DANAHTRANS
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 66
Δεν ειχαν Μηνυσεις σημερα.... δεν δουλεψε το θρεντ.... και ειπαμε να το ζωντανεψουμε λιγο φαρκελη μου... Αυριο παλη με τη Τζουλια...
Δεν ειχαν Μηνυσεις σημερα.... δεν δουλεψε το θρεντ.... και ειπαμε να το ζωντανεψουμε λιγο φαρκελη μου... Αυριο παλη με τη Τζουλια...
Και αυτη η Τζουλια βρε παιδι μου.... αν ηταν Ρουμανα η Βουλγαρα η Αμερικανιδα η οτι αλλο δεν θα ενοιαζε κανεναν.... επειδη ειναι Ελληνιδα της αλλαξαν τα φωτα.... αμαν πια βρε και εσεις .... μην αγιαση καμμια.... αστην την κοπελα βρε παιδι μου να το βγαλη αυτο το καλλιτεχνικο της... ειχε εμπνευση εκεινη τη μερα... και το εκανεΗ συνήθεια,
...σκοτώνει την ΑΓΑΠΗ !!!
Την εκαναν ξεφτυλα εχτες στο ραδιο αρβυλα ομως με το κρυφο βιντεοΚαι αυτη η Τζουλια βρε παιδι μου.... αν ηταν Ρουμανα η Βουλγαρα η Αμερικανιδα η οτι αλλο δεν θα ενοιαζε κανεναν.... επειδη ειναι Ελληνιδα της αλλαξαν τα φωτα.... αμαν πια βρε και εσεις .... μην αγιαση καμμια.... αστην την κοπελα βρε παιδι μου να το βγαλη αυτο το καλλιτεχνικο της... ειχε εμπνευση εκεινη τη μερα... και το εκανε
ειδες τι μαλακιες κανουν??? Μονο στην Ελλαδα γινοντε αυτα.... Στη Γερμανια που εχουν γυριστη τοσες Βαρβατες Τσοντες... δεν ειδα τη Μερκελ να κοκκινηζη πουθενα ουτε το Σαρκοζι.... Ελεος με αυτη τη ψαρωκωστενα.... Μια τσοντουλα βρε ειναι... μια απο τις χιλιαδες που κυκλοφορουν... σιγα το πραγμα κανουμε λες και δεν εχουμε ξαναδει τσοντα στη ζωη μας.... Τα βλεπουν και οι Γερμανοι που εχουν παραγη οτι πιο ανωμαλο υπαρχη και θα γελανε με εμας..... Θα νομιζουν οτι ζουμε σε καμμια σπηλια... και οτι βλεπουμε πρωτη φορα Γυναικα να πηδιετε....
Γενικα να μην υπηρχαν πουλημένα ΜΜΕ θα ειμασταν καλυτεραΑυτα τα γαμημενα τα μεσημεριανα να μην υπηρχαν!!!!!!!
Θα σε γελάσω μαν. Θυμαμε οτι εγινε χαμος γιατι δεν υπαρχει ποσιμο νερο στην περιοχη και το σπαταλαει η κοκα κολα. Δεν θυμαμε να αγορασαν την λιμνη αλλα τεσπα δεν το ειδα απο την αρχη τοτε.ΟΚΔεν τους αφηνουν να πεινουν.... τη Λιμνη την εχουν περιφραξη γυρω γυρω να μην μπαινη κανενας.... Γιαυτο γινετε ο χαμος και εχουν ξεσηκωθει ολοι τους... αφου ψαχνουν να βρουν τροπους να ερθουν κοντα στο νερο .... μου αρεση ομως που στα καταστηματα του χωριου τους πουλανε τη Κοκα Κολα... αυτη ειναι η Ειρωνια ολη... Τη Λιμνη ναι την αγορασαν... Ειναι δυνατον μεσα στις εγκαταστασεις με το καθαρο νερο η Κοκα Κολα να αφηνη να μπαινουν μεσα να πινουν νερο... τι λεμε τωρα...