να παρω τα 80 της ακυρωσης, μαζι με το δικαιωμα για βαλιτσες (4ο ΨΕΜΑ - μου το ανακοινωσαν τελευταια στιγμη, κι ενω ειχαν αποτυχει να με ληστεψουν με +170, αρα overall σχεδον 500 ευρω για... Λονδινο!  :headbang:)

Τα συμπερασματα δικα σας!!!

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Ολη αυτη η η βαβουρα για ποσα χρηματα ακριβως γινεται kosamf?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom