Νέα

Προσοχη στους ΑΛΗΤΕΣ της AirTickets!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kosamf
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 193
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
K

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
2.001
Πόντοι
3.475

Εχω αναφερει τα παντα.

Μην επαναλαμβανομαστε.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Αντι να καθεσαι να τσακωνεσαι με τους υπαλληλους που δεν ευθυνονται για την πολιτικη της εταιρειας και ειναι ο τελευταιος τροχος της άμαξας εξηγησε ευγενικα οτι έχεις προβλημα και ζητα καποιον υπεύθυνο να στο λύσει. Και στην τελικη 100 - 200 ευρω μην κάνεις θέμα τωρα ελεος

χαλας την διάθεση σου , μενεις αυπνος απο χθες για 100 ευρω ? αμα παθεις κανα εγκεφαλικο κτυπα ξύλο θα χρειαστεις περισσοτερα  :2funny: :2funny:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Εχω αναφερει τα παντα.

Μην επαναλαμβανομαστε.

Γραφεις τοσα πολλα και με παραληρηματικο τροπο που βαριεμαι να κατσω να διαβασω εκτος του οτι 100% εισαι υπερβολικος ακομα και αν δεν ξερω ακριβως το περιστατικο

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
Γραφεις τοσα πολλα και με παραληρηματικο τροπο που βαριεμαι να κατσω να διαβασω εκτος του οτι 100% εισαι υπερβολικος ακομα και αν δεν ξερω ακριβως το περιστατικο
αν δεν το διάβασες ρε παπάρα τι κρίνεις?100-200 ευρώ για κάποιον μπορεί βα είναι πολλά και σίγουρα κανένας δε θέλει να τα κάνει δώρο.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
αν δεν το διάβασες ρε παπάρα τι κρίνεις?100-200 ευρώ για κάποιον μπορεί βα είναι πολλά και σίγουρα κανένας δε θέλει να τα κάνει δώρο.

Οταν δεσμεύεις την εταιρεια και μετα ακυρωνεις πρεπει να τα πληρώσεις. Δεν ευθυνεται κανεις αν εσυ εισαι αναποφασιστος και δεν ξέρεις τι θέλεις , δεν ειναι θεμα της εταιρειας αλλα δικο σου. Αθετεις μια συμφωνια

τοσο καιρο κλεινω απο το air tickets δεν αντιμετωπισα ποτε προβλημα. Οποτε μπορω να κρινω.

OP
OP
K

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
2.001
Πόντοι
3.475
Αντι να καθεσαι να τσακωνεσαι με τους υπαλληλους που δεν ευθυνονται για την πολιτικη της εταιρειας και ειναι ο τελευταιος τροχος της άμαξας εξηγησε ευγενικα οτι έχεις προβλημα και ζητα καποιον υπεύθυνο να στο λύσει. Και στην τελικη 100 - 200 ευρω μην κάνεις θέμα τωρα ελεος

χαλας την διάθεση σου , μενεις αυπνος απο χθες για 100 ευρω ? αμα παθεις κανα εγκεφαλικο κτυπα ξύλο θα χρειαστεις περισσοτερα  :2funny: :2funny:

:idiot:

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
Οταν δεσμεύεις την εταιρεια και μετα ακυρωνεις πρεπει να τα πληρώσεις. Δεν ευθυνεται κανεις αν εσυ εισαι αναποφασιστος και δεν ξέρεις τι θέλεις , δεν ειναι θεμα της εταιρειας αλλα δικο σου. Αθετεις μια συμφωνια

τοσο καιρο κλεινω απο το air tickets δεν αντιμετωπισα ποτε προβλημα. Οποτε μπορω να κρινω.
εισαι βλαξ?Τι ρωτάω κι εγώ ο μαλάκας.
Τα 100-200 ευρώ ειναι τιποτα?

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
εισαι βλαξ?Τι ρωτάω κι εγώ ο μαλάκας.
Τα 100-200 ευρώ ειναι τιποτα?

Αμα ειμαι βλακας μην με παραθετεις. Εσυ μου μιλας συνεχεια οχι εγώ.

Για μενα δεν ειναι τιποτα μπροστα στην ψυχικη μου ηρεμια. Οταν τα χάνεις απο δικο σου λαθος το αποδεχεσαι
και απλα πας παρακατω. Μιζέριες.

Επισκέπτης
- Ειχα εισιτηρια για 29 Μαρτιου.
- Τους ειδοποιησα απο 21 Μαρτιου οτι θελω αναβολη, αλλα δεν ειχα τις ακριβεις ημερομηνιες. Μου εδωσαν διορια μεχρι 27 Μαρτιου max.
- Δεν ειχα τις ημερομηνιες στις 27, αλλα μου ειπαν οτι δεν υπαρχει προβλημα ακομα κι αν τους τις δωσω την παραμονη (1ο ψεμα).
- Παραμονη: Γυριζω σπιτι στις 7 το απογευμα, ρωταω το φιλο μου που ειναι Λονδινο για τις ημερομηνιες, δεν τις εχει ακομα, αρα αναγκαζομαι να το παιξω προσεγγιστικα, για 28 Μαϊου.
- Παιρνω τηλεφωνο για να κανω την αλλαγη και εδω αρχιζουν οι ΤΡΕΛΕΣ αναμονες. Μιλαμε για 40λεπτα μεσο ορο.
- Ο υπαλληλος μου λεει οτι δεν μπορω να κανω αλλαγη αν δεν του δωσω αριθμο πιστ. καρτας για να μου παρει 110 Ευρω. Οι γονεις μου λειπουν, εγω δεν εχω τους κωδικους του e-banking τους και οι γονεις μου αρνουνται να μου τους δωσουν τηλεφωνικα... Ο υπαλληλος αρνειται να με παρει τηλεφωνο σε μια προκαθορισμενη ωρα για να γλιτωσω την τεραστια αναμονη.
Παραλληλα, οι γεροι μουμπλεκουν στο παιχνιδι κατι γνωστους κλπ για να μου βαλουν εκεινοι τα λεφτα (  :jerking:  :jerking:  :jerking:), και η ωρα περναει...  Συνυπολογιστε οτι εχω να αντιμετωπισω και την αναμονη, εκτος απο το προβλημα διαχειρισης του λογαριασμου!
Ε, με τα πολλα, φτανει 11 παρα κατι, αλλα η υπηρεσια ειναι 24ωρη (ετσι δηλωνουν... 2ο ΨΕΜΑ!), κι εγω εχω βαλει ηδη τα λεφτα, οποτε μενει να τους δωσω τον αρ. λογαριασμου.
- Στις 11 ακριβως, το μαγνητοφωνημενο μηνυμα ΑΛΛΑΖΕΙ (!!!!!!), και λεει οτι "Σας ευχαριστουμε που καλεσατε. Οι ωρες εξυπηρετησης ειναι 7 - 23:00, αλλα υπαρχει ακομα προσωπικο ασφαλειας για εκτακτες περιπτωσεις".
Μιλαω με μια τυπισσα η οποια δηλωνει αναρμοδια να με εξυπηρετησει, αλλα μου λεει πως θα προωθησει το αιτημα πρωι-πρωι, και θα με παρουν στις 7-7μισι (η πτηση για 9, κι εγω να βλεπω τα 300 ευρουλακια μου να χανονται, χωρις ουτε το 80αρι της ακυρωσης...)
- Φυσικα, εμεινα σχεδον αϋπνος, αρχισα τα τηλεφωνα απο 8 (εκεινοι στ' αρχιδια τους), και εφτασε 3 το μεσημερι για να καταδεχτουν να μου πουν οτι ΙΣΩΣ λυθει το προβλημα με την Aegean, απο Δευτερα!!!
Επισης, μου ειπαν οτι, για τις νεες ημερομηνιες, θα υπαρξει 120 ευρω φεσι (ενω πριν μου ελεγαν για 110!!!) και 50 ευρω διαφορα στην τιμη.
Καπου εκει επαθα κριση υστεριας. Αρχισα να ουρλιαζω οτι μου ειχαν πει 100 φορες για 110 ευρω (η τυπισσα απανταει: "A, ναι, δικιο εχετε τελικα" - σσ 3ο ΨΕΜΑ) και οτι τα 50 ευρω που μου ζητανε παραπανω ειναι στη φαντασια τους (Εκει δεν παιρνω απαντηση!!!)
Πραγματι, η Aegean εχει στανταρισμενες τιμες για Haeathrow γυρω στα 240+βαλιτσες.
- Τελικα, μετα απο πολλη υστερια απο πλευρας μου και πολυ προσβλητικο τονο προς την κοπελα, μου ανακοινωνουν πως μπορω να παρω τα 80 της ακυρωσης, μαζι με το δικαιωμα για βαλιτσες (4ο ΨΕΜΑ - μου το ανακοινωσαν τελευταια στιγμη, κι ενω ειχαν αποτυχει να με ληστεψουν με +170, αρα overall σχεδον 500 ευρω για... Λονδινο!  :headbang:)

Τα συμπερασματα δικα σας!!!
Λοιπον τυπε τα εχεις μπερδεμένα τα πραγματα...
Παμε λοιπον.
- Τι σκατα αλλαγη να σου κανει αν δεν εχεις ημερομηνίες;
- Σε τι φταινε αυτοι για το πρόβλημα που ειχες με τα χρηματα;
- Αυτοι εχουν 24 ωρες εξηπηρετηση αλλα το οκ πρεπει να το δωσει η Aegean που σου λεει καλεστε αυριο το πρωι.
- Ψεματα δεν ξερω αν σου ειπε για τους ναυλους καθως αλλαζουν μεσα σε λιγα λεπτα
- Οσο για τις τιμες της Aegean για Haeathrow παρε ένα δειγμα από συστημα κρατήσεων... Κάθε γραμμα και άλλη τιμη...

1   A3 600  C7 D2 Z2 AL I3 RL Y9 /ATH   LHR 1  0915    1115  E0/321       4:00
            B9 M9 H9 Q9 V9 W9 O5 L9 K8 J9 EL SL TL UL PL GR N4 XL FL  

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
Μεταξυ μας σε εχω κοψει απο παλια οτι εισαι κάπως περιεργος σε πολλα θέματα οποτε δεν σου εχω εμπιστοσυνη γενικοτερα
Θα περάσει να του δωσεις τα 200 ευρώ το βράδυ αφού εισαι λαρτζ
Και δώσε και κανα 2-3 χιίαρικα να του βρίσκονται αφού τον έκοψες για αγχωδη.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Λοιπον τυπε τα εχεις μπερδεμένα τα πραγματα...
Παμε λοιπον.
- Τι σκατα αλλαγη να σου κανει αν δεν εχεις ημερομηνίες;
- Σε τι φταινε αυτοι για το πρόβλημα που ειχες με τα χρηματα;
- Αυτοι εχουν 24 ωρες εξηπηρετηση αλλα το οκ πρεπει να το δωσει η Aegean που σου λεει καλεστε αυριο το πρωι.
- Ψεματα δεν ξερω αν σου ειπε για τους ναυλους καθως αλλαζουν μεσα σε λιγα λεπτα
- Οσο για τις τιμες της Aegean για Haeathrow παρε ένα δειγμα από συστημα κρατήσεων... Κάθε γραμμα και άλλη τιμη...

1   A3 600  C7 D2 Z2 AL I3 RL Y9 /ATH   LHR 1  0915    1115  E0/321       4:00
            B9 M9 H9 Q9 V9 W9 O5 L9 K8 J9 EL SL TL UL PL GR N4 XL FL  

+10000000

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Μεταξυ μας σε εχω κοψει απο παλια οτι εισαι κάπως περιεργος σε πολλα θέματα οποτε δεν σου εχω εμπιστοσυνη γενικοτερα
μαγκες δεν υπαρχει εμπιστοσυνη,τελος...
αορατος 2011

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Θα περάσει να του δωσεις τα 200 ευρώ το βράδυ αφού εισαι λαρτζ
Και δώσε και κανα 2-3 χιίαρικα να του βρίσκονται αφού τον έκοψες για αγχωδη.

Εγω να του τα δωσω? χαζος εισαι αγορι μου? να ειχε μυαλο να μην τα έχανε απλα αυτο που κανει τωρα
να κλαιγεται ειναι ακομα χειροτερο αφου δεν καταλαβαινεις τι θελω να πω τι στο πτσο με ζαλιζεις? μη με παραθετεις απλα

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
Αμα ειμαι βλακας μην με παραθετεις. Εσυ μου μιλας συνεχεια οχι εγώ.

Για μενα δεν ειναι τιποτα μπροστα στην ψυχικη μου ηρεμια. Οταν τα χάνεις απο δικο σου λαθος το αποδεχεσαι
και απλα πας παρακατω. Μιζέριες.
αλλο να υπερβαλει αν ταλαιπωρήθηκε λίγο ή πολύ ο κοσαμφ κι αλλο να το παιρνεις εσύ υπεράνω και να κανεις χιουμοράκι με την τσέπη του αλλου βλάκα.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

στην περιπτωση που ειναι μελος υπαλληλος της αιρτικετς ή φιλος του αφεντικου ή ενημερωθει με καποιο τροπο τελος παντων, τα δικαστηρια θα του βγουνε φτηνοτερα με τον τιτλο που αναρτησε? δεν ξερω και τι αλλο εχει γραψει δεν διαβασα.
θα μου πεις αλλοι θα πληρωσουν τις μαλακιες των τεκνων.
αντε με τις υγειες του.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
αλλο να υπερβαλει αν ταλαιπωρήθηκε λίγο ή πολύ ο κοσαμφ κι αλλο να το παιρνεις εσύ υπεράνω και να κανεις χιουμοράκι με την τσέπη του αλλου βλάκα.

στα @@ μου. Εφοσον μπηκε εδω μεσα να το γραψει και να κλαφτει θα φάει και την καζουρα του
εσυ τι σκατα εισαι? δικηγορος του?

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
στα @@ μου. Εφοσον μπηκε εδω μεσα να το γραψει και να κλαφτει θα φάει και την καζουρα του
εσυ τι σκατα εισαι? δικηγορος του?
κι εσύ με τις μαλακίες που λες τη δικια σου.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
κι εσύ με τις μαλακίες που λες τη δικια σου.

Ειναι γνωστη η εμπαθεια σου στην πάρτη μου αλλα ρε φιλε καθεσαι και βρισκεις αφορμη το οτι ο άλλος ακυρωνει οποτε γουσταρει για να τον υπερπασπιστεις και να την πεις σε μενα??? ελεος τοσο χαζος εισαι? βαζω στοιχημα ο κοσαμφ φταιει 80% +

OP
OP
K

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
2.001
Πόντοι
3.475
στην περιπτωση που ειναι μελος υπαλληλος της αιρτικετς ή φιλος του αφεντικου ή ενημερωθει με καποιο τροπο τελος παντων, τα δικαστηρια θα του βγουνε φτηνοτερα με τον τιτλο που αναρτησε? δεν ξερω και τι αλλο εχει γραψει δεν διαβασα.
θα μου πεις αλλοι θα πληρωσουν τις μαλακιες των τεκνων.
αντε με τις υγειες του.

Αν και δεν σε παραθετω ποτε, εν προκειμενω αξιζει ενα:   ":2funny:"

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom