Νέα

ΠΡΟΣΟΧΗ: Μηνύσεις - Διώξεις στο Internet (κ στην Ελλάδα)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vasos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 511
  • Εμφανίσεις 36K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Δεν ειχαν  Μηνυσεις σημερα.... δεν δουλεψε το θρεντ....  και ειπαμε να το ζωντανεψουμε λιγο φαρκελη μου... Αυριο παλη με τη Τζουλια...

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
αληθεια αν- μακρια απο δω -συνελαμβαναν τον δικο μας αντμιν τι θα καναμε/κανατε αραγε;

1)θα σφυριζατε αδιαφορα; :sunglasses:
2)θα καναμε διαδηλωση με μολοτοφ και επικεφαλης τον πλεζουρα; :ak: :ak: :ak:
3)θα καναμε απεργια πεινας εξω απο την γαδα; :police:
4)θα απειχατε απο καθε ιντερνετικη σας δραστηριοτητα σε ενδειξη διαμαρτυριας; :hmm:
5)θα την κανατε με ελαφρα πηδηματακια για αλλου διαχωριζοντας την θεση σας απο το καταραμενο παλιοσαιτ; :grin: :grin:
6)θα αγοραζατε εσεις το σαιτ; :dunno:
7)ΘΑ συμμετειχατε στον δημοσιο προπηλακισμο του ως φιλησυχοι πολιτες; :grin:
8)θα πληρωνατε τον κουγια για να τον βγαλει εξω;
9)θα πληρωνατε την εγγυηση;
10)Θα οργανωνατε ομαδα κρουσης για την απαγωγη του απο τις αρχες και την φυγαδευση του στην κολομβια;

να ανοιξω ψηφοφορια; :grin: :grin: :grin:

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Δεν νομιζω κανενας να θελει να κλειση αυτο το σιτε.... Θα κλεισουν σπιτια μετα....  :2funny: :2funny: Εδω λεμε και τιποτα τους καβλωνουμε και πηδανε και τη γυναικα τους το βραδυ....  μετα ουτε για μαλακια δεν θα εχουν ορεξη...  Ο  Πλε  ειδικα θα μαραζωση...

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Δεν ειχαν  Μηνυσεις σημερα.... δεν δουλεψε το θρεντ....  και ειπαμε να το ζωντανεψουμε λιγο φαρκελη μου... Αυριο παλη με τη Τζουλια...

Η συνήθεια,

...σκοτώνει την ΑΓΑΠΗ !!!

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Η συνήθεια,

...σκοτώνει την ΑΓΑΠΗ !!!
Και αυτη η Τζουλια βρε παιδι μου.... αν ηταν Ρουμανα η Βουλγαρα η Αμερικανιδα η οτι αλλο δεν θα ενοιαζε κανεναν.... επειδη ειναι Ελληνιδα της αλλαξαν τα φωτα.... αμαν πια βρε και εσεις .... μην αγιαση καμμια.... αστην την κοπελα βρε παιδι μου να το βγαλη αυτο το καλλιτεχνικο της... ειχε εμπνευση εκεινη τη μερα... και το εκανε

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
Και αυτη η Τζουλια βρε παιδι μου.... αν ηταν Ρουμανα η Βουλγαρα η Αμερικανιδα η οτι αλλο δεν θα ενοιαζε κανεναν.... επειδη ειναι Ελληνιδα της αλλαξαν τα φωτα.... αμαν πια βρε και εσεις .... μην αγιαση καμμια.... αστην την κοπελα βρε παιδι μου να το βγαλη αυτο το καλλιτεχνικο της... ειχε εμπνευση εκεινη τη μερα... και το εκανε
Την εκαναν ξεφτυλα εχτες στο ραδιο αρβυλα ομως με το κρυφο βιντεο

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
ειδες τι μαλακιες κανουν??? Μονο στην Ελλαδα γινοντε αυτα.... Στη Γερμανια που εχουν γυριστη τοσες Βαρβατες Τσοντες... δεν ειδα τη Μερκελ να κοκκινηζη πουθενα  ουτε το Σαρκοζι.... Ελεος με αυτη τη ψαρωκωστενα.... Μια τσοντουλα βρε ειναι... μια απο τις χιλιαδες που κυκλοφορουν... σιγα το  πραγμα  κανουμε λες και δεν εχουμε ξαναδει τσοντα στη ζωη μας.... Τα βλεπουν και οι Γερμανοι που εχουν παραγη οτι πιο ανωμαλο υπαρχη και θα γελανε με εμας..... Θα νομιζουν οτι ζουμε σε καμμια σπηλια... και οτι βλεπουμε πρωτη φορα Γυναικα να πηδιετε....  

fffanatic

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
12
Πόντοι
16
ειδες τι μαλακιες κανουν??? Μονο στην Ελλαδα γινοντε αυτα.... Στη Γερμανια που εχουν γυριστη τοσες Βαρβατες Τσοντες... δεν ειδα τη Μερκελ να κοκκινηζη πουθενα  ουτε το Σαρκοζι.... Ελεος με αυτη τη ψαρωκωστενα.... Μια τσοντουλα βρε ειναι... μια απο τις χιλιαδες που κυκλοφορουν... σιγα το  πραγμα  κανουμε λες και δεν εχουμε ξαναδει τσοντα στη ζωη μας.... Τα βλεπουν και οι Γερμανοι που εχουν παραγη οτι πιο ανωμαλο υπαρχη και θα γελανε με εμας..... Θα νομιζουν οτι ζουμε σε καμμια σπηλια... και οτι βλεπουμε πρωτη φορα Γυναικα να πηδιετε....  

Αυτα τα γαμημενα τα μεσημεριανα να μην υπηρχαν!!!!!!!

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
Δεν τους αφηνουν να πεινουν.... τη Λιμνη την εχουν περιφραξη γυρω γυρω να μην μπαινη κανενας.... Γιαυτο γινετε ο χαμος και εχουν ξεσηκωθει ολοι τους... αφου ψαχνουν να βρουν τροπους να ερθουν κοντα στο νερο .... μου αρεση ομως που στα καταστηματα του χωριου τους πουλανε τη Κοκα Κολα... αυτη ειναι η Ειρωνια ολη... Τη Λιμνη ναι την αγορασαν... Ειναι δυνατον μεσα στις εγκαταστασεις με το καθαρο νερο η Κοκα Κολα να αφηνη να μπαινουν μεσα να πινουν νερο... τι λεμε τωρα...
Θα σε γελάσω μαν. Θυμαμε οτι εγινε χαμος γιατι δεν υπαρχει ποσιμο νερο στην περιοχη και το σπαταλαει η κοκα κολα. Δεν θυμαμε να αγορασαν την λιμνη αλλα τεσπα δεν το ειδα απο την αρχη τοτε.ΟΚ

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Τι κομπλεξισμο ρε πουστη μου.... Και οι γυναικες το ιδιο....  Πω πω να μαθουν οτι οι αντρες τους ειδαν το βιντεο της Τζουλιας σκωτομος θα γινη αμα ητανε καμμια Βραζιλιανα δεν θα τις πειραζε....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom