Νέα

Προσοχη στους ΑΛΗΤΕΣ της AirTickets!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kosamf
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 193
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Σιγα μην υπαρχει ανθρωπος για το ιντερνετ στην airtickets ρε μεγαλε... Να κανει τι; χαρη τους κανει και πουλαει φθηνοτερα από τις εταιριες. Για τους ναυλους δεν εχει καμια ευθυνη και οι κανωνες είναι των αεροπορικων εταιριων... Αυτος δουλευει για 2% + ένα μπονους που του δινουν αναλογα με τον τζιρο + κανα 8€ στο εισιτηριο... Στα παπαρια του τι λεμε εδώ μεσα. Και παραπονο να κανεις εγγραφως παει στο 1% που δικαιολογει η εταιρια σαν "προβληματικούς πελατες" και τελος.

:2funny: :2funny: :2funny:

έχουν φτιάξει λιστα λεει ο κοσάμφ στην 1η θέση

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
ρουφιανεύει λίγο και τους συναδέλφους?μπορεί να ...διαβασει μειλ,κοινωνικά δίκτυα κλπ αλλων?

Αμα ο άλλος κάνει επιθεση και θάβει την εταιρεια που τον ταιζει καλα θα κάνει φιλε μου. Τι να κανουμε υπάρχει και αχαριστια σε αυτο το κοσμο

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
Αμα ο άλλος κάνει επιθεση και θάβει την εταιρεια που τον ταιζει καλα θα κάνει φιλε μου. Τι να κανουμε υπάρχει και αχαριστια σε αυτο το κοσμο
μη ξερο γλύφεσαι βρήκαν αλλο "ρουφιάνο" ήδη.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
μη ξερο γλύφεσαι βρήκαν αλλο "ρουφιάνο" ήδη.

Εσυ το βλεπεις σαν ρουφιανια. Για μενα δεν ειναι

αν το παρουμε ετσι και ο κοσαμφ τωρα προσπαθει να δυσφημησει την εταιρεια ενω έχει αδικο και να χάσει η εταιρεια λεφτά αυτο θέλει δεν μπορεις να τον αφησεις έτσι

Επισκέπτης
ρουφιανεύει λίγο και τους συναδέλφους?μπορεί να ...διαβασει μειλ,κοινωνικά δίκτυα κλπ αλλων?

πιθανό,

άλλα αντικείμενα με τα οποία ασχολείται είναι ο έλεγχος των άρθρων, μερικά από τα οποία περνάνε από αυτόν πριν εκδοθούν σε μεγάλα blogs, το κλείσιμο συμφωνιών και η παρακολούθηση των διαφημίσεων της εταιρίας, η έρευνα για ηλεκτρονική επέκταση και διαφήμιση της εταιρίας, οι λογαριασμοί της εταιρίας στα κοινωνικά δίκτυα, facebook, twitter, κλπ

και φυσικά επειδή τέτοιες εταιρίες έχουν παγκόσμια εμβέλεια, δεν περιορίζονται μόνο στο Ελλαδικό internet

δεν είναι μία θέση που απλά κάνεις λίγα κλικ μέσα στο οκτάωρό σου, το internet είναι πλέον ζωτικό όργανο του οργανισμού της εταιρίας...

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
Οκ κατάλαβα ακριβώς.

OP
OP
K

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
2.001
Πόντοι
3.475
Δηλαδή σε έναν χαμό από άπειρες περιπτώσεις μη ορθής εξυπηρέτησης, απώλεια χρημάτων, κλοπή, κουρέματα ομολόγων, μη τήρηση συμβατικών όρων, χρέη Δημοσίου προς επαγγελματίες και ιδιώτες, συντάξεις που καθυστερούν χρόνια, απίστευτες ουρές σε ΙΚΑ, ΔΟΥ, Τράπεζες, και αλλού, απλήρωτους εργαζομένους για μήνες,  φακελάκια σε πολεοδομίες, εφορίες νοσοκομεία, και αλλού, ανύπαρκτες υπηρεσίες υγείας με γιαγιάδες να περνάνε μερόνυχτα σε ράντζα, πανωτόκι,α χρεώσεις άδικες από κινητή τηλεφωνία, χρεώσεις ΔΕΗ σε εκατομμύρια κόσμου, και άλλα πολλά,

εμείς πρέπει να ασχοληθούμε με τα 100 ευρώ του κοσαμφ και το ότι του κλείσαν το τηλέφωνο στις 23.00 επειδή δεν ήξερε την νέα ημερομηνία και δε μπορούσε να βρει 110 ευρώ επί 2 ώρες;

Πλάκα κάνουμε ρε παιδιά;

Εγω ανεβασα μια προειδοποιηση, που ενδεχομενως θα γλιτωσει τα λεφτα καποιων απο εσας.

Αν ειστε ολοι τοσο τζιμανια που δεν σας νοιαζει, απλα αλλαξτε θρεντ. ΤΟΣΟ απλο!

Παντως, μου κανει εντυπωση που σπευδετε να υπερασπιστειτε τα συμφεροντα μιας μεγαλης (?) εταιριας, εναντια σε εναν απλο καταναλωτη.
Μαλλον ειστε σκατοψυχοι και τπτ αλλο.

Επισκέπτης
Υπάρχει...

Αλλά δεν κάνει μόνο αυτό που προανέφερα,
δεν νομιζω τυπε... Είναι μεγαλο το κοστος των υπαλληλων για να φυλαν τα νοτα σου όταν δεν υπαρχει θεμα...
Φαντασου έναν μικρομεσαιο επιχειρηματια που πληρωνει 3 ατομα για να τον πηγαινουν σπιτι ενώ δεν τον ξερει και δεν τον ψαχνει κανενας...

afenths71

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Δεκ 2013
Like
6.342
Πόντοι
1.046
τι παιζει με τις αποσκευες μαγκες; αν πληρωσω εισητηριο 50 ευρω και εχω μια βαλιτσα Πόσο χρεώνουν επιπλεον;

Επισκέπτης
πιθανό,

άλλα αντικείμενα με τα οποία ασχολείται είναι ο έλεγχος των άρθρων, μερικά από τα οποία περνάνε από αυτόν πριν εκδοθούν σε μεγάλα blogs, το κλείσιμο συμφωνιών και η παρακολούθηση των διαφημίσεων της εταιρίας, η έρευνα για ηλεκτρονική επέκταση και διαφήμιση της εταιρίας, οι λογαριασμοί της εταιρίας στα κοινωνικά δίκτυα, facebook, twitter, κλπ

και φυσικά επειδή τέτοιες εταιρίες έχουν παγκόσμια εμβέλεια, δεν περιορίζονται μόνο στο Ελλαδικό internet

δεν είναι μία θέση που απλά κάνεις λίγα κλικ μέσα στο οκτάωρό σου, το internet είναι πλέον ζωτικό όργανο του οργανισμού της εταιρίας...
Σωστος.
Τέτοιον εχει αλλα είναι για promotion όχι για ελεγχο :rockon:

Επισκέπτης
Παντως, μου κανει εντυπωση που σπευδετε να υπερασπιστειτε τα συμφεροντα μιας μεγαλης (?) εταιριας, εναντια σε εναν απλο καταναλωτη.

Δεν κατάλαβες, εγώ αυτό που είπα είναι ότι υπάρχει κόσμος που αδικήθηκε απείρως βαρύτερα από μεγάλες εταιρίες, σε σχέση με την δική σου κουτσουλιά. Κόσμος έχει χάσει συγγενείς σε νοσοκομεία, τους χουν κλέψει λεφτά ασφαλιστικοί οργανισμοί, ακόμη και το Δημόσιο, του χρωστάει λεφτά (50.000€ και βάλε μερικοί) το ΙΚΑ, η ΔΟΥ, κλπ του χουν βγάλει στο σφυρί σπίτια για 2000 ευρώ

δε λέμε ότι έχεις άδικο

λέμε ότι καίγεται ο κόσμος και αν αρχίσουμε να ποστάρουμε τέτοια προβλήματα, μάλλον θα πρέπει να περιμένεις πολύυυυυυυυυυυυ πίσω στην ουρά για τα παράπονα...

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
23.142
Πόντοι
5.006
κάθε μεγάλη εταιρία, έχει υπάλληλο που είναι αρμόδιος για το ιντερνετ και το τι γράφεται γι αυτήν, στα σαιτ

Ο οποίος είναι όλη μέρα στο ιντερνετ, και ελέχγει είτε με google, είτε με συχνό έλεγχο στα μεγάλα σαιτ της χώρας αλλά κυρίως με ειδικά προγράμματα, που τον ειδοποιούν, όταν αναρτάται κάτι σχετικό με την εταιρία

Και φυσικά προβαίνει, στις εκάστοτε απαραίτητες ενέργειες (απάντηση στο σαιτ ως εκπρόσωπος, προσωπική offline επαφή με τον πελάτη, προώθηση στο Νομικό Τμήμα για αγωγές, κλπ)

δεν παίζουν οι μεγάλες εταιρίες...
καλα τα σχολια του κοσαμ ειναι πουνικα ανευθυνα....αν ηταν ετσι ολοι φυλακη θα ητανε.... :grin: :grin: :grin: :grin:

Επισκέπτης
τι παιζει με τις αποσκευες μαγκες; αν πληρωσω εισητηριο 50 ευρω και εχω μια βαλιτσα Πόσο χρεώνουν επιπλεον;
μονο η Aegean χρεωνει αποσκευες (ακομα) στις πτησεις εσωτερικου είναι 30€ για εξω εξαρτάται τον προορισμο.
50€ δεν υπαρχει γιατι αν πληρωσεις 50€ η αξια του ναυλου θα είναι λιγοτερο από 1€ και τα ρεστα οι φοροι...

OP
OP
K

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
2.001
Πόντοι
3.475
Α, περα απο σκατοψυχοι ειστε και στοκοι.

Δλδ πιστευετε (και ευχεστε) μια εταιρεια να κανει αρση διαδικτυακου απορρητου, με εισαγγελικη εντολη, για να βρει ποιος ανεβασε ενα θρεντ στο bou, οπου απλα αναφερει μια αλληλουχια ΑΛΗΘΙΝΩΝ γεγονοτων. Και μετα να τον παει δικαστικα, πληρωνοντας δικηγορους και παραβολα.

Btw, ο γνωστος παλιατσος του site, ποσες φορες πρεπει να γελοιοποιηθει μεχρις οτου αλλαξει νικ και επανελθει ινκογκνιτο, για να κανει τη δουλεια του? (Ειδικα μετα το φιασκο με το Laki, νομιζω εχει τελειωσει η καριερα του εδω)

OP
OP
K

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
2.001
Πόντοι
3.475
Δεν κατάλαβες, εγώ αυτό που είπα είναι ότι υπάρχει κόσμος που αδικήθηκε απείρως βαρύτερα από μεγάλες εταιρίες, σε σχέση με την δική σου κουτσουλιά. Κόσμος έχει χάσει συγγενείς σε νοσοκομεία, τους χουν κλέψει λεφτά ασφαλιστικοί οργανισμοί, ακόμη και το Δημόσιο, του χρωστάει λεφτά (50.000€ και βάλε μερικοί) το ΙΚΑ, η ΔΟΥ, κλπ του χουν βγάλει στο σφυρί σπίτια για 2000 ευρώ

δε λέμε ότι έχεις άδικο

λέμε ότι καίγεται ο κόσμος και αν αρχίσουμε να ποστάρουμε τέτοια προβλήματα, μάλλον θα πρέπει να περιμένεις πολύυυυυυυυυυυυ πίσω στην ουρά για τα παράπονα...

Ναι, δεν αναφερομαι σε σενα

Επισκέπτης

Δλδ πιστευετε (και ευχεστε) μια εταιρεια να κανει αρση διαδικτυακου απορρητου, με εισαγγελικη εντολη, για να βρει ποιος ανεβασε ενα θρεντ στο bou, οπου απλα αναφερει μια αλληλουχια ΑΛΗΘΙΝΩΝ γεγονοτων. Και μετα να τον παει δικαστικα, πληρωνοντας δικηγορους και παραβολα.

Btw, ο γνωστος παλιατσος του site, ποσες φορες πρεπει να γελοιοποιηθει μεχρις οτου αλλαξει νικ και επανελθει ινκογκνιτο, για να κανει τη δουλεια του? (Ειδικα μετα το φιασκο με το Laki, νομιζω εχει τελειωσει η καριερα του εδω)

εγώ δεν ανέφερα ότι θα σε μηνύσει η εταιρία

το σχόλιο σου είναι εντός των λογικών πλαισίων (παράπονα για ωράριο, χρεώσεις, καθυστέρηση στο τηλέφωνο, κλπ)

Αν θες πχ άνοιξε ένα νέο θρεντ και γράψε ότι η ίδια εταιρία σου χρέωσε από την πιστωτική 3.000 ευρώ αντί για 300 ευρώ που έπρεπε για την πτήση, και δε σου τα επέστρεψε ποτέ,

να δεις τι θα γίνει...

(και πάλι δε θα σε πάει νομικά, απλά θα σε καλέσει 100000% υπεύθυνος της εταιρίας, θα ποστάρει και εδώ, και δε θα σταματήσει αν δεν παραδεχτείς online ότι τελικά έκανες λάθος, και αν επιμένεις και γράφεις αναλήθειες, τότε θα σε πάει νομικά)

Επισκέπτης

ρε τυπε πως να στο πω πιο απλα;;;
Λες μαλακιες. Κανεις δεν θα κανει αρση απορρητου για έναν μαλακα που δεν θελει να καταλαβει...

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
24
Πόντοι
5.825
- Ειχα εισιτηρια για 29 Μαρτιου.
- Τους ειδοποιησα απο 21 Μαρτιου οτι θελω αναβολη, αλλα δεν ειχα τις ακριβεις ημερομηνιες. Μου εδωσαν διορια μεχρι 27 Μαρτιου max.
- Δεν ειχα τις ημερομηνιες στις 27, αλλα μου ειπαν οτι δεν υπαρχει προβλημα ακομα κι αν τους τις δωσω την παραμονη (1ο ψεμα).
- Παραμονη: Γυριζω σπιτι στις 7 το απογευμα, ρωταω το φιλο μου που ειναι Λονδινο για τις ημερομηνιες, δεν τις εχει ακομα, αρα αναγκαζομαι να το παιξω προσεγγιστικα, για 28 Μαϊου.
- Παιρνω τηλεφωνο για να κανω την αλλαγη και εδω αρχιζουν οι ΤΡΕΛΕΣ αναμονες. Μιλαμε για 40λεπτα μεσο ορο.
- Ο υπαλληλος μου λεει οτι δεν μπορω να κανω αλλαγη αν δεν του δωσω αριθμο πιστ. καρτας για να μου παρει 110 Ευρω. Οι γονεις μου λειπουν, εγω δεν εχω τους κωδικους του e-banking τους και οι γονεις μου αρνουνται να μου τους δωσουν τηλεφωνικα... Ο υπαλληλος αρνειται να με παρει τηλεφωνο σε μια προκαθορισμενη ωρα για να γλιτωσω την τεραστια αναμονη.
Παραλληλα, οι γεροι μουμπλεκουν στο παιχνιδι κατι γνωστους κλπ για να μου βαλουν εκεινοι τα λεφτα (  :jerking:  :jerking:  :jerking:), και η ωρα περναει...  Συνυπολογιστε οτι εχω να αντιμετωπισω και την αναμονη, εκτος απο το προβλημα διαχειρισης του λογαριασμου!
Ε, με τα πολλα, φτανει 11 παρα κατι, αλλα η υπηρεσια ειναι 24ωρη (ετσι δηλωνουν... 2ο ΨΕΜΑ!), κι εγω εχω βαλει ηδη τα λεφτα, οποτε μενει να τους δωσω τον αρ. λογαριασμου.
- Στις 11 ακριβως, το μαγνητοφωνημενο μηνυμα ΑΛΛΑΖΕΙ (!!!!!!), και λεει οτι "Σας ευχαριστουμε που καλεσατε. Οι ωρες εξυπηρετησης ειναι 7 - 23:00, αλλα υπαρχει ακομα προσωπικο ασφαλειας για εκτακτες περιπτωσεις".
Μιλαω με μια τυπισσα η οποια δηλωνει αναρμοδια να με εξυπηρετησει, αλλα μου λεει πως θα προωθησει το αιτημα πρωι-πρωι, και θα με παρουν στις 7-7μισι (η πτηση για 9, κι εγω να βλεπω τα 300 ευρουλακια μου να χανονται, χωρις ουτε το 80αρι της ακυρωσης...)
- Φυσικα, εμεινα σχεδον αϋπνος, αρχισα τα τηλεφωνα απο 8 (εκεινοι στ' αρχιδια τους), και εφτασε 3 το μεσημερι για να καταδεχτουν να μου πουν οτι ΙΣΩΣ λυθει το προβλημα με την Aegean, απο Δευτερα!!!
Επισης, μου ειπαν οτι, για τις νεες ημερομηνιες, θα υπαρξει 120 ευρω φεσι (ενω πριν μου ελεγαν για 110!!!) και 50 ευρω διαφορα στην τιμη.
Καπου εκει επαθα κριση υστεριας. Αρχισα να ουρλιαζω οτι μου ειχαν πει 100 φορες για 110 ευρω (η τυπισσα απανταει: "A, ναι, δικιο εχετε τελικα" - σσ 3ο ΨΕΜΑ) και οτι τα 50 ευρω που μου ζητανε παραπανω ειναι στη φαντασια τους (Εκει δεν παιρνω απαντηση!!!)
Πραγματι, η Aegean εχει στανταρισμενες τιμες για Haeathrow γυρω στα 240+βαλιτσες.
- Τελικα, μετα απο πολλη υστερια απο πλευρας μου και πολυ προσβλητικο τονο προς την κοπελα, μου ανακοινωνουν πως μπορω να παρω τα 80 της ακυρωσης, μαζι με το δικαιωμα για βαλιτσες (4ο ΨΕΜΑ - μου το ανακοινωσαν τελευταια στιγμη, κι ενω ειχαν αποτυχει να με ληστεψουν με +170, αρα overall σχεδον 500 ευρω για... Λονδινο!  :headbang:)

Τα συμπερασματα δικα σας!!!

προσπάθησες να αλλάξεις την ημερομηνία του ταξιδιού σου λίγο πριν την αναχώρηση... δεν ξέρω τους όρους αλλά αν περίμενες πως όλα θα γίνουν με 5 κλικ και ένα τηλεφώνημα μάλλον τα έχεις όλα ιδανικά στο μυαλό σου...
καλό είναι να ψάχνει κανείς για καλύτερες τιμές σε οτιδήποτε θέλει να αγοράσει αλλά νομίζω πως δεν έχεις το δίκιο με το μέρος σου στην περίπτωση αυτή...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom