Νέα

ΠΡΟΣΟΧΗ: Μηνύσεις - Διώξεις στο Internet (κ στην Ελλάδα)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vasos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 511
  • Εμφανίσεις 36K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

baklavatzioglou

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Like
60
Πόντοι
6
ρε παιδιά 50 site να κλείσουν μετά από καιρό θα ανοίξουν άλλα 100 τη λέτε τώρα ; και τους χρήστες να πιάσουν τους εμποδίζει να πάνε σε internet kafe? αυτός που είναι να κατεβάσει θα κατεβάσει ότι και να γίνει .
Υ.Γ Thanks hard 19

kopros77

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2007
Like
6
Πόντοι
1
οκ ρε φίλε και εγώ έχω διαβάσει πρόσφατα ότι οι rapidshare ( έδινε ) πελάτες τις που κατεβάζανε τραγούδια με εισαγγελική πίεση ..αλλά είναι και πιο παλιά κάπου στην αμερικι ότι και καλά κάνανε μαζική μήνυση σε κάτι άτομα ..αλλά εγώ λέω  πάντως μι μασάτε και κατεβάζετε αβέρτα ..άσε που αυτό το ακούω 10 χρόνια περίπου που έχω υπολογιστή ..εγώ και κάποια άλλα άτομα δεν θα αγοράζουμε πλέον pc και μην νομίζεις είμαι ο μόνος που έχω pc μόνο για το idernet ..μήπως θα χάσουν και οι εταιρίες που πουλάνε υπολογιστές ; και μετά είναι στην κόντρα με πνευματικά δικαιοματα κλπ παιζοντε πολλα συμφεροντα ρε παιδια ..

υπαρχουν χιλιαδες σαιτ σαν το rapind αλλα επιμενουμε (εγω οχι) να ανεβαζουμε σε αυτο το ηλιθιο σαιτ... και να πληρονουμε....
καλα να παθουμε... τα χασαμε ολα....
megauload.com με φουλ ταχυτητα κι οχι στο περιμενε και ουτε μιση ταχυτητα...

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
Οσοι γνωριζετε για το τι γινετε στις ΗΠΑ γυρω απο το "net neutrality", λογικα καταλαβαινετε οτι οι ISP's εχουν την δυνατοτητα να κανουν πολλα πραγματα απο τεχνικης αποψης.Εδω στην ελλαδα η μοναδικη εταιρεια συνδρομητικης τηλεορασης συγχωνευτηκε με μεγαλο ISP. To αποτελεσμα: δεν μπορεις να βλεπεις τσαμπα συνδρομητικη χρησιμοποιωντας το "ονειροκουτο". Διοτι ο ISP με καποιο τροπο κοβει την επικοινωνια μεταξυ της συσκευης και των ανθρωπων που δινουν τα κλειδια. Φυσικα και αν θελουν σου κοβουν το ιντερνετ αν κατεβαζεις παρανομα υλικο. Οσο περναει ο καιρος ολο και πιο στριμοκωλα θα γινονται τα πραγματα. Εγω παντως συνεχιζω να κατεβαζω αρχεια.

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
Οσοι γνωριζετε για το τι γινετε στις ΗΠΑ γυρω απο το "net neutrality", λογικα καταλαβαινετε οτι οι ISP's εχουν την δυνατοτητα να κανουν πολλα πραγματα απο τεχνικης αποψης.Εδω στην ελλαδα η μοναδικη εταιρεια συνδρομητικης τηλεορασης συγχωνευτηκε με μεγαλο ISP. To αποτελεσμα: δεν μπορεις να βλεπεις τσαμπα συνδρομητικη χρησιμοποιωντας το "ονειροκουτο". Διοτι ο ISP με καποιο τροπο κοβει την επικοινωνια μεταξυ της συσκευης και των ανθρωπων που δινουν τα κλειδια. Φυσικα και αν θελουν σου κοβουν το ιντερνετ αν κατεβαζεις παρανομα υλικο. Οσο περναει ο καιρος ολο και πιο στριμοκωλα θα γινονται τα πραγματα. Εγω παντως συνεχιζω να κατεβαζω αρχεια.
Aυτο με το ονειροκουτο ισχυει μονο εαν εχεις τον συγκεκριμενο isp αλλιως δεν εχει προσβαση να στο κοψει

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
Aυτο με το ονειροκουτο ισχυει μονο εαν εχεις τον συγκεκριμενο isp αλλιως δεν εχει προσβαση να στο κοψει
Ναι αυτο εννοουσα. Το προβλημα υφισταται μονο οταν εχεις τον συγκεκριμενο Isp.

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66

kopros77

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2007
Like
6
Πόντοι
1
λοιπον μερικα σαιτ ξανανοιγουν... μερικα ανοιξαν!!!!! υπομονη και ανοιγουν κι αλλα.

kopros77

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2007
Like
6
Πόντοι
1
Παιδια μην γραφετε πια ανοιξαν η θα ανοιξουν.... γιατι καπος ετσι τα εκλεισαν.
οποια ειχατε κοιταξτε αν ανοιξαν....!!!!

gastez

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
8
Πόντοι
1.290

Stories