Νέα

ΠΡΟΣΟΧΗ: Μηνύσεις - Διώξεις στο Internet (κ στην Ελλάδα)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vasos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 511
  • Εμφανίσεις 36K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Να με αντιμετωπιζης τετ ατετ οχι μεσω δευτερων κυριε  ΠΛΕ.... η δεν εχεις κοτσια????  Που ειναι ρε μαλακα το Νικ σου??
Εκτυπωσε αυτα που σου εγραψα αποψε να εχεις να την παιζης αυριο οκ????

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
ψυχραιμια!!!!!!!!!!

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Θα φέρω κι εγώ τη βέλβι να μπει από το δικό μου πισί, να δω αν θα καταλάβει κανείς τη διαφορά  :rockon: :rockon:

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
χαρ χαρ, μπορεί να είμαι ήδη η βέλβι στο πισί και να διακτινίστηκα πφ πφ  :rolleyes: νιαρρρ αργκκκ

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
Η  Κοκα Κολα πηγε στην Αφρικη σε ενα μερος που υπηρχε Λιμνη... Η μονη Λιμνη εδω και χιλιομετρα ολα τα χωρια απο ολες τις περιοχες απο εκει επερναν νερο και ζουσαν.... Τι εκανε ξερετε??  Αγορασε τη Λιμνη και μια τεραστια εκταση για ενα κομματι ψωμι απο τη Κυβερνηση της Αφρικης εχτυσε το εργοστασιο της στη λιμνη περνη το νερο των ανθρωπων που το επιναν χωρις να του δινη μια σταγονα βγαζη Κοκα Κολες που σε αναγκαζουν να την αγορασης με λιγα λογια δεν εχουν να την παρουν λογω φτωχιας... ουτε μπανιο μπορουν να κανουν με Κοκα Κολα  να κοιτανε απο εξω ολοι οι αφρικανοι τη Λιμνη και να τους τρεχουν τα σαλια απο τη Διψα... και να μην δινουν καμμια μα καμμια σημασια αν πεθαινουν απο Διψα εξω.... Χεστηκε η Κοκα Κολα και παραλληλα τα οικονομαη η κυβερνηση της Αφρικης
Δεν λες όλη την αλήθεια η δεν ξέρεις την ιστορία καλά. Την λίμνη δεν ξέρω εαν την αγόρασε αλλα σίγουρα τους αφήνει να πίνουν νερό. Το ποιο τρομακτικο ειναι ότι για 1,5 λίτρο αναψυκτικού χρειάζονται 6-7 λίτρα πόσιμου νερού. Το ειχε πριν 1 μηνα ντοκιμαντερ ο Σκαι

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Δεν τους αφηνουν να πεινουν.... τη Λιμνη την εχουν περιφραξη γυρω γυρω να μην μπαινη κανενας.... Γιαυτο γινετε ο χαμος και εχουν ξεσηκωθει ολοι τους... αφου ψαχνουν να βρουν τροπους να ερθουν κοντα στο νερο .... μου αρεση ομως που στα καταστηματα του χωριου τους πουλανε τη Κοκα Κολα... αυτη ειναι η Ειρωνια ολη... Τη Λιμνη ναι την αγορασαν... Ειναι δυνατον μεσα στις εγκαταστασεις με το καθαρο νερο η Κοκα Κολα να αφηνη να μπαινουν μεσα να πινουν νερο... τι λεμε τωρα...

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Βρε Σίλβα καλησπέρα !!!

γιατί η Δανάη μας είναι  :offtopic: ???