You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Μηνύσεις - Διώξεις στο Internet (κ στην Ελλάδα)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα vasos
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 511
- Εμφανίσεις 36K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Εδώ είσαι....
Και ΠΟΥ ΑΚΡΙΒΩΣ αναφερει "για τσιπαρισμα του Ps3" ???
Και ΠΟΥ ΑΚΡΙΒΩΣ αναφερει "για τσιπαρισμα του Ps3" ???
εχει κανα 2 ακομα sites ο ιδιος με Links.... δοκιμασε εδω
φιλε το παιδι ρωτησε για ps3 οχι για ps2.εχει κανα 2 ακομα sites ο ιδιος με Links.... δοκιμασε εδω
PSYXOLOGOS
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιαν 2007
- Like
- 1
- Πόντοι
- 1
οποιος εχει κανα σιτε (που να λειτουργει ακομα) να κατεβασουμε καμια ταινια μεσω rapishare ασ στειλει ενα pm
baklavatzioglou
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2005
- Like
- 60
- Πόντοι
- 6
έχει και το avatar
baklavatzioglou
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2005
- Like
- 60
- Πόντοι
- 6
πληροφοριακα να αναφερω αν και μπορει να εχει γραφτει στιs προηγουμενεs σελιδεs αλλα βαριεμαι να τιs διαβασω ολεs οτι.Ολοι οι σοβαροι πριβε Ελληνικοι τρακερs ειναι ολοι μια χαρα και ζουν και βασιλευουν.Ο μονοs που την πατησε ειναι το gamato.info και αυτο γιατι ηταν τελειωs χυμα και ειχε απιστευτο κοσμο.Επισηs μονο τα site που ειχαν direct rapidshare links τον ηπιαν στεγνα και ελαχιστοι εχουν ξανανοιξει οπωs ηταν και πριν.Προs το παρον σαν χρηστεs δεν κινδυνευουμε αλλα καλο ειναι να παιρνουμε προφυλαξειs.Μονο πριβε τρακερs και κατεβασμα απο τιs εκαστοτε γνωστεs ομαδεs στον καθε τρακερ.Επισηs για οποιον δεν το ξερει καλο ειναι να εγκαταστησει κανα προγραμματακι οπωs το peerguardian h to peerblock που σε σωνει απο παρα πολλα πραγματα.Ειναι δωρεαν και τα 2
apoc
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 31
- Like
- 393
- Πόντοι
- 3.115
Φίλε με το gamato.info τι έγινε γιατι κόπηκε?πληροφοριακα να αναφερω αν και μπορει να εχει γραφτει στιs προηγουμενεs σελιδεs αλλα βαριεμαι να τιs διαβασω ολεs οτι.Ολοι οι σοβαροι πριβε Ελληνικοι τρακερs ειναι ολοι μια χαρα και ζουν και βασιλευουν.Ο μονοs που την πατησε ειναι το gamato.info και αυτο γιατι ηταν τελειωs χυμα και ειχε απιστευτο κοσμο.Επισηs μονο τα site που ειχαν direct rapidshare links τον ηπιαν στεγνα και ελαχιστοι εχουν ξανανοιξει οπωs ηταν και πριν.Προs το παρον σαν χρηστεs δεν κινδυνευουμε αλλα καλο ειναι να παιρνουμε προφυλαξειs.Μονο πριβε τρακερs και κατεβασμα απο τιs εκαστοτε γνωστεs ομαδεs στον καθε τρακερ.Επισηs για οποιον δεν το ξερει καλο ειναι να εγκαταστησει κανα προγραμματακι οπωs το peerguardian h to peerblock που σε σωνει απο παρα πολλα πραγματα.Ειναι δωρεαν και τα 2
το gamato ειχε εκτεθει παρα πολυ.Μιλαμε μεχρι και φωτο και διευθυνσειs χυμα στο κυμα ειχαν τα μελη στο φορουμ και απο οτι ακουγεται το κατεβασαν μονοι τουs γιατι ειχαν σταμπαριστει.Φίλε με το gamato.info τι έγινε γιατι κόπηκε?
εκτος απο αυτο ρε παιδια,λιγες φορες ειχα μπει στο φορουμ,και ειχε κατι παπαρες που καναν συνεχως προπαγανδα υπερ της αναρχιας.εβγαινε καποιος χουρου και εβγαζε κατι σκιτσα με τον αστεριξ να βαραει συνεχως μπατσους.και κατι τετοιες μαλακιες.μετα εβγαινε ενας βλακας ναζιστης και ελεγε τα δικα του.πως να μην τους την πεσουν μετα;κανενας δεν προστατεψε το σαιτ.
εκτος απο αυτο ρε παιδια,λιγες φορες ειχα μπει στο φορουμ,και ειχε κατι παπαρες που καναν συνεχως προπαγανδα υπερ της αναρχιας.εβγαινε καποιος χουρου και εβγαζε κατι σκιτσα με τον αστεριξ να βαραει συνεχως μπατσους.και κατι τετοιες μαλακιες.μετα εβγαινε ενας βλακας ναζιστης και ελεγε τα δικα του.πως να μην τους την πεσουν μετα;κανενας δεν προστατεψε το σαιτ.
αφου οι μοντς δεν κανανε τπτ....
σωστοs.Μιλαμε για τρελεs καταστασειs.Το θεμα τωρα ειναι οτι ολοι φοβηθηκαν και βλεπειs κατι μικρουs τρακερ εκει που παρακαλαγανε να παει κοσμοs,εκλεισαν τιs εγγραφεs και οποιοs προλαβε τον κυριο ειδεεκτος απο αυτο ρε παιδια,λιγες φορες ειχα μπει στο φορουμ,και ειχε κατι παπαρες που καναν συνεχως προπαγανδα υπερ της αναρχιας.εβγαινε καποιος χουρου και εβγαζε κατι σκιτσα με τον αστεριξ να βαραει συνεχως μπατσους.και κατι τετοιες μαλακιες.μετα εβγαινε ενας βλακας ναζιστης και ελεγε τα δικα του.πως να μην τους την πεσουν μετα;κανενας δεν προστατεψε το σαιτ.
καλησπέρα σε όλους και καλή χρονιά....
διαβάζω τα μηνύματα σας το gamato.info δεν έκλεισε γιατί το σταμπάρανε και τέτοια, απλά είχε πάρα πολύ κόσμο στο site και δεν σήκωνε ο server το μέγεθος του site. Απλά επειδή όταν ξεκίνησα να κατεβάζω που και που ,έμαθα κάποια πράγματα, κανείς δεν μπορεί να σας κάνει τπτ αν κατεβάζετε torrents γιατί το torrent είναι ανταλλαγή δεδομένων από δύο ή περισσότερους υπολογιστές ότι έχει torrent να μην το φοβάστε γιατί υπάρχει νόμος που είναι παραθυράκι και δεν διώκετε κανείς όμως κινδυνεύετε εάν κατεβάζετε από το rapidshare και τέτοια site .
διαβάζω τα μηνύματα σας το gamato.info δεν έκλεισε γιατί το σταμπάρανε και τέτοια, απλά είχε πάρα πολύ κόσμο στο site και δεν σήκωνε ο server το μέγεθος του site. Απλά επειδή όταν ξεκίνησα να κατεβάζω που και που ,έμαθα κάποια πράγματα, κανείς δεν μπορεί να σας κάνει τπτ αν κατεβάζετε torrents γιατί το torrent είναι ανταλλαγή δεδομένων από δύο ή περισσότερους υπολογιστές ότι έχει torrent να μην το φοβάστε γιατί υπάρχει νόμος που είναι παραθυράκι και δεν διώκετε κανείς όμως κινδυνεύετε εάν κατεβάζετε από το rapidshare και τέτοια site .
κανειs μεγαλο λαθοs και για το γαματο και για το αν υπαρχει κινδυνοs η οχι απο τα τορρεντκαλησπέρα σε όλους και καλή χρονιά....
baklavatzioglou
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2005
- Like
- 60
- Πόντοι
- 6
καλά ρε παιδιά τι λέτε τώρα ; τι θα κάνουν δηλαδή θα κάνουν μήνυση ξαφνικά σε 500,000 χιλιάδες κόσμο που κατεβάζουν οι από τορενς η απο rapishare ..και αυτοί είναι μόνο από Ελλάδα αν το πάμε παγκόσμια τη θα γίνει δηλαδή..σαν να λες έχει ένας πειρατικό σταθμό και επιδη τον ακούμε θα μας πάνε μέσα ..
apoc
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 31
- Like
- 393
- Πόντοι
- 3.115
Aυτο που μπορουν κανουν και το εχουν κανει ηταν το 2005 με provider altec telecoms εναν τυπο που κατεβαζε τοτε απο e-mule του κοψανε την συνδεση απο τον συγκεκριμενο παροχο γιατι κατεβαζε το back to the future.Αυτο ξερω σαν παραδειγμα
baklavatzioglou
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2005
- Like
- 60
- Πόντοι
- 6
οκ ρε φίλε και εγώ έχω διαβάσει πρόσφατα ότι οι rapidshare ( έδινε ) πελάτες τις που κατεβάζανε τραγούδια με εισαγγελική πίεση ..αλλά είναι και πιο παλιά κάπου στην αμερικι ότι και καλά κάνανε μαζική μήνυση σε κάτι άτομα ..αλλά εγώ λέω πάντως μι μασάτε και κατεβάζετε αβέρτα ..άσε που αυτό το ακούω 10 χρόνια περίπου που έχω υπολογιστή ..εγώ και κάποια άλλα άτομα δεν θα αγοράζουμε πλέον pc και μην νομίζεις είμαι ο μόνος που έχω pc μόνο για το idernet ..μήπως θα χάσουν και οι εταιρίες που πουλάνε υπολογιστές ; και μετά είναι στην κόντρα με πνευματικά δικαιοματα κλπ παιζοντε πολλα συμφεροντα ρε παιδια ..
HARD19
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 11
- Like
- 70
- Πόντοι
- 246
οκ ρε φίλε και εγώ έχω διαβάσει πρόσφατα ότι οι rapidshare ( έδινε ) πελάτες τις που κατεβάζανε τραγούδια με εισαγγελική πίεση ..αλλά είναι και πιο παλιά κάπου στην αμερικι ότι και καλά κάνανε μαζική μήνυση σε κάτι άτομα ..αλλά εγώ λέω πάντως μι μασάτε και κατεβάζετε αβέρτα ..άσε που αυτό το ακούω 10 χρόνια περίπου που έχω υπολογιστή ..εγώ και κάποια άλλα άτομα δεν θα αγοράζουμε πλέον pc και μην νομίζεις είμαι ο μόνος που έχω pc μόνο για το idernet ..μήπως θα χάσουν και οι εταιρίες που πουλάνε υπολογιστές ; και μετά είναι στην κόντρα με πνευματικά δικαιοματα κλπ παιζοντε πολλα συμφεροντα ρε παιδια ..
Σε γενικά πλαίσια έχεις δίκιο....
ΥΓ Ωραίο avatar
gbeyyt11
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Δεκ 2008
- Like
- 143
- Πόντοι
- 16
Για το γαματο βλεπω εχουν ειπωθει ηδη αρκετς αποψεις. Να εκλεισε λογω φορουμ δεν νομιζω, δεν ηταν και ακραια η κατασταση μεσα,σε σχεση με αλλα φορουμ ,το κλιμα ηταν γενικα πολυ ηπιο . Λογικα για το file sharing θα εκλεισε,αν και δεν περιμενα να φτασει αυτη η πιεση για το ελευθερο μοιρασμα αρχειων και στην Ελλαδα. Ειδικα για το γαματο που τυπικα ,προσεφερε μονο λινκς για τorrents σε αντιθεση με το Piratebay poυ ειχε το ιδιο ,ολο το παρανομο υλικο και εγινε ολος ο ντορος .Δυστυχως δεν το βλεπω κι εγω να ξανανοιγει....Στην Ελλαδα δεν ξερω αν αυτη τη στιγμη υπαρχει νομος που να απαγορευει ρητα το δωρεαν κατεβασμα , παντως το σιγουρο ειναι πως οση προστασια και να παρουμε, με προγραμματα αποκρψης κλπ , το σιγουρο ειναι οτι αμα θελουν να σε βρουν ,θα σε βρουν.