House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
γκρίζα διαφήμισητυπε χαλαρωση και ηρεμια υπαρχει μονο στο ταφο
γκρίζα διαφήμισητυπε χαλαρωση και ηρεμια υπαρχει μονο στο ταφο
υποσυνειδητο μηνυμα τυπεγκρίζα διαφήμιση
reverse record player.υποσυνειδητο μηνυμα τυπε
reverse record player.
τυπε χαλαρωση και ηρεμια υπαρχει μονο στο ταφο
και στο μπου τύπε
τι πιο ηρεμιστικό απ το να διαβάζεις μια διαμάχη μεταξύ Λάκη, Lopez, Bolt, foufoutou και τραμουντάνα;
ή dimitraki29 με το Ανατολικό μπλοκ;
και στο μπου τύπε
τι πιο ηρεμιστικό απ το να διαβάζεις μια διαμάχη μεταξύ Λάκη, Lopez, Bolt, foufoutou και τραμουντάνα;
ή dimitraki29 με το Ανατολικό μπλοκ;
Tι πιο ηρεμιστικο να γυρνας σπιτι και να σε περιμενει κανα γκομενάκι να περάσετε καλά ρε τυπε
και χέσε τον λαλακη και τους άλλους περιεργους στο Ιντερνετ
Ετσι ετσι......Σαν την φετα στο βαρελι ...Απανω απανω ειναι η νοστιμιατύπε με το γκομενάκι είναι καλά στην αρχή
άμα αρχίσει η γκρίνια κι η παντόφλα, χάνεται η ηρεμία
Ετσι ετσι......Σαν την φετα στο βαρελι ...Απανω απανω ειναι η νοστιμια
Αμα φτασειs στον πατο βλεπειs τα τριμματα
το καλό είναι ότι όταν αρχίσει να χει δικαίωμα στη γκρίνια,
αυτόματα αποκτάς το δικαίωμα να ρέβεσαι και να κλάνεις μπροστά της
Εγω βλέπω πως απ τις πουτάνες ως τα εισιτηρια γίναμε πολλοι εδω μέσα λαρτζ με τα λεφτά των αλλων.Δεν εξετάζω αν εχει δικιο ή αδικο.
ευτυχώς ξερουμε εσενα,φαντασου πως εισαι ο μοναδικός που μπορει μ αυτά που γραφεις να κάνεις κάποιον να συμφωνήσει με τον λάκη.
Απο φιλους θέλω λιγους και καλούς. Πάντα ημουν επιλεκτικός σε ολα. Οι υπολοιποι μπορειτε οποτε θελετε να με θάβετε οσο λειπω (εχω πει οτι ολη την εβδομαδα δεν ειμαι εδω αρα δεν μπορω να απαντήσω εκεινη την στιγμή) και να μου κάνετε επιθεσεις οποτε σας δινετε η ευκαιρια ολοι μαζι ειτε για την δουλεια μου ειτε για τις σπουδες μου ειτε για οτι άλλο σας έρθει στο μυαλό
Γιατι, εκεινη δεν κλάνει μπροστα μας απο ενα σημειο και περα?το καλό είναι ότι όταν αρχίσει να χει δικαίωμα στη γκρίνια,
αυτόματα αποκτάς το δικαίωμα να ρέβεσαι και να κλάνεις μπροστά της
τυπε παιρνεις ότι πρεπει να παρεις -10 μ 20€ και δεν ζαλιζεις τα @@ σου.-εγω που αγοραζω απο Πρακτορειο κανονικα κι οχι απο ιντερνετ σε περιπτωση ακυρωσης του εισητηριου περνεις πισω φορους αεροδρομιου και κατι ωιλα απο το εισητηριο εως πολυ ψιλα δεν ειναι θεμα ιντερνετικου πρακτορειου αλλα εαροπορικης
σε εχει παρει με στραβο ματι ο χαουζ, πιστευω ειναι παρεξηγηση. μπορει και πρεπει να γινει μπολντοτυπος
μου τη σπάει να πουλάει πνεύμα .σε εχει παρει με στραβο ματι ο χαουζ, πιστευω ειναι παρεξηγηση. μπορει και πρεπει να γινει μπολντοτυπος
μου τη σπάει να πουλάει πνεύμα .
Ήμουν απ τους λίγους που βγήκαν κι είπαν καλα έκανε και μπήκε σ αυτή τη δουλεια για να εξασφαλιστεί .
Τα ξεχνάει εύκολα και βλέπει εχθρούς
Ας σταματήσει λίγο τις μαλακίες και τα ξανα λέμε