Διαγραμμένο μέλος 15257
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.817
- Πόντοι
- 456
Μετά απο 2-3 μέρες που είχε πέσει...Μια χαρά δουλεύει!
Μετά απο 2-3 μέρες που είχε πέσει...Μια χαρά δουλεύει!
λες να δουμε την φατσα μας και στο fbi τυπε?TO GAMATO ΤΕΛΟς! ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ.ΕΝΑΝ ΕΝΑΝ ΚΑΝΟΥΝ ΦΥΛΛΟ ΚΑΙ ΦΤΕΡΟ ΤΟ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΗ,ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΙΝΟΝΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ,ΓΙΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ,ΚΛΠ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑ ΛΟΓΩ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗς ΤΗς ΕΥΠ....!
δεν εχουμε και το αναλογο μουσι ή μουστακλα.....καλα πες για το μαυρισμα κανω ενα σολαριουμ....τετοιες φατσες που εχουμε ουτε για εκει δεν ειμαστε...
λες να δουμε την φατσα μας και στο fbi τυπε?
...με βλέπω να ξυρίζω το μούσιδεν εχουμε και το αναλογο μουσι ή μουστακλα.....καλα πες για το μαυρισμα κανω ενα σολαριουμ....
τυπε μονο μην βαλουνε τον αντονοτομαζι γιατι με το βλοσυρο του βλεμα μπορει να φοβηθουνδεν εχουμε και το αναλογο μουσι ή μουστακλα.....καλα πες για το μαυρισμα κανω ενα σολαριουμ....
εσενα σαν να σε ειδα διπλα στον απολυτο στην φωτο........με βλέπω να ξυρίζω το μούσι
λοιπον ολοι θα κανετε babyface τωρα.... εη και για σας μιλαω εκει στα Σφακια...με βλέπω να ξυρίζω το μούσι
δεν πειραζει τυπεΕίναι γνωστο ,ότι λογω περιορισμού της τρομοκρατίας,και της εξελιξης τεχνολογικών μέσων υπάρχει η δυνατότητα σε ελαχιστα λεπτα να ξερουν το αληθινο προφιλ καθε χρηστη -ονοματεπωνυμο οικογενειακη κατασταση,προσωπικη ζωη,- χωρίς καθόλου κόπο....
και ειναι προφανές ότι εχουν το προφίλ των περισσοτερων εδω μέσα,εδώ και πολυ καιρο !!
λογικό δεν ειναι ?
εμενα μου στελνουν και ευχετηριες καρτες στην ονομαστικη μου εορτη...τι λες τωρα;Είναι γνωστο ,ότι λογω περιορισμού της τρομοκρατίας,και της εξελιξης τεχνολογικών μέσων υπάρχει η δυνατότητα σε ελαχιστα λεπτα να ξερουν το αληθινο προφιλ καθε χρηστη -ονοματεπωνυμο οικογενειακη κατασταση,προσωπικη ζωη,- χωρίς καθόλου κόπο....
και ειναι προφανές ότι εχουν το προφίλ των περισσοτερων εδω μέσα,εδώ και πολυ καιρο !!
λογικό δεν ειναι ?
ουουουου ... απ αυτο.... το καμαρη τους ειμαστε... αμα δεν μπουν εδω μια μερα δεν αντεχουν... μεγαλη αγαπη σου λεω τα πιτσουνακια μουδεν πειραζει τυπε
μας καμαρωνουνε
με καμαρωνει η μανα μου που ειμαι τιμημενος....δεν πειραζει τυπε
μας καμαρωνουνε
τυπε εχεις το χαραγμα του σατανα μηπως?εμενα μου στελνουν και ευχετηριες καρτες στην ονομαστικη μου εορτη...τι λες τωρα;
οπωςδηποτε.... εσενα σου εχουνε και βιντεοκαμαρα εξω απο το σπιτη σου....με καμαρωνει η μανα μου που ειμαι τιμημενος....
Να μην παρη μονο το σκουποξυλομε καμαρωνει η μανα μου που ειμαι τιμημενος....
φτου φτου φτου.....σιξ σιξ σιξ.....γουι ντοντ γουοντ παπ....παπ ισ σιξ σιξ σιξ....τυπε εχεις το χαραγμα του σατανα μηπως?
666?
αυτα ειναι μπαναλ βρε... πριν 100 χρονια... τωρα εχουμε τσιπακια...τυπε εχεις το χαραγμα του σατανα μηπως?
666?