DANAHTRANS
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 66
να παη να γαμηθη πες του απο μενα.... ο Καριοληςρουφα το μαρουλι μωρη καριολα..
Υ.Γ πλεζουρας
να παη να γαμηθη πες του απο μενα.... ο Καριοληςρουφα το μαρουλι μωρη καριολα..
Υ.Γ πλεζουρας
μωρη καριολα ο πλεζουρας ειμαι & γραφω απο το pc του παππα..να παη να γαμηθη πες του απο μενα.... ο Καριολης
εσυ μη μιλας μασατζη....τι εγινε , ριξανε τα τραβεστι τις τιμες?
ακομα καλυτερα... στα εχω μαζεμενα Καριολη αντρα... τι θα μου κανης???? Στα γονατα γρηγορα....μωρη καριολα ο πλεζουρας ειμαι & γραφω απο το pc του παππα..
θα σου κανω το σουφρετο-γκροβερ..
τι υπονοεις ΠΟΥΣΤΡΑΚΙ???τι εγινε , ριξανε τα τραβεστι τις τιμες?
κανε δουλεια σου μαστορα,τι υπονοεις ΠΟΥΣΤΡΑΚΙ???
επαναλαμβανω..
πλεζουρας speaking απο το pc του παππα..
ανοιξε το τηλ σου μωρη καριολα..ακομα καλυτερα... στα εχω μαζεμενα Καριολη αντρα... τι θα μου κανης???? Στα γονατα γρηγορα....
Ρε Καριολη δεν το ανοιγω..... Ετσι να παθης στερηση.... να πηδας τους τοιχουςανοιξε το τηλ σου μωρη καριολα..
στην καραπουτσακλαρα μου..εσυ χανεις μωρη..Ρε Καριολη δεν το ανοιγω..... Ετσι να παθης στερηση
γιατι???ειναι γκομενακι σου???πρεζουρ φρονιμα
εγω θα βαλω μελι στο κωλο μου και θα τριβωμε στη μουρη σου.... που σου αρεση κιολας Καριολη... να γλυφης μεχρη το πρωι να στεγνωσης το αιμα θα στο βαλω στο κωλο σουστην καραπουτσακλαρα μου..εσυ χανεις μωρη..
Υ.Γ θα το πληρωσεις με αιμα..
ανοιξε μωρη ξεκωλιασμενη καριολα το τηλεφωνο να σε παρτουζωσω με τον παππα να τα δεις ολα σημερα..εγω θα βαλω μελι στο κωλο μου και θα τριβωμε στη μουρη σου.... που σου αρεση κιολας Καριολη... να γλυφης μεχρη το πρωι να στεγνωσης το αιμα θα στο βαλω στο κωλο σου
Ιμπλις τα φτιαχνουμε??? Εχεις εγγυημενο μασαζ... κανω μασαζ και με ποδια και με χεριαπρεζουρ φρονιμα
αν ειναι να τα φτιαξουμε thenΙμπλις τα φτιαχνουμε??? Εχεις εγγυημενο μασαζ... κανω μασαζ και με ποδια και με χερια
τοσο Καριολα δεν εχω γινη ακομα για να ξεκολιαστω μαζη σου.... παρε τα παλιομαυρακια σου και παρτουζοσε τα...ανοιξε μωρη ξεκωλιασμενη καριολα το τηλεφωνο να σε παρτουζωσω με τον παππα να τα δεις ολα σημερα..
τοσο Καριολα δεν εχω γινη ακομα για να ξεκολιαστω μαζη σου.... παρε τα παλιομαυρακια σου και παρτουζοσε τα...