- Ειχα εισιτηρια για 29 Μαρτιου.
- Τους ειδοποιησα απο 21 Μαρτιου οτι θελω αναβολη, αλλα δεν ειχα τις ακριβεις ημερομηνιες. Μου εδωσαν διορια μεχρι 27 Μαρτιου max.
- Δεν ειχα τις ημερομηνιες στις 27, αλλα μου ειπαν οτι δεν υπαρχει προβλημα ακομα κι αν τους τις δωσω την παραμονη
(1ο ψεμα).
- Παραμονη: Γυριζω σπιτι στις 7 το απογευμα, ρωταω το φιλο μου που ειναι Λονδινο για τις ημερομηνιες, δεν τις εχει ακομα, αρα αναγκαζομαι να το παιξω προσεγγιστικα, για 28 Μαϊου.
- Παιρνω τηλεφωνο για να κανω την αλλαγη και εδω αρχιζουν οι ΤΡΕΛΕΣ αναμονες. Μιλαμε για 40λεπτα μεσο ορο.
- Ο υπαλληλος μου λεει οτι δεν μπορω να κανω αλλαγη αν δεν του δωσω αριθμο πιστ. καρτας για να μου παρει 110 Ευρω. Οι γονεις μου λειπουν, εγω δεν εχω τους κωδικους του e-banking τους και οι γονεις μου αρνουνται να μου τους δωσουν τηλεφωνικα... Ο υπαλληλος αρνειται να με παρει τηλεφωνο σε μια προκαθορισμενη ωρα για να γλιτωσω την τεραστια αναμονη.
Παραλληλα, οι γεροι μουμπλεκουν στο παιχνιδι κατι γνωστους κλπ για να μου βαλουν εκεινοι τα λεφτα (
), και η ωρα περναει... Συνυπολογιστε οτι εχω να αντιμετωπισω και την αναμονη, εκτος απο το προβλημα διαχειρισης του λογαριασμου!
Ε, με τα πολλα, φτανει 11 παρα κατι, αλλα η υπηρεσια ειναι 24ωρη (ετσι δηλωνουν...
2ο ΨΕΜΑ!), κι εγω εχω βαλει ηδη τα λεφτα, οποτε μενει να τους δωσω τον αρ. λογαριασμου.
- Στις 11 ακριβως, το μαγνητοφωνημενο μηνυμα ΑΛΛΑΖΕΙ (!!!!!!), και λεει οτι "Σας ευχαριστουμε που καλεσατε. Οι ωρες εξυπηρετησης ειναι 7 - 23:00, αλλα υπαρχει ακομα προσωπικο ασφαλειας για εκτακτες περιπτωσεις".
Μιλαω με μια τυπισσα η οποια δηλωνει αναρμοδια να με εξυπηρετησει, αλλα μου λεει πως θα προωθησει το αιτημα πρωι-πρωι, και θα με παρουν στις 7-7μισι (η πτηση για 9, κι εγω να βλεπω τα 300 ευρουλακια μου να χανονται, χωρις ουτε το 80αρι της ακυρωσης...)
- Φυσικα, εμεινα σχεδον αϋπνος, αρχισα τα τηλεφωνα απο 8 (εκεινοι στ' αρχιδια τους), και εφτασε 3 το μεσημερι για να καταδεχτουν να μου πουν οτι ΙΣΩΣ λυθει το προβλημα με την Aegean, απο Δευτερα!!!
Επισης, μου ειπαν οτι, για τις νεες ημερομηνιες, θα υπαρξει 120 ευρω φεσι (ενω πριν μου ελεγαν για 110!!!) και 50 ευρω διαφορα στην τιμη.
Καπου εκει επαθα κριση υστεριας. Αρχισα να ουρλιαζω οτι μου ειχαν πει 100 φορες για 110 ευρω (η τυπισσα απανταει: "A, ναι, δικιο εχετε τελικα" - σσ
3ο ΨΕΜΑ) και οτι τα 50 ευρω που μου ζητανε παραπανω ειναι στη φαντασια τους (Εκει δεν παιρνω απαντηση!!!)
Πραγματι, η Aegean εχει στανταρισμενες τιμες για Haeathrow γυρω στα 240+βαλιτσες.
- Τελικα, μετα απο πολλη υστερια απο πλευρας μου και πολυ προσβλητικο τονο προς την κοπελα, μου ανακοινωνουν πως μπορω να παρω τα 80 της ακυρωσης, μαζι με το δικαιωμα για βαλιτσες (4ο
ΨΕΜΑ - μου το ανακοινωσαν τελευταια στιγμη, κι ενω ειχαν αποτυχει να με ληστεψουν με +170, αρα overall σχεδον 500 ευρω για... Λονδινο!
)
Τα συμπερασματα δικα σας!!!